Bokstavligen talat asså...

Efter en lång dag sätter jag mig i Alex bil. Fortfarande omskakad efter nedsättningen under dagen när Alex drar fram en liten bukett med rosor och säger
- Tänkte att det kanske kunde trösta lite ialf...
Och jag smälter lite, när han sitter där med rosorna i handen och ser lite nöjd ut sådär "titta vad jag kan!"

Vi kommer hem, lägger oss i sängen och sorgen sjunker över mig. I samma veva känner jag hur Alex vänder sig om och drar in mig i sin famn och jag klarar av att slappna av lite igen, utmattningen kommer över mig och vi somnar lite båda två.

Vi vaknar till och korkad som jag är läser jag min fars inlägg på sin blogg om dagen och hans känslor och jag bryter ihop ännu en gång denna dagen. Och ännu en gång lägger mig i hans famn och han kramar mig tills jag slutar gråta och allt blir som vanligt igen.Innan vi ska sova drabbas jag av en otrolig yrsel och svimfärdighet på vägen till rummet från toaletten. Kommer in o lägger mig i sängen och så börjar en ännu längre natt.

Jag orkar inte ha uppe ögonen då det bara snurrar och känner själv hur jag dåsar av till och från... Alex, som den ängel han är sitter och försöker hålla koll på mitt blodsocker eftersom jag är för borta för att ha orken att göra det själv. Han håller sig vaken, trots att han ska jobba. För att se till att jag inte svimmar och att mitt blodsocker håller sig på en någolunda nivå.
Jag känner flera gånger när han skakar på mig, pratar med mig, försöker väcka mig men jag kan inte reagera. Jag är medveten om vad han säger, vad han gör. vad som händer men lite paralyserad ungefär.. och jag hör den pyttelilla paniken i hans röst tills jag lyckas tvinga mig själv att röra på mig eller få fram ett ljud. Detta håller på i flera timmar och jag hör irritationen i hans röst när jags äger att han ska sova för han ska jobba när han förklarar att han ska inte alls sova för han ska hålla koll på mig.
Och jag får lite dåligt samvete för att jag vet att han kommer vara otroligt trött om han inte får sovit ordentligt och jag undrar vad jag kan ha gjort för att förtjäna en så otroligt underbar pojkvän. Jag är väldigt glad över att han håller sig vaken i sådana tillfällen, för om det hade varit diabetesen och något händer.. Så finns det ingen som kan lova tat jag vaknar igen... Han tankesätt var helt rätt. även om man själv känner sig dum.. Och jag lyckas trycka fram ett tack.. Han visar verkligen att han bryr sig.Vid 3 tiden får vi somnat båda två och min klocka ringer 5. Dags att gå upp.. jobba. Jag reser mig upp.. känner att det inte har gått över än men går upp ändå.. tvättar ansiktet snabbt och går tillbaka.. Ännu en gång känner jag hur jag håller på att dåsa av och lyckas hinna luta mig mot väggen innan jag åker ner på golvet... Vad gör jag nu? ropar på Alex.. Om och om igen.. flera gånger och paniken i att inte kunna komma upp från golvet kommer tills jag äntligen lyckas få ut ett tillräckligt högt rop för att han ska vakna. Utan t vekan går han upp ur sängen och hjälper mig upp från golvet och tillbaka till sängen. Och ännu en gång tänker jag på vilken otroligt bra pojkvän jag har.

Du är så otroligt bra och jag älskar dig mest av allt i hela världen, jag trodde inte en sekund på att det existerade folk som du. Och jag har verkligen fått jackpoten, jag har fått den mest underbaraste, finaste, snällaste, mest omtänksammaste pojkvännen någonsin.
Min älskling, Mitt hjärta, Min bästa vän, Min framtid.
Alexander Wisén.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Arg? Förbannad? Ledsen? Hat? Kärlek? Varför? Orättvist,

Orättvist är det enda orden jag kan komma på som på något sätt förklarar.
Varför skulle inte JAG få gå balen när min farfar ser?
Varför skulle inte JAG få komma hem på min student dag och få höra "Grattis lilla tjejen!" ?
Varför skulle inte JAG hinna säga : Detta är min pojkvän. Jag tror du kommer tycka om honom.
Varför fick inte JAG komma och säga: Titta! JAG av alla människor har köpt en Volvo!
Varför kan inte JAG komma och fråga om du vet vad som är fel när bilen gör si eller så?

Varför var jag inte där oftare när jag hade chansen?

Den 24 Maj försvann du från oss. Den dagen kommer vara väldigt svår att glömma. Hur mycket man än visste att det bara var några timmar kvar så kunde man inte förbereda sig för den synen som senare kom. Hur jag och pappa inte var där just då. Hur min Farbror skickar på meddelande att vi måste komma NU! och vi går fort genom sjukhuset. ett nytt meddelande: SPRING! men jag ser det inte. Och fortfarande tänker jag ofta på om jag hade sett det meddelandet när det kom. Hade vi hunnit fram då? om vi hade sprungit?
Vi kommer utanför rummet och jag ser med en gång på sköterskan att det har hänt men vägrar tro det. Går bara rakt förbi henne och möts av synen på min farbror som tittar på mig med tårar i ansiktet och skakar på huvudet. Jag tittar mot sängen och hinner knappt reagera på vad som hänt innan jag gör med ren reflex en snabb snurr bakåt i vad jag antar är något försök att stoppa min pappa från att gå in i rummet. Ett försök att stoppa så han inte slipper se det med en gång. Han går förbi mig och går fram till sängen där jag ser med en gång att det svartnar framför ögonen på honom. jag ser honom gå sönder och jag vet att jag inte kan göra något åt det. och för någon sekund blir allting knäpptyst och jag blir nästan säker på att han ska smälla till något eller någon.
Samtidigt känner jag min egen sorg när jag helt enkelt faktiskt förstår att du är borta. Sen ser jag den värsta synen av dom alla den dagen förutom dig i sängen. Jag ser Farmor sittandes jämte dig. Håller din hand och berättar för dig hur mycket hon älskar dig. och jag bryter ihop. Jag kan inte ens tänka mig smärtan i att förlora den personen du varit med i så många år. Den personen som hjälpt dig igenom allt. Den personen som tagit in dina barn och barnbarn som sina egna. Den som alltid tagit hand om ALLA.
Men det var också längesen jag var så arg som jag var den dagen. Mitt hat var så stort. Mitt hat mot dig.. Hur du kunde göra såhär mot Henne. Mot pappa. Dina barn- Och oss barnbarn. Hur du kunde få för dig att försvinna mindre än 2 veckor från min bal. Min student.
Men då jag också kommer på att jag har aldrig förklarat för dig vilken stor del du har varit i mitt liv... Och jag undrar ofta om du faktiskt förstår hur stor del du hade av mig egentligen...

9 Juni. Dagen innan min student. Din begravning.
Jag visste inte hur jag skulle orka komma upp . Att gå upp och ta på sig kläder, försöka sminka sig lite så det inte syns hur puffiga mina ögon är efter allt gråt var inte det lättaste. Jag står utanför kapellet i Alex famn och han står där och håller om mig tills resten av familjen kommer och han kan släppa mig och lämna över mig till nästa.. Vi säger hejdå och sen börjar någon av dom längsta dagarna... Det är så mycket människor.. Överallt.. Hälften vet jag inte ens vilka det är och många kommer fram o säger att dom vet vem jag är.. Men jag kommer inte ihåg dom.. Var för liten när jag träffade dom. Men 95% av allt folk gråter. Pratar fint om dig. Skakar hand och förklarar vilka dom är. Och ännu en gång ser jag min far försöka hålla ihop sig framför allt folk. och jag försöker med, ler lite, hälsar på folk. Osv.. Tills min "kusin" kommer fram och ger mig en kram. Och jag blir så liten. Jag blev nog ungefär 5 år gammal ungefär. Vilket vi säkert var senaste gången vi kramades.

