Header

Måndag, måndag finally måndag. Eller egentligen längtar man inte efter måndag. Det som är positivt med en måndag är att det här är dagen då man kan påbörja något nytt. Det är ju bäst att börja med t.ex. ny diet på en måndag för då börjar en ny. Fast man får själv erkänna att måndagar är tråkiga och jobbiga. Men iallafall får ni ha en bra måndag kväll och förhoppningvis en bra tisdag. Kramar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

idag har jag min tanke dag, då jag tänker igenom mitt liv och allt som hänt mig det senaste samt mina känslor. jag har märkt att jag har många känslor inom mig som jag måste få ut. boken ni ser över har jag skaffat mig för att kunna skriva ner mina känslor. det fungerar bra för mig för jag vill inte alltid berätta vad som hänt och ibland kan det vara jobbigt. så om ni tycker det är jobbigt att uttrycka er, skriv ner det. det är även bra att ha tankestunder, man blir förvånad hur mycket man kan ha i huvudet. 

blommornag ni ser ovan är från min farmor so hon plocka till mig. jag fick de från henne under pappas kalas som han hade i helgen. min farmor vill alltid ge mig och mina syskon något när hon träffar oss. 

tack och hej

Likes

Comments

jag hade tänkt fixa en beskrivning om mig, så att ni som läser och ser på mina bilder har en aning om min bakgrund och lite om vem jag är som person.
to start this off... jag är en tonåring, jag är relativt ung kan man säga och har inte upplevt så mycket. eftersom att man inte har upplevt så mycket kan livet vara jobbigt och tufft. i vissa situationer vet man inte hur man ska reagera.
så ni kanske kommer få höra om mina obekanta upplevelser. Iallafall back to me, jag är en person som gillar att prata engelska och jag är ganska bra på det måste jag såga. men det kan bero på att min mamma kommer från ett engelsktalande land och jag har vuxit upp med språket.

men back to real business och mun grund. jag är en person som är osynlig för många. jag gillar inte att sticka ut eller att få så mycket uppmärksamhet. då kanske ni tycker åh men varför har du börjat blogga då? jo det är så att detta är mitt sätt att uttrycka mig och om man bloggar ska man inte vara fixerad av hur många sidvisningar eller besökare man får jag. efter den meningen tror nog många att jag är blyg och tystlåten, men det är nog tvärt om. jag är en person som gillar att prata och säga vad jag tycker men jag gillar inte att bråka och få massa uppmärksamhet.

med den här bloggen vill jag kunna visa min kreativitet och uttrycka mig om allt möjligt. jag kommer även skriva mycket om självkänsla och försöka motivera människor på mitt sätt. 

om ni vill att jag ska skriva en biografi få ni kommentera det. 

tack och hej

Likes

Comments