Allt är nytt, kände för att skriva a  mig lite och insåg att bloggen behövde en uppfräschning. Behövde lite mer positiv baktanke och ett nytt kapitel.
Det mesta i livet är också nytt. Jag hoppas att det är mot det positiva, men för att vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte. Har varit rätt tom känslomässigt det senaste. Vet inte varför men spekulerar om att jag har för mycket i mina tankar just nu så det känns som en försvarsmekanism. Försöker ta livet dag för dag, ibland timme för timme. Igår fann jag mig med att inte ha något planerat på eftermiddagen. Något som aldrig brukar hända, något som jag är främmande med. Jag skulle inte direkt vilja påstå att jag gillade det, inte alls. Var hemma helt själv, vad skulle jag göra? Duscha efter jobbet, självklart. Sen då? Gick in i köket, stökigt, jag får väl städa då. Städade, tog disken, tvättade och plockade undan. Sedan då? Försökte behålla lugnet, ingen ide att få panik över att man för en gångs skull inte har något direkt att göra, eller? Vad ville jag göra? Jag hade ingen aning. Satte mig och betalade räkningar, försökte fortfarande behålla lugnet (men stressen fanns där, vet inte varför, men den fanns där bak i huvudet. Stressen tinglade och pirrade i mina ådror men jag försökte att ignorera det och jag lyckades). Jag bestämde mig för att sätta på en film. Gammal disney film, nostalgi. Sedan tog den slut. Nu då? Klockan var runt sju, jag kunde ju inte gå o lägga mig nu liksom. Jag gick ner och hängde upp tvätten, satte på lite musik och gjorde iordning mat inför morgondagens arbetspass. Klockan blev åtta och jag hade inget kvar att göra, musiken hade jag tröttnat på, stressen började komma tillbaka. Jag lade mig i sängen och spelade lite på telefonen och ögonen började kännas tunga, skönt! Tog tillfället i akt, lade undan telefonen och drev bort i sömnen. Vaknade en och en halvtimme senare, killen kom hem och pussade mig på pannan och kramade om mig. Kände ingenting, ville bara somna om, men nu var jag vaken igen. Tröttheten fanns där, var hur trött som helst. Tankarna snurrade och efter 20 minuter gick jag upp. Jag blev pigg, killen blev trött. Vi gick och lade oss, jag började bli trött men tankarna lät mig inte sova. Jag tänkte inte på något så varför snurrade det? Klockan blev halv ett på natten, skit jag ska upp kvart i sex.... Måste ju sova nu. Killen höll på o somna, jag förbarmade mig över honom och sade att han inte fick somna innan mig, aldrig att jag skulle kunna somna i det tillständet med hans snarkningar i örat. Klockan blev ett, jag var nära några gånger men till slut blev det för mycket. Behövde lugn och ro, men hade jag inte det redan? Nej, killen fick gå och lägga sig ute i soffan, detta skulle inte fungera. Klockan blev halv två, jag bredde ut mig i hela sängen och lyckades äntligen somna.
Såhär i efterhand tänker jag "vad är var det för fel på mig?" men jag vet, jag vet att det alltid har funnits en anledning till varför jag alltid ser till att ha fullt upp. Jag ser alltid till att jag alltid har något planerat, gör jag inte det så börjar min hjärna gå på högsta växeln samtidigt som kopplingen är i (går det ens?).
Just nu vill jag bara hem till min kille och krama honom som ett förlåt för att jag inte kunde uttrycka min kärlek igår.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja som alla förmodligen redan har räknat ut så är det slut mellan mig och J. Skit trist, på vippen till att gråta hela tiden och bättre blir det inte utav att alla tittar på mig precis som att jag kommer att dö. Men trots allt så går livet vidare och hur mycket jag än känner för att bara ligga i sängen i två veckor, äta skit och bara vara så har jag inte tid med det.

Så ta tag i kragen o börja är det bara att säga till sig själv. Trots detta så har jag haft en mysig helg. Träffat kompisar, snackat, myst med hästen och börjat fixa iordning mitt rum. Det är en del att göra så det lär ju inte bli färdigt förrän till nästa helg 😅 men bra blir det!

Ni får ha det så bra så länge❤

Likes

Comments

Hjärnan ser förbi det dåliga och fokuserar på det roliga. Det är nödvändigt för människans överlevnad. Men hur kommer det sig att man ändå vill se det goda hos människor och hellre fria än fälla när det kommer uppenbara bevis om motsatsen? Hur kommer det sig att man drar sig in i samma veva om och om igen även fast man vet att det inte kommer att funka? Det är inte värt det, det vet man om, så varför fortsätta?

Försök tänk logiskt och strunta i resten

Likes

Comments

Utställningen gick jättebra. Big Cred till Nutti som var en stjärna i hantering. Trodde att hon skulle bli nervös då det var första gången inomhus och dessutom med en så här stor utställning med mycket folk och hundar, men hon skötte sig utmärkt. Kändes som att hon har växt in i själva atmosfären lite mer nu när hon växt till sig lite. Guld stjärna får hon av mig 😘

Igår blev hon Bästa juniortik med riktigt bra kritik, inget dåligt över huvud taget faktiskt. Dock blev jag då förvånad över att hon inte fick CK med tanke på kritiken men men... Man kan ju inte direkt krypa in i domarens huvud 😉
Idag blev hon andra bästa juniortik och fick dessutom CK 😍 tror det eller ej, men blir nästan gladare öven CK't än över placeringen 🤗 Även här fick hon jättebra kritik men med en notis på att hon tog lite korta steg bak, vilket vi nu kommer att börja träna på😊

Ska till utställningen med nutti imorgon med för att sitta i SWCK's rasmonter, bara att komma förbi om ni känner för det😘 Ska hålla tummarna för Marias Dalmatin och låta Nutti njuta av all uppmärksamhet.

Måste dock säga att jag är lite besviken över hela utställningen. Mycket rörigt, mycket folk överallt som trängs och är sura och några hutlösa priser på mat och dricka som ändå är behövligt under sådana här dagar. Men hundarna gör det såklart uthärdligt 💪❤ Vad gör man inte för dessa djur.

Likes

Comments

Det var en hovslagare i stallet igår som slog på skon på Warda😍 Minst sagt räddare i nöden! Sitter den kvar idag så blir det äntligen ett pass på hästryggen. Vilket snyggt jobb hovslagaren gjorde också, det måste jag framhäva 🤗 Han poängterade också att Olof min "orginala" hovslagare hade gjort ett rikigt bra jobb med Warda och att han var skicklig (detta såg han trots att det bara är två veckor kvar till helskoning😆)💪 så hands up för Olof Hannebäck, min skitduktiga hovslagare😊

Favorit i repris, mina två älsklingar❤

Likes

Comments

Igår gick telefonen varm. Multitaska så mycket under jobbet att jag inte kommit ihåg hälften av vilka jag pratat med. Planer har växt fram och jag har fått mer koll på saker och ting. Ändå så är det mycket kvar😏 Ska fortfarande försöka få tag i en hovslagare bland annat.
Vaknade föressten med många meddelanden imorse kan jag ju säga 😅 Får nog börja gå upp tidigare än 5 min innan man ska åka till jobbet för att hinna med allt och alla.

Påtal om att det är mycket som sker just nu så är jag otroligt tacksam över mina föräldrar som stöttar och hjälper mig så gott det går. Bättre föräldrar får man nog leta efter❤

Idag ska jag fixa mina fransar, hoppas mina ögon kan behålla dom denna gången. Nej men nu under vintern så har de flagnat lite vilket har sabbat fransarna och gjort att jag tappat de flesta. Sedan blir det till att åka och umgås lite med min käraste häst❤

Har ridabstinens

Likes

Comments

Var i Lanzarote med J veckan innan jul, hur mysigt som helst. Välbehövligt var det också❤ Här kommer bildbomb.

Så otroligt mysigt och skönt ställe.

Likes

Comments

Ja, ni såg rätt. Jag ska flytta 😄 Det blir en liten stuga precis nedanför min farmor i Billdal. Ska bli riktigt skönt att komma ännu närmare jobbet och dessutom få något som man kan betrakta som sitt egna. Under rätt lång tid nu har jag inte landat någonstans utan bara sovit i en säng någonstans. Antingen hos mamma och pappa eller hos J. Detta har gjort att jag känt mig konstant stressad och har inte kunnat koppla av ordentligt. Har inte riktigt haft någonstans där man bara kan titta runt och gå och små pilla och se hur man vill ha det. Så detta kommer att bli riktigt skönt😍 Kontraktet är dock inte påskrivet men inflyttningsdatumet är satt till den 1 Februari vilket är snart. Hoppas att detta blir bra och att man kan få bättre och fler rutiner. Så som jag är just nu mentalt och fysiskt så skulle jag verkligen behöva det. Får lätt magkatarr av att jag stressar och stressad blir jag oundvikligt på grund av ändrade planer 😏

Denna nöt ska jag flytta ihop med❤

Likes

Comments

Det kryper i hela kroppen på mig. Har mycket att göra i veckan och vill få avklarat mycket även fast jag inte kan få fixat allt. Warda har tappsko, därav krypningarna i kroppen. Vi är igång, Lisa hjälpte mig när jag var borta och vi var mer igång och nu tog det stopp, igen 😅 Försöker att inte göra en stor grej av det men det är oundvikligt. Försöker att inte tänka på det men ändå så flyter det förbi i huvudet på mig. Jag vill inte att Warda ska stå, jag vill rida, träna. Tyvärr blir hon för öm att gå utan sko och jag har inte fått tag i hovslagaren ännu 😴.
Idag ska jag ta det lungt förhoppningsvis efter jobbet. Träna Nutti lite inför utställningen och se till att alla grejer är tillgängliga. Har försökt få tag i MyDog då de ännu inte har skickat nummerlapp o.s.v till utställningen men utan att komma fram någonstans. Har dessutom så många bollar i luften nu när det kommer till stall så håller inte koll på hälften. Ska försöka räkna ut för och nackdelar överallt, priser ska jämföras o.s.v.
Imorgon tisdag måste jag se till så hovslagare kommer ut, har jag inte fått tag i min så får jag ringa någon annan för då måste Warda få röra på sig. Speciellt nu när det är så lerigt i hagen så står de bara still i hagen tyvärr. Understimulerade kan man ju säga...
Onsdag ska jag fylla på fransarna direkt efter jobbet hos en underbar och skitduktig tjej i Kungsbacka. Därefter ska jag till stallet och på kvällen ska Nutti göras iordning.
Torsdag och fredag ska Nutti ställas ut. Torsdag blir kravlöst och fredag ska vi vara med på noterna. Det kommer att vara mycket distraktioner och mycket på gång så trött kommer hon definitivt att bli.
På lördag ska det även kollas på ett stall efter My dog och därefter blir det att åka till Warda och ta in hästarna. Söndag har jag ännu inget planerat puh.

Likes

Comments

Nytt år, nya mål.
Mitt nyår blev inte så händelserikt. Hade absolut ingen nyårs "känsla" och spenderade dagen/natten med J och övervakade Nutti då det var vårt första nyår tillsammans och vi var osäkra på hur hon skulle reagera på smällarna. Men nu är det nytt år! Även fast det inte känns som att något är annorlunda 😏
Jag och J ska på en liten tripp idag och jag hoppas innerligt på att det ska gå bra 🙈 Hästen ska flyttas om ett par månader men vi vet inte vart ännu, det ända jag vet är att vi ska närma oss Göteborg då det blir för jobbigt att pendla från jobbet.
Jag och pappa ska åka och titta på ett stall ikväll och ett stall imorgon förmodligen, så håller tummarna för en bra känsla.
Vad vill jag annars ha gjort/fokusera på under 2017? Jag vill ta en tripp till London, utforska och softa. Jag vill och ska fokusera mer på Warda och satsa lite mer. Grunden till detta lade jag nu under 2016 då fokus låg på att hitta mer knappar och att stärka och utveckla både henne och oss som ekipage. Vi har lyckats med detta även fast jag inte fått så många timmar i sadeln som jag velat pga sjukdom och andra problem.
Fokus ligger också på att jag ska göra det jag känner för och vill göra och samtidigt hålla mig lugn och inte stressa upp mig.

Mer summering av året och inplanerade planer kommer senare.

Likes

Comments