Igår. Den 16 augusti. Nedsättning.
Ännu en lång dag. Ännu en gång försöka sminka sig så det funkar om man fäller några tårar. Åker in till stan, möter upp resten på kyrkogården och märker ännu en gång, Hur mycket folk som är där. För bara en sådan grej att din aska ska ner i jorden.. Och ännu en gång ser jag min pappa försöker hålla ihop det även om han denna gången inte lyckas lika bra.
Efter det är färdig står jag och min "Kusin" med armarna om varandra och tittar på det där lilla hålet.. Båda tittar upp och ser min far sitta på knä framför.
-Du får trösta din farsa sen du..
Och jag svarar att jag ska det. men jag vet också om att det jag gör blir inte bättre. Han är ju MIN pappa.. han JAG blir liten med.. Han jag vill krypa upp i knät på och få höra att allt kommer bli bra... jag har ingen aning om vad jag ska säga.. När jag ser honom gå iväg. Jag ser att han bryter. Men tänker också att jag vet att min far är FÖR stolt för sitt eget bästa för att bryta ihop totalt framför sin dotter. och bestämmer mig därför för att avvakta någon minut och se vart han tar vägen innan jag går fram. Men min "Kusin" tar han först. Och jag är glad över att han gjorde det.. Så jag går bort till min faster och lägger armarna runt henne istället.


Jag hoppas du vet hur älskad och omtyckt du är runtomkring. Det är synd att inte fler personer är som du. Du har haft sådan stor inverkan på folk. Du som har stöttat upp hela familjen. Du är saknad. Varje dag. Och jag önskar att jag berättat grejer från mitt liv från dig. Att vi delade mer. Och att jag fick berättat allt som kommer hända.
Jag älskar dig.


Likes

Comments

En vecka sedan idag redan.
För en vecka sedan idag, satt vi hemma hos Michelle med våra mössor. Satt med våra quiz, hade urdelning av "klassens" och försökte förstå vad som faktiskt hände.
JAG försökte förstå vad som faktiskt hände. Alla som känner mig vet att jag blev skoltrött fort, jag hatade min klass, jag hatade mina lärare, jag hatade min skola, jag hatade att gå dit och höra hur olik alla andra jag var. Att jag inte passade in. Så jag började skolka istället. väldigt tidigt. Jag fick höra från både elever och lärare tillochmed rektor att jag ALDRIG skulle klara av att komma in på en linje. ALDRIG klara av att ta studenten, ALDRIG kunna få ett jobb. Jag undrar dock hur lärare, rektorer och andra vuxna människor trodde att detta sedan skulle hjälpa en tonåring med depression, panik, ångest och enstaka självmordstankar att hitta motivationen för att gå i skolan (??)
Jag hamnade på IV, ingen big deal men blev trött väldigt fort på det med. Började skolka och beslutade mig sedan för att hoppa av skolan. den enda kommentaren jag möttes från skolan var: " Hade du inte kommit idag hade vi skrivit ut dig ändå." . När sommaren sedan kom bestämde jag mig för att ännu en gång försöka mig på att gå i skolan. Jag börjar om på IV och får 2 lärare som förstog. Visste hur skoltrött man var och hur trött man var på pojkvänner som var dumma i huvudet osv osv. Jag hade kanske inga betyg när jag gick ur IV men jag hade en mer vilja till att klara skolan. Och när jag fick mitt möte med rektorn på plusgymnasiet i varberg och han sa att han kunde ta in mig på en linje med TVÅ godkända ämnen, sprutade tårarna på både mig och mamma.
Dock är dessa 3 åren några av dom svåraste jag jag tagit mig igenom någonsin. Och jag kan lova att jag har kämpat mig igenom VARENDA dag av dom 3 åren, skolkandes, gråtandes, skrikandes, skrattandes, lekandes. På alla sätt och vis. Jag har krigat mot våran nya rektor, Mot mina klasskamrater, mot mina lärare. Och ändå står vi den dagen, för en vecka sedan. Tillsammans. Skrattandes, sjungandes.

ALLA ni som NÅGONSIN sa till mig att jag inte skulle klara av det! två ord! FUCK YOU! jag kanske kom 2 år efter er. MEN JAG GJORDE DET! i det fallet får man tycka vad fan man vill! Men jag förtjänade det! Med betyg i alla mina ämnen (utom 2 grundämnen för jag la bara energi på mina riktiga) Diplotimerad inom stylist och naglar! ( väntar bara på att dom ska ner i brevlådan) så klarade jag det! Och all ani som tvivlade på det, Kan dra. långt. åt. helvete!

