Header

Noe av det morsomste jeg vet med å ha en blogg er muligheten til å se tilbake i arkivet på alt mulig rart. I dag har jeg tatt en titt på antrekkene mine opp gjennom årene fra 2014 til nå - det er så morsomt å se hvordan min personlige stil har utviklet seg! Noen av plaggene fra disse årene har jeg fortsatt i garderoben, mens annet ville jeg aldri funnet på å ha på meg den dag i dag, haha. La oss ta en titt!


2014.2015.2016.2017.
Og til slutt - det eneste antrekket jeg har postet i 2017 hittil! Jeg har knipset et par til som jeg skal vise dere, det første av de kommer i morgen. Hva syns du om utviklingen min? På en måte har jeg ikke utviklet meg mye stilmessig, men samtidig har jeg det allikevel. Kanskje mest fra 2014, men fra 2015 er ikke forandringen den største. Det må vel bare bety at jeg har funnet min stil, antar jeg. Kunne ønske jeg hadde bilder å vise dere fra 2013 og tidligere år - det kunne blitt morsomt, hehe!


Hva syns du om utviklingen min?

xoxo

Likes

Comments


Vitamin E.


Jeg har aldri vært spesielt flink med hudpleierutiner. Vi snakker Simple sine sminkeservietter samt en skrubb i ny og ned, men tidlig i høst gikk jeg til innkjøp av The Body Shop sin vitamin e-serie som skal passe min tørre hud perfekt. Det står at den passer alle hudtyper, men med sine fuktighetsgivende egenskaper passer den tørr hud spesielt godt. Vel, jeg har aldri hatt bedre hud og jeg er frelst! Jeg har renset huden morgen og kveld hver eneste dag siden, og nå er det virkelig ingen vei tilbake. Da jeg var i Norge i julen uten disse produktene ble huden tørr og gusten, men så fort jeg var tilbake tok det seriøst kun et par dager før huden var på riktig spor igjen. Jeg bruker dagkrem på dagen og nattkrem på natten, noe som kanskje virker åpenbart for de fleste, men jeg har faktisk aldri brukt mer enn èn type krem uansett tid på døgnet. Nå merker jeg ekstrem forskjell på om jeg tar på meg dagkremen om natten - jeg ha en tykk, god og fuktighetsgivende krem når jeg skal sove nå.

I tillegg har jeg i det siste fått et par nye godsaker i hudpleierutinen som jeg tester ut (sponsede produkter). Foreo sin rensemaskin i lilla passer sensitiv hud, mens de har to andre farger; en til normal og en til oljete. Denne er en rensemaskin for daglig bruk, som i tillegg også har en anti-aging funksjon. Denne skal jeg teste ordentlig over en lengre periode senere, men i første omgang tester jeg The Konjac Sponge. Det er en naturlig svamp som jeg bruker i renserutinen min, og so far so good! Jeg skal fortelle mer om denne også, men jeg har kun prøvd den i en ukes tid, så jeg vil gi det litt mer tid før jeg gir dere et fyldig innlegg.

Til tross for at renseproduktene fra The Body Shop er helt fantastiske syns jeg det er ekstra godt å bruke et ekstra apparat for å være sikker på at sminken er helt borte og at produktene får jobbet seg godt nok inn i huden. Derfor tester jeg disse to forskjellige metodene å gjøre det på, og jeg gleder meg til å dele mer med dere og ikke minst finne ut hva som blir min personlige favoritt av de to!


Har du prøvd noen av disse produktene?

xoxo

Likes

Comments


Zara coat and boots, Uniqlo scarf, Primark jeans, Gucci bag.


Hei søndag! Har dere hatt en fin helg? Vi hadde det som vanlig gøy ute i går i hverandres selskap, og dagen i dag har jeg faktisk brukt på jobb. Nå må jeg slenge middagen inn i ovnen så det ikke blir så altfor sent, og så må jeg gjøre bittelitt skole før det blir Netflix resten av kvelden. Skikkelig søndagskveld, med andre ord!

Her er et antrekk fra jeg var i Oslo for et par uker siden, i sesongens favorittkåpe. Jeg eeelsker den!


Har du gjort noe gøy i helgen?

xoxo

Likes

Comments

Nok et år er over og jeg har rundet 100 (!!) Londontips her på bloggen. Herlighet, er ikke det litt sykt?! Jeg har nesten ikke styring selv engang, og Londontips-siden min trenger en real oppdatering men jeg vet ikke engang hvor jeg skal starte. Jeg har også flere titalls tips jeg aldri postet til dere på lager, så kanskje de kommer i løpet av dette året. Uansett så har jeg nå samlet mine xx favoritter av alle Londontipsene fra 2016, både basert på deres kommentarer og mine egne favoritter!


Forest - er dere lei av å høre om Forest? Haha, det er fremdeles en av mine favoritter her i byen og nå er det snart ett år siden jeg var der første gangen. Anbefales for både lunsj, middag, en kaffe eller et glass vin. SÅ hyggelig!

Farmacy - de åpnet for ikke så lenge siden, ligger i nabolaget mitt og byr på hyggelig atmosfære, supergod og sunn vegansk mat og masse inspirasjon.

Farm Girl - jeg kan ikke tro at det nå i januar er ett år siden jeg var her første gang. Uansett! Superkoselig kafè midt i Notting Hill med himmelsk mat som nok en gang er vegansk. BLT med kokosbacon? Det høres kanskje merkelig ut, men herlighet så godt!

My best tips for moving to London - til deg som skal flytte til London! Her får du en oversikt over alt fra Lånekassen til hvordan å finne leilighet i London.Sky Garden - en superfin, innendørs hage med utsikt over hele London! Og ikke nok med det; inngang er gratis, du må bare booke på forhånd. Du kan også spise her på en av restaurantene som ligger i 36. og 37.etasje, mens selve hagen ligger i 35.etasje.

Aqua Rooftop Party - Aqua er vanligvis "kun" en rooftop restaurant, men i sommer hostet de også brunch parties, og det er alltid en slager hos meg og venninnene mine! Ellers er visst Aqua en veldig god restaurant også, og med deres sentrale beliggenhet er den perfekt å besøke.

Inamo - det virker utrolig lenge siden vi var her, men det var altså på bursdagen min i fjor! En superkul og litt annerledes asiatisk restaurant hvor du interaktivt bestiller all maten din på en iPad, i tillegg til at bordet har kule features som spill og endring av dekorasjoner. Maten var forresten supergod!

Madison Rooftop - nok en rooftop på listen, kanskje ikke overraskende for deg som har fulgt meg en stund. Madison ligger fint til med utsikt rett mot St. Paul's Cathedral, og har både inne-og uteservering. Utrolig koselig å sitte ute her på sommeren! Madison er verdt et besøk kun for deres supergode pornstar martini, men maten er visstnok også bra.

Mimi Et Mina - å finne en god frisør i en så stor by som London kan være utfordrende og overveldende, og jeg får faktisk ofte spørsmål om jeg har en frisør å anbefale. Mimi et Mina er en lekker, liten salong midt i Notting Hill og her kan jeg virkelig anbefale deg å gå! Du er i de beste hender hos skjønneste Mimi, og i høst feiret de 1 årsdag. Husker noen at jeg var der, kanskje? ;-)Redemption - London's eneste alkoholfrie bar høres kanskje sinnsykt kjedelig ut, men de har altså så mye godt! Her er alt glutenfritt, sukkerfritt og alkoholfritt, men ikke bli skremt av det. De har London's beste pannekaker etter min mening!

10 gluten free places - å finne glutenfri alternativer på farten i London kan være veldig vanskelig, det vet jeg alt om, så her tipser jeg om 10 helt vanlige steder du kanskje ikke visste at hadde noe for deg som er intolerant også.

