Header
  • Kultursjokk.

    " Første dagen vår i Marokko var forvirrende. Vi ankom hotellet og ble utrolig positivt overrasket -…"

  • Marrakech.

    " THE RED CITY. God mandag! Nå er det lenge siden jeg har vært aktiv her inne, men denne uken skal j…"

  • My Summer Plans.

    " Tenk at vi er godt ut i juni allerede?! Denne sommeren kom så utrolig fort, men det klager jeg abs…"

H&M dress, &Other Stories shoes and belt, Bjørklund and Primark jewellery.


Denne kjolen har jeg alltid med på ferie, og den må være noe av det fineste jeg eier. Tenk at den er fra H&M! Jeg visste den kom til å passe perfekt inn i den flotte, Marokkanske arkitekturen, så da vi en dag tok turen til luksushotellet La Mamounia måtte jeg bare ha på meg denne. Jeg skal fortelle mer om hotellet senere, men i mellomtiden får dere altså en sniktitt gjennom et antrekk!

Ser dere kanskje at jeg har freshet opp hårfargen litt også? Det begynner å bli noen uker siden nå, men jeg gjorde det på Rush her i nabolaget, nærmere sagt Westbourne Grove, og jeg ble så fornøyd. Dit skal jeg nok tilbake! Det er tredje salongen jeg prøver i Notting Hill, og med flinke frisører, god stemning og relativt snille priser til området å være hører du ikke meg klage.


Håper du har en fin tirsdag!


xoxo


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

CommentsFørste dagen vår i Marokko var forvirrende. Vi ankom hotellet og ble utrolig positivt overrasket - bare se så utrolig flott det var der! Jeg skal skrive mer om hotellet senere, men kort fortalt var det en helt spesiell og avslappende atmosfære her som jeg aldri har opplevd før. Vi kom tidlig om morgenen og fikk servert frokost og Marokkansk te med en gang (himmelsk godt forresten), hotellsjefen forklarte oss litt om området på et kart og vi fikk et lekkert rom. Helt i himmelen bestemte vi oss for å gå en tur ut for å ta ut penger, sjekke ut markedet og spise lunsj.La meg først bare fortelle at det var godt over 40 varmegrader hver eneste dag, og Christina + varme - vann - mat = ingen god kombinasjon, haha. Vi bodde forresten i medinaen, gamlebyen, og gatene er utrolig flotte der. Problemet er bare at alle er prikk like. Jeg skal ikke legge skjul på at vi fort gikk oss vill, og med marokkanere som prøvde å forklare veien i hytt og pine ble vi sendt i fire forskjellige retninger før vi huket tak i de første turistene vi så, som dessverre også nettopp hadde ankommet byen. Haha, er det mulig. Etter noe som virket som flere timer ute i solsteken uten mat og drikke hoppet vi i en taxi, tok ut penger på veien og gikk oss bort enda en gang før vi kom oss tilbake til hotellet.

Vi fikk kanskje sett litt av byen, men det var mest frustrerende fordi vi ikke fant frem noe sted. Alle gatene så helt like ut, og selvom menneskene virket hyggelige forventet de noe tilbake, og det var rett og slett et kultursjokk for oss. To blondiner på tur var heller kanskje ikke så strategisk av oss, og du kan trygt si at de lokale har et litt annet syn på kvinner enn det vi er vant til. Jeg var klar over kleskoden på forhånd og hadde på meg klær som skulle respektere deres kultur, og jeg vet at vi var i Afrika og at man burde forberede seg på et lite sjokk, men det spiller forsåvidt ingen rolle. Respekt skulle vi lete lenge etter, og det måtte vi bare innse. Vel tilbake på hotellet følte vi at vi ikke kunne gå noe sted alene lengre, og det var en litt kjip følelse. Vi hadde så mange planer, men nå følte vi oss ikke vel med å gå i gatene i Marrakesh uten følge, så vi fikk kanskje ikke den beste første dagen på ferie. Vi tilbragte resten av dagen på hotellet, som vi fremdeles virkelig elsket og var egentlig fornøyde med å slappe av der og nyte tanken på ferie!

Da kvelden kom ble vi fulgt til en taxi som tok oss til So Lounge på Sofitel Hotel i nye Marrakesh, og det var superflott. Det kjipe var jo at vi var der under ramadan, så stedet var helt dødt, så etter en drink hver hoppet vi i en taxi tilbake til hotellet, ble hentet på parkeringsplassen og bestilte en himmelsk, marokkansk salat der til sen middag. Mmmm!


Har noen av dere som har vært i Marrakesh også kjent på dette kultursjokket?


xoxo


Likes

Comments


THE RED CITY.


God mandag! Nå er det lenge siden jeg har vært aktiv her inne, men denne uken skal jeg gjøre mitt beste for å endre litt på designet og med det kommer alltid ny motivasjon. Yay! Jeg har planene klare, men jeg må bare få tid til å faktisk gjøre det. På torsdag dro jeg til Marrakesh med Natalie for en langhelg og i går kom jeg hjem, så jeg har masse jeg vil vise dere og skrive om!

I førsteomgang ville jeg bare titte innom for å si hei og gi et lite vink om at jeg har planer om å komme sakte, men sikkert tilbake her, så følg med ;-) Jeg har lagt ut masse bilder på Instagram (@thelondongirlno) for deg som ikke følger meg der, og flere kommer! Her på bloggen tenker jeg å skrive litt mer om Marrakesh og gi noen tips. Det var nemlig en utrolig fin og fascinerende by, men det var litt av et kultursjokk til tider. Mer om alt dette skal jeg fortelle dere om "den røde byen" senere; over her får dere noen bilder av klassiske Marrakesh gater. Den røde byen du liksom, jeg syns nå dette ser mer ut som rosa jeg da, hehe ;-) Love it though!


Har noen av dere vært i Marrakesh før?


xoxoLikes

Comments

For et par måneder siden mottok jeg en ny madrass og nye puter. En god natts søvn er utrolig viktig for meg, og jeg må innrømme at jeg var skeptisk til å prøve noe nytt ettersom jeg elsket sengen min, men jeg takket ja og noen dager senere to en gigantisk madrass og to tempurputer på døren min. Og vet du hva, jeg har sovet som en prinsesse siden da! Jeg hadde ikke trodd at tempur var noe for meg, men det er helt fantastisk. Både madrassen og putene kommer fra Eve Sleep , og de har nylig lansert siden sin i Norge. Verdt å ta en titt dersom du trenger ny seng!I samarbeid med Eve tenkte jeg å dele noen tips til en god natts søvn med dere. I morgen begynner en ny uke, og jeg er en av de som virkelig ser viktigheten med 8 timer søvn og er nøye på å få sovet godt for å klare å komme meg gjennom arbeidsuken.


1. Ikke drikk koffein før leggetid. Jeg drikker aldri koffein, men prøv å holde dette inntaket til et minimum. Koffein kan faktisk bli i kroppen mye lengre enn du tror, og det er anbefalt å slutte med koffein hele 8 timer før du skal legge deg.

2. Alkohol. Til tross for at de fleste av oss føler at alkohol faktisk hjelper oss til å sove, kan det allikevel gi symptomer som er forstyrrende for nattesøvnen, slik som dehydrering, mareritt, hodepine og kaldsvette. Hvis du tenker deg om så kjenner du deg sikkert igjen? Dersom du derimot drikker alkohol før du skal legge deg, pass på å drikke vann også.

3. Bruk energien din på noe. I dagens samfunn sitter de fleste av oss stille på en kontorstol foran skjermen hele dagen, og vi får dermed ikke brukt opp energien vår. Å være ai aktivitet er viktigere enn noen gang for å bruke opp energien vår, og om det så bare er en 30 minutters lang gåtur hver dag så vil det hjelpe.

4. Soverommet. Miljøet du sover i skal ideelt sett være mørkt, komfortabelt og stille. En komfortabel seng er gull verdt for ordentlig kvalitetssøvn, og en madrass burde byttes ut hvert 5. - 8. år. Temperaturen på soverommet er også viktig, og burde være litt lavere for å gi deg en dypere og mer avslappende søvn.

5. Reduser bruken av skjerm. Visste du at det blå LED lyset fra skjermer som smarttelefoner, iPads og pcer reduserer produksjonen av søvnhormonet melatonin? Når dette lyset går gjennom den optiske nerven vil hjernen din tro at det fremdeles er dagtid. Skru av disse enhetene før du legger deg, eller alternativt kjøp et filter som reduserer blått lys, eller alternativt briller. Det har faktisk jeg, og det er kjempebehagelig! Et annet tips er å bytte ut Netflix og Instagram på sengekanten med en god, gammeldags bok - ingenting er bedre enn det.Og selvfølgelig har jeg en giveaway til dere! Både her og på Instagram kommer jeg til å dele ut to puter fra Eve til en heldig vinner. Putene kan du lese mer om HER!

