Igår tog jag, min syster och Hanna en tur till Göteborg för lite shopping. Det blev en riktigt bra dag med riktiga fynd och mysig fika. Den bästa dagen på länge!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En grymt bra start på veckan med tacos och mys framför idol med min syster och Hanna. Alltid så mysigt att ha folk hos mig, det gillar jag!
I morgon blir det jobb igen, hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Du vet när man saknar en person så mycket att du bara vill gråta. Och att du skulle göra precis allt för att få en kram av denna personen. Så känner jag nu och det är så satans jobbigt att inte kunna träffa dig!

Likes

Comments

Idag har jag nog haft det bästa arbetspasset på länge, har bara skrattat och haft det jättebra! Så härligt! Slutar ett i morgon och då ska jag hem till Uddevalla och möta upp Emma. Så ska vi skriva ut våra flygbiljetter, på tisdag är det bara två veckor tills vi åker! Helt sjukt vad tiden går fort!
Sen blir det tacomys hemma hos mig med Emma, min syster och Hanna!
Super mysig start på veckan!

Likes

Comments

Hej på er! Är sjukt seg idag, vakna kl 11 och tog då en dusch. Sen har jag legat i sängen fram tills nu och snart måste jag dra till jobbet. Hade bara velat sova hela dagen för känner mig inte alls utvilad! Och såklart har jag huvudvärk men den får vi hoppas att den går över!
Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Kom hem från jobbet för en timme sen och har käkat lite! Och nu ligger jag i min ny bäddade säng och kikar youtube, och här tänker jag faktiskt ligga resten av dagen. I morgon blir det jobb igen så ganska skönt att ha en kväll då man inte har några måsten.
Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Så skönt att vara hemma i Strömstad, har fått träffa vänner jag inte har träffat på länge. Och varit med syrran och pappsi! Vi tig även en tur till Nordby och hälsade på på mitt gamla jobb och käkade pizza. Så igår var en jättebra dag!

Likes

Comments

Hej på er!
Ska snart ta bussen ner till tåget och sen bär det av mot Strömstad. Ska bli Nice att åka hem och träffa familjen och några vänner. Och älskar att det faktiskt är bra väder idag, sommaren i Strömstad är ju det bästa även om den snart kommer att lida mot sitt slut. Därför vill jag dit för att få njuta av den lite nu när man ändå är ledig och allt!
Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments