Header
 • Shoe Porn.

  " A girl can never have too many shoes.. Hei fredag! Eeeendelig helg, og enda en oppgave levert på u…"

 • My LFW Look.

  " Zara coat and boots, Primark turtleneck, made by me skirt, Mulberry bag. Her har dere min look fra…"

 • iDeal of Sweden.

  " Samarbeid. Discount code: thelondongirl20. Hils på min nyeste samarbeidspartner - iDeal Of Sweden …"

 • LFW Streetstyle.

  " London Fashion Week. Det er moteuke i London, og det merkes! På lørdag var @thefashionrebel og jeg…"

Sponset deksel.


iPhone case her. Bruk kode thelondongirl20 og få 20% rabatt!


God morgen, London! Hadde dere en fin fredagskveld? Jeg måtte kaste inn håndkleet etter middag i går og innse at formen ikke var på topp. Vi skulle se The Chainsmokers på Project i går, og jeg hadde gledet meg i to uker, så det var utrolig kjedelig å bytte ut vinglasset og finstasen med migrenetablett og Netflix.. Heldigvis er formen bedre i dag; jeg fikk mange deilige timer søvn i natt og har vært våken i et par timer allerede. Forhåpentligvis holder formen seg!Saturday morning..Jeg har hevet i meg en brødskive til frokost, og nå sitter jeg med tekoppen ved siden av meg mens jeg skal jobbe litt. Hvis du vil se litt behind the scenes fra da jeg tok disse bildene for bare en halvtimes tid siden, anbefaler jeg deg å sjekke meg ut på Instagram: @thelondongirlno ;) Jeg legger ut stories der nesten hver dag nå, så både fra denne shooten i morges og gårsdagens antrekksshoot finner du live nå! Men fort deg før gårsdagens klipp blir borte.

Nå skal jeg som sagt jobbe i et par timer, så skal jeg møte Natalie på Bluebird klokken 1 for litt skravling og lunsj. Etter det vil jeg innom et par butikker, og så skal jeg prøve meg på vinglasset igjen i kveld. Bedre lykke i dag, haha!


Håper du har en fin helg! Skal du noe gøy denne lørdagen?

xoxo


 • 126 lesere

Likes

Comments


A girl can never have too many shoes..


Hei fredag! Eeeendelig helg, og enda en oppgave levert på uni. Woho! Det har jeg feiret med ikke bare ett, men to par nye sko denne uken. Jeg skal innrømme at jeg egentlig kjøpte et tredje par også, men de var ikke så fine, så de går i retur dessverre. Men disse to parene digger jeg! Whatever skoene er fra Primark, mens de beige Gucci etterligningene er fra Ego. Jeg syns de er så stygge at de blir kule, er du ikke enig? Du får se begge parene i antrekk i nærmeste fremtid!

Her har solen strålt i dag, men temperaturen er mye lavere igjen på grunn av stormen Doris som har ankommet landet. Da jeg gikk tur i morges kom jeg over et gigantisk tre som hadde blitt blåst over ende - helt vilt! Ellers har dagen gått i ett med PT-time, som forsåvidt ble litt forkortet da jeg ble akutt dårlig og holdt på å svime av. Herlighet, jeg måtte legge meg ned i minst en halvtime før vi klarte å avslutte timen med litt stretching. Det var den PT-timen, liksom.. Jeg føler meg bedre nå, men en liten power nap er på sin plass etter noen timer med bloggjobb sammen med @thefashionrebel. I kveld blir det vin og moro, så da vil jeg være i form!


