Header

So... where to start när man inte skrivit någonting alls på typ ett år?. Jag vet inte vart jag ska börja at all.

Jag återkallade publiceringen på tidigare inlägg för att på något sätt få någon sorts... nystart?. Dessutom vill jag hålla minnena av London för mig själv just nu för att det känns enklare att hantera när hela livet och historien där inte ligger ute till allmän publik.

Jag är i Sverige. Jag bor här. I min lilla hemstad i södra Sverige, staden jag svor på att ALDRIG någonsin återvända till.... men jo, på riktigt jag är här. Jag umgås med gamla vänner, jag går till ett jobb, jag har en adress och ett liv och en vardag. Ett nygammalt liv som jag fortfarande inte känner mig helt settle with men jag gör verkligen det bästa av det.

Hur jag hamnade här är igen så märkligt att jag inte ens kan förklara det själv. Det som var tänkt som några veckor blev till månader och nu är vi här. Jag orkar inte dra historien men det finns skäl till att jag är back where I started, givetvis inte mentalt men rent fysiskt at least for now. Jag får många frågor om just det här, på Facebook, snapchat, på instagram, på stan, på korgen, på fester, i mataffären, you name it, överallt där man kan springa på välbekanta, mindre bekanta och kanske till och med obekanta. För att svara på en fråga, om jag är klar med London? Nja! Frågan är om man någonsin blir det? Hur kan man blir klar med något där halva ens liv, tankar och hjärta fortfarande dröjer sig kvar?. Kanske jag återvänder dit, kanske jag stannar här. Allt kan hända.


Jag vet ärligt talat inte om den här bloggen är min grej längre, det känns aningen fånigt att skriva om sitt liv på nätet. Som något som passade mig för 11 år sedan när jag startade LittleMissSunshine, herregud, ni som känner mig och kände mig då, minns ni? en liten sextonårig tjej. Så himla längesen och avlägset. Anyway, jag saknar att bara få ge utlopp för min längtan att skriva och kanske blir det några sporadiska texter här nån gång ibland.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments