Header


PRIMARK SCARF AS PONCHO AND TURTLENECK, ONLY JEANS,
EGO BOOTS, GUCCI BAG, FENDI SUNNIESDette er uten tvil mitt go to antrekk om høsten! Når klokken ringer så tidlig at jeg nesten ikke klarer å åpne øynene er ikke alltid inspirasjonen på topp, så en poncho, jeans, turtleneck og knee high boots er alltid en sikker vinner for meg denne sesongen. Forsåvidt var det helt likt i fjor, og jeg elsker at de samme plaggene kan brukes år etter år!

Her suser dagene unna og jeg er så trøtt hele tiden, men har samtidig så mye å gjøre at jeg nesten ikke rekker å tenke på hvor trøtt og sliten jeg er. Skolen fyller virkelig opp dagene mine for fullt nå, og det er jeg absolutt ikke vant til. Om det ikke er forelesninger og seminarer, har jeg innleveringer og lekser som må gjøres. I tillegg jobber jeg med en forskningsprosjekt på fritiden som har første deadline denne uken, så jeg er faktisk travlere enn aldri før. Når det er sagt så er det jo gøy, jeg må bare venne meg til denne nye tilværelsen, haha. Jeg elsker forsåvidt å ha mye på planen, men jeg er også glad i å sove, noe som er vanskelig når døgnet ser ut til å ha for få timer.. Puh! Det hjelper litt på at jeg begynner hver dag bortsett fra mandag med å gå tur med Flash, det er så deilig. Noen som husker at jeg gikk turer med henne i fjor også? Det er altså hunden til Alex, så hver morgen er jeg dog walker. Bare Flash og meg i halvannen time langs vannet med musikk på ørene i frisk høstluft. Et lite avbrekk (og god mosjon) i en ellers så travel hverdag!

Håper du får en fin tirsdag - nå skal jeg komme meg til dagens første forelesning!

xoxo

Likes

Comments


GWA LASHES FROM PRIMARKK - £3​For et par uker siden fjernet jeg vippeextensionsene mine som jeg har hatt i godt over ett år nå. Så utrolig uvant! Derfor har jeg gått tilbake til løsvipper til spesielle anledninger, så jeg må bare tipse dere om disse vippene fra Primark. De er av merket GWA og koster kun £3 per par! Jeg bruker mine flere ganger; bare husk å fjerne limet og ta godt vare på de slik at de varer lengre. Et lite tips; er de for brede for øynene dine eller kanskje du syns de er for lange? Ta frem saksen og klipp i vei! 

Hva syns du om vippene? 

xoxo

Likes

Comments


FARMACY LONDON
74 WESTBOURNE GROVEHils på Londons mest trendy lunsj spot for øyeblikket! Farmacy ligger i hjertet av Notting Hill, i lekre Westbourne Grove. Jeg går forbi der hver gang jeg skal på trening, så i går måtte jeg rett og slett ta med meg Silje og (endelig) ta lunsjen der. Konseptet er som flere og flere restauranter i samme området; sunn, vegetarisk mat. De har faktisk ikke noe kjøtt på menyen, ikke noe melkeprodukter og mye er glutenfritt. Yum!!

Vi delte søtpotetfalafel til forrett, og så hadde jeg avocado toast mens Silje hadde en pizza med cashewost. Spennende! I tillegg hadde jeg fries som alltid smaker godt, servert med en cashewmajones. Passende nok serverer de sunne shots i en sprøyte, så vi måtte jo selvfølgelig ha en hver. Vi gikk begge for 'beautify', den var god, men det kunne vært mer smak. Neste gang blir det en med ingefær og sitron! Uansett et kjempemorsomt og passende konsept spør du meg, så det må nesten prøves. 

Farmacy er absolutt verdt et besøk for frokost eller lunsj neste gang du er i London!

xoxo

Likes

Comments


JEANS ONLY, VEST AND TURTLENECK PRIMARK, BOOTS EGO, BAG MARC BY MARC JACOBS


Heeei søndag! Står det bra til med dere? Jeg har nok en gang fått bihulebetennelse (..) og har vært ganske dårlig hele uken. På fredag lagde jeg surprise dinner til oss alle, og i tillegg hadde vi to gjester, så det var folksomt rundt middagsbordet. Så koselig! Etter masse god tapas, champagne og rosèvin så vi oss nødt til å ta en liten tur ut for en aldri så liten sving, en spontan men veldig gøy kveld faktisk. 

Allikevel fikk jeg en fin og effektiv lørdag i går som startet med å vise Silje den nye leiligheten vår før vi tuslet bort på Farmacy for lunsj. Jeg elsker virkelig å bo her, man kan gå til alt som er av spisesteder i Notting Hill, og det er så deilig! Da kvelden kom holdt jeg sengen med kokosolje i håret (haha), X-factor på skjermen og en telefonsamtale hjem til mamma og pappa. Selvom jeg syns det er supergøy å dra ut så er det lite som er bedre enn å våkne søndag morgen helt fin i formen, så i dag skal jeg få planlagt blogguken slik at jeg kanskje faktisk klarer å oppdatere her inne, og så står skolearbeid på planen. Håper jeg klarer å komme meg på trening også, men vi får se hva kroppen orker utover dagen! Aller først - en dusj for å få ut kokosoljen av håret ;-) 

Hva syns du om antrekket? Har du noen spennende søndagsplaner? Senere i dag kommer et supert Londontips - så følg med! 

xoxo

Likes

Comments


TROUSERS KAPPAHL, JUMPER PRIMARK, BAG SHEIN, BOOTS FOREVER21Hei mandag! Jeg må innrømme at denne mandagen kom altfor brått på. Jeg er så sliten og trøtt! Forkjølelsen henger fremdeles igjen på fjerde uken nå, herlig. I helgen har jeg vært i to bursdager og ellers ikke gjort så veldig mye spennende; hverdagen går i skolearbeid og morsomheter der jeg får tid om dagen.

For øyeblikket er jeg plassert på skolebenken i et seminar, og her skal jeg være helt til klokken er halv 7 i kveld. Alt jeg vil er å sove, haha, så jeg gleder meg veeldig til å komme hjem til en tidlig kveld kjenner jeg! Jeg har masse jeg vil dele med dere fremover, jeg må virkelig bare finne tiden til det. Håper dere henger med allikevel, og husk hvert fall å følge meg på Instagram for litt hyppigere oppdateringer

Håper du får en fin uke!

xoxo

Likes

Comments

Tidligere i sommer fikk jeg endelig time hos Lovisenberg Diakonale Sykehus og deres Raskere Tilbake ordning. Her utredes jeg for cøliaki og matinroleranser, for etter å ha spist glutenfritt i over ett år syns jeg det var på tide med et endelig svar på hva jeg egentlig reagerer på. Jeg savner mat som inneholder gluten hver eneste dag, så med et lite håp om å få slippe glutenfri kost utredes jeg altså nå.


Hittil har jeg tatt gastroskopi, noe jeg gruet meg så mye til at jeg måtte få ekstra beroligende. Jeg har ikke fått svar på den enda, men den skal altså kunne fortelle om jeg har cøliaki. I mellomtiden er jeg nå med på noe som heter muffinsprosjektet, som er en utredning for ikke-cøliakisk glutensensitivitet. Man kan fint være sensitiv / intolerant for gluten eller hvete uten å ha cøliaki. Prosjektet går over 8 uker, og to uker før dette førte jeg dagbok på hvordan magen kjentes på glutenfri kost hver uke. I forkant av disse ukene ble det også tatt en rekke blodprøver, og de samme prøvene skal tas på slutten av prosjektet for å se etter endringer. I løpet av disse 8 ukene fører jeg dagbok hver dag. Jeg har fått fire pakker med muffinsmiks som skal blandes med vann og olje, og jeg skal spise to muffins om dagen i èn uke av gangen. Deretter har jeg en uke uten muffins, så en uke med igjen osv - i 8 uker. Det tilsvarer da 4 uker med muffins. Dette er en dobbel blindtest, som vil si at verken jeg eller ernæringsfysiologen min vet hvilke pakker med muffins som er glutenfrie og hvilke som er vanlige - det er to av hver.Dette er del av et forskningsprosjekt som sykehuset driver med, og jeg som driver med forskning selv og er så opptatt av det måtte jo selvfølgelig være med. Det bestemmer man forsåvidt helt selv! Uansett vil jeg anbefale alle i samme båt som meg å kontakte Lovisenberg, man må bli henvist dit av fastlegen, men det var ikke noe problem. Jeg syns det er flott at det endelig finnes en måte å utrede oss som allerede går på glutenfri kost uten å sette oss på normal kost i minst 6 uker igjen, og forhåpentligvis finner jeg ut en gang for alle hva jeg egentlig er allergisk mot. Jeg er nå på uke 2, så jeg har enda 6 uker igjen, men tiden går jo så fort! Dessuten har legen en liten idè om hva han tror jeg er allergisk mot, så det blir utrolig spennende å se. I mellomtiden går jeg på superstreng glutenfri diett og kan ikke engang dele brødfjøl med de andre i leiligheten, så det er veldig uvant og utfordrende ;-)


Har noen av dere vært hos Lovisenberg for det samme, kanskje? Del erfaringer, jeg vil gjerne høre fra deg!

