Header

Hej igen nu var det ett tag sedan sist jag skrev!
Just nu har jag faktiskt praktik på Ica och jag kommer vara där i två månader, 5 dagar i veckan. Så med andra ord fullt upp! Inte nog med det så är jag igång med arbetsprover till utbildningar som jag ska söka. Tyvärr inte till den jag mest ville söka till eftersom de inte får driva den som CSN-berättigad. Så nu sattsar jag på modistutbildning på tillskärarakademin i Göteborg och produktutvecklare/ design på tillskärarakademin I Malmö.

JAG HAR TAGIT KÖRKORT OCKSÅ!! YAAYY! 

Jag har börjat med yoga också men får skjuta på det några gånger eftersom praktiken kommer i vägen för det.

Jag har också varit nere i Skåne och träffat Samuel och hans pappa med flickvän. Och jag måste bara visa Blommorna som jag fick med bud vid alla hjärtans dag av S, De är så fina. Vår ettårsdag inföll på alla hjärtans dag, så det var tråkigt att vi inte kunde ses men så är det när man inte bor nära ibland. Vi planerar att ses efter hans nästa tenta igen ❤ 

Och till sist vill jag bara visa den sötaste lilla väskan ever som jag fyndade på secondhand för 60kr! Vi slog upp märket och tydligen ska de vara amerikanskt och  kosta ca 1000 vid nytt skick!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I år firar vi jul i fjällen igen. Det är så skönt att komma hit upp och slappna av. När som helst kommer Samuel hit och vi ska fira nyår här, bara vi två. Ser verkligen fram emot att ha kvalitetstid med honom eftersom vi träffas så sällan. God jul på er!

Likes

Comments

jag vet att jag inte har skrivit på länge men livet kom emellan och mycket har hänt.
jag har bl.a jobbat, övat inför körkort och fyllt 20 år!

Har varit tillbaka på Ljunkan i linköping och jobbat som vikarie för min gamla textilmentor, vilket har varit kul!

Jag har även ett sug av att börja sy igen och det kommer grejer till min så kallade shop på facebook och instagram nu till jul och framöver!

Likes

Comments

Ska uppdatera er om vad som har hänt sedan sist!:

- Jag åkte ner till Lund och spenderade några härliga dagar med Samuel! Vi möttes även i linköping en söndag och fikade hemma hos hans mormor.

- Jag har ju varit på semester i en vecka också, vilket ni kan se bilder ifrån i det förra inlägget!

- Emil, som var min klasskamrat i gymnasiet och som har börjat studera på Gamleby också,  och jag möttes upp för att se Rebecca & Fiona spela på keep it loud- festivalen i linköping. äntligen kan jag pricka av dem från listan 😅.

- JAG HAR FÅTT VIKARE-JOBB på min gamla gymnasieskola!! Jag ska gå in som textillärare i stället för min mentor i några dagar i november. Så sjukt taggad.

Jag är nu färdig med första genomgången av kör-teorin och ska börja repetera. Har bokat risk-ettan och det går hyffsat bra i stadstrafiken nu. Dock är ju Motala-trafiken inte så svår och stressig haha.

- Har även varit på Ullared 2 gånger!!😂 Senast såg man Morgan och Ola-Conny också.

Likes

Comments

Det här var första gången för mig att åka utomlands själv!! Som tur var gick allt bra och vi hade det skönt i värmen. Och vattnet ska vi inte tala om det var så härligt varmt!

Likes

Comments

updaaaaaate!

- Just nu övningskör jag och pluggar teori!

- Jag har börjat på andra harry potter-boken.

- Clara kom in i Örebro och Samuel I Lund idag! Så glad för deras skull! Dock kommer nog jag och S inte ses så mycket men sånt är livet. It sucks tho tbh. Men jag hoppas det kommer gå någolunda bra ändå, bc I love him too much❤

Likes

Comments

Har ju helt glömt bort att berätta hur det var på 5sos konserten i globen den 1 juni!!

Dagen började med att jag tog tåg från Gamleby mot Linköping, för att sedan åka vidare till Stockholm. Eftersom mitt tåg blev försenat så hann inte jag och Nellie hänga så mycket innan konserten. Hoppas att få träffa henne någon gång nu i sommar också.

Vidare till själva konserten. De spelade och sjöng jättebra! Även om det inte riktigt är min musiksmak så tyckte jag om det. Jag kan lyssna på dem ibland när jag tappar lusten att lyssna på det jag brukar lyssna på. Förbandet var dock lite för hardcore för min smak. Till min förvåning var det lite folk i publiken också. Det var bara parketten som var fullsatt och bara få på A - läktarna. Men over all - konserten får 3/5 Nellies. Jag kunde inte texten till alla låtarna heller men blev väldigt glad när de spelade "what I like about You", för den är så härlig och deras cover av den är perf. Ni kan se ett litet klipp på min instagram!

Likes

Comments

Nu ska det ut och resas! Jag och Clara har bokat en veckas semester till mallorca!! stället som vi ska till heter Cala Major och ligger precis utanför Palma. Alltså ska vi inte bo mitt i smeten eftersom vi inte är ute efter party och sånt. Det ska tydligen vara jättebra väder också, varmt och skönt!! Vi åker i augusti och jag är jättetaggad!! omg.

Likes

Comments