Gina Tricot har fått in så mycket snygga träningskläder den senaste tiden som veklingen är värda att kolla in! Extra roligt är att de är prisvärda också. Alla dessa träningskläder och vattenflaskan kostar totalt 905 kr, vilket verkligen inte är dåligt för så mycket kläder. Av personliga erfarenheter så vet jag även att tightsen är av hög kvalité. Har nämligen haft ett par i flera år som fortfarande håller formen och kvalitén. Nästa gång jag ska köpa nya träningskläder så ska jag ta en extra titt på Gina Tricots kläder innan jag köper något.

Hoppas ni har en bra helg!

Likes

Comments

Önskar att jag vaknade upp till denna soluppgång idag också. 

För tillfället sitter jag på en föreläsning om Skolrätt, men längtar mest hem till sängen igen eftersom att det inte blev så många timmars sömn efter jobbet igår. Kom hem vid halv två inatt och så upp igen vid nio. Idag är det äntligen fredag och denna helg så händer det en hel det roliga saker som jag ser fram emot.

Hoppas ni har en trevlig fredag!

Likes

Comments

Idag har jag namnsdag och för ett tag sedan så såg jag en artikel om att namnen Alice och Oscar var de vanligast namnen på nyfödda år 2016 så kollade även upp att mitt namn Julia låg på åttonde plats. Så länge jag kan minnas så har mitt namn alltid varit på listan över populära namn på tjejer. Så gjorde lite sökningar på SCBs hemsida och hittade:

Hur kul och intressant är inte det?! Mitt namn har alltså varit med i top 10 i 18 år. Namnet Julia är definitivt ett namn som jag vill ska gå vidare till mina barn om jag får tjejer.

Grattis på namnsdagen alla Julia!

Likes

Comments

Igår testade jag och Victor att göra egen sushi för att lyxa till alla hjärtans dag lite och det blev super lyckat! Vi lyckades faktiskt få till rullarna riktigt bra och det var jätte gott. Det var super mycket sushi-bitar över så idag har jag turen att ha med det i matlåda till skolan. Det tog lite tid och var inte jätte lätt att göra men om man funderar på att göra hemmagjord sushi så tycker jag verkligen att det är värt att testa.

Förutom att göra och äta sushi så gjorde vi faktiskt inte så mycket mer än att kolla på Vikings och ta det lugnt. Hur var eran alla hjärtans dag?

Likes

Comments

Så här såg det ut förra året på Alla hjärtans dag strax innan Victor och jag gick upp på stan för att äta lunch på Jensens. Vi brukar inte göra någonting extraordinärt på alla hjärtans dag, det viktigaste är istället att man tar sig tid till att umgås med varandra.

I år så har vi dock planerat att gör egen sushi. Verken Victor eller jag har gjort engen sushi förut men vi båda tycker väldigt mycket om sushi så vi ska göra lite olika maki rullar och testa oss fram. Vi har bland annat köpt wasabi, avokado, fisk rom, morötter, gurka, crabsticks och gona wakame (sjögrässallad) till fyllning i rullarna. Håller tummarna för att det blir lyckat.

Glad alla hjärtans dag på er alla!

Likes

Comments

Helgen har varit väldigt lugn och Victor och jag har mest kollat på Vikings och så har jag pluggat. Gårdagen var dock inte lika lugn eftersom att bilen inte startade när vi skulle åka till Hallsberg. Men efter mycket om och men löste allting sig och vi kom iväg.

Vi åkte till Hallsberg för att träffa Victors föräldrar och ta en liten fika med min farmor och farfar. Passade även på att byta bil med pappa eftersom att han ska besikta den i vecka.

Nu ska jag alldeles strax ge mig iväg till skolan för att ha seminarium. Hoppas ni har en bra start på veckan!

Likes

Comments

Vänskap är ett ämne som det sällan skrivs om på sociala medier. Man kan instället läsa en hel del om krossad och oändlig kärlek till sina respektive. Vänskap är också en sorts kärlek och för mig personligen så har jag en komplicerad relation till just "vänskaper" och "kärleken till en bästa vän". Jag tillhör nämligen de personer som inte tycker om ämnet vänskap och att kalla någon för "bästa vän". Sedan cirka 10 år tillbaka så har jag haft väldigt svårt för att både lita på och släppa in vänner i mitt liv. Detta grundar sig i att jag flera gånger har blivit sviken och ljugen för av personer som skulle ha varit mina så kallade "bästa vänner". Jag har fått lärt mig på ibland väldigt hårda sätt vilka människor i min närhet som faktiskt är "äkta" vänner och vilka jag kan lita på. Alla dessa erfarenheter har lett till att jag är väldigt svår att lära känna på djupet samt att jag har det lättare att stänga ute personer ur mitt liv som ljuger och behandlar mig illa. Genom alla bråk och tårar så har jag tagit med mig 2 stora lärdomar om vänskap.

Du måste inte umgås med personer du inte tycker om. Personer i din omgivning som ljuger och behandlar dig illa på något sätt är inte värd din tid och du klara dig bättre utan dem. Om magkänsla säger dig att du ska sluta umgås med den eller dem, LYSSNA på den!

Det är guld värt att ha få nära vänner än flera ytliga vänner. Lägg ner tid på de som finns där vid din sida när livet är tufft och som prioriterar både dig och eran vänskap. Vänskap går åt båda hållen och för att en vänskap ska vara bra måste båda engagera sig lika mycket.

Jag har lovat mig själv förr och jag lovar mig själv ännu en gång att inte umgås med personer som ljuger, är egoistiska och som behandlar andra människor illa. För jag är värd att ha bra människor som är ärliga och tycker om mig i min närmaste vänskapskrets.

Värdera dig själv högst och våga ta modet till att släppa vänskaper som du inte mår bra av!

Likes

Comments

Bara en föreläsning och lite grupparbete kvar innan jag kan ta helg i morgon. Super skönt att min studiegrupp har jobbat på jätte bra med seminarieuppgiften idag, så att man får vara lite ledig på fredag! Har dock andra skolarbeten att göra så är inte helt ledig.

Imorgon är det även planerat att både Victor och jag ska iväg på timebeer med lite vänner efter skolan för att äta dricks och ha en riktigt trevlig kväll.

Jag har även införskaffat mig en ny telefon efter att ha haft iPhone5 i över 4 år nu då tyckte jag att det var dags för en uppdatering. Det blev en oneplus 3T och än så länge är jag väldigt nöjd. Det är dock väldigt ovant med en sådan stor telefon och android systemet. Men det är ju vanesaker som försvinner med tiden.

Likes

Comments

Jag har haft en sådan himla bra helg fylld med en massa god mat och bra sällskap. Jag har verkligen firat att jag blev godkänd på omtentan som jag skrev i onsdag. Så himla skönt att jag blev godkänd och det var verkligen en sten som lyftes från mina axlar!

I lördags så var jag och Erika på Pinchos och åt en massa god mat och drack sangria. Efter det så kom det lite folk hem till Victor och mig för en spelkväll. På söndagen så kom Erika och Linnea på lite bakis brunch och en massa snack. Super trevligt och ett bra avslut på helgen!

Likes

Comments

I måndags bakade jag en äppelkaka som vart super god. Det är egentligen bara en sockerkakssmet med rivna äpplen och kanel i.

Det är skönt och gott att ha någonting att fika på när man tar lite paus i tentaplugget. Tycker att det är viktigt att man tar pauser för annars så blir inte läsningen lika effektiv som den borde vara. Idag skriver jag tentan och förhoppningsvis så går allting bra så att jag slipper oroa mig för ännu en omtenta senare i vår.

Likes

Comments