Sedan sist har jag mest gjort skolarbeten, umgåtts med vänner och ätit en hel del god mat. Jag har även varit sjuk sedan i söndags, därav att det ekat tomt här. Nästa vecka blir nog dock inte bättre eftersom att jag har seminarium, en uppgift som ska in och tenta att tänka på. Allting annat prioriteras sist just nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna vecka har jag hittills mest haft huvudet i skolböcker och framför datorn. Men nu är jag strax klar med uppgiften! Idag har jag dock varit på föreläsningar hela dagen och i morgon väntar det ett seminarium innan jag kan åka iväg och äta sushi med Erika och Linnéa på ett nytt ställe här i Örebro.

Det märks verkligen att hösten är här nu och jag har fått en massa inspiration att ändra lite här hemma och göra det lite mysigare inför vintern. Höstkänslorna är här på riktigt!

Likes

Comments

I onsdags drog skolan igång igen och nu väntas det olika uppgifter och en tentamen inom loppen av bara några veckor.

Igår var jag däremot i Göteborg för att fira min kusin Nico som fyllde tre år i veckan. Vi hängde på Universum tills barnen var super trötta, jag var nog lika trött jag egentligen på grun av att jag hade sovit alldeles för lite. Det blir så ibland när man jobbar sent och går upp tidigt.

Nu har jag dock gjort mitt sista jobbpass på posten och i höst är planen att jag bara ska koncentrera mig på skolan fullt ut. Jag har ju aldrig riktigt pluggat på universitetet utan att arbeta extra så det ska blir både skönt och intressant att se hur hösten blir.

Likes

Comments

Onsdag till torsdag tillbringades tillsammans med Erika och Linnéa, vi åkte på en liten roadtrip runt Vättern. Första stoppet var i Karlsborg för att kolla lite på fästningen som finns där.

Därefter stannade vi i Hjo för att fika på ett super mysigt fik i hamnen innan vi åkte vidare till Jönköping för att äta lunch och ta ett varv inne på Ikea.

Efter Jönköping åkte vi vidare till Gränna, där vi även tillbringade natten på deras camping, vi köpte en hel del polkagrisar och karameller inne hos Polkapojkarna. Verkligen en super mysig affär som jag starkt rekommendera om man är i Gränna!

Inte alls långt från Gränna ligger Brahehus, där vi stannade för att äta frukost och kolla på ruinen samt den fina utsikten.

Vi stannade även i Vadstena, Motala och Askersund innan vi var tillbaka i Örebro igen.

Likes

Comments

På Victors och min roadtrip åkte vi förbi Söderköping för att äta glass och sen på eftermiddagen checkade vi in på ett super fint hotel i Oskarshamn. Dagen efter var vi på Öland och strosade runt i Borgholm innan vi åkte tillbaka till hotellet för att tillbringa ännu en natt innan våtan lilla mini semester var slut. Det kändes superhärligt att komma iväg en miten sväng en sista gång innan skolan börjar igen!

Likes

Comments

En vecka sedan sist men jag har haft fullt upp med vänner, träning, födelsedagsfirande för min pappa, roadtrip med Victor, inflyttningsfest och ännu mer födelsedagsfirande för Victors lillebror Hugo.

Likes

Comments

Jag snubblade över denna kortfilm och jag tyckte den var så himla fin och betydelsefull så jag måste dela med mig av den här. Den visar verkligen på hur kärlek verkligen är och att man ska följa sitt hjärta!

Likes

Comments

I fredags startade jag dagen med en ordentlig frukost innan jag åkte till sommarstugan för att umgås med mina kusiner. Det var super fint väder och varmt väder hela så det passade super bra att tillbringa dagen där!

Kvällen bjöd på tacos och film mys hemma tillsammans med Victor. Blev dock en tidig kväll för mig på grund av huvudvärk och ont magen. Idag så har vi däremot haft städdag och större delen av dagen har ägnats åt att få lägenheten ren och fin.

Likes

Comments

Vardagarna ser nästan likadan ut i och med att jag inte har jobbat på snart 4 veckor, därav dålig uppdatering, men jag klagar inte på att vara ledig och jag njuter av att greja med saker här hemma.

Sedan sist har jag hunnit med några promenader, rensat garderoben, köpa nya blommor, plocka massor av smultron, boka hotell och varit på fest tillsammans.

Likes

Comments

Första dagen hemma (måndags) startades med att äta yoghurt med müsli och smultron plockade från våran balkonglåda. Super gott och sådär härligt somrigt! Resterande av dagen tillbringades tillsammans med pappa och resterande av familjen på han sida.

Hemma på köksbordet står denna fina och stora bukett med blommor som jag fick utav Victor när jag kom hem från resan, det var en liten sen födelsedagspresent eftersom att jag åkte utomlands på min födelsedag. Ibland så kan han minnsan vara romantisk och omtänksam min sambo.

Igår träffade jag mina saknade vänner Erika och Linnéa för att äta lite lunch tillsammans på Sushi Yama och vi hann även med att titta lite i butiker innan vi skildes åt. Jag lyckades får med mig 3 nya klänningar, tabletter för håret och så växlade jag även tillbaka de pengar som var kvar efter resan.

Likes

Comments