Lite bilder från den senaste tiden. Helgen var ganska lugn för min del och lördagen spenderades först med min familj och sedan med Victor familj för att fira farsdag. Jag har även fått på vinterdäck på bilden vilket känns väldigt bra eftersom det är så kallt ute nu.

I dag väntas ett besök hos tandläkaren för att kolla upp en visdomstand som har gjort ont sedan en vecka tillbaka, hoppas det inte är något värre än att den bara växer och gör ont. Som tur är så blev ju tandvården gratis för mig igen detta år så det är bara att passa på att gå iväg när det ändå inte kostar någonting.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Halloweenfesten i lördags blev riktigt lyckad och det som toppade kvällen var nog bålen! Under kvällen var det lite kortspel, beerpong och musikquiz. Det vart dock en hel del städning dagen efter men fick hjälp av Adina efter kvällens slut med alla burkar och flaskor som hjälpte en hel del. Bilderna ovan är tyvärr de enda bilderna jag har från kvällen och jag tycker att det är ett bra bevis på en lyckad kväll när telefonen har fått vila och man bara har koncentrat sig på att umgås med alla vänner.

Likes

Comments

Det känns som att jag lever, äter och andas hemtentan just, därav att uppdateringen här är avsaknad. Jag försöker att koppla bort, göra annat och inte överarbeta texten genom att sitta med den för måga timmar på dygnet. Men det är så svårt att göra det tycker jag eftersom att stressen och ångesten hänger över mig som ett stort grått moln. Det är även därför jag hatar hemtentor! Det är så mycket skönare att gå till skolan skiva i några tinmar och sedan är det över istället för att man går och fixar med den hela tiden och aldrig blir riktigt nöjd eller säker på att man gör rätt.

Jag återkommer här på bloggen när jag börjar bli färdig med tentan och ångesten delvis har försvunnit...

Likes

Comments

Shit, det har redan hunnit blivit ännu en ny vecka. Samtidigt som det känns som att hösten är oändlig så går denna skoltermin super fort förbi mig. Känner lite att jag fortfarande inte är med rent mentalt. Nästa vecka kommer jag även att sitta med min hemtentan, så det är bara att säga hejdå till fritid under den kommande veckan...

I fredags var jag hos frisören och gjorde en rejäl höstförändring, en behövlig sådan. Jag har varit så trött på min urtvättade hårfärg med en blod utväxt sedan en lång tid tillbaka nu. Och som jag känner mig som mig själv igen med mer färg i håret! Så från och med nu och ett tag framöver kommer ni att få se mig med en lila ombre.

Likes

Comments

Här är lite bilder från min vecka. Även fast hösten är här på riktigt nu och alla löv har bytt färg så gör det mig ingenting eftersom att jag ser så himla mycket fram emot att ha tända ljus och inreda lägenheten lite mysigare. Två saker som gjorde mig riktigt glad denna vecka var smset från blodcentralen, att mitt blod faktiskt har kommit till nytta för någon, och att jag klarade min tenta som jag skrev i september.

Även fast att skolan rullar på bra så känner jag mig på något sätt väldigt stressad och allmänt skoltrött, men jag försöker bita ihop och se fram emot små saker i vardagen för att lugna min hjärna och kropp lite.

Likes

Comments

Det är så länge sedan som jag skrev någonting här, men det vart en obestämd paus som var mer än välbehövlig. Det är mycket i skolan och jag har redan hunnit med en tenta och en massa uppgifter. Hela jag längtar verkligen efter ledighet. Det känns så segt att den är så långt bort dock. Antar att det kan sammanfattas som skoltrött..

Jag ska försöka ladda om nu i oktober och se fram emot Halloween och allt höstligt som kommer med denna månad.

Likes

Comments

Sedan sist har jag mest gjort skolarbeten, umgåtts med vänner och ätit en hel del god mat. Jag har även varit sjuk sedan i söndags, därav att det ekat tomt här. Nästa vecka blir nog dock inte bättre eftersom att jag har seminarium, en uppgift som ska in och tenta att tänka på. Allting annat prioriteras sist just nu.

Likes

Comments

Denna vecka har jag hittills mest haft huvudet i skolböcker och framför datorn. Men nu är jag strax klar med uppgiften! Idag har jag dock varit på föreläsningar hela dagen och i morgon väntar det ett seminarium innan jag kan åka iväg och äta sushi med Erika och Linnéa på ett nytt ställe här i Örebro.

Det märks verkligen att hösten är här nu och jag har fått en massa inspiration att ändra lite här hemma och göra det lite mysigare inför vintern. Höstkänslorna är här på riktigt!

Likes

Comments

I onsdags drog skolan igång igen och nu väntas det olika uppgifter och en tentamen inom loppen av bara några veckor.

Igår var jag däremot i Göteborg för att fira min kusin Nico som fyllde tre år i veckan. Vi hängde på Universum tills barnen var super trötta, jag var nog lika trött jag egentligen på grun av att jag hade sovit alldeles för lite. Det blir så ibland när man jobbar sent och går upp tidigt.

Nu har jag dock gjort mitt sista jobbpass på posten och i höst är planen att jag bara ska koncentrera mig på skolan fullt ut. Jag har ju aldrig riktigt pluggat på universitetet utan att arbeta extra så det ska blir både skönt och intressant att se hur hösten blir.

Likes

Comments

Onsdag till torsdag tillbringades tillsammans med Erika och Linnéa, vi åkte på en liten roadtrip runt Vättern. Första stoppet var i Karlsborg för att kolla lite på fästningen som finns där.

Därefter stannade vi i Hjo för att fika på ett super mysigt fik i hamnen innan vi åkte vidare till Jönköping för att äta lunch och ta ett varv inne på Ikea.

Efter Jönköping åkte vi vidare till Gränna, där vi även tillbringade natten på deras camping, vi köpte en hel del polkagrisar och karameller inne hos Polkapojkarna. Verkligen en super mysig affär som jag starkt rekommendera om man är i Gränna!

Inte alls långt från Gränna ligger Brahehus, där vi stannade för att äta frukost och kolla på ruinen samt den fina utsikten.

Vi stannade även i Vadstena, Motala och Askersund innan vi var tillbaka i Örebro igen.

Likes

Comments