Klassbilderna är tagna av fotografen: Ellen Nilsson''!  https://www.facebook.com/Ellen-Nilsson-photography-208736395818598/?fref=ts


puss.

Likes

Comments

Jag vet inte om ni vet detta, när blodsockret hoppar för en diabetiker på nätterna speciellt neråt, så reagerar kroppen genom att du drömmer mardömmar, (inte alltid med det händer och inte alla) Jag har alltid haft väldigt verkliga mardrömmar, sådana som man vaknar upp vettskrämd, kallsvettig och gråtandes från, Jag drömmer så detaljerat.Jag vet inte vad detta beror på men jag har ju fått reda på att jag tänker på ett visst sätt som många andra inte gör och har funderingar på om det kan vara därför.

Oftast är mina mardrömmar ganska simpla, men detaljerat vilket gör att jag fortfarande är så ledsen när jag vaknar, saker som att jag ser Alex med en annan tjej, eller att han säger vissa grejer till mig, sådant som man är rädd ska hända. Som dom flesta tycker är simpelt och vadådå? han ligger ju jämte dig när du vaknar? Med mitt sätt och tänka förstår jag innan jag ens öppnat ögonen att jag är vaken. Men samtidigt är ALLA känslor kvar från drömmen, och jag fortsätter nästan drömmen i vaket tillstånd, Jag ser fortsättningen av drömmen i mitt huvud och försöker tvinga mig själv att öppna ögonen, detta kan ta några sekunder och då hinner jag börja få panik. Så när jag sen får upp ögonen så sitter alla känslor kvar, så jag är en sån typiskt tjej som hade kunnat slå min pojkvän när jag vaknar för att han "varit otrogen" haha.

Men sen finns det drömmar som den jag hade nyss, Så detaljerade, så hemska och så verkliga, att när jag vakna var jag nära på att väcka alex och säga vi åker ALDRIG iväg och campar eller liknande! Paniken som fanns där när jag vaknade, jag skakade något så otroligt och jag flyttade alec armar för att kunna lägga dom runt mig, och bara låg där o skakade medans tårarna rann, lakanet under blev helt blött och jag visste knappt vart jag var, bara att jag skulle in i hans famn och inte släppa, Aldrig släppa honom alls,

När jag väl vaknar till och ser att klockan bara är 8 släppte jag Alex och lät han sova, Men visste mycket väl att nu kommer jag vara vaken.

Vissa morgonar är bättre än andra 😪

Likes

Comments

Över ett år senare skriver vi ett inlägg!
En vecka i spanien har stått på schemat och sista hela dagen har börjat!
Känslan av att veta att man imorgon ska åka hem igen är väldigt skön och jag har haft sådan hemlängtan. Men jag ångrar inte en sekund att jag åkte med. Det har tärt mycket på krafterna att komna hit och börja slappna av, känslorna man inte hade släppt fram de senaste månaderna kommer och det är lätt att gå ner sig, tur att man har en sådan fin vän!
att dessutom sitta i värmen på sin tjugo årsdag, slippa det mesta av dramat hemma. underbart!
men nu saknar jag min pojke lite för mycket och det ska bli skönt att komma hem till han och dom andra igen! shoppa allt som ska med hem och dom sista presenterna står på schemat så fort Marcus vaknat och kommit upp! 😍

Likes

Comments


Imorgon. 13.00. skolstart.
Fan.

Ångesten drar över många ungdomar dagar som dessa när skolan börjar, Men för någon som ALDRIG klarat skolan, kommit överrens med någon och som knappt kan ta sig upp till skolan pågrund utav olika sjukdomar som Depression, ångest och panik är dessa dagar otroligt svåra.