Hva syns du om skoene? GOD FREDAG!

xoxo


Likes

Comments

Jeg elsker å bo i vest. På mitt femte år her i London har jeg fått gjort meg opp meninger om mange ting, og bosted er en av de. De tre første årene mine bodde jeg i Nord-Vest, som er både langt fra sentrum og helt i sone 3. De to siste årene nå har jeg bodd i vest, og selvom jeg ikke bodde i det fineste strøket i fjor (haha), er jeg superfornøyd i år. Jeg må klype meg i armen når jeg tenker på at nærmeste matbutikk ligger på Portobello Road, og at vi går gjennom Westbourne Grove på et daglig basis er nesten ikke til å forstå. Jeg elsker å bo her, og med denne listen vil jeg fortelle dere hvorfor!1. Viben. Jeg elsker viben her i vest. Det er mange forskjellige områder i London å velge i, og her syns jeg viben både er chill og chic på samme tid. I øst får du gjerne den avslappede, hipster viben, mens i Chelsea (sør-vest) opplever jeg viben som litt mer pretensiøs. Jeg føler at folk er mer opptatt av status der, og du får ikke den chille viben som du får her. Her er det både avslappet, samtidig som du går forbi menn i dress med fasjonable kjærester hver dag.

2. Gangavstand. Jeg bor i gangavstand til alt! Vi snakker matbutikker, Portobello Road Market, en haug av kafeer, shopping, barer, treningssenter og ikke minst The Royal Parks; Hyde Park og Kensington Gardens. Sistnevnte er gull verdt for meg - jeg elsker parken!

3. Avstand til sentrum. Og når jeg sier sentrum, så mener jeg Oxford Street og området rundt der; Soho, Mayfair, Fitzrovia.. En kort tur på bussen eller tuben, og jeg er i sentrum på 1-2-3. Med bil tar det drøye 8 minutter, og det er jo bare helt fantastisk! Dessuten er avstanden andre veien, til High Street Kensington og Chelsea også veldig kort, så det er enkelt å komme seg rundt herfra.

4. Rolig byliv. Til tross for at Notting Hill er relativt sentralt, er det så rolig her. Jeg føler ikke at jeg bor i en travel storby midt i smørøyet (med mindre jeg går på Portobello Road en lørdag, haha), og det er utrolig deilig.

5. De fine gatene. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker de lekre husene her i Notting Hill. Å skulle gå på butikken eller gå til trening gjør plutselig ikke noe når du går forbi fargerike hus, blomster på trærne og fantastisk fine gater.Jeg har sikkert glemt noe, men over ser du 11 av mine favoritter her i Notting Hill! Jeg har fortsatt mer jeg må skrive om, som for eksempel Planet Organic, som jeg er innom hver eneste uke, i tillegg til flere små, fine butikker, og E&O hvor de har supergode drinker.

Jeg elsker hvert fall nabolaget mitt, og om jeg må flytte når kontrakten vår går ut her i oktober (I hope not, though..), så er det ingen tvil om at jeg vil fortsette å bo her.


Hvilket område er din favoritt i London?

xoxo


Likes

Comments


Zara coat and boots, Primark turtleneck,
made by me skirt, Mulberry bag.


Her har dere min look fra fashion week i år! Det er altså fra lørdag da @thefashionrebel og jeg var på Somerset House. Det er virkelig en så fin lokasjon - kunne ønske jeg kunne knipse bilder der hver dag..

Hei lillelørdag og onsdag! Denne uken tar virkelig aldri slutt, haha. I morges var jeg tidlig oppe for å gå tur, men i det jeg skulle gå ut døren innså jeg at det regnet. Da ble det noen timer jobb i stede, før Henri, Karen og jeg tok en tur til Hammersmith for en tur innom Primark og for å kjøpe lunsj på Wasabi. Lunsjen er inntatt for lenge siden og jeg har allerede rukket å gjøre halvparten av hva som var målet i dag med skolearbeidet. Yay, kanskje jeg rekker å gjøre enda mer enn planlagt! Henri og jeg har nemlig planlagt en kveldsøkt på treningssenteret etter middag i kveld, så jeg har virkelig hele dagen foran meg til skole.


Hva syns du om antrekket?

xoxo


Likes

Comments

Samarbeid.


Discount code: thelondongirl20.


Hils på min nyeste samarbeidspartner - iDeal Of Sweden! Jeg fikk tilsendt disse lekre dekslene her om dagen, og jeg elsker de! Visste du at jeg alltid har vært obsessed med fine deksler til iPhonen? Da jeg hadde iPhone 4 og 5 hadde jeg sikkert 10-15 forskjellige deksler, og det første jeg gjorde da jeg kjøpte 7 pluss nå var å klikke hjem deksler, haha. Så nå har jeg vel allerede 7 forskjellige deksler til en telefon jeg kjøpte for halvannen måned siden. Woopsi! Nå er det altså disse jeg kommer til å bytte på fremover, og jeg har allerede brukt alle.

Kvaliteten er lett og dekselet er enkelt å få av - noe som er superviktig for meg som bytter så ofte. Det rosa er en slags lommebok med plass til kort bakpå, og inni er det et svart deksel du setter på telefonen som holder seg fast til lommeboken med magnet. Det høres kanskje risky ut, men det sitter faktisk så godt at jeg ikke skjønte først at man kunne løsne det *flau*. Den er kjempepraktisk å ha med seg når du ikke trenger annet enn telefon og et par kort, for eksempel ut på byen eller på en gåtur i parken. Det har allerede blitt brukt til begge anledningene!

Disse dekslene er fra deres nyeste kolleksjon, og du må bare sjekke den ut. De har noen flere lekre varianter, så det var ikke bare-bare å velge seg ut tre stykk! De har også deksler til Samsung og Sony, og en rekke tilbehør til telefonen. Nå får du altså 20% rabatt ved å bruke koden thelondongirl20 ved utsjekk, men følg med, for plutselig kommer det en giveaway også!


Hva syns du om dekslene?

xoxo


Likes

Comments


London Fashion Week.


Det er moteuke i London, og det merkes! På lørdag var @thefashionrebel og jeg på Somerset House for å se en installasjon, og til tross for at showene er flyttet til en annen lokasjon i år, var det allikevel noen fasjonable sjeler å knipse streetstyle bilder av. Jeg syns fashion week er gøy og det er morsomt å se på alle som skiller seg ut, men det er ingen tvil om at det ikke er helt min stil, hehe. Jeg syns riktignok at hun på bilde nummer 5 (og 6) så helt amazing ut! Kunne virkelig ønske det var jeg som hadde satt sammen det antrekket - så sinnsykt kult. Er du ikke enig? Ellers elsket jeg skoene til hun som er avbildet over, altså 2 og 3, men alle så smashing ut!

Denne mandagen har vært overraskende fin. Jeg har tre supertravle uker foran meg og har gruet meg til denne uken hele helgen, jeg har nemlig deadlines hver fredag de tre neste ukene og jeg har ikke engang tid til å gå i forelesning. Derfor var jeg tidlig oppe, hoppet i treningstøyet og hadde unnagjort dagens økt før klokken slo 11. Det var ikke dårlig, syns jeg! Det er så sinnsykt fint vær i London at det er en skam å sitte inne, jeg elsker jo denne årstiden, så det gjør litt vondt i hjertet.. I morgen tidlig blir det en gåtur i det forhåpentligvis fine været, da!


Hva syns du om streetstyle bildene? Hvilken look er din favoritt?

xoxo


Likes

Comments


H&M hoodie and leather trousers, Daniel Wellington watch and cuff,
Zara boots, Alexander Wang bag.


Hei søndag! Har dere hatt en fin helg? Jeg hadde tidenes dag med @thefashionrebel i går! Vi spiste lunsj i solen på Radio, så en utstilling på Fashion Week, knipset streetstyle bilder og spiste kaker på Peggy Porschen, som jeg skrev om i morges. Da vi kom hjem i 6-tiden var vi utslitte, men etter en power nap og en dukkert i sminkemappen var vi klare for vin og taco med Ingrid og Natalie før vi fikk svingt oss på Libertine. Vi hadde det så gøy!

Formen er overraskende god i dag, og det har vært en klassisk søndag her i flat 1 med latterkramper av hva som skjedde i går, total avslapping med Netflix og en times gåtur i Kensington Gardens. Det var deilig! Jeg har savnet å gå i parken, og nå som vi bor med gangavstand er det jo virkelig ingen unnskyldninger lengre. Fra nå av skal en gåtur der prioriteres!


