Detta är min NYÅRSKLÄNNING och den är från H&M. Idag gick jag desperat och letade klänning och till sist hittade jag den här fina klänning den var på rean och kostade 75kr

Mjukis sett från stadium vi bytte den idag då förra var för liten
Pris har ingen aning😂😂

Här är tröjan från H&M team internet
Pris 75kr mjukisbyxorna se från bilden ovan

Nyårs nagellack från h&m
( fick adidas byxor men var för stora)

Hej alla.
Idag är det nyårsafton men jag började skriva idag. Men det här ät en haul från igår när jag var i Farsta med mamma.
Vi har inte gjort så mycket utan jag har bara fotat som en galning. Igår var det inget speciellt.
Imorgon får ni en nyårs special.
GOTT NYTT ÅR ALLA.
Xoxo Emily❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 56 Readers

Likes

Comments

Hej alla! Idag kommer 3 hela inlägg. ( Vad annars Emily skulle ett halvt.) Men men, julafton var i förrgår och den var perfekt. Som ni kanske ser på kvaliteten på bilderna så är bättre är för att jag har fått en systemkamera och fotar nu med den. Först på morgon öppnade vi paket från mamma och pappa som ni kan se ovanför. Sen började väntan, sen kl 15.00 så kom mormor och morfar och vi såg Kalle anka, Hahaha jag läste för Kalle är int så roligt. Sen åt vi mammas goda julbord. Paket öppning var det sen och vissa bilder ovanför är från de.
Vänta jag ångra mig, jag tar 1 inlägg idag och två imorgon. Där ni får veta vad som händer med mitt liv.
Ha en bra fortsättning och om vi int syns mer så gott nytt år.
Ha det så bra.
Xoxo Emily

  • 69 Readers

Likes

Comments

​hej allesammans. Förlåt att jag inte upd på typ en 1mån jag har inte haft tid och helt enkelt inte haft lust men nu är jag på banan igen. Nej jag har inte slutat för jag älskar min blogg och den är jag så nöjd över. Men vad har hänt i mitt lilla liv jo det ska jag berätta nu. Jag har åkt till Åland 2-4dec vilket innebar att jag missade en dag i skolan men det spelade ingen roll. Jag åkte dit med min brors lag och mest såg vi på matcher men vi badade också i hotellets pool. Sedan veckan efter så tävlade och jag förlorade men jag är nöjd att jag ens vågade gå upp i ringen kanske inte gjorde mycket slag eller det jag var bäst på men det för man göra nästa gång helt enkelt. Sedan i söndags åkte jag och min bror och jul handlade vilket var superkul och jag är 100% redo för julen vilket är asgrymt. Denna vecka händer det saker också Nationella i matte och jag är inte ens bra i det så vi får väll  men man får inte tro dåliga saker. Och sedan vad gör ska göra i helgen får ni veta senare.

 Hur mår ni? kommentera i kommentarerna

Likes

Comments

Hej alla.

Hur har eran helg varit? Min har varit bra hittills. Igår fredag så åkte alla år 6 till eriksdalsbadet och gjorde först simtestet som inte alls var svårt. Sen olika tävlingar vilket var så kul. Sedan var det livräddning vilket jag tyckte var läskigt för att det var så himla djupt. Sen sista 40min fick vi bada på äventyrsbadet och där fick man göra vad man vill. Sen gick jag till min mormor och morfar som bor i skanstull och jag överraskade de. Sen spontan sov jag över.

Idag så hade jag sovmorgon. Sedan så åkte mormor och jag till fotografiska  museet var super tråkigt för i vanliga fall älskar jag museum men idag inte. Alltså alla fotona var superbra tagna med inte min stil. När vi åkte dit var mina förhoppningar höga då jag älskar att fota men när jag kom dit var det inte alls lika kul. Både jag och mormor tyckte museet var för dyrt alltså en vuxen kostade det 150kr att komma in och vi var där i max 15min och museet var så tråkigt Sen gick vi till doken och åt lunch. Vi gick på kulturhuset och tittade på sthlm i miniatyr. Sen åkte vi hem och fikade.

Nu är jag hemma och kollar på Yt och ska chilla hela kvällen

XOXO Emily

Likes

Comments

Hej alla.

hur mår ni? Jag mår bra iallafall. Idag är det onsdag och halva veckan har gått. Igår så hade jag träning och den var helt ok. När jag kom hem så hade mamma städat efter ingen städning på 2v haha. Jag gillar inte när mamma städar men igår gjorde jag. Idag så hade vi några lektioner och sen åkte jag hem. Jag har nu fått tid för min muntliga del i Engelska nationella proven. Som är om en vecka.

Hur har ni det?

xoxo Emily

Likes

Comments

Hej alla!

Idag bjuder jag på en gammal bild som fanns på min gamla blogg om ni följde den hahaahah.

Dagen har varit helt ok. Det var ju skola och lektionerna flöt väll ok. Nu ska jag plugga till mitt spanska prov och lite sånt tråkigt men som måste göras.

Hur var er dag idag? skriv i kommentarerna. det är kul att så många kikar in här och jag uppskattar det så mycket.

XOXO Emily.

Likes

Comments

Jeans: H&M

Crop top linne: Gina tricot

Hej alla.

Idag har det varit en mys dag. Egentligen skulle jag och pappa åka och bada på Torvalla men tydligen så var det sim tävlingen så poolen var stängd vilket var så tråkigt då jag sett fram imot det. Men världen går inte under för det. Jag och pappa åkte istället till en resturang och åt buffé (Jag åt mest sushi.) Sen åkte vi hem och fixade oss. Sedan tog vi tåget in till "city" och jag såg Jacks träning.

Nu är är jag oss mormor och morfar. Så jag ska nog mysa lite till. Kanske äta massor av godis Hahahha..

Ha en bra lördag.

XOXO Emily..

Likes

Comments

tröja : H&M   

Linne : H&M 

  Klocka: Ur&penn

Jeans: Lager 157

Hej bloggen eller ska jag säga hej alla. 

Detta är min nya blogg därför att min gamla blogg var så opersonlig och den var väldigt begränsad  man behövde vara premium för allt. Men ny blogg nya mål jag ska bli bättre på att upd. Jag kommer lägga upp när jag har lust och mår bra. 

Veckan har varit bra men tuff (puff). Matte diagnos idag och det gick väll sådär. Resten av veckan har varit helt ok i onsdags stängde skolan tidigare för att det var snö kaos. Höstlovet var bra jag var på stadshuset, badade och så var jag i stan. Mest fikade tror jag. Jag älskar att gå och fika med vänner på stan.

Om höstlovet och mer bilder hittar ni på insta.

xoxo Emily

Likes

Comments