Dette gjør du for å vinne:

- Følg meg på @thelondongirlno på Instagram

- Kommenter dette innlegget med ditt Instagramnavn slik at jeg kan dobbeltsjekke deg hvis du vinner

- Tag 2-3 venner i konkurransebildet på Instagram for større vinnersjanser

Lykke til!


Hva er dine beste tips til en god natts søvn?

xoxoLikes

Comments

Tenk at vi er godt ut i juni allerede?! Denne sommeren kom så utrolig fort, men det klager jeg absolutt ikke på. Jeg har ikke den mest spennende sommeren i vente, men jeg har noen planer som jeg tenkte at jeg ville dele med dere i dette innlegget!

LONDON

For første gang siden jeg flyttet hit for fem år siden skal jeg tilbringe hele sommeren min i London. Jeg er jo ikke lenger student, men jobber nå fulltid og feriene er begrenset. Jeg skal riktignok også skrive ferdig masteroppgaven min, men i utgangspunktet er jeg nå i 100% jobb og det blir både rart og gøy. Jeg elsker virkelig London om sommeren og gleder meg til å tilbringe hele sesongen her!MARRAKESH

Allerede til uken som kommer reiser jeg på sommerens første ferie - til Marrakesh! Jeg har aldri vært der før, så jeg gleder meg skikkelig. Jeg reiser med Natalie, og vi skal kun være en langhelg, men det blir helt fantastisk. Har du noen gode tips til oss så tar vi de imot med stor takk!MANCHESTER

For en stund siden sendte jeg inn en søknad til psykologikonferansen BABCP i Manchester, og jeg ble tilbudt plass til å presentere masteroppgaven min om bloggere fra LCF! Jeg gruer meg skikkelig og dette er virkelig å gå ut av komfortsonen for meg, men jeg skal da altså til Manchester og presentere forskningen min for en haug av viktige psykologer og fagpersoner den 28.juli. Wæh!NORGE

Selvfølgelig skal jeg en tur til gode, gamle Norge også. Jeg skal faktisk vær hjemme i 10 dager, og jeg gleder meg skikkelig til late dager ved bassengkanten, mammas grillmat og forhåpentligvis noen morsomheter med jentene hjemme. Nå som jeg ikke skal være i Norge hele sommeren innså jeg hvor rart det kom til å bli og jeg måtte bare sørge for å booke en tur. Det blir deilig å være hjemme kun for ferie og ikke jobb også. Dette er faktisk ikke før i slutten av juli / begynnelsen av august, så jeg har hele sommeren foran meg før den tid, men det kommer til å gå så fort.Hva skal du denne sommeren?

xoxoLikes

Comments

HEI sommer og sol og juni! Jeg fikk så lyst til å titte innom i dag, så her er jeg. Hvor kul er ikke denne rosa veggen, forresten? Den er rett nedi gaten her, men jeg har aldri tenkt på å ta bilder foran den, så det måtte jeg bare gjøre her en dag. Alle vet jo at Christina = Rosa, så det var på sin plass.Denne uken har jeg hatt så mye energi, og at det endelig er juni hjelper jo selvfølgelig. Jeg har faktisk vært på trening igjen denne uken, og det er helt fantastisk! Jeg har nesten ikke trent siden jeg begynte i den nye jobben min for litt over to måneder siden, og jeg merker det på hele energinivået mitt. I går jogget jeg til og med til og fra treningssenteret, og alle som kjenner meg vet at det ikke er hverdagskost ;-) Haha!

I dag hadde jeg et møte i central, så stakk jeg innom LCF på veien for å snakke litt med den gamle veilederen min som jeg ikke har sett på lenge, og så fikk jeg shoppet litt. Yay! Nå står en deilig kylling og halloumi salat på menyen.


Neeesten helg! Hvem gleder seg? JEG! Håper du har en fin første juni.


xoxoLikes

Comments


WEEKEND SNAPSHOTS.


