Jeg kan huske første gang jeg så traileren til The Arrival, jeg var i biografen og skulle se en anden film, husker dog ikke hvilken. Også kommer der en masse trailere også plejer at gøre den her ting med min mor ved hver trailer, sådan "skal ses", "skal måske ses", "SKAL FUCKING SES", "hvorfor skulle jeg se det" agtig hvergang efter en trailer. Og jeg husker at putte den i "hvorfor skulle jeg se det" bunken.

Jeg bliver ikke særlig hurtig imponeret af fremtid/alien film. Føler at det er blevet lidt for normalt inde for filmbranchen at lave en fremtidsfilm, især med alle de fantastiske speciel effect vi nu har at lege med. Og udfra traileren lignede/ligner den faktisk bare lidt en hver anden alien film, men efter noget tid begyndte den faktisk at få sådan ret gode anmeldelser og nomineret for 6 oscar. Yes, var meget overrasket, så der må være noget om snakken. Har i hvertfald besluttet mig for at se den nu. Turn back for et seconed look.// themoviegeek

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Okay, så dette billede på min facebook side og kom helt i tanke om den helt nye sæson af Prison Break.

Var faktisk stor fan af de 2 første sæsoner af Prison Break også faded det ret meget ud i sådan sæson 4, hvor jeg følte at serien blev for meget og der ikke skete særlig meget mere der var værd at se. Så jeg nåede faktisk ikke at se slutningen, men hvad jeg har fået fortalt døde Michael Scorfield spillet af den lækre Wentworth Miller, som jo er hovedrollen i serien. Og jeg følte jo så den var rimelig slut der. Synes 100% at den første sæson var fantastisk, historien, plottet, casting, alt var seriøst i tip top form, liiiige indtil de kom ud af det skide fængsel. Formålet/plottet med serien var jo for Michael Scorfield at få hans bror ud af fængslet, hvilket han jo også gjorde i slutningen af sæson 1. Så blev det meget omkring at overleve som flygtning og mange af de gode karakter blev dræbt osv, hele handlingen blev alt for meget og rettet imod noget som det slet ikke skulle hen i mod. I hvertfald kom de ud levede fra dag til dag også i sidste ende, ender de så med at komme i et helt nyt fængsel, som jo selvfølgelig er dobbelt så slemt som de første. Anyways, jeg synes at handlingen knep lidt til sidst så jeg stoppede før de gjorde.
MEN i 2015 kom det ud at Fox gerne ville genindsætte serien Prison Break. De ved virkelig hvordan de skal lokke folk, fordi det bliver noget alle gamle fans af serien 110% kommer til at ville se. Fik selv kuldegysninger da jeg så trailer og hold da kæft hvor er jeg også spændt.
Castet i denne sæson ser også rimelig lovende ud, i can tell you that, men om den lever op til alles forventinger er et godt spørgsmål. Igen, var dog ikke helt med på ideen til at starte med, da jeg allerede følte 4 sæsoner var for meget. Men 100% skal serien ses og reviews. Indtil videre udkommer der 10 afsnit og har premiere d. 16/5 2017.

Du kan forresten se traileren til den nye sæson her: Youtube

// themoviegeek

Likes

Comments

Okay, det skulle ha' været en top 10, men jeg kunne simpelhen ikke vælge nogle af disse fra. Alle disse film kommer inden 2018 og kan ses i Cinemaxx og/eller andre biografer i København.

15. Alien: Covenant:

God gammel klassiker! Var stor fan af de gamle Alien film og den her er klart et MUST. Ofc har vi Ridly Scott som director og producer igen. Så har vi selvfølgelig en af min all times favorit skuespiller, Michael Fassbender i hovedrollen as Walter and David. Traileren ser som altid ulækker og super scary!
Premiere d. 18/5 2017

14. La la land:

La la land er nu én jeg faktisk ikke så frem til at se, men med dens helt op til 14 oscar nomineringer er den klart noget jeg skal se i det kommende år. Udfra trailer og plot fortællinger handler den om to forelskede der prøver at "make it" i LA. Mia spillet af Emma Stone prøver at skinne igennem som skuespiller og Sebastian spillet af den elskede Ryan Gosling er jazz musiker. Er meget overrasket over den store fascination med denne film, så den skal jo ses.
Premiere d. 23/02 2017


13. Skønheden og Udyret

Udover min utilfredshed med valg af skuespiller, er Skønheden og Udyret en film man bare skal se. I hvertfald hvis du nogensinde har været barn og elskede Disney! Emma Watson i hovedrollen som Belle og Dan Stevens som Udyret. Er en lille smule utilfreds med valget af Udyret. Var stor fan af Dan Stevens i hans role på Downton Abbey, men føler at rollen kunne have gået til en lidt mere... mandig... Også Gaston! Altså Luke Evans? Det kan gøres bedre Disney.
Premiere d. 16/03 2017


12. Pirates Of the Caribbean: Dead men tells no tales

Igen, en gammel klassiker. Hvis du ikke allerede var blevet forelsket i Jonny Depps måde at bringe liv i hans roller, så bliver du det helt klar efter du ser Pirates Of the Caribbeans series. Var dog lidt bange for da de udgav at der udkom endnu en film, at vores kære Jonny Depp ikke ville medvirke, men heldigvis er det gode gamle crew tilbage, Jonny Depp, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, det bliver så godt!
Premiere: 24/05 2017


11. Transformers 5

Endnu en Transfomers.. Uanset hvor langt de kører den ud, vil den stadig være højt oppe på min liste over film der bare SKAL ses. Hvis du elsker action og biler, er det klart en film for dig! Også er jeg super glad for de beholdt den skønne Mark Wahlberg.
Premiere: 21/06 2017


10. Wonder Woman

Da jeg var mindre og så Justice League på Cartoon Network, var Wonder Woman klart min ynglings super heltinde. Måske fordi hun var den eneste pige, men shit hun var en badass, så vildt meget op til hende!
Udfra trailer får man mere at vide omkring hendes bag historie og hvad hun lavede før Justice League, det kan kun blive godt!
Premiere: 01/06 2017


9. Spider-man: Homecoming

Har altid været STOR fan af de gamle Spider-man film, i ved dem med Tobey Maguire, Kirsten Dunst og Williem Dafoe! Det var de gode gamle, indtil de besluttede sig at lave de nyere Spider-Man med Andrew Garfield og Emma Stone, pff! De var så dårlige, utrolig skuffet. OGSÅ kommer der jo en ny med Tom Holland, som vi jo blev introduceret for i Captain America: Civil War og overraskende nok, var han ikke en skuffelses. JA I KNOW! Så er nu faktisk ret spændt på denne film, hvor Robert Downey Jr. kommer igen, som Iron Man. Det eneste der plager mig er, hvorfor skal alle skuespiller lige pludselig være så unge. De bliver bare yngre og yngre for hver film, whats up with that?
Premiere: 06/07 20178. Justice League

Uanset hvor meget jeg glæder mig til Justice League kommer den desværre kun på en 8. plads, da der så mange lækre film i år. KÆMPE FAN, all time favorit serie som barn! Og et kæmpe plus til cast-crewet for gode skuespiller. Vi har Jason Momoa som Aquaman, vi kender alle Jason fra hit serien og MIN ynglings serie: Game of Thrones hvor han rockede hårdt som Dothraki + han skide hot! Vi har Ben Affleck som Batman, uanset hvor meget hate har fået synes jeg personligt han har gjord det udemærket som Batman. Vi har Ezra Miler som The Flash og J. K Simmons altså listen fortsætter.
Premiere: 16/11 2017


7. IT

Selvom mange hardcore fans har sagt de ikke vil se den nye IT film af Stephen King, er jeg total klar. Selvom Bill Skarsgård har ret store sko at fylde (klovne sko hehe) så er det klart nummer 1 gyser man skal se i 2017. Ville have elsker at se Tim Curry igen, men ja den skal altså stadig ses!
Premiere 07/09 20178.Thor: Ragnarok

Endnu ingen trailer, men mit Marvel hjerte kan ikke afslå at Thor er højt på min liste. Igen fordi disse hottier Tom Hiddelston og Chris Hemsworth er med. Også i følge IMDb får vi også gode gamle Marvel helte med som; Doctor Strange, Hulk, Odin og Heimdall. Og hvad vi ved fra rygter er den sidste Infiniti Stone gemt inde i Heimdall, så håber klart vi får mere at vide der.
Premiere: 02/11 2017


