View tracker

Strosa runt på Karl johan, hamnade på nån mysig innergård med jazzpub, dricka bubbel på hotellrummet och äta sushi på golvet.

Äntligen dags för älskade Håkan. Man blir ju aldrig besviken, som han levererar.

I väntan på tåget hem till Sverige på söndagen hittade vi en mysig liten julmarknad att spendera lite tid på.

/T

Likes

Comments

Slutet är här, tack för allt. Då som nu för alltid.

/T

Likes

Comments

/N

Likes

Comments

hundpromenader, mysfika med Ebba, jobb och ikea-besök är vad min vecka bestått av. Och mer jobb väntar, även högskoleprovet på lördag, taggad? Nej. Men annars blir nog helgen mysig.

Kram, T

Likes

Comments

Veckan har gått fort och mycket har hänt. Har varit och fikat med Ebba och hälsat på kusinerna. Har träffat Elin vilken var höjdpunkten på veckan! Vi ses inte så ofta jag och Elin eftersom hon pluggar i Gävle men när vi väl ses känns det som vi inte varit ifrån varandra. Resten av dagarna har jag bara jobbat. Idag har jag varit hos sjukgymnast och första gången hos psykolog. Ska börja gå en period hos psykolog för att prata och lära mig att hantera stress. Det kändes väldigt bra och jag hoppas att det fortsätter så. Eftersom stress och oro börjar ta över mitt liv så känns det bra att jag börjat ta tag i problemen.

/N

Likes

Comments

Ny vecka och den startar med jobb. Igår blev det dubbeljobb, först upplärning på ena där jag fått mer uppgifter och mer timmar! Sen vidare mot kvällspass på andra jobbet.
Kom hem och blev kvällsmys med choklad innan jag slocknade.

Ledig på dagen idag så passade på att gå ner på stan, kolla hårfärg och boka klipptid. Åkte sen hem till hundarna och tog en promenad, plus lite bus o mys. Sen var det dags för ett jobbpass. När jag kom hem lagade vi sån god mat, men fotade ej, men blev grönsaker o potatis i ugn, med varm sås, kyckling och sallad. Mums!

Nu ska jag sova, imorgon väntar ännu en jobbdag. Längtar tills helgen då jag äntligen är lite ledig.

/ T

Likes

Comments

Ingen ledig helg här inte. Började lördagen med att öppna på jobbet följt av ett pass med megamycket folk.
Slutade och åkte direkt hem för att kolla på EM i trupp, 2 guld och ett silver till Sverige!!

Åkte vidare mot Saras födelsedagsfest! Åt tårta, körde quiz, pratade och hade det trevligt.

Blev dock inte kvar så länge och åkte sen till Mathilda för hennes "inflyttningsmingel". Åt snacks, snittar och pratade.

/ T

Likes

Comments

Idag tog jag och Victor promenaden med hundarna på höstmarknaden. Mysigt och fint!
Hundarna var helt slut när vi kom hem haha.

Annars har vi handlat och sen åkte jag och jobbade. Kom hem till pulledpork-sallad som vi precis åt i soffan framför tvn.

Kram
T

Likes

Comments