Header
 • Goodbye, blondie.

  " Delvis sponset behandling. Bye bye, Barbie! I går gjorde jeg noe relativt spontant - jeg farget hå…"

 • Suit up.

  " Uniqlo blazer and trousers (suit), Bikbok t-shirt, &Other Stories belt, Massimo Dutti shoes, Mulbe…"

 • Hello, London.

  " Madison Roof Garden. God morgen mandag og god morgen London! Jeg var tilbake i byen på lørdag ette…"

 • Liverpool.

  " Hello from Liverpool. ENDELIG fikk jeg tid til å oppdatere dere! Herlighet, denne uken har vært he…"


Hva tenker du på når du hører Amsterdam? Jeg var i Amsterdam med en venninne og familien hennes for mange, mange år siden, og jeg har faktisk hatt lyst til å dra tilbake siden. Selvom jeg ikke hadde fylt 18 enda engang og sikkert hadde opplevd byen annerledes i dag, husker jeg den som spennende, livlig, morsom og ikke minst kjempefin. Andre ting jeg forbinder med byen er tulipaner og fargen oransje, samt gåing. For ja, Amsterdam er den perfekte byen å se til fots!KLM har for tiden en kampanje gående om nettopp Amsterdam, og de har designet den perfekte Amsterdamskoen, nemlig The Amsterdam Sneaker. Den er selvfølgelig oransje, hva ellers? Skoen er dessuten designet for de som ønsker å oppdage byen, og om du nå booker en tur til Amsterdam med KLM er du med i trekningen av disse sneakersene. Se mer i videoen under!Har du vært i Amsterdam? Hva forbinder du med byen?

xoxo


Innlegget er skrevet i samarbeid med Unruly Media

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments


HERREGUD, endelig skal jeg fortelle dere hva jeg har drevet med i det siste! Det hele har gått så sinnsykt fort fra jeg søkte til nå, men jeg har altså fått fulltidsjobb hos Coca-Cola her i London! Er ikke det sprøtt?! Jeg er ikke engang ferdig med masteren min, og her sitter jeg med fulltidsjobb som passer meg midt i blinken. Jeg er så sinnsykt fornøyd!Stillingen min er consumer engagement manager, og jeg har ansvaret for det norske markedet, men her fra London. Så sinnsykt spennende! Jeg gjør sosiale medier analyser for Coca-Cola, og det er jo virkelig akkurat det jeg liker. Rapportskriving, analyser, tall, statistikk.. Sign me up!

Til tross for at jeg ikke er ferdig med undervisningen enda og har både innleveringer og masteroppgave som skal leveres i oktober, har jeg allerede begynt i stillingen min hos Coca-Cola. Det er kjempegøy, spennende og lærerikt hittil, så jeg er superfornøyd! Det blir noen harde uker nå frem til påske med fulle arbeidsdager og oppgaveskriving når jeg kommer hjem på kvelden, men når jeg tenker på at denne harde jobbingen har resultert i at jeg har jobb når jeg er ferdig utdannet, er alt verdt det - 100%!


xoxo

Likes

Comments

Delvis sponset behandling.


Bye bye, Barbie!


I går gjorde jeg noe relativt spontant - jeg farget håret i en mye mørkere tone enn jeg har vært på årevis! Grunnen skal jeg fortelle dere senere, men først vil jeg bare vise dere resultatet av den lekre balayagen jeg fikk hos Mimi et Mina, som veldig snilt stilte opp på kort varsel. Denne salongen har jeg skrevet om før, og nå er den nesten nærmeste nabo, så det er klart jeg går hit! Jeg elsker virkelig viben og looken i denne salongen; den er så liten, lekker og girly. Helt perfekt for pampering!

Fargen vi gikk for er en litt mørk askeblond tone, i ganske lik tone som min naturlige blondfarge. Det ble kanskje litt mørkere enn jeg hadde planlagt, men jeg liker det! Jeg er litt ferdig med å være Barbie for en stund, og jeg ville ha litt mer spill og liv i håret, samt en litt mer spennende og naturlig frisyre. Jeg tror nok jeg kommer til å legge inn noen lyse striper om ikke så veldig lenge slik at helhetsuttrykket blir hakket lysere, men enn så lenge er det både gøy og uvant med en litt mørkere blondfarge.


Hva syns du?

xoxo


Likes

Comments


Uniqlo blazer and trousers (suit), Bikbok t-shirt, &Other Stories belt, Massimo Dutti shoes, Mulberry bag, Daniel Wellington watch (get 15% off with the code LONDONGIRL).

Hei tirsdag og STRÅLENDE sol fra London! Herlighet, det er sykt hva det fine været gjør med humøret. Jeg føler jeg ikke har rukket å lande etter jeg var i Liverpool enda; kofferten står enda fremme, skittentøyskurven er full og kjøleskapet tilnærmet tomt. Etter uni i går møtte jeg mamma og pappa for lunsj på Honest Burgers før vi shoppet litt og slappet av i leiligheten deres. Til middag ble det biff, og så sa vi ha det for denne gang. Det er alltid koselig med besøk, men fordi besøket kom rett etter jeg kom hjem har jeg ikke rukket å gjøre noe her hjemme, så det får bli i dag etter uni!

Jeg står på farten og skal hive i meg noen pannekaker til frokost før jeg løper til neglesalongen og fresher opp hendene litt. Kunne virkelig ønske jeg hadde tid til en gåtur i parken i dag, men det ser heller dårlig ut, for jeg må nok rett på uni. Uansett, her får dere en av antrekkene jeg hadde på meg i Liverpool på businesstur! Jeg elsker virkelig denne dressen fra Uniqlo, den må være mitt beste business kjøp. Utrolig behagelig, og prisen er like snill!


Håper du får en fin tirsdag!

xoxo


Likes

Comments


Madison Roof Garden.


God morgen mandag og god morgen London! Jeg var tilbake i byen på lørdag ettermiddag og har vært med mamma og pappa siden det. De er også i London i helgen, og vi har gjort så mye koselig som å spise god mat på både Madison og La Bodega Negra, de har kjøpt forsinket bursdagsgave til meg og vi har tuslet rundt i byen. De er fremdeles her, men i dag skal jeg tur på uni og så møtes vi etter det. Koselig!

Madison har jeg skrevet om før (klikk på navnet), men her er noen flere snaps fra lunsjen vår i går. Vi gikk alle tre for salater; de for Cæsar og jeg hadde en salat med noe bønner, spansk spekeskinke, manchego ost, maccadamianøtter og fritert egg. Den var supergod, men den hadde noen utrolig bitre grønnsaker oppi som jeg syns ødela hele salaten. Uansett, Madison er superfint, og jeg anbefaler en tur dit nå som sommer og sol er på vei! Gleder meg skikkelig til sene sommerkvelder med en god drink og godt selskap her.


Håper du får en fin mandag!

xoxo


Likes

Comments


Hello from Liverpool.


ENDELIG fikk jeg tid til å oppdatere dere! Herlighet, denne uken har vært helt vill. Vi kom jo hit forrige lørdag, og siden da har det gått i ett. Vi har besøkt firmaer rundtom i Liverpool og områdene rundt, vi har vært i Manchester og Stoke, og vi har lært så mye. Det har vært sinnsykt lange dager - men morsomme dager! Nå sitter jeg i loungen på Crowne Plaza Liverpool hvor vi har hatt presentasjoner, som også markerte slutten på denne uken. Puh, det er så deilig å være ferdig!

Jeg henger langt etter med både jobb og blogg, men resten av dagen i dag skal jeg bare utforske Liverpool med jentene og slappe maks av. I kveld skal vi alle sammen spise middag, og så blir det en real feiring som en avslutning på den travle uken. Jeg gleder meg til å fortelle mer og vise litt flere bilder fra hvor vi har vært, men over ser dere hvert fall noen snaps fra Lady Lever Art Gallery, British Music Experience, Manchester City's Etihad Stadium og noen fra den fine piren her i Liverpool.


Håper du får en fin fredag! Vi skrives fra London igjen i løpet av helgen.

xoxoLikes

Comments


Daniel Wellington introduces the classic petite collection.


Endelig kan jeg fortelle om og vise dere Daniel Wellington sin nyeste kolleksjon! I går lanserte de denne lekre kolleksjonen som kalles classic petite. Det er deres første klokke i denne lille, lekre størrelsen på 32mm, og det er også den første klokken med mesh lenke. Jeg syns den er så fin! Klokken kommer i både sølv og rosegull, og skiven kan du få i enten svart eller hvit. Jeg valgte, som dere ser, rosegull med hvit skive - det blir kjempefint til våren og sommeren! Men den svarte skiven er også kjempefin.I anledningen lanseringen av denne nye kolleksjonen har jeg selvfølgelig en eksklusiv rabattkode til dere! Med koden "LONDONGIRL" får du 15% på alt hos Daniel Wellington, inkludert den nye kolleksjonen, frem til 15.april. Jeg har ikke fått lov til å bruke min ute blant folk enda, så i dag er klokken på armen og jeg er kjempeklar for å endelig kunne bruke den! Håper noen av dere vil benytte seg av rabattkoden for å kjøpe den nye klokken, den er virkelig superfin i virkeligheten. Nå har jeg omtrent en klokke fra hver kolleksjon, og jeg må innrømme at denne er min favoritt. Den er liksom mest meg med den nye lenken!