Kikki.K - en lekker notatbok er kanskje det beste jeg kan kjøpe, og min favorittbutikk for dette åpnet tidlig i fjor under navnet Kikki.K. De er svenske og holder enda til i Covent Garden, så løp og kjøp!!

Ice Skating at Somerset House - sist, men ikke minst; skøyter!! Det finnes så mange pop up skøytebaner i London rundt julen, men i fjor tok jeg turen til den på Somerset House. Jeg ville egentlig besøke den på National History Museum denne sesongen, men tiden har bare ikke strukket til. Kanskje neste sesong!


Håper disse tipsene faller i smak - og jeg gleder meg til å dele nye tips med dere i 2017!

xoxo

Likes

Comments


Saturday Moodboard from WeHeartIt.


Hei lørdag! Haha, i går.. I går skulle Henri og jeg se La La Land på kino, jeg hadde booket billetter et par dager i forveien og vi planla hele gårsdagen rundt denne kinoturen. Da vi ankom kinoen fant vi etter mye om og men ut at jeg hadde klart å booke billetter til dagen før (..) og alle billettene til i går var utsolgt. GREAT! Så der sto vi, klokken 9 en fredagskveld i ullgenser, boots og ingen planer. Vi kunne med andre ord ikke gå ut i antrekket vi hadde på oss, men på vei til tuben gikk vi forbi Cabana og bestemte oss for å svinge innom der for å dele biff og ta en drink. Haha, spontant, men det var supergodt - både maten og drikken!

Formen er med andre ord helt tipp topp i dag, og til tross for at jeg kunne sove så lenge jeg ville i dag, spratt jeg opp halv 9 for å jobbe litt fra sengen. Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og ha årets første PT-time, som jeg forresten gruer meg veldig til. Man kan jo ikke skryte på seg å ha trent så mye i juleferien, så jeg tipper PT-en blir litt oppgitt i dag, haha. Men men! Tenkte jeg skulle titte innom og si hei, og dele dagens moodboard med dere. Litt mer rosa en planlagt, men hey, det overrasker vel ingen. Etter trening skal Karen, Natalie og jeg ha en real blogg workshop med bildeknipsing, så dette blir en effektiv lørdag før vi i kveld har invitert jentene over for et fokus gruppe intervju til en skoleoppgave med vin og snacks, og så går turen ut en tur.


Håper du får en fin lørdag! Har du noen spennende planer?

xoxo

Likes

Comments


The Happiness Planner.


Hei bloggen! Hva skjedde med oppdateringer, lurer du kanskje på? Ja, det lurer jeg også på. Livet skjedde, I guess. Hverdagen er travel som alltid, og jeg har som alltid mye å gjøre på skolen. Når jeg tror jeg ligger bra an dukker det opp nye ting som må gjøres, endres på og legges til i oppgavene mine, og jeg blir jo virkelig aldri ferdig. De to siste leveres til neste uke, så da har jeg litt mindre å gjøre før neste innlevering 10.februar som samtidig kicker i gang neste periode med en ny innlevering hver uke. Så, mindre å gjøre har jeg vel kanskje ikke ;-)

Uansett! Det er vel ikke så spennende å høre om for dere, men det er hvert fall slik hverdagen ser ut. Skole og jobb.. Spennende? Nah, ikke så veldig, haha. I dag regner det både hunder og katter i byen, og jeg har vært på farten i hele dag, så det passet i grunn ganske dårlig. Noe som derimot passer bra er dagens middagsplaner - blomkålsuppe med bacon, mmm! Det blir om en times tid, for først må jeg få unna litt jobb. Jeg har knipset bilder til en del innlegg til dere, så jeg skal prøve å strukturere dagene litt bedre fremover slik at dere får litt spennende lesestoff.

