Efter en mysig vecka i Nyköping ska vi hem i morgon. Tillbaka till verkligheten.
Vi började veckan hemma hos hans mamma, vi satt ute, snacka skit och drack lite öl. Det var himla trevligt. Vi var även ute och åkte med hans vänner en kväll också. Dessvärre i en bil utan fjädring, vilket ledde till en otroligt studsig bilfärd.
Vi var och campa en natt vid en sjö. Där hade vi riktigt roligt! Vi badade också. Var inte så farligt kallt till min förvåning då det varit en ganska kall sommar.
Som sagt det har varit en trevlig vecka och jag har fått lära mig så mycket om honom också. Men jag tycker absolut inte om honom mindre för det. Snarare mer. Jag kan inte riktigt sätta ord på mina känslor för honom ännu. Men dom är starka och allt känns bra. Vi är som gjorda för varandra faktiskt. Det är ganska sjukt att vi har klickat så fort mellan oss. Känns som att vi känt varandra en evighet. Han är så otrolig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om några timmar ska jag åter igen gå upp för att göra mig redo för att sätta mig på ett tåg till Nyköping. En stad jag aldrig tidigare besökt men det är inte själva staden som fångar mitt intresse att välja just den destinationen. Det är mer mitt hjärta som valde att åka dit. Då en speciell person befinner sig där. Jag träffade honom för ca 1 vecka sen och vi klicka direkt. Det känns otroligt oattraktivt att säga att vi träffades på Tinder för snart 1 månad sen. 

Vi kommer jätte bra överens och vi har jätte roligt ihopa. Det är väldigt avslappnat och jag kan vara mig själv med honom. Det är väldigt skönt. Jag säger inte att jag är dö kär i honom, men jag tycker om honom. Där finns absolut potential för att kunna bli något seriöst mellan oss. Han är något väldigt speciellt för mig. Jag längtar efter att få vara med honom igen. 

Så nu ska jag försöka få några timmars skönhetssömn så jag orkar upp i morgon och orkar vara on Point i morgon! 

Likes

Comments