xoxo

Likes

Comments


KNIT VILA, BOOTS EGO, CAP BIKBOK, BAG CHANEL​God morgen! Jeg trodde virkelig at dette innlegget var publisert i går, men her er vi altså.. Mandag - onsdag går virkelig i ett, og jeg skjønner at jeg må lære meg å sjonglere den nye skolehverdagen og bloggen. Jeg har aldri hatt så mye skole og så travle dager som jeg har nå, så dette er helt nytt for meg! Senere i dag kommer det riktignok et innlegg om et forskningsprosjekt jeg er med på, og det tror jeg mange av dere kommer til å syns er spennende. Husk å titte innom! :-) 

I dag har jeg endelig en dag fri, eller who am I kidding, jeg har masse skolearbeid på planen. Aller først (og viktigst, haha) har jeg fått sovet inn, hatt en treg morgen med macen i sengen og snart skal jeg komme meg på trening. Videre har jeg et par ting å fikse før resten av dagen er viet til skolearbeidet. 

Håper du har en fin torsdag!

xoxo


Likes

Comments


SUPERENKEL TOMATSUPPE MED CREME FRAICHE OG PARMESAN

Finhakket gul løk etter ønske (1-2 stk)
Finhakket hvitløk etter ønske (2-3 fedd)
1 boks hakkede tomater
2 ss tomatpurè
3 dl buljong

Fres løk i en panne og tilsett deretter hvitløk og tomatpurè. Ha alt i en kjele sammen med de hakkede tomatene og buljongblandingen. Kok opp til tomatene er fine og møre, før du moser alt med en stavmikser. Til slutt kan du sile suppen om du ønsker. Topp det hele med creme fraiche, revet parmesan og gressløk. YUM! Du kan også tilsette pasta eller kokte egg om du vil.


Høsten har kommet for fullt i London, og jeg har konstant lyst på suppe. I går hadde jeg løksuppe til lunsj og i dag står søtpotetsuppe på middagsmenyen, men først vil jeg dele denne superenkle tomatsuppen med dere! Jeg vet ikke med deg, men jeg elsker tomatsuppe. Det er så enkelt og godt! Denne lager du virkelig i en fei og anbefales på en travel, kald, høstdag. 

God morgen, forresten! Jeg er så trøtt, gårsdagen var en veldig lang dag med undervisning helt til halv 7 og lesing før hodet traff puten ved midnatt. Nå er det frokost og nok en dag på uni på planen, så vi skrives senere!

Har du en god suppeoppskrift til meg? Del da vel!

xoxo

Likes

Comments


SOME SNAPS FROM MY LAST WEEKSGoood mandag! Har dere det fint? Jeg vet at det har vært en stund siden sist nå, men livet har virkelig vært travelt. Siden sist har vi endelig flyttet inn i vår nye leilighet i Notting Hill, og jeg er så fornøyd!! Over ser dere et par snaps fra rommet mitt. Det var virkelig et mareritt å flytte, men jeg har endelig kommet meg på plass og det føles veldig bra. Ellers har jeg jo begynt på nytt studie, høsten har kommet til London og det er stort sett det livet har gått i de siste ukene. 

For øyeblikket har jeg stasjonert meg på biblioteket mellom timene for å lese litt, men jeg måtte bare oppdatere dere først. Jeg har planlagt og forberedt blogginnlegg den siste uken slik at jeg fra i dag av kan være tilbake. Vi har enda ikke internett i leiligheten, men det kommer i morgen, så da er livet 100% på stell igjen! 

​Håper du har det fint!

xoxo

Likes

Comments


​ZARA SKIRT, BIKBOK TOP, ASOS BOOTS, LOUIS VUITTON BAGGod onsdag! Herlighet, tiden flyr virkelig fra meg. Jeg rekker jo ikke å puste engang! Jeg drar ut rett etter frokost for å ta fatt på dagen og er som regel ikke hjemme igjen før det er middagstid og deretter sengetid. Puh!! Blir helt sliten jeg, hehe.. I går begynte jeg på nytt studie, altså MA e-marketing and social media på Middlesex. Det virker kjempespennende, og jeg gleder meg til undervisningen begynner for fullt neste mandag! Etter det var Henriette og jeg en tur i leiligheten for å ta noen mål, vi flytter jo inn på lørdag og det må en del planlegging til. Alle som har flyttet før vet hvor mye jobb det er!

Jeg la meg relativt tidlig i går, jeg var helt utslitt av denne forkjølelsen som også har gått hardt utover den vonde skulderen min, så i dag våknet jeg relativt tidlig og fikk tid til en deilig kopp ingefær te med sitron og honning mens jeg fikk gjort litt jobb. Det var etterlengtet! Nå føler jeg at ting begynner å falle på plass også; pengene fra Lånekassen er endelig på vei inn på konto og den første husleien i leiligheten er betalt. Jippi!! Jeg gleder meg så veldig til å bare flytte og starte hverdagen i Notting Hill, det blir helt fantastisk.

Håper du har en fin onsdag!

xoxo

Likes

Comments