Inte nog med att det är svårt ändå att komma tillbaka, veta att man kanske inte klarar det och även veta att vi har en klass där hälften bråkar om ALLT så ska dom slå ihop oss  med Drottning Blanka. Så vi är nu inte plusgymnasiet längre...
När flera klasser och elever säger ifrån borde man inte disskutera dessa val då? jag förstår om inte våra lärare och rektor kan säga så mycket om det men dom har inte ens försökt.. " Det är bra att slå ihop och inte mycket kommer förändras " . Jo men Tjena! VI har valt PLUSGYMNASIET för att vi vill gå i en liten och mysig skola där du får bra kontakt med dina lärare, din rektor och elever. Vilket nu antagligen kommer försvinna. Det kanske inte är svårt för dom som börjar ettan nu men vi som har gått och lärt oss tycka om VÅRAN skola måste ändra ALLT vi är vana vid och ärligt talat många tycker inte om förändring. Jag är själv en av dom som blir VÄLDIGT nervös när något ändrar sig och får panik över det. Jag kryper hellre ihop i ett hörn och försvinner än är med om vissa förändringar.

Men jag har bestämt mig att FÖRSÖKA var mer delaktig iår, Med events osv. Inte ta på mig FÖR mycket då jag vet att jag bryter av det men ändå försöka gå igång lite med det jag gör, detta är ju ändå något jag älskar att göra.. Vi får se om jag kan klara mig detta året, jag brukar klara den första månaden eller två sen brukar det gå utför och jag kommer behöva all stötting jag kan få om jag ska klara detta. Men jag vet att jag NÅGON dag kommer ta mig ur skollivet och den dagen kommer jag vara så lycklig.Likes

Comments

Där sprack en väldigt stor del av mitt liv, VÄLDIGT stor. 

Att försöka slappna av och somna med tårarna högt upp i ögonen är omöjligt, Jag har klarat mig igenom så mycket så varför skulle jag inte klara detta..?Jag KAN. Jag KAN. Jag KAN. Man får lov o gråta när livet går sönder. Det okej att  vara ledsen. Att dessutom ha två tjejkompisar som tar sig ut till bua på kvällen för att finnas där känns helt underbart. Att även ha en sån fin vän som messar och förklarar hur mycket man betyder och att han finns där alltid är också skönt. 

Honey. You can't break a broken heart.

Likes

Comments

Mycket prov och grejer nu, stressande, jag hade glömt hur det var att gå i en "vanlig" skola efter jag gick ur IV, shit.

Nä men gick mest in för att säga att jag saknar min underbara tjej som flyttat till Turkiet ( och absolut inte tvingar mig att nämna henne i min blogg ._. ) Vi har varit grymt bra vänner länge men vi tappade kontakten ett tag, tyvärr. Men doms enaste dagarna har vi pratat mycket och det känns skönt, glömt hur likt vi tänker egentligen! HAHA, Ni får några OTROLIGT gammla bilder på oss :)

Min fina Emelie :') 
Likes

Comments

Idag hade vi fina Åkesson från SD i Varberg som tjötade. Att se så många vända ryggen mot honom gjorde mig för första gången n¨gonsin tror jag, stolt över att vara Varbergare, Vi är inte bara en "Pundarstad full med idioter" för vi står upp för vad vi tycker och även om vissa blev tagna av polisen, folk sa onödiga grejer så står vi starka när det finns något vi står för! UNDERBART!


Bilderna här nedan kommer från den vanliga fotografen : Cherry Sander. Som ni vet är hon är personlig favorit och jag tycker osm vanligt att ni ska checka in hennes sida på facebook;  https://www.facebook.com/cherrysanderphoto?ref=br_...Måste själv skryta med en bild jag fick på den vackra fotografen till hennes blogg som jag länkar nedanför bilden ( Hon har redigerat den själv)


http://cherryland.blogg.se/

Likes

Comments

Cherry fyllde år i Tisdags så igår samlades vi hemma hos henne och tjötade och skrattade innan vi drog till Black Pearl för att försöka vinna Pop-Quizet ( nej det gjorde vi inte....) och dansa. Trots att vi inte vann quizet så hade vi en rolig kväll iallafall!

Bilderna är tagna med Cherrys Kamera och kommer från hennes blogg: http://cherryland.blogg.se/2014/april/b-day-celebr...

Dagens låt i Cherrys ära! :


Likes

Comments