Header
  • Sunday Funday.

    " Vivikes blazer, Cubus jeans, Primark t-shirt, &Other Stories heels, Chanel bag. Hei fine søndag! H…"

  • New in for work.

    " I did a little shopping.. Pink dress and blazer from Vivikes, dress with flowers from Primark and …"


Zara dress, &Other Stories heels, Chanel bag.Eeeendelig helg! Og ikke nok med det, det er langhelg og bank holiday weekend som det heter her! Jeg har selvfølgelig begynt å bli forkjølet, så jeg har vært litt ekstra sliten de siste par dagene, og derfor er det helt perfekt med langhelg nå. Ikke at den skal tilbringes i sykesengen altså, jeg har så mye gøy på planen!

Fredagen startet forsåvidt ganske så bra med masse deilig mat til lunsj i dag, vi feiret at kontoret vårt hadde bursdag (haha) og alle hadde bidratt litt. Nam!! Føler alt jeg gjorde på jobb i dag var å spise, haha. Nå skal jeg se den nyeste episoden av Riverdale med @thefashionrebel, og så er det selvfølgelig tacofredag her i flat 1. I morgen begynner moroa! Vi skal møte @melinapambou og Åsa til brunsj før vi har invitert de til oss på tapas på kvelden. Yay!


Ønsker alle en super langhelg! Har du noen kule planer?


xoxo

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments


JEG HAR STARTET FIRMA!


ENDELIG slipper jeg nyheten her på bloggen også, sammen med @natiflavin har jeg startet et eget social media agency! Det er på godt norsk et agentur som hjelper firmaer og brands med alt som har med sosiale medier å gjøre. Vi tilbyr alt fra markedsføring til reklamehjelp og fulltids management av sosiale medie kanaler, samt strategiutvikling, analyser og mye, mye mer. Vi retter oss mot det engelske markedet og dermed foregår alt på engelsk, men vi vil gjerne høre fra norske brands som trenger hjelp også!

Dette har vi jobbet med i lang tid, og endelig har vi lansert. På nettsiden vår finner du mer informasjon, samt en bloggseksjon hvor vi kommer til å poste tips til hvordan du kan forbedre dine sosiale medier og annet spennende innhold. På Instagram deler vi inspirerende bilder og fakta som kan hjelpe deg og din Instagramprofil til å bli enda bedre, og på Facebook kan du få nyheter fra oss, samt interessante og relevante artikler vi finner inspirerende. Vi deler rett og slett en haug med tips om sosiale medier og digital markedsføring på alle våre kanaler, så sørg for å følge oss da vel!

Vi kommer til å ha forskjellige konkurranser og giveaways på sosiale medier også, hvor premiene kommer til å være superfine. Vi har allerede et par planlagt til dere, og den første postes innen få dager, så følg med ;-)Det blir kanskje mye jobb fremover med firma og fast jobb, i tillegg til at jeg skal skrive masteroppgave - men herlighet så gøy! Jeg elsker at jeg får brukt alt jeg har lært på universitetet hver eneste dag, det er jo virkelig drømmejobben. Dessuten er målet vårt i The Social Millennials å kombinere psykologi og markedsføring for å utvikle unike markedsstrategier, så det er virkelig midt i blinken og noe ingen andre firmaer, så vidt vi vet, tilbyr i samme bransje. Jeg er klar for mye jobb fremover og nye utfordringer hver dag!


Håper du vil følge oss på sosiale medier og ta en titt innom bloggen vår for tre spennende blog posts allerede!


xoxo

Likes

Comments


Vivikes blazer, Cubus jeans, Primark t-shirt,
&Other Stories heels, Chanel bag.


Hei fine søndag! Har dere hatt en fin helg? Jeg har hatt hvit helg, og koste meg med sjokoladefontene, jordbær og banan med jentene i går, og i dag var jeg tidlig oppe på trening. Deilig! Solen skinner her, så hele flat 1 satt faktisk turen mot sentrum for litt tapas og sangria til lunsj, før det ble en kjapp runde på Oxford Street innom et par butikker. På veien hjem kjøpte vi en is og nøt hver eneste solstråle - så fantastisk deilig!