Håper du har en fin og avslappende søndag, du også!

xoxo


Likes

Comments


Peggy Porschen Cakes.

Hvor? 116 Edbury Street, Belgravia.
Hvordan komme seg dit? Nærmeste stasjon er Victoria.
Pris? £££££Hvis jeg hadde vært et bakeri, hadde jeg uten tvil vært Peggy Porschen. Bakeriet ligger i Belgravia og er lite, men veldig koselig. De byr på deilige cupcakes og kaker med den fineste pynten, og en haug av andre rosa alternativer som for eksempel små champagneflasker, pikekyss og cookies dekorert lekkert. Du kan også ha afternoon tea her i klassisk Peggy Porscher stil. Lengre bort i gaten ligger også Peggy Porschen Academy, hvor de holder kurs for å lage disse deilighetene.

De har glutenfrie alternativer, men ikke forvent deg kaker og cupcakes i alle farge og fasonger. Jeg falt på brownies, som forsåvidt var den saftigste browniesen jeg har smakt - mmm!! Ellers hadde de en appelsin og mandelkake, samt franske makroner - men det var ganske utplukket da vi var der litt sent på ettermiddagen i går. Karen syns cupcaken var supergod; og frostingen var visst det beste på hele kaken. Vi konkluderte med at det var absolutt verdt turen dit, til tross for at lokasjonen er litt upraktisk i forhold til å gjøre andre ting i byen. Vi endte opp med å reise ens ærend til Belgravia for å besøke Peggy Porschen, men vi angrer ikke. Yum!


Har du vært her før? Så det ikke fint ut?

xoxo


Likes

Comments


Yesterday was a good day.


Kjære vår, jeg elsker deg! London om våren er min favorittårstid, det er det ingen tvil om. Her er noen snaps fra i går! Uteservering med fjeset vendt rett mot Kensington Gardens med en varm kopp kakao i hånden. Det var superdeilig å sitte ute i går faktisk, og den lille forsmaken vi fikk på våren i går gjorde meg bare superglad.

Jeg skal ikke skryte like mye av været i dag foreløpig, men krysser fingrene! Herregud, nå må jeg slutte å snakke om været, haha. Det er lørdag og det er uansett en bra dag jeg har i vente! @thefashionrebel og jeg skal en tur til Somerset House nå for å se en utstilling i forbindelse med London Fashion Week, og så har vi planlagt te og kaker i ekte, engelsk stil utover dagen. I kveld kommer @natiflavin og Ingrid på middag og vin her, og så blir det fort en liten sving ut. Hurra for helg!


GOOOD HELG!

xoxo


Likes

Comments


New jeans from Zara.


Hei fredag! Herlighet, for en dag dette har vært. Jeg begynte med tidenes svetteøkt med PT-en min, før jeg møtte Natalie og skravlet i godt over to timer i solen. Det har vært skikkelig vårvær i London i dag, vi satt ute på Aubaine og det var helt fantastisk! Rett ved Kensington Gardens, i vårsolen og drakk kaffe (kakao), spiste fries og skravlet. Åh, jeg fikk bare lyst til å bestille meg drink etter drink, men det var tross alt midt på dagen, hehe.

Denne dagen har gått i ett; da jeg kom hjem rakk jeg å skravle litt med Karen før Anja kom og vi hoppet inn i bilen hennes for en tur på butikken. I kveld skal vi nemlig lage tapas, så det måtte vi handle inn til, mmm! Jeg ville bare oppdatere dere med de nye jeansene jeg plukket med meg hjem fra Zara her om dagen først, er de ikke kule? Perfekte jeans til våren, og jeg falt spesielt for kanten nederst. Helt annerledes enn noe annet jeg har - perfekt!


Håper du har en fin fredag! Hva syns du om jeansen?

xoxo


Likes

Comments