View tracker

Foton

Idag har jag haft studiedag, har det imorgon också. Jätte skönt att slippa vara i skolan 2 dagar, även om veckans bästa dagar försvinner (praktiken och ridningen på Solna). Men men, så kan det vara ibland. Iaf jag vaknade typ vid 9.30 och åt frukost i soffan framför tvn, känner mig så busig ibland.^^ Därefter gick jag ut med hunden, vilket måste varit vid typ 12 - jag kan ha segat lite granna framför tvn. . . Kom hem med hunden vid 14-tiden, hade träffat en 1 årig golden retriever valp. Den var så söt och Palle verkade gilla henne. Dom lekte aktivt samtidigt som jag snackade med ägaren. Det var så skönt väder vid den tiden också, varken kallt eller varmt.

När jag kommit hem så åt jag sedan lunch - spaghetti och köttfärsås, vilket var jätte gott. Sedan började jag kolla på film. Började igår kväll med att ha "Twilight - maraton", det är fem filmer. Så jag började kollade på de första två filmerna igår och fortsatte sedan med tredje och fjärde filmerna, håller på med femman men orkade inte se klart den riktigt nu på kvällen. Plus att jag skypar hellre med Emma. =) Jag har precis redigerat bilderna från idag och tänkte lägga upp några här. Därefter tänkte jag göra mig klar för sängen samtidigt som jag snackar med Emma. Om jag ens kan krypa ned i sängen, hunden har "clamat" den som sin. Haha^^

Imorgon så funderar jag på att åka till stallet och pyssla lite med Emmie, var trots allt inte där idag och då känner jag lite som ett måste att åka dit - för Emmies skull liksom, hon är ju den bästa hästen^^
Sedan kanske jag åker hem och kollar klart på femman - om jag inte kollar klart på den innan stallet, vi får se. Ska lägga upp bilder på henne och lite vad jag brukar göra när jag pysslar med henne.

Puss på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Övrigt

★ [Hårfärg] mörkbrunt, röd/orange ombre :P
☆ [Ögonfärg] brun
★ [Civilstatus] Singel
☆ [Läggning] Hetero
★ [Stil] Min egen -> Lite killigt & bekvämt
☆ [Piercingar] Nej, kan dock använda fejk xD
★ [Ogillar] Dryga & elaka människor.
☆ [Gillar] Vänner,Familj och djur xD

★ [Skola] Gymnasiet 3:a året (naturbruk m. Hästintiktning)
☆ [Filmsmak] Ungdom/barn
★ [Dricker, röker, snusar] nej, aldrig
☆ [Längd] 1,59 cm
★ [Vikt] 55 kg
☆ [Musiksmak] Allt utom klassisk & dansband.
★ [Jobb] äldreomsorg (omvårdnadsassistent)

Puss på er!

En av flera hobbys

  • Övrigt
  • 26 readers

Likes

Comments

View tracker

Veckans. . .

Jag tänkte skriva om "Veckans Ris och Ros" och som rubriken/kategorin säger så skall jag göra detta 1 gång varje vecka om det inte önskas fler.

Ris: Tröttare än vanligt och jag känner att jag har en mycket kortare stubin än vanligt. Förmodligen för att jag varit lite förkyld.
Motivation av Ris:
Jag tror att det är för att jag under förra helgen hade Sofia här, vilket i sig inte var så jobbigt. Sedan från måndagen till torsdagen (vid lunchtid) så var Emma här och det var jätte kul och jag har verkligen saknat henne. Men jag tror att i längden så kan det varit lite för mycket folk i min närhet under en kort tid. Jag menar liksom att jag har lov och skall egentligen inte stressa upp utan ta det lugnt. Ibland kanske jag skulle behöva pausa för ett ögonblick och fundera på hur bra idé något är innan jag tar ett beslut.

Ros: Jag har sovit bättre än vanligt. Jag har även kunnat ta jättefina höstbilder den senaste veckan. Håller på att kika igenom bilderna och sedan kommer dom komma upp här, men snart så!
Motivation av Ros: Jag tror att det är för att jag inte har haft några tider att passa och på så sätt kunnat sova ut och gå upp när jag själv vaknat. Samtidigt som jag har haft folk runt omkring mig hela tiden, vilket tär på min energi och kanske tillochmed på mitt psyke. Men jag klarade hela veckan utan att flippa övh - så stolt! =D

Puss på er!

Likes

Comments

Foton
Den bästa och vackraste årstiden på hela håret - Förra helgen tillbringade jag med min bästa vän, Sofia

Likes

Comments

Övrigt

Här har ni då mig. Jag heter Jana och är 19 år, bor i Stockholm tillsammans med min mamma, min pappa och min 22 år gamla bror. Vi bor i ett ganska stort hus och har just nu bara en hund som heter Palle. Palle är en Jack russel Terrier och är 10 år.

Jag går sista året på Realgymnasiet i södra Stockholm. Linjen jag går heter "Naturbruk med inriktning häst", jag har praktik en dag i veckan och rider på Solna ridskola en dag i veckan på valfritt stall. (Halva klassen är på Botkyrka ridsällskap och andra halvan är där jag är -> Solna ridskola). Jag tar studenten i Juni 2017 och längtar så mycket. Kommer återkomma om studentsnack i ett eget inlägg lite senare.

Bloggen kommer att handla om mest mitt liv -> dvs. mina drömmar, fotografering, mina mål, skolan, stallet och min vardagen.

Puss på er!

Metallica konserten på Ullevi - 2015

  • Övrigt
  • 37 readers

Likes

Comments