Nu var det ett tag sen igen! Värmen är ju här mer eller mindre, fotbolls EM är igång och det är väl nu man ska bocka av semesterplanerna en efter en! Vi har inte några direkta planer ännu vilket faktiskt känns väldigt skönt. Visst, lite dagsutflykter, jag och Daniel ska på nån hotellövernattning i Stockholm sen blir det kanske att bo över några nätter på kusten. Men annars inget spikat! Jag kommer att jobba lite mer kontinuerligt under sommaren så jag inte blir helt i chock när jag börjar på riktigt i höst.
Igår var vi förresten på informationsmöte på förskolan Alicia ska börja på i höst! Jag fick ett oerhört bra intryck och är inte alls lika förvirrad som innan.
Mer om förskola och sånt där i ett annat inlägg tänker jag.
Det blir inte mer uppdatering än såhär idag, men det kommer mera! 😎

Lite bilder ifrån de senaste dagarna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag publicerade en bild på instagram igår. Det var framförallt texten jag ville nå fram med.

Såhär såg den ut

Jag tycker såklart att man ska kunna publicera träningsbilder på nätet. Däremot så hjälper inte det mig själv om jag gör det. Det är lite som att hälla bensin på elden för min del, då jag kanske tex går tillbaka och jämför bilderna idag och bilderna för några månader sedan. Då kommer jag stirra mig blind på bilden från mars och tänka att jag var bättre då(och tvärtom)

Jag kommer att fortsätta träna, men inte fortsätta göra det till nån stor grej som typ att 'wow!! jag tränar och går på gym, här har du en bild!' Jag startar ju dagen med en kopp kaffe varje dag, kör samma morgonrutiner etc men det skulle jag ju aldrig behöva visa bild på varenda eviga dag. Tänker lite lika med träningen där.

Nej. Nu ska jag försöka njuta lite av solen ☀️

Likes

Comments

Vädret är på topp! Vi har varit ute i princip hela dagen ☀️ i förmiddags kom Natte, lille Edvin och Amanda hit på en kaffe ute i solen. Vi babblade och barnen var nöjda med att bara få sitta med ute på en filt i solen! När dom åkt hem gick vi in för att äta lite lunch och nu är vi ute i det fina vädret igen. Alicia sover för andra gången idag i vagnen, helt perfekt tid för middagsvila. Somnar hon sådär vid 15 snåret blir vilan oftast ganska lång och läggningen på kvällen brukar bli svårare...

Vi har planer på att plocka bort förmiddagsvilan så småningom för att hon ska sova bättre på natten. Det kommer resultera i en hel del gnäll då hon brukar vara trött sådär vid tio tiden. Men det får vi ta då!
Jag ska sitta ute en stund till, sen blir det in och plocka lite och kanske ta ytterligare en dusch 😁
Vi har pratat om att grilla ikväll. Grannarna skulle visst göra det och det är alltid trevligt och sitta och småprata tillsammans i trädgården!

Likes

Comments

Här har vi varit magsjuka. Det har varit en långdragen sådan med 😱 idag kände vi oss hyfsat pigga och då drog vi igång städning här hemma. Det var rätt så rörigt som det lätt kan bli när alla är sjuka och ingen orkar hålla efter ordentligt. Det är skönt att se att Alicia är piggare och går runt här hemma igen, så, sakta men säkert blir vi väl friska här.
Nu är det lördagkväll och inte helt oväntat har vi inga storslagna planer den här helgen...
Mer uppdatering kommer när lite mer händer!

Nystädat.... Jag älskar doften utav AJAX när golven är nytorkade!

Blivit en hel del soffhäng...

Likes

Comments

Det här måste ju vara ett genialiskt plagg? Jumpsuiten alltså. Smidigt och sött! Två flugor i en smäll!

Införskaffade dessa två till Alicia idag

Likes

Comments