Hva syns du om den nye kolleksjonen?

xoxo


Likes

Comments


PART OF THE DAISY GREEN COLLECTION.


Beany Green.
Hvor? Paddington, London.
Hvordan komme seg dit? Undergrunnen til Paddington.
Pris? £££££Midt i travle Paddington finner du utrolig kule Beany Green. Restauranten tilhører gruppen Daisy Green, som består av seks kafeer rundt omkring i London som er inspirert av Australia og serverer kaffe, all day brunch og cocktails. Vi var der for frokost en dag, og valget mitt falt på en slags toast med poached egg, bacon og en helt fantastisk variant av en hollandaise med chili og sprøstekt løk på toppen. Mmmm, det var virkelig en fest i munnen!

Jeg syns Beany Green var et utrolig kult sted, og jeg kan definitivt tenke meg å dra tilbake hit. Rundt lunsjtider var køen ut av kafeen fordi alle som jobber i området (som er mange, hehe!) skulle ha lunsj, så dette er tydelig et populært sted. De har også en slags buffèt hvor du kan velge èn salat, èn protein osv osv for å sette sammen din egen bolle eller noe i den duren. Utrolig mye fristende der også, og jeg tror råvarene varierer fra dag til dag. Moro!

Anbefales hvert fall for deg som vil på et litt annerledes sted i London!


xoxo

Likes

Comments


Primark blouse and shoes, H&M trousers,
American Dreams jacket (sponsored), Mulberry bag.


God lørdag alle fine, nå er jeg på vei til Liverpool! Jeg reiser med universitetet og skal bli helt til neste lørdag, så det blir spennende. Vi har et ganske stramt opplegg med fulle dager fra 8 om morgenen til 7 om kvelden hver enste dag, så jeg er usikker på hvor mye oppdateringer det blir her på bloggen dessverre. Jeg har sørget for at det kommer et Londontips i morgen, men bortsett fra det er jeg dessverre usikker. Men husk å følge meg på Instagram, der skal jeg oppdatere med både bilder og InstaStories hele uken! Du kan trykke på linken over eller søke på @thelondongirl for å finne meg der :-)

For en stund siden fikk jeg denne fantastiske jakken tilsendt fra American Dreams, og jeg elsker den! Jeg har en fjærjakke i grålilla fra før av, men en svart fuskepels har jeg faktisk manglet i garderoben i årevis nå. Da jeg så at de hadde fått inn en variant med hette var jeg solgt. Så kul og fin på samme tid! Jakken er sponset, men jeg har valgt den ut selv. De er verdt å sjekke ut, de var masse annet fint også.


Hva syns du om jakken?

xoxoLikes

Comments


Hvem er klare for litt girl power? Det var jo tross alt kvinnedagen på onsdag, og litt på etterskudd vil jeg tipse om en ny film som faktisk kommer på kino i dag! Denne så vi traileren på da vi så Fifty Shades of Grey på kino for litt siden, og vi var alle enige om at denne vi se. Den virker spennende, med en god dose ekte girl power spør du meg, og det er alltid gøy!Hidden Figures er historien om en team Afro-Amerikanske kvinner som jobber i NASA og spiller en viktig rolle i en av historiens viktigste hendelser; oppskytningen av romfartøyet som fikk astronaut John Glenn som første amerikaner i bane rundt jorden. I filmen får vi se hvordan de må trosse alle kjønns-og rasefordommer en hel verden hadde, og trioen inspirerte generasjoner til å drømme stort. Det er kanskje vanskelig for oss å forstå hvordan disse damene må ha hatt det, og jeg syns det er ekstra kult at de viser at kvinner kan like godt som menn, i et mannsdominert yrke.

Jeg skal kanskje ikke på kino akkurat i kveld, men jeg vet at jeg gleder meg veldig til å se filmen! Ta en titt på traileren under du også.Hva syns du om filmen? Så den ikke spennende ut?

xoxoInnholdet i dette innlegget er sponset.

Likes

Comments