Övrigt

Haha det går inte så bra för mig att skriva inlägg.. tänker försöka igen nu när min ork är tillbaka, ska skriva ett inlägg om hur mitt mående eskalerat och hur det varit i högstadiet samt idag.

Idag:
Idag är det skola och jag börjar 13.15, dock tänkte jag ta bilen till stallet först för att kunna mocka åt Nobbe och kanske hinna göra klart alla sysslor. Då är det bara att rida kvar, sen så skall jag hjälpa L med hennes häst såe har liksom två hästar idag och det blir awesome!

Jag har två lektioner idag, vilket är lite surt, men det blir säkert bra, är rätt trött och funderar mycket just nu så ber om ursäkt om jag skriver lite otydligt^^

Nästa inlägg, som jag ska skriva lite senare idag, kommer att vara ganska jobbigt så döm mig verkligen inte..

Nu är det dags att klä på mig och dra^^

• Skulle jag passa i tatueringen?
Kommentera gärna,
Skriv och följ mig på instagram:
@janaadelfs •

Likes

Comments

Övrigt

Nu var det ett tag sedan jag bloggade & har nu tänkt starta igen. Iochmed att jag ska börja igen så ska jag även lägga till en kategori - "Feelings" eller liknande, inte bestämt mig riktigt än, men det blir bra, så håll utkik efter en ny kategori^^

Idag;
Idag har jag haft praktik i ett nytt stall för tredje gången, det känns så bra. Hästarna är riktigt fina och anläggningen är härlig med stora, stora hagar^^ 
Samtidigt som jag är i ett nytt stall på praktik har jag kvar Fornboda, kan nästan vada där mer nu än när jag hade praktiken där - känns riktigt bra faktiskt.

Samtidigt som jag har skolan, nya praktikstallet och Fornboda så har jag ju faktiskt en medryttarponny som jag bara ridit sedan slutet på november 2016. Skriver mer om honom i ett senare inlägg^^

Ponnyn rider jag iaf 3 dagar/vecka, vilket är mysigt, kunna träna på egen hand och kunna reflektera om ridpasset efteråt.

Nu ska jag göra mig klar för sängen, har sovit ganska lite och dåligt de senaste dagarna.

Likes

Comments

Veckans. . .

". . .Ris och Ros"

Ris: Tröttare än vanligt och jag känner att jag har en mycket kortare stubin än vanligt. Förmodligen för att jag varit lite små stressad då skolan började igår.. Det blir bra snart, det ska jag se till.

Motivation av Ris:
Jag tror att det är för att jag varit ganska stressad då skolan började i måndags. Jag tror att stressen kommer minska ju längre jag gått i skolan, det blir väl så när man inte varit där på ett antal veckor.

Ros: Igårkväll snackade jag med Emma och Charlie i två timmar, sen var Emma tvungen att sova och då fortsatte jag och Charlie. Vi skypade sedan två timmar till, så igår skypade jag i totalt -> 4:39:06 <- det var fett najs^^

Motivation av Ros: Jag kände att jag kunde snacka med dom utan att bli negativt påverkad och jag orkade vara social hela tiden. När Emma gått och lags sig kände jag att jag och Charlie kunde snacka som vi gjort tidigare. Det kändes väldigt bra, sen kunde jag somna i lugn och ro. Sov heller inte så oroligt som tidigare.

Puss på er!

Från ett tidigare samtal med Emma <3

Likes

Comments

Övrigt

★ [Hårfärg] mörkbrunt med inslag av rött (=
☆ [Ögonfärg] brun

★ [Civilstatus] Singel
☆ [Läggning] Hetero
★ [Stil] Min egen -> Lite killigt & bekvämt
☆ [Piercingar] Nej, kan dock använda fejk xD

★ [Ogillar] Dryga & elaka människor.
☆ [Gillar] Vänner,Familj och djur xD

★ [Skola] Gymnasiet 3:a året (naturbruk m. Hästintiktning)
☆ [Filmsmak] Ungdom/barn
★ [Dricker, röker, snusar] nej, aldrig
☆ [Längd] 1,59 cm
★ [Vikt] 55 kg

☆ [Musiksmak] Allt utom klassisk & dansband.
★ [Jobb] äldreomsorg (omvårdnadsassistent)

Puss på er!

Likes

Comments

Presentation

Här har ni då mig. Jag heter Jana och är 19 år, bor i Stockholm tillsammans med min mamma, min pappa och min 22 år gamla bror. Vi bor i ett ganska stort hus och har just nu bara en hund som heter Palle. Palle är en Jack russel Terrier på 10 år.

Jag går sista året på Realgymnasiet i södra Stockholm. Linjen jag går heter "Naturbruk med inriktning häst", jag har praktik en dag i veckan i valfritt stall och rider på Solna ridskola en dag i veckan. (Halva klassen är på Botkyrka ridsällskap och andra halvan är där jag är -> Solna ridskola). Jag tar studenten i Juni 2017 och längtar så mycket. Kommer återkomma om studentsnack i ett eget senare inlägg.

Bloggen kommer att handla om mest mitt liv -> dvs. mina drömmar, fotografering, mina mål, skolan, stallet och min vardagen.

Puss på er!

Likes

Comments