Gabriel

Måndag: Vila

Tisdag: Bana

Onsdag: Ut med båda hästarna (om älgarna tillåter)

Torsdag: Rida igenom

Fredag: Rida ut/markarbete

Lördag: Privatträning (hoppning)

Söndag: Lugnt pass i skog/bana.

-----------------------------------------------------------------------

Anisette

måndag: Vila

Tisdag: Bana

Onsdag: Mamma rider ut med mig

Torsdag: vila

Fredag: Mamma rider ut med mig

Lördag: bana

Söndag: hoppa (40-60 cm)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I börja så bokstavligt talat hatade den vita åsnan gabriel, men nu asså... DET GÅR INTE ATT BESKRIVA. De är ungefär som ett gammalt par, de kan inte vara utan varandra men de stör sig ändå på varandra.

Kul att Anisette har förstört sitt täcke...

Likes

Comments

Nu är det klar, nu är han min lilla skutt häst och Anisettes sällskapshäst!

Jag kan inte vara gladare just nu, igår skrev vi kontraktet! Det är sjukt att vi ska köpa han nu då han gick igenom besiktningen, våran helt EGNA tävlingshäst. Detta är ingen gammal häst som tanten Anisette så alla inte bara dömmer, hehe...

Lite fakta: Gabriel är 02 och blir 14 år i augusti, då han även är uppfödd i Estland så är han en import häst men som kom hit som 8-åring (2010). Gabriel har även gått msvb (120 cm hoppning) med vinst år 2011, Men efter han hade flyttat (när han var värd 100.000) så kom han till en tjej som inte kunde rida och som förstörde hästen. Sen köpte de vi ska köpa hästen av honom och började rida honom igen och nu så hoppar han lugnt banor på 1 meter.

 ( Detta skrevs den 17, men kommer ut den 30 mars)

Likes

Comments

Anisette måste vara den bästa hästen man kan ha, hon har liksom blivit mycket gladare och det gör mig glad. Det senaste månaderna har vårat band blivit starkare och vi har blivit mer säkrare på varandra. 

Gör allt för min gudomliga häst polle!

Likes

Comments

schema

Måndag - Uteritt

Tisdag - Vilodag

Onsdag - Markarbete

Torsdag - Små hoppning

Fredag - "Dressyr"

Lördag - Uteritt

Söndag - Hoppning

Likes

Comments

Nu är äntligen helgen snart här! Idag eller imorgon ska jag bara lämna in en uppsats och en till inlämningsuppgift sen är jag fri som en fågel, haha roligt liv! Men tror inte jag kan rida idag för att jag måst göra massor med saker, så mamma får åka upp och kanske rida. Sedan ska jag antagligen skriva ett roligt och långt inlägg senare och eventuellt imorgon, Har även lite saker som jag har köpt som jag ska skriva om också, men måste vänta till fredag-söndag för då kommer den viktigaste saken!

Men varför jag inte har bloggat är just för att jag har haft så mycket att göra på senaste tiden, och tro mig det har inte börjat en...

Likes

Comments

​Rekommenderar dessa produkter till de som vill ha en lite lättare sminkning till alla tillfällen. Hinner tyvärr inte skriva recensioner om alla dessa produkter då jag har mycket annat att göra färdigt nu, hoppas ni förstår. 

Ilysm<33

Likes

Comments

I WANT SUMMER! Jag längtar så sjukt mycket till sommaren, så här är lite inspo vad jag vill ha till sommaren från The Balm. Har dock redan Balm Desert (använder som bronzer inte blush), Brow Pow ögonbrynspudret och Bahama Mama bronzer.

Har ni någon favoritprodukt från The Balm?

Likes

Comments

Som ni säkert läser på rubriken så är jag sjuk som vanligt... Varför just jag ska bli sjuk typ sammanlagt 20 dagar hela vintern.

Aja, nu ska jag sova hela dagen och tidsinställa lite blogginlägg.

Likes

Comments

Så, nu är jag äntligen uppe på fötterna igen och tänker därför göra en nystart här.

Så här kommer lite fakta om mig:

Jag heter Mikaela Morad och bor i ett litet område som heter Lammhult. Men om jag skulle få bestämma skulle jag nog bo på en hästgård nere i Helsingborg.

På fritiden vad gör jag då? Jo, på fritiden läger jag ner mycket tid och kärlek på min häst, vem vet det kanske kommer en till häst till denna blogg snart, så håll ögonen öppna ;). Nu har jag en egen häst som heter Anisette och som jag bara tränar just för att hon är 22 år (snart 23) och inte är i bästa kondition, men hon är endå min lilla bebis unge, hehe.


"Kolla matte, visst är jag snygg?"

Likes

Comments