Header

Dagen spenderades inne i Göteborg. Där jag verkligen gjorde ett kap på att par sjukt sköna och fina skor. Vi åt på yoghurt bar och massa annat gott. Vi träffade Eddie och hade de bara allmänt mys.

Natten spenderas däremot hemma hos Julia. Vi ska bara ha en myskväll och snacka sjukt mycket skit. För det är något som verkligen behövs idag.

Bilder på de jag köpt kommer troligen upp imorgon.....


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Något jag älskar är att lyxa till mitt liv med onyttigheter hela tiden. Vilket ni även med tiden kommer inse här på bloggen. Jag äter alltid onyttiga saker även om jag inte delar med mig om allt jag äter här haha. Men eftersom både jag och Julia var otroligt sugna på någonting när skolan var slut. Innan det med för den delen. Så tog vi en fika innan vi tog bussen hem och nu sitter på två skilda platser.

Likes

Comments

Direkt efter skolan så kikade jag och Julia i lite affärer och fick med mig två par fransar hemma. Vilket jag behövt länge men inte orkat köpa. Det är ju så himla tråkigt att köpa det...Men vi bestämde klart planerna för lördag. Så vi ska in till stan. Träffa Eddie och förmodligen Tova och pommes. Men de får vi se hur de blir med det. Till stan ska vi i alla fall...


Likes

Comments

Verkligen förlåt hundra gånger om för den dåliga uppdateringen. Det är verkligen svårt att hinna med bloggen. Igår var dagen allmänt kaos och jag hade en sjukt dålig dag. Denna dagen är inte super bra den heller men betydligt bättre. Gjorde mitt SO prov på lärjungen idag och det kändes faktiskt inte alls bra när jag lämnade in det. Men men. Jag drog till miniorerna efteråt och nu sitter jag hemma. Ska plugga engelska till imorgon och sedan ska jag sova!! Det här med att uppdatera bloggen ska jag försöka bli mycket bättre på....

Likes

Comments

Att vara borta från skolan en vecka innebär att man sedan måste jobba igen det. Det är faktiskt det jag sitter och gör just nu. Jag svarar på frågorna till boken vi läser i svenskan och hoppas på att bli klar så fort som möjligt. Så jag bara kan hoppa in i en dusch och sedan mysa ner mig i sängen med min egen bok. Som är så mycket bättre...Kommer kännas otroligt skönt när man väl är klar. Så det är bara att jobba på och hoppas på att det snart är klart och att det går fort...


Likes

Comments

​Tjejerna åkte hem runt 17 tiden. Då jag började städa och hoppade in i en dusch. Nu sitter jag och fixar en vinter design. Trotts att vintern är över om ungefär 1,5 månad. Men kände för det. Har i alla fall haft en underbar helg med massa skratt. Tillsammans med mina underbara vänner. Som jag älskar något otroligt!


Likes

Comments

Ja det är faktiskt äntligen fredag. Eller äntligen och äntligen. Jag har ju faktiskt spenderat veckan hemma och sjuk. Dock mår jag sjukt mycket bättre idag. Men vill verkligen inte gå till skolan förtidigt för att bli sjuk igen så ja fick bli att vara hemma idag med. Ska städa klart mitt rum och försöka få ett svar av Frida på twitter. Eftersom hon faktiskt kommer till Göteborg om 2 veckor så hoppas jag på att kunna få träffa henne lite snabbt.

Men nu ska jag faktiskt börja städa och fortsätta lyssna på Shawn Mendes. Han är sjukt bra faktiskt. Och nej jag lyssnar inte på honom bara för att han kommer till Stockholm. Utan för att jag faktiskt tycker han är bra.


​Det är verkligen så jag känner inför detta året. Inför helgen. 2015 ska verkligen bli mitt år....

Likes

Comments