Torsdag var en merkelig og emosjonell dag for meg. Først sa jeg som sagt ha det til @thefashionrebel som flyttet til Norge, og jeg skal innrømme at et par tårer trillet nedover kinnet da jeg fikk en siste klem og så henne hoppe inn i en taxi mot flyplassen. Bare et par timer senere ankom Marthe London, og jeg har faktisk ikke sett henne siden juli i fjor. Det er helt sinnsykt! Vi hang mye sammen i fjor om noen kanskje husket det, så det var veldig koselig å ses igjen denne helgen.Stikkord for helgen ble parkliv, vin, grilling, solskinn, Pergola, italiensk is, shopping og enda mer vin ;-) Vi har kost oss fra ende til annen, med andre ord! Det er litt merkelig å tenke på at jeg ikke skal til Norge nå som sommeren er her, og at nå er livet her i London med fulltidsjobb og alt det innebærer. Deilig, og litt rart! Nå har Marthe reist, og til tross for bank holiday i England har jeg vært på jobb. Resten av dagen min går med på trening og litt annen jobb - ikke noe spennende med andre ord.


Har du gjort noe gøy denne langhelgen?


xoxoLikes

Comments

Sponsede produkter.


New jewellery from Bjørklund


Da jeg var i Norge for et par helger siden ventet en kjempefin pakke på meg fra Bjørklund. Se så mye lekkert jeg har fått! Jeg elsker enkle, ordentlige smykker og har alltid vært hun som bruker de samme ringene og øredobbene hver dag. For et par år siden fikk jeg et smykke fra Jane Kønig til jul, og det har jeg hatt på meg uten å ta det av meg helt til jeg fikk denne pakken fra Bjørklund. Tenk på det?! Nå har dette nye smykket med en liten diamant og en C på hengt rundt halsen min siden jeg fikk det.Smykket er helt nytt og er i gull med en ekte diamant på. Du kan få det enten med gravering eller uten, og det finnes både med og uten diamant. Jeg ville selvfølgelig ha diamanten, den er virkelig prikken over i-en på dette lekre smykket!

Øredobbene er så fine. Jeg har hatt et par helt like i gull hengende i ørene mine den siste tiden, men da jeg kom over disse i størrelsen større var jeg solgt. Jeg elsker øreringer, for de kan jeg sove med uten at jeg våkner med vondt i hele hodet dagen etterpå, så disse tar jeg rett og slett ikke av meg, haha. De finnes i mange forskjellige størrelser, men jeg har 2 / 20mm.

Ringen er i hvitt gull med en helt enkel sten. Jeg syns det er så elegant med klassiske ringer som ikke tar for mye av oppmerksomheten, og da er denne perfekt. Jeg bruker denne også hver dag, og den går så fint sammen med ringene jeg allerede har!Hei, forresten! Jeg har i likhet med Norge også fri i dag, så i går var vi ute på middag og vin før vi dro en tur på Libertine. @thefashionrebel sin siste dag i London har kommet, og jeg kan ikke tro at hun faktisk skal flytte ut. Vi har bodd sammen i nesten to år, så hjertet mitt knuser litt her nå! Vi måtte selvfølgelig ut på en siste sving før hun drar, og da passet det perfekt med helligdag i dag.

Solen skinner og det er skikkelig sommer i London - endelig!! Nå skal vi en liten tur til sentrum slik at Karen får gjort noen siste ærender før hun reiser i kveld, og så vil jeg nyte litt sol tenker jeg. Plutselig er det jo helg også, og jeg får besøk av Marthe i kveld, så jeg gleder meg masse!! Dette blir en superbra helg.


Hva syns du om smykkene?


xoxoLikes

Comments


Do you ever just spin around really,
really fast, just to catch up with your head?Foooor en fin søndag dette har vært! Jeg hadde ingen planer, og solen har stått høyt på himmelen i dag, så @thefashionrebel og jeg har brukt flere timer på å ta fine bilder før vi møtte Ane og kjøpe lunsj som vi spiste i Kensington Gardens. Så utrolig deilig! På vei hjemover kjøpte vi oss en gigantisk gelato rose som vi nøt i kveldssolen. Nå har vi nettopp spist pasta i soppsaus med hvitløksbrød til, naam!

Denne kjolen ga jeg forresten £5 for på Primark her en dag, snakk om kupp?! Jeg skal vise dere litt mer ordentlige antrekksbilder senere altså, men jeg syns disse bildene passet humøret mitt i dag så godt, så jeg ville bare dele de og ønske dere en fin søndagskveld!


Har du gjort noe gøy denne helgen?


xoxo


Likes

Comments