​Hejsan, har ni haft en bra dag? Själv har jag haft en okej dag hihi. Har jobbat och därefter åkte jag direkt hem. Precis när jag kommer in till stan så plingar det till i bilen som visar att abs bromsarna är trasiga och behöver lagas. Alltså sånt här är ju inte direkt roligt. Men men om man har bil så får man skylla sig själv. Man blir inte direkt glad men tur att jag har en pappa som kan fixa det. Annars hade det varit riktigt dyrt!!! 

Det positiva som hänt idag är att jag fick hem mina nyttiga ekologiska produkter ifrån welloteket, beställde mer bra grejer som är bra för min kropp. Blir överlycklig av att få hem dem, älskar dem! Imorgon är det fredag och jag säger bara äntligen, vill ha helg nu känner jag. I helgen ska jag plugga och umgås med min syster men även göra något riktigt bra på söndag. Ska gå på ett pass där alla pengar kommer gå till cancerfonden vilket jag tycker är så bra. Tycker det är viktigt att ge pengar till cancerfonden för vi behöver dessa pengar för att bekämpa denna hemska sjukdom. Min mormor dog i livmoderscancer och det finns en procent att jag kan också få det därför är det extra viktigt för mig att vilja bekämpa det.  Jag köper som ni ser där uppe på bilden cancerfonden märkta  ​matvaror för att skänka en slant extra. Vad ska ni hitta på i helgen? Likes

Comments

​Hallå mina läsare, idag har jag jobbat och därefter drog jag till gymmet. Jag körde mitt favorit pass vilket är mage och rygg. Älskar att träna just dessa muskelgrupper eftersom det finns så många roliga övningar man kan göra som tar just på dessa områden. För mig  är det viktigt att ha en bra hållning detta för att jag innan haft svåra ryggproblem. Med hjälp av styrkan har det blivit superbra!!! 😃

Passet jag körde idag bestod av två st superset

Uppvärming: 15 minuter powerwalk 15% lutning 

​Superset 1:

 • ​​10 st mountain climbers 
 • 10 raka ben crunches 
 • 20 bycycle crunshes
 • 16 st fällkniv
 • 16 Twisted plank


Superset 2: 

 • ​​​15 st jorden runt x3
 • Rygglyft
 • Balans träning- på fyra och sträck vänstra arm och högra ben. 


​Riktigt roligt pass! ​Superset 1 & två körde jag 3 omgångar. Efter vart man riktigt slut i magen och i ryggen vilket känns fett bra. Nu är jag hemma och har precis ätit mina vegan wraps. Blir över en hel del vilket jag ska äta imorgon på jobbet mumms. Vilken kroppsdel gillar ni köra och vilka är era favoritövningar? Likes

Comments

Hejsan på er alla, har ni haft en bra dag? Själv har jag haft en bra dag, jag la mig tidigt igår och därmed var jag pigg när jag gick upp vid halv 5. Vilket känns ju alltid bra när man har en lång dag framför sig. Jag jobbade till 14.36, väl efter jobbet åkte jag hem och lagade fullkorns ris med korvstroganoff med massa sallad till. Vart trött efter middagen så lade mig i soffan och tog fram min dator och började plugga lite inför högskoleprovet. Har suttit och pluggat sedan 4 och nu ska jag istället köra lite yoga. Älskar yoga det får mig att slappna av och tillför mycket av energi till kropp. Tränar min yoga genom youtube, vilket jag tycker är bra eftersom jag kan göra det oavsett vilken tid det är på dygnet. Tränar någon av er yoga, isånafall vem är er couch?

Likes

Comments

​Godkväll på er, just nu har jag kommit hem ifrån en fullspäckad dag. Gick upp vid halv 5, fixade mig, åt frukost och körde därefter till jobbet. Väl på jobbet så stod jag och tillverkade såna där liftar man använder inom vården. Rätt så roligt att jag nu tillverkar dessa och förut använde mig av dem. Tiden går rätt så sakta och kan bli långtråkigt därför har jag börjat lyssna på ljudböcker på jobbet. Just nu läser jag Kepler Lars;Paganinikontraktet, en riktigt spännande bok som hjälper mig att inte tänka så mycket på klockan. Förra veckan läste jag ut Kepler Lars;Hypnotisören. Riktigt bra bok men dessvärre är filmen en besvikelse för att den inte stämmer överens med boken. Men men,,, Vet inte vad jag skulle ha gjort om jag inte hade dessa böcker att lyssna på, hade varit långtråkigt med andra ord. 

Efter jobbet körde jag ett riktigt bra pass. Har gjort ett tränningschema över 3 veckors period, där jag använder mig av samma övningar och därefter kommer jag byta successivt till andra övningar eller öka svårighetsgraden i dessa. Detta för att komma igång efter operationen på ett bra sätt och ha en översikt över min träning. 

Träningpass med fokus ben och rumpa

Uppvärming: 15 min intervall på cykeln

Superset 1:

 • 10 benpress x3
 • 10/sida enben press x3
 • 10 benspark
 • 20 kettlebell scouts.

Superset 2:

 • 20 höftlyft
 • 15 höftlyft där du möter knäna
 • 15 kissande hunden
 • 15/sidan raka sidolyft

 ​Avslutning:  ​15 min streching som består av ​Yoga övningar.


  Nu ska jag  förbereda inför läggdags, måste som sagt lägga mig tidigare denna vecka för att orka med och få mina timmar. Brukar ni lägga upp ett träningschema, isånafall hur lägger ni upp det?

