Jag är en periodare. Inser att uttrycket lätt får missbrukarvibbar. Jag menar mer att jag lever mitt liv i perioder. Nu är jag inne i en period då jag ganska lätt prioriterar nyttig mat - andra perioder är det mer lite si och så med det. Jag är också inne i en kjolperiod. Uppskattar de lite längre kjolarna med vidd. Andra perioder är det mest halvlånga klänningar över byxor som känns bäst.

Jag är också periodare när det gäller självförtroende och när det gäller att söka jobb, vara social och när det gäller att ta tag i surdegar. Jag har perioder då jag vill resa mycket, andra när jag bara vill vara hemma. Visst arrangerar Club Eriks resor som verkar mysiga! Önskar jag hade ekonomi för att boka.....

Någon som känner igen sig? Har länge närt en dröm att jag skulle bli den där personen som bara har en evighetsperiod av det jag själv håller högst. Men börjar allt mer inse att jag får gilla läget.

Inte för att jag tror på astrologi, men lite kul är det att mitt stjärntecken är just fiskarna. Det vill säga två fiskar som simmar åt olika håll och som kännetecknas av ständigt sökande. Ungefär som jag känner det! För fortfarande är min vanligaste fråga till mig själv: Vad ska jag bli när jag blir stor?!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments