Header
View tracker

jag vet att jag inte har skrivit på länge men livet kom emellan och mycket har hänt.
jag har bl.a jobbat, övat inför körkort och fyllt 20 år!

Har varit tillbaka på Ljunkan i linköping och jobbat som vikarie för min gamla textilmentor, vilket har varit kul!

Jag har även ett sug av att börja sy igen och det kommer grejer till min så kallade shop på facebook och instagram nu till jul och framöver!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

jag tänkte att det är dags att prata om psykisk hälsa nu. Jag har ofta ångest av olika slag och det går upp och ner. Speciellt när jag utsätts för nya okända situationer och när det blir förmycket att hinna med. Jag vet att jag skulle behöva prata med någon kanske men jag har börjat skriva dagbok och det hjälper lite. Man får liksom ut allt och en överblick. Det blir lättare att hitta lösningar och resonera också. Sedan kan det vara bra att prata någon gång ibland med någon. Det som oroar mig mest är att man ska dra ner någon i skiten för det vill man ju inte. Det är därför jag inte gärna pratar så mycket om det. För att lägga på ytterligare en grej så är jag en såkallad överkänslig person. I mitt fall betyder det att jag ofta får svårt att koncentrera mig när det är annat runtomkring som stör. Jag lägger märke till och tar in ljud, ljus och andra saker mycket mer än andra. Detta gör även att om jag gör mycket saker eller vistas på stora och folktäta platser en längre tid blir jag ofta trött, eftersom hjärnan får så mycket information.

Så, nu vet världen att jag fightas med detta. Jag skriver inte det här för att få medlidande utan för att bryta den uppiffade och perfekta världen i sociala medier och visa att du som också kämpar inte är ensam. 

Likes

Comments

View tracker

Ska uppdatera er om vad som har hänt sedan sist!:

- Jag åkte ner till Lund och spenderade några härliga dagar med Samuel! Vi möttes även i linköping en söndag och fikade hemma hos hans mormor.

- Jag har ju varit på semester i en vecka också, vilket ni kan se bilder ifrån i det förra inlägget!

- Emil, som var min klasskamrat i gymnasiet och som har börjat studera på Gamleby också,  och jag möttes upp för att se Rebecca & Fiona spela på keep it loud- festivalen i linköping. äntligen kan jag pricka av dem från listan 😅.

- JAG HAR FÅTT VIKARE-JOBB på min gamla gymnasieskola!! Jag ska gå in som textillärare i stället för min mentor i några dagar i november. Så sjukt taggad.

Jag är nu färdig med första genomgången av kör-teorin och ska börja repetera. Har bokat risk-ettan och det går hyffsat bra i stadstrafiken nu. Dock är ju Motala-trafiken inte så svår och stressig haha.

- Har även varit på Ullared 2 gånger!!😂 Senast såg man Morgan och Ola-Conny också.

Likes

Comments

Det här var första gången för mig att åka utomlands själv!! Som tur var gick allt bra och vi hade det skönt i värmen. Och vattnet ska vi inte tala om det var så härligt varmt!

Likes

Comments

updaaaaaate!

- Just nu övningskör jag och pluggar teori!

- Jag har börjat på andra harry potter-boken.

- Clara kom in i Örebro och Samuel I Lund idag! Så glad för deras skull! Dock kommer nog jag och S inte ses så mycket men sånt är livet. It sucks tho tbh. Men jag hoppas det kommer gå någolunda bra ändå, bc I love him too much❤

Likes

Comments

Har ju helt glömt bort att berätta hur det var på 5sos konserten i globen den 1 juni!!

Dagen började med att jag tog tåg från Gamleby mot Linköping, för att sedan åka vidare till Stockholm. Eftersom mitt tåg blev försenat så hann inte jag och Nellie hänga så mycket innan konserten. Hoppas att få träffa henne någon gång nu i sommar också.

Vidare till själva konserten. De spelade och sjöng jättebra! Även om det inte riktigt är min musiksmak så tyckte jag om det. Jag kan lyssna på dem ibland när jag tappar lusten att lyssna på det jag brukar lyssna på. Förbandet var dock lite för hardcore för min smak. Till min förvåning var det lite folk i publiken också. Det var bara parketten som var fullsatt och bara få på A - läktarna. Men over all - konserten får 3/5 Nellies. Jag kunde inte texten till alla låtarna heller men blev väldigt glad när de spelade "what I like about You", för den är så härlig och deras cover av den är perf. Ni kan se ett litet klipp på min instagram!

Likes

Comments

Nu ska det ut och resas! Jag och Clara har bokat en veckas semester till mallorca!! stället som vi ska till heter Cala Major och ligger precis utanför Palma. Alltså ska vi inte bo mitt i smeten eftersom vi inte är ute efter party och sånt. Det ska tydligen vara jättebra väder också, varmt och skönt!! Vi åker i augusti och jag är jättetaggad!! omg.

Likes

Comments

Igår kom en kund och vi provade in en klänning som hon ville ha insydd! Så idag kom hon tillbaka för att prova och hämta den, och resultatet blev bra och hon var nöjd!
Imorgon åker vi en sväng till ullared och jag ska gå på present- och julklapps spaning!
Ikväll kanske det blir en sväng förbi vätternrundan nere på stan. Är det någon som också ska dit? Här får ni en gammal tillbakablick från minivättern för sådär 10 år sedan på mig och Clara! XD

Likes

Comments