Denna torsdag har bestått av en misslyckad blodgivning, föreläsning, skolarbete och förberedelse inför i morgon. Han som satte i sprutan i armen på mig under blodgivningen misslyckades så vi fick avbryta blodgivningen efter en stund och nu går jag runt med ett stort blåmärke på armen och har ont. Hoppas på att det går lika bra som det brukar göra nästa gång istället! I morgon så ska jag jobba och sedan tar jag äntligen helg. Ska mestadels umgås med Victor, måla och plugga eftersom att tentan närmar sig.

Hoppas ni alla får en bra helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag så firar jag och denna fantastiska människa 6,5 år tillsammans. Det är helt ofattbart att vi faktiskt trotts att vi bara är 20år har hunnit spendera en sådan stor del av våra liv tillsammans. Om bara några veckor så kommer vi även att ta ett nytt och stort steg i vårt förhållande vilket ska bli super spännande. 

Likes

Comments

Större delen av min helg har sett ut såhär. Victor och jag har hållit på och målat våra blivande köksmöbler. Annars så har vi varit på spelkväll med vänner och mest tagit det lugnt. Den kommande veckan består av en hel del plugg och jobb. Men det är som vanligt bara att bita ihop och köra på.

Måste föresten skriva om makifrosan på east and west, som jag var på i onsdags tillsammans med några tjejkompisar. Det var fyra olika sorters sushi som man kunde gå och plocka hur mycket man ville av på buffén och såklart misosoppa innan. Allting var super gott och helt klart värt pengarna!

Likes

Comments

I helgen så var jag iväg och käkade på Fratelli samt festade med några vänner från universitetet. Hade en super roligt lördag men dagen efter var lite mindre roligt så passade på att plugga och ta hand om mig själv lite med en ansiktsmask.

Likes

Comments

Sitter jag för tillfället vid köksbordet och pluggar samt dricker lite vanilj-te för att bli bättre i halsen. Är fortfarande inte helt frisk och det börjar bli super irriterande, speciellt på morgonen när det alltid är som värst. Men men det är bara att bita ihop och hålla tummarna för att jag blir helt frisk snart!

Denna vecka har det inte hänt så mycket mer förutom att jag har pluggat en massa och så har Victor varit här nästan hela veckan, men på lördag då är det utgång som står på schemat. Det ska bli så himla kul att träffa alla från Alice i underlandet (min introgrupp) igen. Hoppas ni får en super bra fredag allihopa!

Bjuder på dessa underbara höstbilder från de senaste dagarna också.

Likes

Comments

Denna måndag har jag bara tagit det lugnt, ätit en ordentlig frukost, pluggat, packat och rensat en massa. Vad det är jag håller på och packar och rensat får ni mer information om i ett inlägg senare i veckan.

Helgen som var bestod mestadels av att mysa och umgås med Victor. Vi försökte att ta det lugnt så att jag förhoppningsvis äntligen ska bli helt frisk. Super träligt att gå runt och ha hosta och snuva i flera veckor. Så håll tummarna för att jag blir helt frisk nu! Jag hann ändå med att plugga en del och tvätta bilen i helgen, vilket kändes super bra att äntligen få gjort. Haha har skjutit upp det i flera månader!

Denna vecka är full proppad men det är bara att kämpa på.

Likes

Comments

Denna vecka har mestadels bestått av mycket skolarbeten, jobb och så förkylning mitt i allt. Idag så får jag äntligen ta lite ledigt och umgås med Victor. Känns lite konstigt att inte ha umgåtts på nästan två veckor så det ska bli super skönt att ses och bara ta det lugnt.

Hoppas ni alla har en bra helg!

Likes

Comments

Ber om ursäkt för att det har ekat tomt här i några veckor nu men det är på grund utav att jag har haft ett fullspäckat schema de senaste veckor med skola, jobb och introduktion. Nu när introduktionen är slut så är jag förhoppningsvis tillbaka och bloggar som vanligt!

Så hur har det varit att vara fadder under introduktionen HT16? Det är bland det bästa jag har gjort i hela mitt liv! Jag har haft så himla roligt i fyra veckor, jag har träffat så många underbara människor och hitta nya vänner som förgyller mina dagar. Det känns så himla sorgligt att dessa dagar nu är över och att vi inte längre kommer att umgås lika mycket och inte heller lika tajt. Älskade underbara Alice ni är bäst och varenda en av er har en plats i mitt hjärta! Och till alla er som funderar på att bli faddrar eller som funderar på att gå på introduktionen när ni börjar på universitet säger jag bara GÖR DET, ni kommer inte ångra er.

Likes

Comments

För nästan exakt 4 år sedan så hade jag precis börjat på John Bauer skolan i Örebro tillsammans med min vän Adina. Där gick jag ett halvår på sam-media linjen men tyvärr så kände jag att varken skolan eller linjen passade mig så jag bytte till Alléskolan. Men hela den resan kan jag berätta om en annan gång. 

Någonting som jag dock älskar från min tid på John Bauer är dessa bilder på Adina och mig. Jag ser så lycklig ut och vem vill inte ha lite finare studio bilder tillsammans med sin bästa vän. Härliga bilder helt enkelt och en dag som jag alltid kommer att minnas tydligt. 

Likes

Comments

Igår var det fadder kick-off för att faddrar i Sobra. Hade en super rolig kväll! Dock var det mindre roligt att vakna upp idag för dagens baksmälla var inte att leka med.

Eftersom att alla introaktiviteter startar i morgon och skolan på måndag så hoppas jag att ni förstår att jag har haft och har fortfarande en hel del att göra på dagarna. I morgon väntar jobb och sedan chill och grill kväll med alla nystudenter.

Här är två snaps från de senaste dagarna.

Likes

Comments