Hästar

Nobel Dancer a.k "Nobbe"
Tyskridponny
2003, 14år
Mkh: 147,5cm
e: Niebelungenheld II, ue: Don Carlos


Jag har varit medryttare sedan Oktober 2016.
Jag ​rider mest dressyr och ut i skogen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Övrigt

Idag har jag ridit Nobbe och det gick verkligen grymt bra, han var verkligen fantastisk. Som han alltid är. Vi red ut och klättrade, hade galoppjobb och sen lite dressyr på ett fält. Nobbe var så pigg och glad. Före passet så fick han vila i boxen, han går på bete dygnet runt nu och blir ganska trött. I alla fall, vi pysslade länge både före och efter passet. Fina och mysiga ponny, han gör verkligen allt för en.

Jag trodde inte att jag skulle orka rida eller liknande innan jag kom dit, troligtvis för att jag inte mådde så bra tidigare under dagen och var ganska trött. Samt för att jag inte sovit så mycket den tidigare natten. Men fick en riktig energiboozt av att se honom komma till mig i hagen, då kändes det bättre och ja, vi körde på!

Nu sitter jag och velar på om jag ska färga håret eller inte. Tanken är att jag ska färga innan helgen om jag nu vet vilken jag ska färga - Jag tänkte i alla fall se vad som händer om jag lägger ut det här, om jag kanske får några svar eller liknande. Det finns 3 alternativ och de kommer nedan:

A: Den färg jag har nu.
B: Rosa ombre
C: Röd ombre (dock mer än jag tänkt färga..)

Likes

Comments

Presentation

Jag heter Jana och är 20 år, bor i Stockholm. Jag har nyligen tagit studenten 2 Juni 2017. Linjen jag gick heter "Naturbruk med inriktning häst". Nu jobbar jag sin timvikarie på ett äldreboende och är s.k "omvårdnadsassistent".

Jag har en medryttarponny som heter Nobel Dancer, "Nobbe", han är en tyskridponny e: Niebelungenheld II, ue: Don Carlos på 14 år. Jag har ridit i 12 år, tränar och tävlar främst i dressyr men kan hända att jag åker på en hopptävling ibland. och hjälper mina vänner med deras hästar.

Likes

Comments