Termin 2 på socionomprogrammet börjar lida mot sitt slut men innan jag är helt färdig med termin 2 så ska jag hinna med en omtentamen som jag håller tummarna för att jag blir godkänd på. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag inte att termin 2 har varit varken roligt eller intressant. Utan det känns mer som att jag bara har gått i ett hamsterhjul och jobbat på. Informationen från böckerna och föreläsningarna försvinner så fort kursen är avtentad, vilket jag egentligen tycker är väldigt synd eftersom att detta ändå är ett yrke som jag ska arbeta med i framtiden.

När jag började studera på universitetet för ett år sedan så hade jag väldigt höga förhoppningar på socionomprogrammet och universitetet men tyvärr så känner jag mig lite besviken på allting och nivån på hur lärare behandlar studenter ligger på en lägre nivå än vad det gjorde på det gymnasiet jag gick på. Förhoppningsvis så känner jag att termin 3 ger mig mer än vad termin 2 har gjort! Nästa termin så kommer jag att läsa en juridik kurs som jag inte är super taggad på men förhoppningsvis så kommer det att gå bra.

Likes

Comments

Detta collage visa den känslan och färgskala som vi har och vill ha i sovrummet. världskartan och kärlekstavlan har vi faktiskt redan beställ hem för att sätta upp på en tavelhylla över sängen i sovrummet. Tror att det kommer att bli super snyggt och lite mer personligt istället för bara vitt på väggarna så som vi har nu. Vi har även planer på en poster och lite annat för hallen som jag tänkte göra ett collage och vis senare.

Likes

Comments

Precis som många andra så har även jag gjort en liten bucketlist för 2017. Dock har jag många punkter som jag tänker behålla för mig själv. Men här är några punkter som är på min bucketlist:

Jag rekommenderar alla att gör en liten lista inför det kommande året, det kan vara allt fåra nyårslöften till en bucketlist eftersom att då har man mer konkreta mål inför det kommande året. Det kan vara allt från stora till små saker som man vill göra under året. Vanligtvis brukar jag ha med punkter som handlar om hälsa och välmående men under 2016 kände jag att jag hade en sån himla bra balans så denna gång har jag inte anteckant något som detta. Jag kommer höra av mig under året när jag checkar av dessa punkter.

Lycka till med era mål för 2017!

Likes

Comments

Här är lite bilder på hur våran tv-höra ser ut nu när vi har bott in oss lite och fått soffan på plats. Vi har ju öppen planlösning i vardagsrummet och kök så därför är det skönt att soffan skärmar av rummet lite!

Likes

Comments

Idag fyller min älskade sambo Victor 21år och tanken idag är att vi ska åka hem till hans föräldrar för att träffa hans släkt och fira honom. Men ville bara titta in här en snabbis för att ge honom ett stort GRATTIS!

Likes

Comments

Hur fint är inte vädret här i Örebro?!

Solen skiner, himlen är alldeles blå och tyvärr så är det 12 minus grader ute. Hade det varit lite mildare så hade jag tagit en promenad bort till Oset men jag äger inget underställ och jag känner inte för att frysa ihjäl ute.

Denna vecka har mestadels bestått av att plugga och fixa hemma men i går så kom mina kusiner hit till våran lägenhet och hälsade på. Super kul att ha familjen samlad och att alla fick ser hur Victor och jag bor.

Planen för idag är att plugga lite inför omtentan och beställa hem de sista böckerna som jag saknar inför kursen som börjar senare i januari. Ska även ta tag i en låda full med viktiga pappren och sortera dem ordentligt. Inge roligt att göra men det är super skönt att ha koll på allting tycker jag!

Hur har eran första vecka på år 2017 sett ut hittills?

Likes

Comments

Eftersom att det är årets sista dag idag så tänkte jag dela med mig av en tillbakablick på året som har varit. Men kort och gott så har det varit ett av de bästa åren i mitt liv och jag har vuxit så himla mycket som person under detta året!

År 2016 började med att jag började studera på Socionomprogrammet på Örebro Universitet och jag hade en super rolig introduktion med en massa härligt folk. Trotts att det var mycket plugg och nya vanor att komma in i så är det ett beslut jag hittills inte har ångrat! Och som värja månad under detta år så har jag lyckats att klämma in en hel del jobb på min lediga tid. I februari skrev även Victor och jag på kontrakt för våran lägenhet och planen om att bli sambos och flytta hemifrån sattes i rullning.

Våren var ganska så lugn för min del i och med en hel del plugg och arbete på posten, men jag han ändå med fina vårpromenader, en roadtrip till Ullared med två av mina bästa vänner och så firade även Victor och jag 6år tillsammans!

Denna sommar var allt annat än dålig trotts att jag jobba super mycket. Den inleddes på Håkan Hellströms konsert på Ullevi tillsammans med Emmy. Det var en sådan underbar kväll som jag sent kommer att glömma och jag är så himla glad att jag fick dela den med Emmy! Sommaren innehöll även midsommar med gänget, en tripp till Power Meet i Västerås med pappa, jag fyllde 20år, fick se fjärilar på VÄLDIGT nära avstånd i pappas trädgård, var till Mall Of Scandinavia och så var även jag och Victor på våran första utomlandsresa tillsammans. Resan var en av de bästa jag gjort och i en hel vecka bodde vi på ett jätte fint hotell, solade och badade samt utnyttjade all inclusive till max!

Hösten började med att jag var fadder under Sobras introduktion tillsammans med Erika, Linnéa och Moa. En super roligt och stressig period som jag rekommenderar alla att göra! Förutom introduktionen så började jag att flyttrensa och packa, hade fullt upp i skolan samt att jag firade Halloween med en del av mina vänner. Jag måste bara ge en liten shoutout till mina vänner Emmy, Emma och Adina (de som poser med mig på Halloween bilden) eftersom att de alltid har funnits därför mig i vått och torrt och jag är så himla glad över att ha dessa tjejer i mitt liv!

Ett bättre avslut på detta året går nog inte att få i och med att jag avslutar det som nybliven sambo tillsammans med Victor efter lite flyttkaos och en massa julfirande samt arbete under december månad. Nyårsafton ska Victor och jag talbringa tillsammans med Erika och Kevin hemma i våran lägenhet och förhoppningsvis blir det en väldigt bra kväll och avslut på år 2016.

Likes

Comments

Har snart inte skrivit eller lagt upp något här på 14 dagar men sen sist jag var aktiv här så har det varit fullt upp i skolan och en massa jobb nu vid jul. Det är en hel del reklam som ska sorteras såhär års! De senaste dagarna har tillbringats med både min och Victors familj för att fira jul och en födelsedag, mysigt men samtidigt så ska det bli skönt att bara koncentrera sig på jobb nu i några dagar innan det är nyår.

Victor och jag har gjort upp lite planer som vi vill ta tag i under nästa år och jag tror att det kommer att bli super kul. Häng kvar här så får ni reda på vad det är inom en snar framtid!

Likes

Comments

Sär ser vårat sovrum ut för tillfället och hittills är vi väldigt nöjda! Planen är att sätta upp tavlor eller något över sängen så att det inte bara är vitt på väggarna men vi ska även ta hem en spegel från min mamma och ställa här inne.

Likes

Comments

Utan för fönstret är det snö och jag hoppas att den ligger kvar ett tag trotts att jag måste ta mig fram på det hala under laget till skola varje dag denna vecka. Idag då har jag skrivit tenta vilket är mindre roligt. Men det var sista tentan för denna terminen och jag håller tummarna för att jag blir godkänd även om det inte kändes super bra när jag skrev den.

Efter tentan så åkte jag upp på stan och mötte upp Erika för att äta lunch på Sushi Yama och kolla lite i butiker. Jag fick med mig ett par glittriga renhorn och glögg hem. Super trevlig och mysig eftermiddag på stan!

Tänkte visa lite bilder på sovrummet i morgon eftersom att vi nu har fått lite bättre ordning på det nu. Så håll utkik i morgon om nu är intresserade av att se det!

Likes

Comments