Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

negativt. klappat och klart onsdag åker jag!!

lämna en kommentar på hur jag kan göra bloggen bättre vill ni läsa om behandlingen?

Likes

Comments

Likes

Comments

-Vart är ni mina trogna läsare, har jag tråkat ut er eftersom jag aldrig fick en ordentligt läxa med den här resan. men den kommer komma när jag åker in. jag mår jävligt jävligt dåligt när jag inte tar det som skulle vara mina hjälpmedel nu har man fastnat på ytterligare än grej, så jävla typiskt exempel på en beroende personligheten. tar undan ett beroende med ett annat hur mer tydligt kan det bli egentligen?


whatever jag är ju iallafall fullt medveten om det. jag känner ju att gå av den här substansen kommer bli värre därför är jag just nu på nedtrappning och imorgon så ska jag fan få reda på vilken dag jag åker in för detta börjar bli långdraget jag ska fan förklara för er och alla andra att en person som har ett beroende och slutar PÅ EGEN HAND klarar inte av det på samma sätt som när man får professinell hjälp. då blir det såhär och det här är INTE MITT FEL!!!

DETTA ÄR PIVAS FEL ATT JAG HAR YTTERLIGARE EN HORUNGE SUBSTANS ATT GÅ AV IFRÅN. SERIÖÖÖÖST. varför finns det så många missbrukare i sverige just för denna anledningen de får inte hjälpen de behöver. jag behövde ju sluta med skiten på rätt sätt så allt annat blir rätt men nej nu har starten redan blivit ganska fail så nu är det bara be till gud att fortsättningen blir rätt.

jag tror på mig det är inte det men jag är fan lack på sveriges system återigen i mitt liv. Jag tycker inte det är mitt fel tt jag blivit fast på lyrican istället. man bedövar de som behövs bedövas med fel redskap.substans som bedövar substanser som lämnar kroppen.


jag är fortfarande nöjd med min insats för jag är FRI IFRÅN SUBUTEX den horungen som fuckat mitt liv i tre år.. ett beroende fortlöper så jävla fort och vissa blir medvetna när det är alledels toooo late men jag får hoppas att det inte är det jag vet att det inte är det för mig.. jag vill tro att det finns ett bättre liv där inget styr dig och du är den som styr dig. lets get HIGH ON LIFE.

Likes

Comments

Det finns en rädsla och därför försöker vi kontrollera de yttre faktorerna men sedan kan man bli nästintill besatt att kontrollera det okontrollbara


Den här rädslan är egentligen inte riktad mot personen eller situationen som vi försöker kontrollera. Rädslan är riktad mot det faktum att verkligheten hela tiden förändras.

 


Vi vet att vi är sårbara och utsatta, men vi hoppas ändå att kontrollen ska ge oss en säkerhet och skydda oss mot oönskade förändringar. Oavsett hur mycket kontroll vi försöker skapa, är kontroll aldrig lösningen på den bakomliggande otryggheten.

 


Sanningen är att det egentligen inte spelar någon roll om vi försöker ha kontroll eller om vi helt släpper taget vi kan i vilket fall som helst inte styra framtiden. Kontroll är inte en försäkran om någonting - det är bara en illusion som syftar till att skapa en falsk känsla av trygghet i våra liv.

 


Att leva i nuet

Vi kan lägga ner all vår energi på att försöka förutse och till det yttersta förebygga att oönskade situationer uppstår, men det är fortfarande ingen garanti för att inget oförutsett sker. Kontroll skyddar oss inte mot det faktum att verkligheten är oförutsägbar.

 


Vi kan intala oss att vi faktiskt har kontroll över det som sker och att vi kan beräkna det, men det är bara en illusion. Kontroll ger oss inte makt över verkligheten. Det vi verkligen vill styra, låter sig inte styras.

 


Vi kan bara uppleva trygghet i livet under förutsättning att vi slutar att se förändringar som ett hot mot vår existens. Förändringar kommer, vare sig vi lägger ner energi på att förhindra dem eller frivilligt låter dem komma. De är inte ondskefulla, utan en förutsättning för all utveckling. För att känna trygghet i tillvaron, måste vi också släppa rädslan för förändringar.