Over ser dere forresten planleggeren min for 2017! Jeg vet ikke om 2017 ser ut til å bli gledens år i og med at (skole)året startet med frustrasjon og tårer, men hey, året er enda langt! Jeg elsker hvert fall denne planleggeren til tross for hvor stor og tykk den er; den har nemlig en hel side dedikert til hver eneste dag gjennom året, og det er jo litt deilig med såpass god plass. I tillegg har den skjønne quotes og oppmuntrende ord gjennom hele, og det kan jo virkelig trenges i en så travel og til tider utfordrende hverdag. Nytt deksel har jeg også fått på den nye iPhonen min, som jeg forøvrig er SUPERfornøyd med! Verdt hver eneste krone (pund, hehe).


Hva syns du om den nye planleggeren min? Søt, sant?
Håper du har en fin torsdag - snaaaart helg!!

xoxo

Likes

Comments


My new, pink and fluffy favourite.


​Hei fra London! Woho, endelig tilbake i storbyen og klar for å ta fatt på 2017. Den har vært riktig så effektiv hittil, faktisk! Jeg mellomlandet på Sola i går og møtte min kjære Karen @thefashionrebel på​ flyplassen, så hoppet vi på samme fly hit til London. Det er faktisk riktig så kaldt her også, så for øyeblikket sitter jeg godt pakket inn i ullsokker og under pleddet på sofaen, men jeg har faktisk rukket masse på to do listen allerede. Siden jeg kom i går har jeg vært på trening, formet og farget bryn og vipper, handlet mat, pakket ut av kofferten og vært på Westfield hele to ganger. Dere som føler meg åp Instagram (her) har allerede sett hvorfor; jeg har nemlig kjøpt meg en iPhone 7 pluss! Yaaay! Før jeg dro solgte jeg min gamle iPhone og er nå klar for å ta fatt på sosiale medier med større skjerm og bedre kamera. Det skal bli så deilig å jobbe på den skjermen sammenlignet med min lille 6-er! 

Klokken rakk altså å bli nærmere halv 3 før jeg fikk satt meg ned i dag, så nå knasker jeg pistasjnøtter før jeg skal jobbe med skole. I kveld blir det ut på en liten sving tipper jeg, men bare en liten, for i morgen kommer Henriette og da gjenforenes hele flat 1 med en real tur ut ;-) 

Egentlig tittet jeg innom for å vise dere min nye, rosa pels som jeg fikk til jul, men det ble visst litt babling allikevel, haha! Uansett, denne kåpen er allerede en stor favoritt, den er så meg, og den er supervarm. Deilig å ha nå fremover! 


Og du? GOD HELG!

xoxo

Likes

Comments

Inspirert av min fine venninne Karen som driver bloggen @thefashionrebel har jeg svart på noen spørsmål om året som gikk! Noe av det beste med å ha blogg er jo virkelig å kunne se tilbake på årene som har gått, hva jeg gjorde, følte og tenkte. Siden jeg reiser tilbake til London i dag og min 2017 hverdag begynner for fullt igjen nå, syns jeg det passet fint med en aldri så liten 2016 oppsummering!Følg meg på @thelondongirlno på Instagram.


Gjorde du noe i 2016 som du aldri har gjort før? Feiret 17.mai i et annet land enn Norge og England - nemlig Thailand! Dit har jeg heller forsåvidt aldri reist før heller, så jeg tror svaret her er Thailand, hehe.

Gjennomgikk du noen store forandringer? På mange måter føler jeg at 2016 var året jeg "fant meg selv". Jeg syns det er så klisjè å si og jeg vet ikke helt hva det egentlig betyr, men jeg har lært meg selv å kjenne på flere måter, jeg vet hvor mine styrker og svakheter ligger og jeg vet mer om hva jeg vil og burde gjøre resten av livet. Å gå på master var virkelig lærerikt og åpnet øynene mine for noe jeg trodde jeg syns var gørrkjedelig, nemlig forskning.

Ble noen av vennene dine foreldre i 2016? Ingen av mine venner er foreldre helt enda, og ingen er gravide heller.

Gjorde noe deg ordentlig glad? Ja, herlighet, så absolutt! Det er mye som har gjort meg glad i 2016, blant annet da Karen kom hjem med en bukett tulipaner og mine favorittcupcakes fra The Hummingbird Bakery på Valentine's Day, og da jeg fikk servert kake fra Thea og Alex på utestedet på bursdagen min med sparkles og en gigantisk cocktail.

Hvilke land besøkte du? I tillegg til England og Norge selvfølgelig, har jeg vært i Thailand, Frankrike (Paris) og i Tyskland. Og Sverige, men det teller nesten ikke lengre i og med at vi er i Sverige nesten hver gang jeg er i Norge ;-)
Ble du forelsket i 2016? Nei, jeg ble ikke forelsket i 2016 og jeg venter stadig på drømmeprinsen!

Beste kjøpet? Dette er så vanskelig, men jeg må trekke frem den rosa skinnjakken fra Zara, fjærjakken fra Ebay, de nude heelsene fra &Other Stories og lommeboken fra Gucci. Også tipper jeg at min nye, rosa kåpe fra Zara som jeg fikk til jul blir en stor favoritt!

Døde noen som stod deg nære? Nei, bank i bordet!!

Hva skulle du ønske at du hadde gjort mer av? Jeg kunne jo alltid ønske at jeg hadde reist mer, men som student er ikke det mulig. Ellers kunne jeg ønske at jeg var enda flinkere til å oppdage nye steder i London, men det har jeg flere år på å gjøre!

Savner du noe fra 2016 som du vil ha i år 2017? Gode rutiner! Det var jeg veldig flink på i høst, og det skal jeg fortsette med nå som jeg er tilbake i byen. Ellers savner jeg lange gåturer i Hyde Park og Kensington Gardens. Det var jeg superflink til å gjøre i våres, og det vil jeg gjøre denne våren også.Hva skulle du ønske at du gjorde mindre av? Lå i sengen og så på Netflix med munnen full av godteri, haha! Heldigvis har jeg sluttet med det nå, og unner meg bare en episode eller to før leggetid. Godteri og søtsaker prøver jeg å holde til helgene, og det skal jeg klare!

Favorittprogram på TV? Det må være årets vanskelige spørsmål for en seriejunkie som meg, haha! Jeg har sett mye bra i 2016, blant annet The 100, The Crown, Victoria, og The Good Wife er noen jeg kommer på i farten. Også syns jeg det har vært sykt koselig å se både Fuller House og Gilmore Girls igjen!

Verste avgjørelsen? Jeg har ikke tatt så mange vanskelige avgjørelser i 2016, men på en måte var det vanskelig å skulle avgjøre at enda ett år med studier var nødvendig for å nå dit jeg vil. Jeg har vært veldig forvirret med hva jeg vil gjøre senere i livet og hvor masteren min i fashion psychology egentlig ville ta meg, så jeg måtte til slutt ta en avgjørelse om at mer skole var den beste løsningen for meg.

Var du gladere eller tristere i år, sammenlignet med tidligere år? 2016 var et vanskelig år for meg, så jeg vil nok si at jeg var tristere sammenlignet med årene før. Det snudde heldigvis relativt fort, og slutten på 2016 ble kjempebra!

Hva brukte du mest penger på? Det må ha vært mat, haha! Og flybilletter London-Oslo.Hva gjorde du på din fødselsdag i 2016? Jeg hadde bursdag på en mandag og da var mamma og pappa i byen, så de kom på døren med gaver og cupcakes til frokost. Deretter dro vi til sentrum, shoppet litt, spiste på min favoritt Forest on the roof og avsluttet feiringen med middag på Inamo hvor jeg hadde med meg Karen. Med venninnene mine feiret jeg helgen etter med bursdagsvors hos meg og deretter en kjempebra feiring på Bonbonniere.

Hva er du mest stolt over? Her er det ingen tvil - mastergraden min i Applied Psychology in Fashion som jeg besto med A! Den oppgaven er mitt livs verk foreløpig, haha, så den er jeg ekstremt stolt over.

Ditt høyeste ønske akkurat nå? Akkurat nå er mitt høyeste ønske at resten av denne masteren går som planlagt og at jeg får en jobb jeg har lyst på i løpet av sommeren eller høsten, senest. I London, selvfølgelig! Jeg er ikke ferdig med storbyen selvom jeg har bodd der i snart fem år, og nå ser jeg frem til å prøve meg i arbeidslivet der :-)


Hvordan har ditt 2016 vært?

xoxo


LES OGSÅ: Mine topp 12 antrekk fra 2016.


Likes

Comments


Vass PR.


I dag var jeg så heldig at jeg fikk stikke en tur innom både Vass PR og Creative Mill sine showrooms! Vass PR startet opp i høst, så de er ganske nye, og nå har de fått inn Swiss Clinic som jeg tok en titt på. Jeg syns det er så inspirerende å titte på showrooms - men det er kanskje meningen også ;-)


Creative Mill.


Fra Vass PR fikk jeg med meg et par produkter jeg gleder meg til å teste, og fra Creative Mill fikk jeg en lekker, liten sak som allerede henger rundt halsen min fra Calvin Klein. Bilder kommer selvfølgelig når tiden er inne! Etter en tur hos Vass PR møtte jeg Samira for lunsj på Lett, yuuuum, det ble en quinoa bowl med spicy falafel på meg, supergodt! Så tuslet vi bort på Creative Mill, hun jobber nemlig der og jeg må si at jeg hadde ikke akkurat hatet den arbeidsplassen. Se så fint de har det, det ser jo ut som en leilighet og ikke et kontor!

Det var koselig å se igjen Samira, vi har vært venner siden 1.klasse på barneskolen, og det er mange år, det! Siden hun egentlig var på jobb ble jeg ikke så altfor lenge, så jeg tok bena fatt og gikk fra Frogner og ned til Oslo S. På veien ville jeg innom Pascal for en pose makroner, og alle er snart spist opp, hehe. Farlig gode! Og du, fy søren så kaldt det har vært i dag! Jeg er jammen glad jeg reiser til London og 10 varme i morgen, spesielt etter jeg så at det er meldt -12 her i morgen. Brrrr!

Nok babling fra min side, nå skal kofferten fylles så alt er klart til avreise når jeg våkner i morgen. Så langt det lar seg gjøre ;-) I morgen skrives vi fra Gardermoen, eller så hører dere fra meg på fredag fra Londoooon!

Håper du har hatt en fin dag!

xoxo

Likes

Comments


Bikbok jeans and coat, H&M knit, Converse shoes, Chanel bag.


Jeg fant, jeg fant! Et upostet antrekk fra en søndag i storbyen i arkivet :-) Foran mitt favoritthus i hele London! Tenk å kunne bo i dette rosa huset da.. *drømmersegbort*. Det ligger rett over veien for leiligheten min, og nå i julen fant jeg ut at i denne gaten har de spilt inn Love Actually. Det er jo ganske kult, spør du meg! En av mine favorittfilmer i julen.

Jeg merker at det ikke skjer så mye spennende som er verdt å oppdatere dere om her om dagen, så nå gleder jeg meg til å reise på torsdag. Jeg har nok en gang ingen planer i dag annet enn jobb og skolearbeid, så here we go! Jeg håper egentlig på å kunne komme meg en liten tur på trening, men vi får se. Åh, så godt det skal bli å komme tilbake til rutiner og gymmet i London, haha.


Håper du har en fin tirsdag!

xoxo

Likes

Comments