Header


Igår fick jag med mig Elisabeth till gymmet, tidigt som satan. Min energi var med lite hjälp på topp så det var otroligt härligt att ha träningen gjord. Som ni ser ville Elisabeth inte ställa upp på bild, tor egentligen hon hade lust att spy på mig. Men vad gör man inte för varandra. <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Igår satt jag och Atle 53 mil ifrån Tele2 arena men trots avståndet kunde vi verkligen ta på stämningen. Fantastiskt derby och dagarna har ökat. Djurgården har inte slagit Hammarby på 3.353 dagar. (Det är lite mer än 9 år.) Till en början en våaldigt jämn match och jag hade nästan bitit av mig nagelbanden innan det vände. Hammarby i mitt hjärta! 


(Bild lånat från Hammarbyfotboll) 

Likes

Comments


" Om du redan är överlägset bäst i världen vore det stendumt att applicera en knappt prestationshöjande dos steroider på underläppen. Extra korkat blir det att du sedan, likt Johaug, prydligt rapporterar exakt mängd salva du använt för att fuska.
Det allra troligaste är att norskan försökte vara hederlig. Skidvärldens mest träningsvilliga åkare ville inte sumpa ett enda höstpass."


(Kristoffer bergström, sportbladet) 
#teamjohaug

Bilderesultat for therese johaug


Likes

Comments


Lyckan ni ser på dessa bilder är en tack-att-vi-överlevde-lycka. Stenhårt träningspass idag som fick magen att svida något fördjävligt! Vi har stånka, pustat och svurit. Men framförallt har vi peppat varandra. Gud jag är så himla glad för att jag fick med Elisabeth på träningsprogrammet jag ska köra i 12 veckor. Vet inte om jag hade klarat att pressa mig så mycket annars.

(Jag tycker det är ganska gulligt när vi dyker upp på SATS i samma outfit utan att ha planerat det.)Likes

Comments


Idag tog jag och Atle ledigt från jobbet och åkte till Hamar. Vi hade ett möte med DNB där vi nu har blivit kunder. Det var den banken som gav oss bäst lån och bäst nedbetalningsplan. Så idag skrev vi på massa papper och tog bilder till våra nya bankkort.

Jag, Atle och Atled mamma åt lunch på CC, sen åkte vi och tittade på huset (läs grushög) som vi köpt. Till vår stora glädje hade de spärrat av och en grävmaskin höll på att forma vägen.

Nu får tidet gärna gå väldigt snabbt så vi kan flytta in!


Likes

Comments


Väldigt ofta så är det fantastisk att ha en bil. Tänker ofta att jag kanske är lite bortskämd med att just alltid ha tillgång till en bil. Som sagt så är det fint att ha en, MEEEN ibland är det inte lika fint. Då tänker jag på de stunderna man måste lämna in den jävlen på service eller få den EU-godkänd... Då, just då är det mindra kul..


Likes

Comments


Det blev en tuff fredagskväll på fångarna på fortet. Team prestationsångest bestod av mig, Elisabeth, Susanne och Kristine. Vi fick full pott på första rummet och vi samlade på oss ett antal blåmärken bara där. Vissa rum var verkligen jättesvåra och det var svårt att förstå principen men det var väldigt kul! Vårt lag kom sist, haha vi låg ca 350 poäng bak det lag som kom tvåa. (Vi var tre lag.)

Sen gick vi ut och åt på en nyöppnad restaurang i Nydalen och när jag och Elisabeth
kände oss färdiga tog vi en lång promenad hem i mörkret. Lagom rädda!


Likes

Comments


Jobbveckan är slut och jag och Elisabeth har bäddat ner oss i hennes säng.
​Om 45 minuter ska vi gå ned till Nydalen och möta upp ett gäng kollegor.
​Vi ska på fångarna på fortet! Därefter ska vi ut och äta på en asiatisk restaurang.


Likes

Comments


Igår köpte jag och Ingeborg biljetter till världens bästa Lasse. Den 28 januari har han en aukustisk spelning i Lillehammer och jag är så glad för att jag äntligen hittade någon som vill gå med mig och som värdesätter hans musik. Jag var på en kosert till Lasse för kanske 6 år sedan och tårarna sprutade och jag sjöng till jag blev hes. Jag vet att jag heller inte denna gång kommer bli ett dugg besviken. Lasse levererar alltid, på sitt blyga och jordnära sätt. Åh vad jag längtar.


Likes

Comments


De som känner mig vet att jag är otroligt svag för svensk musik. I många olika former men det finns några som har berört mig otroligt mycket under mina 25 år. Det är ett gäng musiker som alltid får mig att tänka, reflekera, sjunga högre än någonsin, skratta, gråta, minnas och framförallt bestämma mig. Håkan Hellström, Veronica Maggio, Daniel Adams Ray, Oskar Linnros, Lars Winnerbäck, Melissa Horn och Kent. Vilka otroligt begåvade människor det är. Nu har två av mina favoriter släppt en låt tilsammans igen för första gången på tio år. Då gick de under namnet Snook men idag är de Daniel Adams Ray och Oskar Linnros. *Lyckorus*


Likes

Comments