 


Mycket få människor kan leva i nuet, men ändå är detta vad varje människa måste sträva efter att göra. Vi lägger alldeles för mycket tid på att försöka kontrollera sådant som vi ändå inte kan kontrollera. Det är bara genom att leva i nuet som vi är verkligt levande.

 🤔


Utmaningen är att genomskåda vår rädsla och acceptera att vi inte kan kontrollera verkligheten, hur mycket vi än försöker. Det är inte meningen att vi ska ha kontroll över livet. Vi lever i total ovisshet om vad som händer imorgon. Men ovissheten är samtidigt det verkligt magiska med livet, som påminner oss om att leva i nuet.

 


Din största och viktigaste uppgift är att skapa trygghet trots att verkligheten är okontrollerbar. Det finns ett syfte med att du aldrig någonsin kan kontrollera verkligheten. Syftet är att du ska lära dig leva i nuet och tillvarata och uppleva allt du har i just detta ögonblick.

 


Du måste acceptera att du inte kan hålla fast något genom kontroll. Allt förändras och övergår i något annat. - Låt insikten om att verkligheten är föränderlig bli en påminnelse om att glädjas och göra det bästa av livet just nu.

 


Likes

Comments

hallå där.

jag mår bra relativt bra. eller att säga att jag mår bra är väl kanske inte den bästa substanstivet . har börjat få cravings efter shitet som jag inte trodde aett jag skulle få men tydligen är jag ingen superwoman som skulle komma undan som ingen annan hahaha. igår var det fan jjobbigt jag funderade till och med om jag skulle ta en pytte llina -vilket är de som skulle räcka till fulländad rus- JAG TÄNKTE OCH VILLE men fuck vad man har flera medvetenheter viljor i en mänsklig kropp. jag ville men jag ville inte heller också så motsägelsefullt låter nästan som dubbelmoral men nej det är det inte jag har bara ett undermedvetenhet och en medvetenheten. sen har vi en kroppsligehov eller sug rättare sagt. det var en mysitsk känsla om jag kan beskriva det

det var som djävulen på min axel sa ska du inte ta då innan du åker in för du kommer adlrig mer ta den här skiten så nu är ju bästa tillfället eftersom du borde skulle få ett rus som om det vore första fucking gången och du hinner bli ren till pissprovet. Medans min stackars ängel viskar nej gör det inte.. btw har dom inte ringt och bett mig komma eller hon soc K.. sa att jag skulle boka in en tid med dom när domr ingde och detta var i tisdags. okej fucking hela veckan har gått detta är en soc som har replacat min riktiga hndläggare de därför ja kallar henne kärring.

missuppfatta mig rätt jag har aldrig gillta soc men den handläggaren jag har är den bästa någonsin han vet att jag kräver att det ska vara på mina regeler sen är jag hans första fall så jag lär honom hur han ska göra litegrann. nej de var väl att ta i men jag tror vi lär varandra på något plan. för jag sa liksom att ja har haft med soc att göra sen ja var barn och nej jag har inte varit i den nivån ni ttror jag har haft med soc att göra några gånger pågrund av min familj och mitt cannnabis bruk i tonåren. jag har inte varit denn typen av pingisboll som flyttar från hem fosterfamilj och instutut. det är inte där jag varit på samma sätt som andra som haft riktigt otur. soc förstör mångas mångas liv och det ska vara statlig säkerhet och man ska lita på dom.

självklart är inte soc och snutat grisar och korrupta ENDAST men fan de har förstört mångas liv och hjälpt färre. se bara på de kvinnor som blivit misshandlade av män hjälper soc dom?. det finns en dokumentär från kalla fakta NI MÅSTE SE DEN its nutz!Likes

Comments

trött som fan! hela min kropp är trött och vi gjorde inte så mycket för men känns som jag är heeelt tömmd på kraft och energi shit

Likes

Comments

Likes

Comments