View tracker

Hej alla.

Hur har eran helg varit? Min har varit bra hittills. Igår fredag så åkte alla år 6 till eriksdalsbadet och gjorde först simtestet som inte alls var svårt. Sen olika tävlingar vilket var så kul. Sedan var det livräddning vilket jag tyckte var läskigt för att det var så himla djupt. Sen sista 40min fick vi bada på äventyrsbadet och där fick man göra vad man vill. Sen gick jag till min mormor och morfar som bor i skanstull och jag överraskade de. Sen spontan sov jag över.

Idag så hade jag sovmorgon. Sedan så åkte mormor och jag till fotografiska och museet var super tråkigt för i vanliga fall älskar jag museum men idag inte. Sen gick vi till doken och åt lunch. Vi gick på kulturhuset och tittade på sthlm i miniatyr. Sen åkte vi hem och fikade.

Nu är jag hemma och kollar på Yt och ska chilla hela kvällen

XOXO Emily

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla.

hur mår ni? Jag mår bra iallafall. Idag är det onsdag och halva veckan har gått. Igår så hade jag träning och den var helt ok. När jag kom hem så hade mamma städat efter ingen städning på 2v haha. Jag gillar inte när mamma städar men igår gjorde jag. Idag så hade vi några lektioner och sen åkte jag hem. Jag har nu fått tid för min muntliga del i Engelska nationella proven. Som är om en vecka.

Hur har ni det?

xoxo Emily

Likes

Comments

View tracker

Hej alla!

Idag bjuder jag på en gammal bild som fanns på min gamla blogg om ni följde den hahaahah.

Dagen har varit helt ok. Det var ju skola och lektionerna flöt väll ok. Nu ska jag plugga till mitt spanska prov och lite sånt tråkigt men som måste göras.

Hur var er dag idag? skriv i kommentarerna. det är kul att så många kikar in här och jag uppskattar det så mycket.

XOXO Emily.

Likes

Comments

Jeans: H&M

Crop top linne: Gina tricot

Hej alla.

Idag har det varit en mys dag. Egentligen skulle jag och pappa åka och bada på Torvalla men tydligen så var det sim tävlingen så poolen var stängd vilket var så tråkigt då jag sett fram imot det. Men världen går inte under för det. Jag och pappa åkte istället till en resturang och åt buffé (Jag åt mest sushi.) Sen åkte vi hem och fixade oss. Sedan tog vi tåget in till "city" och jag såg Jacks träning.

Nu är är jag oss mormor och morfar. Så jag ska nog mysa lite till. Kanske äta massor av godis Hahahha..

Ha en bra lördag.

XOXO Emily..

Likes

Comments

tröja : H&M   

Linne : H&M 

  Klocka: Ur&penn

Jeans: Lager 157

Hej bloggen eller ska jag säga hej alla. 

Detta är min nya blogg därför att min gamla blogg var så opersonlig och den var väldigt begränsad  man behövde vara premium för allt. Men ny blogg nya mål jag ska bli bättre på att upd. Jag kommer lägga upp när jag har lust och mår bra. 

Veckan har varit bra men tuff (puff). Matte diagnos idag och det gick väll sådär. Resten av veckan har varit helt ok i onsdags stängde skolan tidigare för att det var snö kaos. Höstlovet var bra jag var på stadshuset, badade och så var jag i stan. Mest fikade tror jag. Jag älskar att gå och fika med vänner på stan.

Om höstlovet och mer bilder hittar ni på insta.

xoxo Emily

Likes

Comments