5. Guardians Of the Galaxy 2

Uhha, en længe ventet 2'er udkommer endelig. Jeg var selv helt overdrevet obsessed med 1'eren. Er så spændt på at se om vi får mere at vide om Thanos!
Premiere: 27/04 2017

4. KONG: SKULL ISLAND

Er selv meget overrasket over at denne flim ligger så højt på min liste da den nemlig har slået en masse DC og Marvel Comics film. Meeeeen vi har 2 af mine YNGLINGS skuespiller med (som også er med i de gode Marvel film) Tom Hiddelston og Samuel L. Jackson. Var også en af de mange tusind der faldt for King Kong tilbage i 2005, glæder mig til at se hvordan de genskaber Kong med bedre visueleffects! Can't f****** wait!
Premiere: 09/03 20173. Logan

Har allerede købt billetter til forpremieren på Logan, da det jo er sidste gang vi ser Hugh Jackman i rollen som Logan. Vi ser både Hugh Jackman som Logan og Patrick Stewart som Charles Xavier/Professor X igen. Her ser vi de 2 i fremtiden hvor verden som vi kender den i er en del anderledes. Glæder mig så meget til at se vores alle sammens ynglings Wolverine en sidste gang!!
Premiere: 02/03 20172. Abernes Planet: Opgøret

Det her er nok en af mine ynglings film (ikke superhelt kategori), Abernes Plant, både 1 og 2! Var simpelhen så overrasket over hvordan de har lavet aberne så levende og hvordan de har bragt dem til live med flere ansigtsudtryk, som man virkelig kan føle dem som seer og forstår dem bedre. Denne film ser vi opfølgning på Abernes Planet: Revolutionen, hvor aberne har fået deres eget land og menneskerne i mens langsomt har prøvet at overleve efter en såkaldt "abevirus" I denne film ser det ud som om de kommet igen med flere våben og flere ressourcer til at overleve mod aberne. Spændene!
Premiere: 13/07 2017


1. Star Wars: The Last Jedi

No surprise! Number 1 must watch. Vi så jo forrige december den nye Star Wars film Star Wars: The Force Awakens, hvor vi bliver introduceret til en bad guy, ved navn Kylo Ren, Darth Vaders grandsøn. Han er dog ikke lige frem grunden til jeg ser frem til den nye film. Nu får vi 100% mere at høre fra, fra Luke Skywalker (i hope) og forhåbentlig lidt mere at vide omkring den her fyr "Snoke"
Premiere: 15/12 2017


// themoviegeek


Likes

Comments

WUPWUP

Orange Is The New Black's facebook side lagde dette billede ud i dag med titlen "There's no turning back" inklusiv en lille "teaser" næste sæson.

If you haven't seen it

Selv stor fan af OITNB og har set serien nok omkring 3 gange, i fuld marathon-mode! Serien følger en flok kvinder i et fængsel i Upstate NY. Det er mere et privat fængsel, med mindre kriminelle kvinder. Hvis du har set Prison Break, ville du helt klart mene at disse kvinder har det luksus. Men i hvertfald, sidste afsnit gjorde os meget ivrige efter en ny sæson, de først jeg gjorde var at google hvornår den næste sæson kom ud..
Hele forrige sæson har været utrolig dyster i forhold til tidligere sæson hvor der mere kærlighed og humør blandt kvinderne i fængslet. Sidste afsnit ser vi alle kvinderne begå oprør mod fængslet og ender op mod nogle fængslesbetjente og truer med et våben.

If you have seen it

Os der er store fans af OITNB, har ventet på dette øjeblik i noget tid efterhånden. Tårerne trillede i hvertfald fra mine kinder da vores elskede Poussey døde kort før sæsonens slutning og uanset hvor meget vi elskede det afsnit dedikeret til hende, havde jeg i hvertfald bare ønsket at de havde brugt den plads til et afsnit efter Daya's trussel mod fængelsbetjenten! Min fortolkning af teaseren er at vi fortsætter hvor vi slap (HÅBER JEG), men igen hvor vildt ville det også at starte med endnu et drab inde for fængslets mure, så man kan kun håbe!!!

