I helgen var jeg i Gøteborg som var veldig koselig. Jeg og familien min var der med tremeningene våre. Legger til noen bilder fra helgen

På lørdagen var vi bare rundt i byen og kikket i butikkene. På kvelden spiste vi på restaurant. Søndag stod vi opp og spiste deilig hotellfrokost før vi pakket sammen og satt tingene i bilen. Vi var på Liseberg resten av dagen som var sykt gøy. De har pyntet skikkelig til Halloween der. Liseberg hadde også kommet med tre nye skrekkhistorier som vi prøvde. Wææ.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

På tide med en ferie. Denne uken er det høstferie som er sykt deilig. Til nå har jeg slappet av, vært på senteret og gått tur. Jeg digger høstmoten som er kommet. Veldig min stil. I går så var jeg på tur innover Losby. Jeg var med min familie og noen venner av oss. Etter vi hadde gått litt stoppet vi for å spise lunsj ved et tjern. Så stille og deilig det var der. Ikke en lyd. Det var så stille i forhold til «sentrum» der jeg bor.

Så nydelig natur vi har i Norge, det må virkelig flere benytte seg av. Å gå tur er sykt deilig. Du får luftet hodet og kommer i form.

I morgen så reiser jeg til Beitostølen, det blir sikkert bra. Vi skal sikkert gå turer i fjellet og kose oss. H A V E A N I C E D A Y.

Likes

Comments

Altså av og til bare hater jeg været her i Norge. Det kan være strålende sol og 5 min senere så pøseregner det plutselig. Er skikkelig lei av regn allerede. Kan det ikke bare være sol og varmt? Sommer er virkelig min favoritt årstid! Digger når det er varmt, solen skinner, du kan bade med venner og spise is. Ååååååååå

Måtte ta med disse bildene jeg tok av solsikker i Hagen. Får sååååå summer vibe av de. Nydelig. Gleder meg allerede til neste sommer, men liker også høsten. Mange kule trender og farger nå for tiden. Blant annet rødt og gult hvis jeg henger med. Rødt er og blir en trendy farge. Hope you had an awesome day!

Likes

Comments

Jeg har lagd en liten oppskrift til dere på en super enkel kylling salat med friske grønnsaker. Hope you all like it!

Du trenger :
- 1/2 pakke kyllings salatkjøtt
- 1 agurk
- 1 eller 2 advokado (kommer an på hvor mye du vil ha og hvor store de er)
- salat av eget valg
- 1/2 paprika


Det er jo en fremgangsmåte på kun to punkter. Skjære opp så mye av grønnsakene du vil ha oppi. Bland med kyllingen og putt i en bolle. Det tar Max 10 min, er så enkelt og så godt! Sunt også. Jeg elsker å lage små salater til kveldsmat eller som et lite måltid før trening.

Good night

Likes

Comments

I går var jeg i Oslo med mamma og to av mine nærmeste venner. DET.VAR.SÅ.KOSELIG. Vi var der for å kikke på designermarkedet, men jeg fikk bare med meg et plagg hjem igjen. Etter vi hadde kikket spiste vi på Friday's og kjøpte litt dessert!

God natt herlige sjeler

Likes

Comments

Sushi må være min absolutte favoritt mat! På en mandag, fredagskveld, søndagskveld? I love it! Har også begynte å like flere av bitene med litt annerledes fisk og smak. Synes det er spennende å utforske mat.

I går så var jeg på keeperseminar på Idrettshøyskolen i Oslo og etter det dro jeg hjem. Så dro jeg med Mimmi, morfar og lillebroren min for å besøke mamma på marked. Hun stod der i hele går og det var moro å se litt rundt i de forskjellige teltene. I dag har jeg tatt det med ro på morgenen og sett på fotballkamp til lillebror. Senere i dag skal jeg til Aker Brygge med noen venner. Vi skal på et designer marked med mamma. Tror det blir sykt koselig!

vi snakkes senere i dag

Likes

Comments

god morgen! Jeg er nå på flyplassen i lougen og spiser frokost. Vi sto opp i 04.45 som er veldig tidlig!

Om kort tid er vi faktisk i Spania, juhuuuuu. Kjenner at jeg gleder meg sykt mye nå. Flyet går 06.45 så det er ikke så veldig lenge til, men allikevel en god stund. Vi skal ned fra lougen nå og gå til gaten. Tenker vi snakkes senere i dag.

Likes

Comments

okeiiiiii, så helt siden ferien startet har omtrent alle av venner og familie vært i syden. Men jeg? Neida. Sommerferien starter alltid med Partille Cup som på én måte ødelegger litt fordi den er litt uti ferien om dere skjønner... Ihvertfall så har jeg sett på andre sin ferie gjennom snap, insta, Facebook og alle sosiale medier, men nå endelig er det min tur! Jeg og familien reiser til Alicante onsdag morgen og skal bo i leiligheten vår i nesten fire uker. Sjuuuuuuukt digg! Det som også blir hyggelig er at i år skal en av mine nærmeste venner være med oss den første uken, æææææ. Så utrolig hyggelig det blir! Bladde forresten gjennom den gamle bloggen og fant noen bilder fra sommeren i fjor. Legger de til.

Åååååå sånn jeg gleder meg til varme dager der nede. Savner stedet så mye nå!

Fant samtidig dette bildet. Whattttt? Det er nesten et år siden bildet er tatt. Husker fortsatt denne dagen sykt godt. Tiden går alt for fort. Live in the moment, Good night

Likes

Comments

i går kom jeg hjem etter en herlig helg i Trysil. Det var min familie og en annen familie som var der. Vi kom opp på fredag og det første vi gjorde var å skifte til badetøy. Hytten vi var på hadde nemlig yacuzzi. Juhuuuuu. Det var sykt deilig! Resten av fredagen spiste vi middag og bare slappet av.

Lørdagen så skulle vi sykle. I Trysil er det sykkelløyper hvor det er skispor og slalombakker om vinteren. Jeg er ikke den beste og raskeste på sykkel, men det var gøy likevel. Måtte konsentrere meg litt om å ikke tryne i bakkene, hehe... Holdt faktisk på å gå rett i bakken ene gangen da det var en ganske høy stein i stien. Etter syklingen dro vi tilbake til hytta og spiste middag.

Søndagen, altså i går, hadde vi ikke planlagt hva vi skulle gjøre. Derfor bestemte vi oss bare for å dra på Høyt og Lavt klatrepark. Det var sååååå gøy! Vi gjorde alle løypene, men ga oss litt før den røde løypa var ferdig. Heldigvis sitter alle 10 neglene fortsatt på. Hadde på meg hansker, men kjente fortsatt at jeg var bitte litt redd for å røske av noen av de gjennom løypene. Er også skikkelig støl i armene mine. Det er jo fordi du bruker mye armmuskler oppi trærne der.

Nå er jeg hjemme og gjør ikke så mye. Jeg og pappa har nettopp vært på posten for å hente noe vi bestilte fra nettet. Pappa kjøpte seg et par sokker, broren min en t-skjorte som er turkis og jeg en joggebukse som er mørkeblå med sleng i bena. Alt er kjøpt fra Abercrombie. Har allerede prøvd den på og jeg digger den. Videre i dag skal jeg pakke litt til Spania og ellers ingenting. Ha en strålende dag videre!l

Likes

Comments

eeyyyy, så her er innlegget som mange spør etter. Kommer til å svare på spørsmålene jeg får stilt hver gang jeg fikser neglene. So here you are guys!

Hvor fikser du neglene dine?
Når jeg fikser de så gjør jeg det på ButterflyNails. Den ligger på Metro. Har vært veldig fornøyd nesten vær gang jeg har vært der. Har også prøvd neglsalongen på Triaden og den på Strømmen Stosenter, har ikke vært like fornøyd med neglene der.

Hva gjør du med neglene?
Når jeg fikser neglene så pleier jeg å støpe. Altså de setter på en ekstra negl så de blir lengre. På den falske neglen tar de acryl og etter det neglelakk i fargen du ønsker. I og med at jeg spiller håndball kan jeg kun sette på negler i feriene. Derfor er alltid det en av høydepunktene når det gjelder ferie.

Hvor mye koster det?
Prisene kan variere veldig fra sted til sted, men jeg kan skrive litt om de forskjellige prisene der jeg går. For å ta behandlingen jeg tar som heter "Acryl" tror jeg, koster det 450kr. Hvis du vil at de skal være matte koster det 50kr mer, altså 500kr. Hvis du skal ha bare gel neglelakk uten en tip koster det ca 400kr.

Hvor lenge sitter neglene på?
Neglene sitter på en måte på neglen helt til du vil ta de av. Jeg har gått med negler før i over en måned, men de sier det skal sitte på i ca fire uker. Det som egentlig er problemet må jo være at neglen din under fortsatt vokser. Det vil si at du får en ettervekst, litt det samme som når du farger håret. Derfor blir det ganske stygt etter hvert om du har de på alt for lenge.

Håper dere har hatt en strålende dag! Goooood helg people.

Likes

Comments