Nå pusler jeg med litt jobb (ta en titt på Instagram på @thelondongirlno, jeg har nettopp lansert noe kjempespennende som det kommer mer om på bloggen i morgen) og skal redigere noen bilder før rommet skal shines til en ny uke og middag skal lages. Det hadde vært helt amazing å våkne til sånn her vær i morgen tidlig, krysser fingrene!


Hva har du gjort denne helgen?


xoxo

Likes

Comments

Da Anja sendte melding i går og lurte på om noen ville bli med og spise blomsteris kastet jeg alt jeg hadde i hendene og hylte omtrent ja av glede. Haha, skulle tro jeg aldri hadde spist italiensk is i hele mitt liv, men nå har de altså åpnet Amorino gelateria midt i Notting Hill, og det er klart jeg har hatt lyst til å dra dit. Ingenting passet bedre en fin vårdag i 16 grader og solskinn, så jeg løp omtrent oppover Portobello Road for å stå i kø med resten av folket som ville ha is denne fine dagen.Hvor? 22 Pembridge Road, Notting Hill Gate.
Hvordan komme seg dit? Undergrunnen til Notting Hill Gate.
Pris? £££££Og isen levde virkelig opp til forventningene! Du velger mellom liten, medium og stor, og du får velge så mange smaker du vil, så lages det en lekker rose av det hele. Du kan til og med toppe hele gelato rosen din med en makron om du vil! Jeg valgte fem smaker; grapefrukt, kokos, pasjonsfrukt, pistasj og bringebær - mmm! Favorittene ble pistasj, kokos og pasjonsfrukt, sinnsykt gode! Og se så lekker isen er da. Hit må du bare ta turen i sommer, og selvom prisene er litt stive syns jeg faktisk du får mye is for pengene. Score!


Håper du har en fin søndag!


xoxo

Likes

Comments


I did a little shopping.. Pink dress and blazer from Vivikes,
dress with flowers from Primark and dress with flowers and birds from KappAhl.ENDELIG helg! Jeg vet at jeg har hatt kort uke på jobb denne uken, men herlighet så mye jeg har hatt å gjøre på grunn av nettopp det. Da jeg kom hjem i går måtte jeg bare ta 30 min på øyet før jeg fortsatte med litt skolearbeid og avsluttet kvelden med tacosalat og Girlboss på skjermen i sengen med @thefashionrebel. Nok en spennende fredag i storbyen, haha!

Jeg skal innrømme at det er lenge siden jeg har shoppet så mye jeg har gjort i det siste, og da jeg var i Norge i forrige uke fant noen lekre sommerkjoler, et par blazere og litt annet snacks veien inn i garderoben min. Jeg bygger stadig på denne jobbgarderoben, og nå har den blitt så fin! Jeg gleder meg til å vise dere, og planen er å shoote litt i dag etter en treningsøkt, så jeg håper på å få vist frem litt nytt og inspirerende i office wear kategorien neste uke. Her ser dere en liten sniktitt i mellomtiden, begge de mørke kjolene elsker jeg virkelig! Den nederste har jeg jo allerede vist frem og jeg har brukt den så utrolig mye allerede. Den lyse gleder jeg meg til å ha på meg når det blir bare litt varmere, og en lyserosa blazer med perfekt snitt måtte jo bare være velkommen inn i min garderobe.


Hva syns du? Goooood helg!

xoxo


Likes

Comments


Da jeg spurte @thefashionrebel om tips til hva jeg kunne blogge om i dag, foreslo hun en oppskrift i og med at det er lenge siden jeg har delt det her. Godt observert, og praktisk nok hadde jeg disse bildene på lur av en supergod suppe som jeg helt har glemt å tipse dere om! Her i flat 1 elsker vi suppe, og har dette minst en gang i uken. Karen hadde kjøpt en ferdigsuppe på matbutikken her en dag, og den var så god at jeg ville prøve meg på en hjemmelaget variant. Mmmm! Dette er hva jeg kom frem til:

Ca. 500 gram søtpotet
200 gram potet
Et par gulrøtter
1 løk
1-2 fedd hvitløk
Fersk koriander
Chiliflak etter smak
1 boks kokosmelk
3-4 dl buljong (grønnsak eller kylling)
Salt, pepper og evt. annet krydder etter smak

