Header

Jag tänkte att jag får passa på att ta bilder på Ebbas rum nu när det är någorlunda nystädat (iallafall i denna hörnan). Jag har en hög med lego bakom mig när jag tar dessa bilderna, men det ser ni ju inte ;) Vi (eller jag) blev så glada när vi hittade mässingsängen! Med en huvudgavel på 140 cm var den något svårplacerad i ett rum på ca 10 kvm och dessutom ett rum som har snedväggar. Sängen tar upp nästan halva rummet men det är ju helt klart värt det.. haha :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var mannens semester över för denna gången. Fem veckor gick väldigt snabbt! Jag har en del ledighet kvar tillsammans med barnen innan jag börjar att studera igen. Nu måste jag passa på att njuta innan vardagen kommer att vara full med tentor och studentlitteratur. Bara tre terminer kvar nu! :)

På bilderna ser ni när barnen tar ett premiärdopp i vårt nya badkar. Vi valde att bygga in det vilket vi är väldigt nöjda med :)

Likes

Comments

Igår spenderade jag hela dagen bredvid detta vackra brudpar, Julia och Andreas. Vilket underbart bröllop! Att få stå bredvid och få se så mycket kärlek, skratt och glädjetårar är något alldeles speciellt. Jag log och skrattade så mycket att jag fick ont i kinderna :) Här kommer lite bilder ifrån porträttfotograferingen. Det började att regna men vi hade tur att det fanns ett fint gammalt stenhus att ta skydd i.

Likes

Comments

Idag är det sista dagen här i Eastbourne innan det är dags för oss att åka hem till Sverige igen imorgon. Veckan har verkligen gått jättesnabbt! Den sista dagen spenderade vi nere vid stranden där det var marknad och mycket aktiviteter för barnen. Barnen köpte glass och sockervadd från en gammal engelsk telefonkiosk. Såå coolt tyckte barnen :) själv blev jag sugen på all färsk frukt som de sålde på marknaden alltifrån jordgubbar, vindruvor och meloner allt för runt ett pund.

Likes

Comments

Jag och mamma i Brighton med våra nya jackor ifrån bästa affären, Primark :)

Likes

Comments

Igår åkte barnen sin första dubbeldäckare till Brighton. Självklart tog de platserna längst fram där de satt still i närmre 1,5 timmar. Barnen älskade det! När vi kom fram till Brighton tog vi en tur i gamla stan och tittade på Royal Pavilion (slottet ni ser på bilden). Efter promenaden gick vi till Brightons pir där barnen fick åka en massa karuseller hela eftermiddagen.

Likes

Comments

Igår när vi gick runt lite i Eastbourne passade vi på att visa barnen piren. Jag älskar dessa pirar, de är så vackra. Idag ska vi besöka ytterligare en pir, i Brighton. Där finns det även ett litet nöjesfält där barnen ska få åka karuseller :) 

Likes

Comments

Efter maten igår vad det dags att visa J vad jag hade planerat. Då vi båda är mycket intresserade av film och särskilt filmer som Quentin Tarantino har gjort så blev det bio. Dock blev det ingen vanlig bio utan även denna (precis som maten vi åt) skulle visas uppe på ett tak i London. Filmen som visades var "True Romance" (passade titel dagen till ära) och stämningen och vädret var riktigt bra! Ledtrådarna som jag gav J (hawaii-skjortan och citatet) kommer ifrån filmen. Christian Slater har en hawaii skjorta i filmen (dock är den röd) och även citatet kommer därifrån :)

Detta är helt klart något som jag skulle rekommendera om man är trött på att turista runt och vill hitta på något annorlunda. Rooftop film club finns på tre platser i London där det visas olika filmer, nya som gamla.

Likes

Comments

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så firade vi att vi har varit tillsammans i nio år igår. Jag skrev en lapp som jag la på J's resväska undertiden han vilade när vi kom till hotellet. Jag gick sedan ut för att köpa kaffe och frukt. Jag har ju sett på nätet att man kan skriva söta överraskningslappar och jag ville ju inte vara sämre ;) Lappen jag skrev kanske inte blev så "söt" utan den var mer som en informationslapp..haha...På lappen stod det att planerna hade blivit ändrade, vad han skulle ha på sig och när vi skulle åka. Han blev faktiskt inte alls besviken över att vi inte skulle titta på blommor (vilket var bestämt från början).

Vi började resan med att åka 40 minuter tåg och avslutade resan uppe på ett tak vid Peckham, där vi åt mat innan den riktiga överraskningen. Det var ett riktigt häftigt ställe och utsikten över London var otrolig!

Likes

Comments

Jag har planerat något alldeles extra inför ikväll för idag ska vi fira att vi har varit tillsammans i 9 år. Helt otroligt vad tiden har gått fort! J tror att vi ska åka och titta på blommor i en trädgård här i London (så romantiskt), men det ska vi inte alls.......... Han har fått ett par ledtrådar inför kvällens aktivitet: En hawaiiskjorta och ett citat......

Likes

Comments