Andra dagen här på Kreta börjar ta form. Vi har ätit frukost och Sebbe tog en promenad med tjejerna nu så dem får sova. Jag och Espen chillar lite nu innan vi ska ta oss ner till poolen. Det är inte superbra väder idag men det gör inte så mycket direkt. Speciellt inte när man haft barn liksom. Då får det vara lite svalare emellanåt. Maten på hotellet är fan helt sjukt bra helt ärligt. Nej men varje rätt är verkligen god typ. Jag och Bekim blev båda lite besvikna på deras Piké bowl dock men men! Vi hinner ju inte bli hungriga direkt heller när vi äter trerätters till lunch och middag haha! Men det är härligt! Idag ska jag nog ta en grekisk sallad tror jag. When in Greece right?! Nej vi lever life och äter tsatsiki varje dag osv!

Många frågar om hotellet och det heter Casa Cook Chania. Det öppnades i somras nu och det är verkligen galet snyggt, fräscht osv. Ni som kollat min insta hann kanske se lilla rundvandringen på rummet? Sjukaste panoramavyn när vi vaknar från sängen. Jag har filmat lite med så ska göra en resevlogg sen med om någon vill se lite mer<3

Gillar

Kommentarer

Igår kom vi fram till Kreta runt 13 och efter att ha samlat ihop alla sex kiddos, vagnar och resväskor tog vi sedan tre taxis till vårt hotell. Wow vilket hotell! Älskar när man får toppservice och det känns lyxigt! Bilden ni ser knäppte jag precis nu. Kunde inte somna om efter jag matade barnen så jag gick ut hit den i friska morgonluften och satte mig.

Resan gick verkligen så bra den kunde! Så skönt! Jag ska dock inte utesluta att jag inte sov på hela natten, hade så mycket ångest och till och med väckte Sebbe i panik och ville inte åka med. Vill inte gå in i alla tankarna som jag tänkte då. Shake it off. Nu är vi här och jag må bra!

Hur mycket jag än älskar att blogga och köra instagram (speciellt stories) så känner jag just nu att det måste få vara på mina premisser. Jag är en sådan som inte vill ha olästa meddelande tex och ju för stories ju för svar. Vilket är så NICE! Men nu är jag på semester och vill inte ha mobilen i handen hela tiden. Hur otacksamt det än låter fast ändå inte? Detta är min hobby, min egentid. Men just nu stressar den mig också eftersom jag är en people pleaser. Känner mig taskig om jag inte svarar haha.

Med det sagt så flikar jag in inlägg här när jag känner för det. Annars samlar jag på mig och visar när vi kommer hem. Hälsan och familjen går först!❤

Puss

Gillar

Kommentarer