Etter jeg har feiret min 20-årsdag med mange dårlige beslutninger om kostholdet mitt. Jeg bestemte meg for å gå på et plantbasert kosthold, som på denne korte tiden har jeg sett mange fordeler med måten jeg føler og endringer i kroppen.

Fordeler:

Økt Energi

kan forebygge sykdommer som hjerte-og karsykdommer, og du ikke bli syk lett.

Sunn hud

Vekttap

Kreativitet på matlagingFlytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 8 lesere

Likes

Comments

 Innkjøpt FRA Protein World 

Jeg er så glad for å endelig ha fått mitt kjøp fra protein world , og de har også sendte meg en annen pakke med samme innhold. Jeg fikk Slender Blend i jordbærsmak , Whey Protein Isolate i sjokoladesmak og CLA capsules.

CLA kapsler: CLA er forekommende fettsyre . CLA er bra for fett tap.

Whey Protein Isolate: går gjennom en ekstra produksjonsprosessen for å fjerne overflødig laktose, fett og karbohydrater som er bedre for personer med en følsom mage eller laktose følsomhet. Det er høy i protein og protein bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse .

Slender Blend: er en lav kalori, høy protein shake. Du kan bruke som måltidserstatning eller som en mellommaltid. Du kan også bruke pulveret med å lage pannekaker for eksempel eller smoothies.


Min gjennomgang på prosessen med frakt

Protein World har god kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på levering , bestillinger og returnerer. Du kan også kontakte en ernæringsspesialist hvis du har noen spørsmål når det kommer til et produkt eller råd om kosthold. Forsendelsen tok lenger tid enn forventet på grunn forsendelsen måtte sendes på nytt. Men de er ment til mine spørsmål og sørge for at jeg ville motta pakken min. Også det sier bare å kontakte dem via e-post, men jeg fant ut at du kan ringe dem (de ikke sette sitt nummer på nettsiden). Jeg fant det bedre å kalle dem fordi det er lettere for dem å hjelpe deg, og jeg fikk bedre hjelp fra de som jobber i kundesenteret .De kan også gi deg et sporingsnummer fra Aramex men DHL leverer den til deg.

Likes

Comments

Det er mitt første blogginnlegg som er veldig spennende. Jeg elsker sommeren, og jeg er så glad for at skoleåret er ferdig. I dag var en verdslig dag før min søster kom. Vi dro til huset hennes, og hadde en koselig tid. Vi hadde en sunn middag. Vi hadde pasta (pasta var fullkorn) og salat til middag. Etterpå vi slappe av og jeg drikke tyrkisk te.Det var en god dag, og jeg er så trøtt siden i dag var leg day i gym.
Likes

Comments