Tanken bakom bloggen är väl fortfarande oklar. När jag fick reda på att jag är glutenintolerant för några månader sen tänkte jag att jag skulle starta en blogg och skriva om just gluten. Samla recept och informera samhället, för det är få som vet vad det egentligen innebär. Jag hade ingen aning. Framför allt skulle det ge mig själv någonting, samla allting på ett och samma ställe.

Sen skaffade jag hund och insåg att det hade varit roligt att skriva om det. Hur han tuggar sönder mina skosnören på mitten så jag får gå med olikfärgade snören på gymmet. Hur han snor bajspåsen ifrån mig när vi är ute och går, och han är lös och springer runt i cirklar kring mig - samtidigt som grannen står i fönstret och ser allt.

Sen började jag plugga. Jag har inte pluggat på två år och har helt glömt bort hur man gör. Först var min tanke att man borde starta en pluggpodd. Men jag tror inte jag hade kunnat komma med några bra tips. Skriva tycker jag är kul i alla fall.
och inredning. och fikor. och träning.

Kort och gott så kommer det bli lite allt möjligt."The modern housewife" var väl lite på skämt, men också skapad när jag tänkte att huvudsyftet skulle vara en matblogg. Nåväl, time will tell.

Likes

Comments