Detta är min kärlek! Hon gör mig hel på alla plan. Du vet vad du ska göra för att få mig glad. Älskar dig så mycket min tös!! 💕💕💕 DU TYCKER JA E FÖR SNÄLL NÄR JAG GER DIG ALLT!! men du är värd så mycket mer!!

Du och jag mot allt! Inget kommer kunna krossa våra band!

Du och jag mot världen 🌍

//puss din pojk

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Far åt helvete med denna kväll o många av dess inblandade! Ni förstör bara mitt liv, o med en hackad telefon blir inte saken bättre! Äckliga as finns det gott om!

Likes

Comments

Varför ska man behöva veta precis allt som händer??

Sociala medier är fan farligt för människan. Vet man inte ett skit om vad som hänt under dagen så på mindre än en timme så vet man mer än va man hitta på wikipedia...

diagnostik, skolarbete eller varför behöver man veta allt??? jag har aldrig brytt mig speciellt mycket om vad som händer varje dag men med hjälpa av sociala medier så kan ja få reda på ALLLT!!!

INGEN skön känsla

Likes

Comments

Varje ny dag är lik gårdagen.
Men stressar upp till något förbannat jävla alarm. Man slänger ihop masäcken, springer ut till bilen o åker.
Samma sak fem dagar i veckan i ca 50 veckor (2 veckor semester).

Sen kommer ju dom där så kallade helgerna o kvällarna....

Vad ska man göra med dom?
visa människor lägger ju sin tid på att: supa, mysa, se film, va med kompisar m.m..
Personligen så känner jag emellanåt att jag börjar jobba/stressa när jag kliver upp 05:05 o slutar först när jag lägger mig 22:30-23:30.

jag har försökt coola ner ett antal gånger men framgången har väl inte slutat så bra.

Likes

Comments

Du har väldigt fin lack. Någon lack jag aldrig mött på tidare. Färgen är så gyllen och motorhuven i en helt annan kulör. Krom på vissa delar och en klädsel av nått speciellt tyg.
Årsmodellen är oväsentlig då du rullar och går. Min första tanke var att dig ska jag ha, så bara att börja spara. Visste att risken fanns att du skulle bli kortvarig men kände ändå att det var värt det. Ville byta upp mig, men svårt att släppa en så go kärra så hade den kvar för pilla lite på o köra några mil med i veckorna.
Du blev aldrig en permanent bil igen. För valde till sist att vara bil lös ett tag.

Kärleken till en bil :)
Likes

Comments

Jaha då var det visst snart helg igen. Förra helgen började mindre bra men slutade ju med en hel del skratt och glädje. Fick bli en sväng till Guldkant i Västervik med den fina men vart så missnöjd med maten så tog donken direkt efter och avslutade den kvällen på Gambowl med vänner och bowling. Även denna helgen blir det bowling för ikväll ska vi på jobbet ha julbord på Gambowl :) Håller tummarna för att det blir en bra kväll!

Likes

Comments

Att börja om är fan inte lätt. Man försöker verkligen göra allt o ta till alla små kryphål som man bara kan hitta. Men att lyckas ta sig igenom dom när man är stor är fan inte lätt, allt slutar bara med att man blir kvar.
Andas, andas, andas hörs i mitt huvud. Men vad tjänar jag på att bara stå kvar i samma ruta o bara trampa.
Jag vet inte vad jag vill med allt längre. Ut och springa i en evigt lång skog, sitta högt uppe på ett berg utan nån telefon o se solen gå ner i fjärran? Låter härligt men måste väl kunna komma igenom detta på annat sätt? Eller det kanske är för sent?
Istället står ja kvar här o väntar..

Likes

Comments

Jag börjar bli så trött på det här. I mina ögon börjar ord snart inte ha någon betydelse. Är ungefär som ett doft "swich" som far från ena örat och över till nästa det det bara fortsätter ut i den svenska atmosfären. Hur ska man säga det till vederbörande?
Ska jag be dom fara åt helvete?
Ignorera kanske?
blocka dom och ta bort allt som är relaterat till dom?

Personligen känns det inte som att nått av alternativen skulle funka.
Men anser väl samtidigt att om man blir ignorerad så borde det snart gå upp ett ljus att nått inte stämmer.

Likes

Comments