Hellu..
idag var min första dag i skolan det gick faktiskt ganska bra, nu snackar jag Skype med Casper och två andra. Viktor är i stallet o gör ngt. sen blir de att äta och ta de lugnt.

vi hörs imon eller sen

puss och kram

Kimmy Jacobsson❤😍👌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Nu är klockan snart halv 6 och jag lagar mat och Viktor fixar lite för att laga sängen
Frida var här med åkte precis iväg för att fixa en grej i Borås med en kompis hon kmr tbx sen, sen blir det att äta och ta de lugnt .


får se om jag skriver ett inlägg till idag annars hörs vi imorgon.

puss och kram

Kimmy Jacobsson😘❤

Likes

Comments

hej..
dagen började dåligt, vaknade upp runt 00:00 av att Viktor skriker Av smärta. jag smsade Frida och bad dom kommer och köra oss till Sahlgrenska vi var där med Viktor fram till 03:00 sen behövde jag åka hem för jag hade tagit mina sömntabletter. sov fram till halv 10 ca sen när jag var väg till bussen för att åka till min ängel skrev han att han fkn blev utskriven.. dom hittade inget fel.. vadå inget fel liksom!!!
han kommer nog hem om en stund och ska jag pyssla om min älskling, pratat med PurrPurr i snart en timme, är sjult orolig för mitt hjärta😢😢❤

mer uppdateringar kommer under dagen

puss o kram
Kimmy Jacobsson 😔❤

Likes

Comments

tjosan!
Nu är kvällen snart slut och dagen har varit sjukt jobbig, mkt bråk men allt är löst nu. Igår ringde min bästa väns mamma o sa att min bästa vän tagit livet av sig pga vissa saker som jag inte tar här .. känner mig sjukt ensam o nere saknaden är enorm..R.I.P älskade du..

sen fyller min lillebror 18år idag, jisses vad tiden gått fort.. minns när han var en liten Plutt..haha min älskade skit..❤❤

nu ska jag och min ängel mysa ner oss i soffan en stund innan det blir att detta kudden❤❤ mer uppdateringar kommer imon sov hörs vi imon.

puss o kram
Kimmy Jacobsson👌💍

Likes

Comments

tjooo!
börjar man igen .
jag är en tjej 21 år, har världens bästa pojkvän/sambo/fästman
han heter Viktor Johansson.
han är mitt allt han är allt jag vill ha.

jag och viktor bor tsm med våra 3 underbara djur, Nina vår fina kanin, Cindy får underbara guldhamster sen vår lilla prins kattungen Koda, utan dessa 4 hade jag inte stått här idag. dom är min livsglädje

jag kommer skriva minst 3 gånger om dagen. bloggen kommer handla om mitt liv med viktor och djuren, sen även hur jag mår och min vardag.

skriver mer senare om hur dagen har varit och vad vi gjort och bilder tillkommer alltid till varje inlägg

puss och kram
Jimmy Jacobsson 💗

Likes

Comments