(Se teaseren her: Youtube )

(Se serien her: Netflix )


// themoviegeek


Likes

Comments

Må igen indrømme at jeg tog roligt fejl omkring Breaking Bad. http://nouw.com/themoviegeek/breaking-bad-first-look-28882820 (læs om "first look" her)

Er ny dybt inde i 3 sæson og kan seriøst ikke få nok. Ved ikke hvad der gjorde jeg ikke faldt direkte for serien til at starte på, for wow!!

(SPOILER ALERT)
Har fortalt lidt omkring seriens handling i tidligere indlæg, kort sagt handler serien primært omkring disse to gutter på billedet oven over; Jesse Pinkman, spillet af Aaron Paul og Walter White, spillet af Bryan Cranston, som får denne SMARTE idé om at sælge meth/crystal meth. Jesse Pinkman er narkohandler/stofbruger, som sælger meth samt med hans ven Emilio. Da Emilio bliver bliver taget af DEA (narko politiet), står han uden partner og penge. Så heldig som han er, finder han Walter, hans gamle videnskabs lærer der efter hans viden omkring hans slemme form for kræft i lungerne, for en midtvejs krise og beslutter sig for at joine ham i hans lille forretning.
Som vi alle nok kan regne ud går det jo ikke helt som planlagt. Inde for de næste par sæsoner kan du regne med alt fra anholdelser, mord, svindel og meget, meget mere. Massere af spænding og uventet humør.

En af mine ynglings øjeblikke i serien, er at se hvordan Jesse's og Walter's forhold udvikler sig. I følge Walter er ens eneste interesse at stå for videnskabsdelen, altså at "cooke meth" som de nu kalder det. Også er det Jesse's ansvar at stå for foretningsdelen, sælger delen, men igen, det går ikke helt som forventet. Walter ender i så fald at holde mere og mere af Jesse, betale for hans rehab, får hævn over Jesse osv. I et afsnit høre man ham snakke, med en fremmed på en bar omkring hans "nevø" som han prøver at få op på benene igen, hans såkaldte "nevø" er selvfølgelig Jesse.

Bryan Cranston formulering af hans karakter er også en af de ting der gjorde jeg faldt for serien. Man tror jo fra start af at Walter er en "stand up guy", der aldrig kunne gøre nogen fortræd, hvilket han er også er, lige indtil det går udover hans familie. Du kan virkelig føle hans smerte fra day one! Han får virkelig en til at være på hans side. Halvt igennem sæson 2, gik det op for mig at Walter og Jesse faktisk er "the bad guys", de er de onde i serien, de er dem der fremstiller udlovlige stoffer, som ender med at dræbe flere mennesker i serien, men alligevel så håber vi som seer at han i sidste ende når at tjene nok penge til hans familie.

Hatten af til Vince Gilligan (creator). Er vild med måden at få alle disse verdener i en, du får både mafia, familie, kærlighed, humør og massere af drama!!!

(Se serie her: Netflix )

// themoviegeek

Likes

Comments

Okay, jeg er ret sent ude, men er først lige for en uge siden begyndt på den ret så kendt serie Breaking Bad.

Jeg begyndte fra et par år siden da den første sæson af serien blev sluttede så måske 2 afsnit før det gik op for mig at jeg nok heller ville bruge tid på et andet serie marathon. Efter min mening er det The Pilot, altså det først afsnit i en serie der afgøre hvor vidt om serie er hver at spilde flere timer på.
​(SPOILER ALERT)
Første afsnit ser vi en mand, ved navn Walter White, som i dette afsnit bliver 50 år gammel. Udfra fra først øjekast kan man klart se at Walter ikke ligefrem har det allermest spændene liv. I det første afsnit finder Walter ud af at han har slem form af lungekræft og højst sandsynligvis kun har få år tilbage at leve i. Går ud fra at hans midtlivs krise begynder der, han vil ikke efterlade hans familie i en kæmpe gæld og begynder derfor at opsøge en gammel bekendt ved navn Jesse Pinkman, som har stor erfaring inden for methamfetamin eller "crystal meth." 

Jeg kom desværre ikke længere til andet afsnit, hvor man begynder at se hvor galt det kan gå for en 50 årig High School lærer der prøver at være narkohandler. Efter min mening skal en serie altid ramme en fra første afsnit og den fangede mig ikke rigtig så spildte ikke særlig meget tid i første omgang på at lærer mere om Walter White og Jesse Pinkman.


// themoviegeek

Likes

Comments