Kok opp søtpoteter, poteter og gulrøtter med buljong, stek løk og hvitløk i en panne og ha alt over i en kjele med de andre ingrediensene bortsett fra kokosmelken. Når alt er mykt kjører du det hele i en blender eller med en stavmikser til alt blir rennende, tilsett kokosmelk og la koke opp. Til slutt kan du toppe suppen med fersk koriander og litt mer chili om ønskelig.Ellers er jeg tilbake i London! Jeg kom sent i går kveld og må innrømme at det var hardt å stå opp for å dra på jobb i morges, men det har gått overraskende bra da dagen først var i gang. Etter jobb måtte jeg fikse neglene mine, og nå er middagen inntatt og jeg har en koffert å rydde ut av. Jeg ryddet litt halvveis i går for å henge opp noen nye jobbklær som måtte opp på en henger så fort som mulig, så du kan jo tenke deg hvordan rommet mitt ser ut nå, med ting og klær som ligger overalt ;-) Jeg hater å stå opp til rot og jeg hater å komme hjem fra jobb til rot, så nå må noe gjøres!


Håper du prøver denne oppskriften, den er supergod! Og så håper jeg at du har en fin onsdagskveld videre. Tenk at helgen faktisk ikke er så langt unna, yay!


xoxo

Likes

Comments

Dette er en sak som står meg så nært at jeg klarer ikke å la være å si noe. Jeg har skrevet om dette teamet utallige ganger (se linker nederst i innlegget), men dette satt prikken over i-en for meg. For noen dager siden kom jeg over dette blogginnlegget, og det provoserte meg veldig.

Jeg er selv opptatt av sminke, utseende og mote - det skal jeg ikke legge skjul på. Mote og sminke skal være gøy, men dessverre er realiteten at unge jenter blir negativt påvirket av bloggere som stadig reklamerer for leppefillers og dyre frisørtimer annenhver uke. I sitt blogginnlegg tar Heidi et oppgjør med dette en gang for alle, og kommer med påstanden om at "jeg har ikke ansvar for dine komplekser".

Dessverre syns jeg det blir for ignorant og lite nyansert å si. Nei, du skal ikke slutte med hobbyen din og nei, du skal ikke slutte å være pen. Det er faktisk ikke det det handler om i det hele tatt. Det handler om å være bevisst på hvordan man fremstiller seg selv i den digitale verden, det handler om å være litt selvkritisk og det handler om å bry seg om andre. Det blir for enkelt å fraskrive seg ansvaret totalt som blogger, for realiteten er at du som blogger har en enorm påvirkningskraft på jenter i dagens samfunn.Man skulle kanskje tro at det kun er unge, usikre jenter som blir påvirket av bloggere, men det er heller ikke sannheten. Vi blir alle påvirket negativt. Inkludert meg selv; 25 år og relativt sikker på meg selv, men allikevel ikke. Dette er et voksende problem i dagens samfunn, og det er noe vi må ta tak i. Forskning viser at bloggere er med på å fremme dette enorme kroppspresset alle jenter står ovenfor i dag, og som blogger har du faktisk et visst ansvar for dine lesere.

Neida Heidi, du trenger ikke å slutte med din jobb og din hobby fordi 'andre ikke liker det'. Og neida, det er ikke bare ditt ansvar, men det er ditt også. Men jeg vil oppfordre alle i den digitale verden til å være litt mer bevisst. Kan dette bidra til kroppspress og et negativt selvbilde, tenk deg om to ganger før du trykker publiser. Man må faktisk kunne ta litt ansvar, og dersom man bare fraskriver seg dette ansvaret, er det et tegn på usikkerhet og naivitet i mine øyne. Vi må åpne øynene for det som skjer her og nå og ta litt tak.


Hvorfor kan vi ikke hjelpe de vi kan, på den måten vi kan?

xoxo


LES OGSÅ: Jeg lar meg ikke påvirke.
LES OGSÅ: Jeg er stolt.

LES OGSÅ: The perfect life on Instagram - why do we do it?
LES OGSÅ: Fasaden.

Likes

Comments


Endelig kan jeg vise dere hvordan det har blitt her! Dette er altså mitt nye soverom i Norge som jeg kommer til å ha til tross for at jeg bor og jobber i England. Jeg har ingen bilder av hvordan det så ut før, men det var et ordentlig gutterom som ikke har vært pusset opp på mange, mange år. Vegger, lister og gulv er alt nytt, i tillegg til møbler. Jeg er så fornøyd - det ble så bra!


Veggen er malt med kalkmaling, og det syns jeg virkelig ble prikken over i-en. Dødskult!! Jeg har planer om et nattbord, men har ikke funnet noe jeg liker, så da ble dette løsningen i mellomtiden. I tillegg er hele veggen på siden av sengen tom, så her har jeg sett meg ut noen skikkelig kule bilder i samme fargetoner som resten av rommet; svart/hvitt, grønt og rosa. Det rekker jeg riktignok ikke å fikse nå før jeg reiser tilbake til London på tirsdag, men i mai skal jeg en kjapp helg hjem, så da håper jeg på å få vist dere hvordan det ble også.

Det gamle rommet mitt hadde det virkelig hopet seg opp masse rart av ting jeg har samlet på, som for eksempel tomme esker og parfymeflasker, så det var sinnsykt deilig å få ryddet i det. Nå har jeg nesten ikke noe dill dall stående fremme, og alle som kjenner meg vet at det er helt revolusjonerende - haha! Håper virkelig jeg klarer å holde det sånn, og nå vil jeg bare gjøre det samme i London, men det spørs om jeg får tid til det, hehe.Hva syns du om rommet?

xoxo


Likes

Comments


Zara coat, Kappahl dress, Alexander Wang heels, Gucci bag.Ja, jeg har kjøpt enda en rosa jakke..


Haha, si hei til min fjerde rosa jakke fra Zara! Herregud, jeg må jo ha rosa på hjernen. Men som med alt annet jeg kjøper er det en god grunn for at denne fikk bli med hjem også; jeg måtte selvfølgelig ha en ny vårjakke til jobb ;-) Vanligvis bruker jeg bare skinnjakke om våren, så jeg syns det var en gyldig grunn. Ikke sant?

Ellers syns pappa at jeg så litt malplasert ut her jeg sto mellom gårder og jorder i rosa jakke og sko med blomstrete kjole. Haha, muligens! Jeg elsker denne kjolen og tilsvarende kjoler, det er jo mye mer komfortabelt enn noe annet å ha på seg, samtidig som man ser fin ut. Love it! I dag snør det her, så nå skal jeg bake de skolebrødene jeg har hatt planer om å bake siden torsdag (..) og lese de siste sidene av boken min før Kristiane kommer på rykende ferske boller. I kveld skal vi ha middagsgjester, og så nærmer påsken og ferie seg slutten for min del. Denne uken har gått så fort!!


Hva gjør du denne søndagen? Senere i dag kommer det bilder av det nye rommet mitt, så husk å titte innom om noen timer!

xoxo


Likes

Comments


Ted Baker Agatha Gem Gardens Shopper in small.


Er det ikke merkelig hvordan det stadig dukker opp ting du trenger til jobb? Hehe. Jeg har absolutt ikke mangel på vesker i garderoben, men en svart tote i en mellomstørrelse har jeg savnet helt siden jeg begynte i min nye jobb. Jeg har ikke behov for en stor tote slik som min Louis Vuitton Neverful da jeg ikke har med meg så mye på jobb, men allikevel er for eksempel Gucci Discobagen altfor liten. Jeg har lett land og strand (les: London rundt) etter den perfekte, svarte toten i en fin mellomstørrelse - både på budsjett og litt dyrere. Jeg sikler stadig på en fra Saint Laurent, men akkurat den ble litt i det dyreste laget akkurat nå, så da jeg fant denne modellen fra Ted Baker i perfekt størrelse var jeg solgt.

De har flere motiver i samme modell og jeg falt pladask for flere, blant annet en lys med lyserosa blomstermotiv, men jeg måtte ta meg selv i nakkeskinnet og huske at jeg skulle faktisk ha en veske med svart base. Den finnes i helt svart også, men blomster er jo veldig meg, og dermed plukket jeg med meg denne fra Heathrow da jeg reiste på påskeferie på mandag. Jeg er superfornøyd, størrelsen er virkelig perfekt og jeg gleder meg til å bruke den på jobb neste uke.


Hva syns du om vesken?

xoxoLikes

Comments