Header

Ibland blir jag så arg och frustrerad att jag tappar hoppet. Vi jämför och försöker vara som andra, allt för bekräftelse och för att bli älskad Det är så sjukt att majoriteten är eller iallafall försöker vara på samma sätt. Jag tror ingen längre tänker, vi bara gör. För vem vill inte få komplimanger? Varje vecka raderar jag instagram och snapchat minst en gång. För jag vill inte se men ändå vill jag. Jag är som vilken tjej på instagram. Kollar på likes och vill att mitt instagram flöde ska se fint ut. FYFAN vad tråkigt egentligen. Dessutom är vi så rädda för förändring och folk som är annorlunda att vi hatar på dem och skriver elaka kommentarer. De personerna är ju faktiskt de ENDA som gör att mänskligheten fortfarande verkar lite normal.

Men hur ska man göra då? För jag är förvirrad tjej som är mitt uppe i det, men inte hittar någon bra lösning. Men jag försöker att vara mig till så stor del som möjligt samtidigt som jag bara visar de fina delarna på instagram av mitt liv. Men jag kommer väll snart hitta min grej.

Keep on rocking/ J

såhär känner jag atm...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej svejs! Håller på att kolla Tumblr samtidigt som jag har blivit lite fast i serien "Stranger Things", är bara på fjärde avsnittet av säsong 1 haha så har lite att ta ikapp... sen kanske (bara kanske om man orkar) går jag ner till sats och ikväll kommer mamma och då ska vi kolla på vår tid är nu, den andra serien jag är helt fast i haha:)

Puss & Kram/ J

Likes

Comments

Okej, hej allesammans! Idag är det fredag vilket alltid är lika skönt. Efter skolan åt jag snabb nudlar (MUMS) och sedan gick jag ner till gymmet och körde ben och mag pass. I helgen ska jag antagligen vara med några kompisar från klassen och ha sleepover och sen ta en fika med vicci (som är här från gbg) och maja vilket jag ser framemot väldigt mycket eftersom det inte är så ofta vi umgås alla tre med varandra samtidigt, vilket vi gjorde mycket när vi var små. Vi var trion som ingen kunde komma emellan, BFF<33

Puss & Kram/J

Först en bild från när vi var små vs en bild på oss tre detta året<3 main guurlls<33

Likes

Comments

Dagens mående: Har varit väldigt nere den senaste veckan av olika anledningar men idag var jag på väldigt bra humör!:) Dessutom hade pappa gjort tacos idag vilket automatiskt gör dagen 1000 ggr bättre!!

Dagens frisyr: uppsatt i ett försök till messy bun. Torr schampot räddade dagen

Dagens fundering: Varför blir jag lika rädd och förvånad när jag hör att posten kommer (bor ju i lägenhet nu så då hör man varje gång brevlådan öppnas och stängs)

Dagens outfit: Byxor från mango, tröja från & other Stories, mössa från somesoe & somesoe och skor från ganni (velat ha de skorna så länge, och äntligen mina!!)

Dagens smink: foundation, bronser, rouge, mascara, ögonbryns penna,

Dagens planer: hela dagen har ju snart gått, men idag har jag varit i skolan, pluggat och sen gått på träningspass med Maja

Dagens "vill ha": Hmm.. snygg vinterjacka men vet inte vilken. Vill ha någon billig och ganska basic så att jag kan använda den mkt


Puss & Kram/J

är lite obsessed men PicsArt... kan inte sluta redigera bilder

Likes

Comments

Jag är helt fast i denna tjej! Hon är så sjukt speciell, konstig och klockren att man bara vill se mer och mer av henne! Ibland när jag kollar på henne känns det nästan som hon är en robot eller är radiostyrd av en annan person som säger vad hon ska säga. Det känns som att hon är 20 år före alla andra och bara dissar alla oss andra som fortfarande är kvar i 2017. Dessutom vet man egentligen inget om den "riktiga" poppy tex vart hon kommer ifrån eller vilka hennes föräldrar är vilket är både läskigt och lite roligt.

Hon är både artist, youtuber (det är bara att söka på poppy) och hon heter "thatpoppy" på instagram.

