BeaHedvind på instagram följ mig
Http://ask.fm/beahedvind ställ frågor

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla sjukt länge sen använder inte blogg längre. Är inne nu bara för att jag har tråkigt hemma. Jag har blivit andelsägare i en 1årig travhäst :) Fontana Boko heter hon <>

Likes

Comments

Heej alla!

Vill starta en helt ny blogg, men vet inte var, Vart tycker ni? Och vad ska jag heta? Sen är det någon som kan hjälpa mig att designa bloggen?:)

Likes

Comments

Skulle ni kunna tatuera in eran partners namn? Skulle ni kunna tatuera in något namn på kroppen? (Bara kul och vetar)

Svara på läsarfrågan och varför!

Mina åsikter, enda gången jag skulle kunna taturera in min parners namn är om det skulle vara pappan till mina barn. Alltså när jag skaffar barn. Ja jag kommer tatuera in alla mina barns namn när jag skaffar barn.

Likes

Comments

J : Varför börja du blogga?
http://wiinkys.blogg.se
Svar : Jag började blogga för jag ville skriva av mig men det var många år sen så nu är det en vana!
 
ullie : hur länge har du bloggat? vARFÖR BÖRJADE DU ?
http://weberskold.blogg.se
Svar : Sedan 07. Jag började blogga för jag ville skriva av mig! 
 
danten89 : Vilket land relaterar du till om vi inte snackar Sverige?
Favoritmaträtt?
Kan du några hemliga tricks?
http://animalcity.blogg.se
Svar : Thailand, Spanien eller Tyskland. Hmm Favortit mat vet jag faktiskt inte men typ Kött.  Nej jag har inga tips på tricks. 
 
Cissi : Kan inte du ha ett video-inlägg? :) och skriv mycket fakta om dig, hehe!
Svar : Ja de skulle jag kunna göra någon dag, finns många anledningar till varför jag inte skriver så mycket fakta om mig själv, delvis för många vill förstöra för mig!
 
Yohanna : När ljög du senast och varför?
Har du gjort något pinsamt på sistonde?
Drömyrke?
Katt lr hund?
Favoritfilm?
Ett klädesplagg du absolut inte skulle ta på dig?
http://yohannafotograferar.blogg.se
Svar : Ja du jag vet inte när jag ljög senast, men nödlögner får man väl ta lite då och då när man ska göra överraskningar för folk. Nej inte som jag kommer på har jag gjort något pinsamt. Mitt dröm yrke är att jobba med folk som sitter i rullstol eftersom jag är uppvuxen i den branchen pappa jobbar med rullstolsburna. Hund utan att tveka.  Måste nog välja Wallander filmerna. Jag vet inte vad jag aldrig skulle sätta på mig, men jag går aldrig ut i mjukisbyxor.
 
Anonym : Hur länge har du och din kille vart tillsammans ? Ni gjorde väl slut förut? Och varför gick ni tillbaka isf?
Svar : Vi har vart tsm sen den 11/3-11, ja vi tog bort allt och sa till alla att vi hade gjort slut men det hade vi inte, vi döljde bara för alla att vi var tillsammans.  Så snart 1 år och 6 månader.
 
Tussie - en satsande dressyrryttare : Har du haft några bloggar innan den här? (:
http://londonryttaren.blogg.se
Svar : Ja jag har haft flera bloggar innan denna har bloggat sen 07.
 
sandra : Vilka bloggar läser du?
Vem av " storbloggarna" tycker du har bäst blogg?
Favoritfärg?
http://ssandraaf.blogg.se
Svar : Jag läser mina vänners bloggar. Jag läser ingen av storbloggarnas bloggar. Min favorit färg är nog Rosa.
 
Agnes Åsberg : Vad tycker du om för bloggar?
Tror du på spöken?
http://aggehh.blogg.se
 Svar :  Jag älskar att läsa mamma bloggar, har alltid vart intresserad av sånna bloggar. Nja tror på spöken vill jag inte påstå att jag gör, men vet att det kan spöka ibland.
 
