Header

Denna helg har jag varit i Göteborg och hälsat på
alla vänner, såååååå roligt men också lite konstigt. Jag känner mer och mer att jag trivs i Stockholm och att det är där jag "borde vara". Igår på kvällen blev jag lite deppig och kände att jag inte är hemma någonstans.. jag är lite mittemellan stockholm och Göteborg och inget av ställerna känner jag mig helt hemma i. Det är så konstigt... har bott i Göteborg i hela mitt liv men efter bara någon månad känner jag mig som en som är på semester. Hmm?

Tänkte på en sak igår när jag och tjejerna satt på bussen. I Göteborg vet man vilka många är och alltid när man sitter på bussen så tänker man "undra om det är någon som kommer på bussen nu som man känner och ska prata med eller någon gemensam kompis". Men den sannolikheten att det ska hända i Stockholm är inte så stor haha. Känner ju endast de i min klass och thats it haha

Nu ska jag gå på tåget och plugga inför geografi prov imorgon..

Puss/ j

Lite photo shoot i lauras trappa:p

En liten fika med vicci<33 och en sista bild på Göteborg i sitt esse

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagens mående: Är på toppen humör, är ju påväg till Göteborg;)

Dagens frisyr: utsläppt hår

Dagens fundering: varför känner jag mig så ensam och liten på natten och sen på dagen är allt som vanligt?

Dagens outfit: Röda Pumas (of course...) byxor från H&M, tröja från weekday, skinnjacka från zara

Dagens smink: ganska mycket för att vara mig.. hade skolfoto idag. Concealer, bronser, puder, rouge, mascara, ögonbryns penna, highliter

Dagens planer: vara med min hönsgård aka mina bästa vänner<33

Dagens "vill ha": skor från Ganni "masha texas boots" VILL HA!

Vi hörs// josse

Likes

Comments

haloj, tänkte göra en liten plus och minus lista på mitt liv atm..

+ Denna helg ska jag äntligen träffa min hönsgård!!!!!

- Har stora prov snart som jag verkligen måste plugga till

+ Höstmodet har officielt börjat enligt mig, vilket jag är så exalterad för<3<3<3

- Att jag inte börjat träna...

+ Börjar trivas mer och mer i Stockholm

- att jag inte är 30 minuter från mina kompisar...:((


/jos

Likes

Comments

Likes

Comments

...what weather mood i'm in. Summer OR winter???!

Kollar igenom bilder, först sommar bilder och sen vinter bilder och kan inte bestämma mig för vad jag vill ha nu. Vill jag ha snö och förberedda mig för att köpa vinterkläder eller vill jag utomlands till sol? haha vilket i-landsproblem...

Men har nästan ändå bestämt mig för att jag vill ha vinter eftersom det ändå automatiskt ska komma snart.. så nu ska jag kolla på vinterkläder och börja lyssna på julmusik för rätta stämningen, kanske inte än men snart:D

Har ni någon favorit årstid?Summer Or...

...Winter

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas ni får en bra dag... jag startade morgonen med att lyssna på musik

Ciao/jos

Likes

Comments

Hej! Nu är det söndag och jag ligger i sängen och halvsover.. men tänkte att jag skulle uppdatera er om vad jag gjort de senaste dagarna.

I fredags var jag och pappa på en ljus utställning på söder, väldigt udda men ändå lite roligt att se! Det är ett jätte stort ställe som är helt ödelagt (säger man så?) men så var det en gäng som hade fixat ljus i olika mörka rum. Eter det åkte vi och köpte sushi på "Itamae Izakaya" vid odengatan, jätte gott, TIPS!!

På lördagen åkte jag och pappa till en ställe där man kunde på utställning för nya designers, också roligt att se! Senare på kvällen åt jag och några tjejer från klassen middag tillsammans och åkte sedan vidare till Rönninge där Julia från min klass hade födelsedags fest:)

Här kommer några bilder från min helg!:D


Dessa bilder är alltså från "ljus utställningen"

mmmmmmmm<3<3<3<3<3<3

Jag och mina fina vänner + julia som fyllde år<3<3

Likes

Comments

@rami.hanna: jag tycker han har riktigt bra stil och är väldigt duktig på att fotografera (inte så konstigt eftersom han är fotograf). Dessutom har han den nya Acne "väskan" som har framsidan från ett avsnitt av acne papers! ÄLSKAR den!

@anderson._paak: tycker det är så coolt när konton har ett instagram flöde som verkligen bildar ett pussel/mönster. Dessutom gör Anderson paak jätte bra musik... Tips ifall ni har musik torka!!

@lisa.olssons: jätte fina bilder och tycker hon även har snygg stil. Många bilder på Lisas konto är tagna av @amandagylling och även hennes instagram är värt att följa!

Det finns såklart massa fler instagram konton som jag gillar men här är iaf några...

Xoxo/ jos

Likes

Comments

Pictures from Tumblr & Weheartit

/jos

Likes

Comments

Hej svejs!!:D i förrgår var det inspark på Östra real vilket jag var super taggad för!! Tyckte dock det var liite för mycket folk (haha ca 800) och lite överskattat men ändå kul att ha gått på sin första inspark!:) I helgen vet jag inte riktigt planerna men det återstår att se.

Ciao / jos


Likes

Comments