/J

Likes

Comments

Vi åt på kvällen med hela familjen och Maja på Miss Voon, jätte gott!! Black cod var min favorit ( det är bilden i mitten )

Hej på er! I helgen efter att mina kompisar hade åkt kom hela familjen upp och både mamma och Fanny har tagit ledigt från jobbet för att vi alla ska kunna umgås. Igår var jag, mamma, Fanny och Maja på Centralbadet och sedan gick vi direkt till Miss Voon. Både Centralbadet och miss Voon kan jag rekommendera!. Idag åt vi på pom och flora och nu ska vi till fotografiska och sen ska hela familjen spela tennis, full späckat schema:)

/J

Likes

Comments

Hej på er! I söndags kom 7 av mina närmaste kompisar upp från Göteborg för att hälsa på mig. De åkte igår och vi har verkligen haft SÅ roligt! Detta har båda varit så behövligt och skönt att spendera tid med människor man känner sig helt trygg med och att glömma av skolan för ett tag. Dessutom har vi hunnit prata mycket och blivit tajtare. Så om jag summerar denna mini weekend har det varit 10/10!

Och såklart ett litet familjefoto haha...

Tack för dessa dagar tjejer, I love you My chickens!<33

Puss & Kram/J

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag vill sååååå gärna flytta hemifrån, skaffa ett jobba och kunna vara helt fri från typ allting som är ett "måste i mitt liv. Har haft en liten identitet kris på sistone och vill bara klura ut vad jag vill göra i livet. Samtidigt som jag vill flytta hemifrån så förstår jag VERKLIGEN inte hur jag ska kunna ha råd med lägenhet och skaffa mig ett jobb så att jag kan försörja mig. Känner att tiden går så fort och bara rinner iväg och hinner ingenting. Men det kanske är så i början när man flyttat. Men nu har jag och mamma iaf bestämt oss för att vi ska börja träna vilket är en början till att få tillbaka motivation till livet

Puss & Kram/J

haha man skulle nästan kunna tro att detta är Majas blogg...

Likes

Comments

Ni har säkert sätt massa inlägg på instagram med hashtagen #metoo vilket handlar om att massa kvinnor har delat med sig av sina historier när deras kroppar har objektiviserats, när män har sagt sexistiska "skämt" om deras kropp och när de har utsatts för sexuella övergrepp och trakasserier. Det började med att Alyssa Milano på twitter skrev " ifall du blivit sexuellt övergripen eller trakasserad skriv hashtagen #metoo" och sen har den hashtagen spridits över hela internet

Det är så många kvinnor som inte vågar berätta, som gömmer sig av rädsla och under sexuella övergrepp och trakasserier hamnar i "frozen fright" tillstånd. Jag blir så arg när jag läser att vissa människor anser att det är offernas fel eftersom de aldrig sa ett tydligt nej... Vart f*n rent ut sagt ska gränsen gå, ska det verkligen krävas att man skriker nej för att männen ska sluta? Och hur vet vi att ens det räcker, tänk om han ändå inte slutar. Hur många gånger ska kvinnor behöva utsättas för kränkande, diskriminerande ord och sexuella övergrepp innan männen äntligen förstår? Varför blev inte jag chockad när jag hörde att Jason Momoa som är skådespelare i Game of Thrones sa "It was great to film Game of Thrones because I got to rape beautiful women"? Fyfan för dig! och fyfan för män som inte förstår problemet!

Jag vill att lika många kvinnor som killar ska prata och diskutera om våldtäkter. Jag vill att mina killkompisar ska kunna stå upp för kvinnor och kalla sig feminister i allmänheten utan att deras killkompisar kallar dem gay och töntiga. Jag vill att män ska börja bry sig, lyssna och förstå problemet även ifall de inte har egna döttrar. Även ifall du inte säger något men står vid sidan av och är tyst eller skrattar är du fortfarande en del av alla gärningsmän och de skyldiga. Visa er killar och börja förstå att detta handlar om er!

Tack alla tjejer som delat med sig av sina egna erfarenheter, fortsätt kämpa och låt inget tysta er! Vi har inget att dölja längre!

/J


Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw