Sökandet efter lägenhet är i fullgång, men det är svårt att hitta något. Konkurrensen är hög. Men vi kämpar på.

Vi har köpt ny säng nu också som vi väntar på att få hem. en säng på 110cm är lite litet för oss två. vi sover mest på varandra. Vi väntar nu på en 160 kontinental säng. Det jobbiga är bara att vi måste möblera om hela rummet. Vi hade behövt nya sängbord också, men det är nästan omöjligt att hitta något som inte kostar alldeles för mycket som vi båda gillar. Säng lampa var också svårare och hitta än man tror. Har ni några tips?


Nu i helgen har vi varit i Kalmar och bott på hotell. Även träffats hans syster. Haft en jätte mysig helg! Shoppat massor och bara uppskattat varandras närvaro. Denna killen är helt otrolig. Om han hade kunnat hade han gett mig hela världen i min hand. Han gör mig så lycklig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter en mysig vecka i Nyköping ska vi hem i morgon. Tillbaka till verkligheten.
Vi började veckan hemma hos hans mamma, vi satt ute, snacka skit och drack lite öl. Det var himla trevligt. Vi var även ute och åkte med hans vänner en kväll också. Dessvärre i en bil utan fjädring, vilket ledde till en otroligt studsig bilfärd.
Vi var och campa en natt vid en sjö. Där hade vi riktigt roligt! Vi badade också. Var inte så farligt kallt till min förvåning då det varit en ganska kall sommar.
Som sagt det har varit en trevlig vecka och jag har fått lära mig så mycket om honom också. Men jag tycker absolut inte om honom mindre för det. Snarare mer. Jag kan inte riktigt sätta ord på mina känslor för honom ännu. Men dom är starka och allt känns bra. Vi är som gjorda för varandra faktiskt. Det är ganska sjukt att vi har klickat så fort mellan oss. Känns som att vi känt varandra en evighet. Han är så otrolig!

Likes

Comments

Om några timmar ska jag åter igen gå upp för att göra mig redo för att sätta mig på ett tåg till Nyköping. En stad jag aldrig tidigare besökt men det är inte själva staden som fångar mitt intresse att välja just den destinationen. Det är mer mitt hjärta som valde att åka dit. Då en speciell person befinner sig där. Jag träffade honom för ca 1 vecka sen och vi klicka direkt. Det känns otroligt oattraktivt att säga att vi träffades på Tinder för snart 1 månad sen. 

Vi kommer jätte bra överens och vi har jätte roligt ihopa. Det är väldigt avslappnat och jag kan vara mig själv med honom. Det är väldigt skönt. Jag säger inte att jag är dö kär i honom, men jag tycker om honom. Där finns absolut potential för att kunna bli något seriöst mellan oss. Han är något väldigt speciellt för mig. Jag längtar efter att få vara med honom igen. 

Så nu ska jag försöka få några timmars skönhetssömn så jag orkar upp i morgon och orkar vara on Point i morgon! 

Likes

Comments