3barnsmamman : Vilken är din favorit blogg?? 
http://nattstad.se/3barnsmamman
Svar : Ja du, jag vet faktiskt inte, men jag läser bara fåtal bloggar.
 
Mjaaaaooow :  Använder du instagram? Isf vad heter du där? Vad är det första du tittar på hos en kille? Hur gammal är din pojkvän?
Svar: Ja jag använder instagram, BeaHedvind heter jag på instagram. Det första jag tittar på hos en kille är ögonen och personligheten. Min pojkvän är född 1988 så han blir 24 i år :)
 
Simmee : Hur många har du legat med? Har inte du typ legat med halva Stockholm?
Svar : Det är en privat fråga det kommer jag inte gå ut med i bloggen. Men nej jag har inte legat med så många som alla verkar tro. 
 
A : Hej jag har en fråga, var inte du jätte kär i André förut, var det inte honom du aldrig skulle kunna släppa ?  Var det inte du som bara föll för  "Stureplans" killar i stilen? Vad var det du såg i din nuvarande kille Wille från första början?  Han är väl inte din stil på kille alls egentligen? aja ha ett bra liv hey pa!
Svar : Hej! Jo jag var jätte jätte kär i André, jag trodde inte att jag skulle kunna släppa honom när det tog slut men hallå det är över 2 år och 6 månader sen det tog slut man kan ju inte sitta och deppa hur länge som helst, klart man kan tänka på sina ex ibland och hur man hade det. Men i dagens läge har jag det sjukt ra med min kille. Jo jag föll bara för den stilen när jag var yngre men nu är det inte bara klädstilen som gäller nu är det personligheten..  Vad jag föll för hos Wille? Hmm hans Ögon utan tvekan. Han har grön/bruna ögon och det är någotjag verkligen älskar. Nej han är inte den stil jag haft förut men jag älskar honom för den han är så jag bryr mig inte om han inte är den stilen jag älskade när jag var yngre.  Men vem är du egentligen som inte ens kan säga ditt namn ?
 
Therese : Har inte du nåt fel i huvudet? Eller är du bara allmänt dum i huvudet? Hur kommer det sig att din kille inte lämnar dig? Han borde fan skaffa så mycket bättre än dig, du är ful, äcklig och tror att du är något!
Svar : Hahahahahahah Jag börjar bara skratta  när folk försöker trycka ner mig, Jag har två hjärnsjukdommar/nevropsykriatiska funktionsnedsättningar  ja, ADHD och ASPERGER SYMDROM, men jag är inte sämre för de. Min kille älskar mig för den jag är, haha mogen du är som kommenterar, låt mig bara vara!

Likes

Comments

Hej allesammans!

Förlåt att jag inte har bloggat något i dag eller i går kväll.. Allt har bara vart för jobbigt, kunde inte sova något i natt var jätte nere av många olika anledningar, som jag inte tänker ta upp här.. 

Så har inte kännt något alls för att blogga, så funderar på om jag ska ta en blogg paus igen för att få landa från allt som händer.. 

Dock svarar jag på kommentarer även om jag inte bloggar själv just nu.

Förlåt alla mina underbara läsare, men känner ingen lust alls att blogga eller något just nu, men för er som vill så finns jag på instagram hela tiden!

Likes

Comments

God morgon allesammans!:)

Idag är det luncha med pappa och mamma som gäller,  sen ska jag nog bara kolla Allsång på skansen..

=)


Hur mår ni i dag då?

Likes

Comments

God mogron allesammans!

Idag är jag jätte jätte glad, nu får älskling äntligen mer tid för mig! För nu  har han slutat jobba!!!! ÄNTLIGEN fy fan vad jag är glad nu! 

Idag kommer jag dock inte kunna träffa älskling för jag ska iväg med pappa på dagen sen är det stallet som gäller till kvällen...

ÄNTLIGEN. Fy fan vad jag har saknat underbara Frippe!!<3

Vad ska ni göra i dag då? :)

kram

Likes

Comments


Better Blogging Nouw