Header

Kom hem och ser ett paket som ligger på bänken. Det var faktiskt till mig. Fick 7 sminkborstar med fodral till hemskickat. Det är faktiskt tack vare mitt samarbete med Make up sweden. Är super nöjd och borstarna kommer invigas ikväll då de är festivalborg. Är super taggad...Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon alla fina läsare!
Sitter och väntar på bussen med ett leende. Näst sista dagen i skolan denna veckan....Och är super taggad på imorgon kväll....Har även lyckats planera in ännu mera i helgen! Bloggen kommer svämma över av roligheter från min helg!


Likes

Comments

Åhh ni måste verkligen klicka in er på sidan makeupsweden.nu typ nu. Dom har massa billigt smink. Framför allt produkter som jag definitivt vill klicka hem. Och även ska försöka göra så fort jag för möjlighet. Kan definitvit rekommendera er att gå in där och kika. Hur billigt och bra som helst. Man kommer definitivt inte ångra sig. GO GO GO!!

Finns även 32 professionella sminkborstar i ett set för endast 179!! Liksom hur värt är det inte! Råkar även veta att borstarna är super bra! Ännu en anledning till att klicka in er där!! Ni kommer älska det! Speciellt borstarna!!!

Likes

Comments

​Taco tallrik och kladdkaka var hur jag och Julia spenderade eftermiddagen, Super mysigt att bara få prata av sig med henne och lägga klart planerna för helgen. Den kommer bli helt sjukt rolig. 

Likes

Comments

Godmorgon! andra dagen in på veckan och jag sitter och väntar på bussen. Kort vecka den här veckan också. Man är ju ledig på fredag. Så himla skönt.

Min helg är verkligen fullbokad! Så himla kul. Älskar att ha mycket att göra. Speciellt på helgerna. Känns så bra när man verkligen utnyttjar den lediga tiden.

Likes

Comments

Designade mina egna nike air max. Som till och med går att köpa. Tyckte att mina blev riktigt stilrena och fina. Skulle lätt kunna köpa ett bara sådana... Vill ni testa designa era egna nike skor så kan ni göra det HÄR.​

Likes

Comments

Två stycken burkar med lock och sugrör fick följa med hem från shoppingen igår. Är hur nöjd som helst. Man kan ha smoothie, juice eller vad som helst i dem. Super bra och otroligt fina. Hälde i apelsinjuice och tog med mig upp. Sitter och pluggar och då är det ju hur bra som helst!! Super nöjd verkligen. De finns att köpa på centra..(tror butiken hette så??) I annat fall så finns de också på klädkällaren.

Likes

Comments

Tröja - Gina Tricot

Byxor - Odd Molly

Naglack - Cubus

Fick även med mig två burkar med sugrör som man har t.ex. smoothie i. Fick dock inga bra bilder förrut så bild på de kommer upp någon annan dag.

Dagen spenderades på Torp med mormor. Fick självklart med mig lite grejer som ni ser. Dock hade mormor beställt byxorna sedan innan. 

Likes

Comments