Idag...


Jag har varit i stallet och hällt på med lilla ponnyn där, en väldigt lerig ponny....

Men ikväll har det hänt grejor vet ni. Jo, så här. Först var vi och bowlade och sedan åt vi på en resturang som heter pinchos. Det var väldig mysigt att få lit kvalitetstid med familjen på pappas sida. Tror det kommer bli mer inlägg nu på lovet då skolan inte tar upp all min tid och ork. XOXO

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förlåt...


Jag har inte skrivit dom senaste dagarna för att det har varit tufft. Så jag tänker att jag inte ska lägga upp varje kväll. Utan lägga upp när jag känner för det. Och jag vet att det kan bli lite rörigt men men. Jag tror att jag kommer tycka det blir lite mera kul. Och sen tänker jag att det blir mycket roligare. För det händer inte så mycket när jag är hemma hela tiden. Så jag tror att med det här konceptet så blir det längre och roligare inlägg.


XOXO

Likes

Comments

När jag skriver det här inlägget är det riktigt jobbigt. Jag har haft självmordstankar i ett år nu. Men jag har aldrig sätt det som självmordstankar pga. att jag tänker det flera gånger per dag. Så det har helt enkelt blivit vana (det är ändå lika jobbigt) Och just nu. Innan jag börja skriva tänkte jag på det för femte gången idag. Och ärligt talat jag sitter här ensam på mitt rum med datorn i mitt knä och vill bara gråta. Jag känner mig sjukt ensam. För enligt mig när jag mår så här, så blir det på något konstigt sätt som att alla hatar mig. Och jag hatar mig själv hela tiden. Från hur jag ser ut till min personlighet. Och just nu kan jag bara tänka på att jag är en egoistisk jävla idiot. För direkt någon säger något får jag det handla om mig. Förstår ni hur jobbig jag måste vara att umgås med?!? Inte så konstigt att jag är så jävla ensam i skolan. Det känns som att ett svart hål slukar mig inifrån och ut. Idag när jag duscha så hade jag riv märkan över hela min kropp. Och jag kämpade så mycket för att sluta och jag vet att jag inte har gjort det. Så min slutsats var att jag måste ha gjort det i sömnen. Och jag håller på att falla tillbaka i mitt självskadebeteende. Och jag kämpar dagligen för att inte göra det. För jag blev beroende. Och jag vill aldrig bli det igen.

Jag la inte upp något igår för hela kvällen var bara knas. Innan jag gick och la mig så satt jag och grät och grät. Så det blev inget igår.

Och det blev inte någon skola idag för jag vill verkligen verkligen inte gå dit. Jag gör vad som helst för att inte gå dit. Och ärligt talat jag vet inte va fan jag håller på med. Det enda jag vet är att min situation inte funkar. Blev ett längre inlägg idag. Hoppas ni har det bättre en mig! XOXO

Likes

Comments

​Vad hände idag? 

Svar: inget.

Jo men något hände. Jag var i stallet och var ut och körde med vagnen. Men mer en så har faktiskt inte hänt. Förutom att min mamma var super ledsen pga. någon idiot till kolega som är så jävla avundsjuk och omogen. Men annars har det inte hänt något. Imorgon ska min lillebrors på kalas till hans kompis som är lillebror till en person jag hatar jippie! Men jag ska inte följa med blir lite tid i stallet då istället. XOXO

Likes

Comments

Ja, det blev så den här gången...


Torsdags

Då var jag i skolan! Och kämpade på. Har franska då men gick inte för att det blev för jobbigt. Efter det åkte jag och min pappa till min terapeut. Vi pratade lite och det blev mycket tårar. Och det tog verkligen slut på alla mina krafter. Så det blev inget blogg inlägg då. För jag somnade i soffan.


Fredag(idag)

Inge skola idag tyvärr. För jobbigt och gå dit och låtsas vara glad. Så jag stanna hemma. Inget speciellt händer när man är hemma och så. Men nu på kvällen höll min klass i skoldisko. Så jag var där och jobbade. Tack till alla mina underbara vänner som gjorde kvällen så bra. Nu ska jag sova och samla ny kraft till imorgon. XOXO

Likes

Comments

Ja, det är min dag det.

Jag gick inte till skolan idag. Det kändes som om jag var i en låda, vart jag en gick fanns det en vägg. Och när man är inlåst och inte kommer ut så sätter man sig ner och väntar på att någon ska släppa ut en. Så jag var hemma.

Jag hade en ridlektion på stallet där jag rider. Det fick mig att må bättre.

Idag var även första dagen med ökad dos av min adhd medicin. När jag började med den så vart det fem jätte jobbiga dagar. Idag fick jag som stunder då jag bara ville skrika, riva mig osv. Men dom slutade fort och jag kunde hantera det.

Imorgon står det samtal med min terapeut och skola.

Nu ska jag vila och samla nya krafter iför morgondagen.

Innan jag avrundar et här inlägget har jag bara en fråga om en sak jag inte fattar. Varför ska kvinnors bröst vara sex relaterat medan det inte är så när det gäller mäns? Det är en sak som stör mig.

Ha en fortsatt bra kväll. XOXO

Likes

Comments

Ok.....

Idag när mitt alarm ringde så tänkte jag jaja jag ska gå upp och så stängde jag av det och somna om! Och det händer väl alla någon gång men et är så typiskt mig.

Idag har varit en relativt bra dag! Min så kallade vänner sa Hej idag iallafall. Och jag pratade med en vän som jag tappat kontakten med. Så själva skol och vän delen har gått bra. Men när jag kom hem blev det ett stort bråk som slutade i film tittande ett mörkt rum och ångest....

Jaja, lite bra nyheter! Jag håller på med en sport en sport som jag älskar beredda...........RIDNING! Hästar alltså, och just nu håller jag på att pratar och fixar med en häst ägare om att bli medryttare! Jag gillar verkligen hästen! Hur har din dag varit? Hoppas den varit bra! XOXO

Likes

Comments

Jag tänkte att eftersom det här är mitt första inlägg...... att jag skulle berätta lite om mig och vad ni kommer att hitta här.

För jag tänker att det här kommer vara som min dagbok. Men bara det att alla kan läsa och ta del av den.

Jag kommer berätta vad som händer om dagarna, och vad jag tycker och tänker om det.

Sen om jag vill berätta något om saker som ni önskat eller som jag tycker är kul så kanske jag lägger till lite sådant också. Imorgon tänker jag att jag ska börja!

Tagga tagga!

Likes

Comments