Likes

Comments

Hej, nu sitter jag och har rast på jobbet. Är väldigt trött just nu men 3 dagar kvar innan det är helg så detta ska jag ta mig an även om lederna inte hänger med.

Sitter just nu och funderar på vad det är som händer i USA. Valet detta året är det mest uppmärksammade, där mycket personliga påhopp förekommer vilket jag tycker är helt oacceptabelt. Tycker det är så tråkigt när jag ser två vuxna människor som beter sig som om de vore gå på förskolan. Tycker inte om någon av dessa två president kandidater men om jag skulle välja så väljer jag Clinton för om Donald kommer till makt så kommer säkert tredje världskriget startas. För om man tänker såhär, han är väldigt personlig när någon säger sina åsikter. Då undrar jag hur det blir när han håller möten med alla världens länder? Alltså vad tänker de personer som röster på honom? Vill de ha en ny hitler till makt?
Såna här frågor cirkulerar runt i mitt huvud. För han är inte stabil för att bli president. Han har ju någon typ av psykisk sjukdom för hur han beter sig beter sig bara ett naiv person. Han tankesätt och värderingar mot olika människor är ju helt oacceptabelt. Hur kommer homosexuella, transsexuella, kvinnor, invandrare ha det när han kommer till makten. De kvinnor som röster på honom, hur kan de rösta på en man som ser ner på dem. Förstår mig bara inte på hur man kan rösta på en person med så mycket hat. Aja nu ska jag gå vidare till mitt arbete, önskar er en fortsatt trevlig dag!!

Likes

Comments

Hejsan, allt bra med er? Själv är jag sjukt trött, hela kroppen känns tung.Igår när jag jobbade fick jag ont i mina leder så när jag väl kom hem och skulle lägga mig och sova vart det svårt för det gjorde så ont. Har haft det sedan jag föddes och tycker det har både blivit bättre och sämre. Det dåliga är att det har spridits sig till armarna vilket är inte alls roligt. Jag blir dubbelt så trött de perioder då lederna gör mer ont än vanligt. Detta går som sagt i perioder men träningen hjälper väldigt mycket framförallt yogan där jag sträcker ut musklerna. Att stretcha blir viktigare för mig eftersom jag får mindre besvär. Idag kände jag mig mer trött än vanligt. Därmed la jag macacosGuarana EKO 90 gram i min gröt för att få extra energi. Guarana har använts av indianstamar i urminnes tider som en källa för energi och mental fokus innan jakt. Guarana innehåller dubbelt så mycket koffein som kaffe men har en långvarig verkan genom en naturlig långsam frisättning av koffeinet. Innehåller även järn, vitamin B. Vilket är bra för oss kvinnor som behöver extra energi för dagen. Nu ska jag äta lunch och förbereda mig för jobbet i eftermiddag, behöver massa energi. Önskar er en trevlig tisdag! Likes

Comments

Hej, idag är det min första arbetsdag sedan operationen. Vet inte vad man känner men jag hoppas det går bra med näsan. Vill inte skada den nu när den läker. Får berätta imorgon hur det gick. Idag gick jag min första en timmars runda. Det var så roligt att gå min runda igen efter två veckors vila. Det gick jättebra och kände inte direkt något av näsan. Bara mina tankar som intalar mig att detta är för tidigt. Men ville utmana mig och se vad som händer om jag går en timme. Vilket resulterade i att jag inte kände något, det enda man kanske kände var att det rann jättemycket ur näsan. Tror inte det är så värst farligt. Nu ska jag iväg och jobba, ni får ha en trevlig måndag!!

Likes

Comments

Godkväll, just nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på bones. Har pluggat hela dagen och nu förtjänar jag att bara ligga och slöa i soffan och äta gott. Ha en trevlig lördagkväll på er!!

Likes

Comments

Jag vaknade idag klockan 8.00, väl uppe gjorde jag frukost, satte på nyhetsmorgon och satt och tänkte på vad jag skulle hitta på idag. Det är lördag och mina lördagar har blivit lugnare sedan 4 månaders tillbaka om man säger så. När jag var klar satte jag på mina träningkläder och gick min första promenad efter operationen. Det var så skönt att komma ut i friska luften och röra på sig. Påväg hem gick jag förbi biblioteket och lånade mig några böcker. Älskar att läsa om psykologi så det blev två böcker om just det ämnet och sen blev det Economista : ta makten över din ekonomi och få ett roligare liv . Har läst denna bok innan vilket är en bra bok för att få inspiration och motivation till att spara. De ger bra tips och efter man läst boken så känner mig att det ska bli kul att spara. Tycker själv det är viktigt att spara pengar och tänka innan man konsumerar. Denna bok är denna bästa ekonomi boken jag läst. Ni som ska precis flytta till egen lägenhet eller ni som vill börja med aktier. All infomation finns i denna bok. 

Igår hade jag som sagt besök av min syster, vi hade så trevligt igår. Jag hjälpte henne med hennes uppgifter men efter att vi nästan vart klara så satt vi mest och pratade om allt. Jag är glad att jag har en syster som henne, en syster som man kan prata allt om. 🍁

Likes

Comments

Godmorgon, Har ni sovit gott? Känns alltid lika härligt att vakna upp och veta att det är fredag. Fredagar bringar glädje och lycka eftersom det är time for helg. Idag ska jag plugga lite till högskoleprovet och sen ska jag få besök av min syster. Jag ska hjälpa henne med hennes plugg. Själv tyckte jag att det var skönt att få nån annans åsikt i mina uppsatser och reflektera med någon angående mina ämnen i skolan. Vilket jag vill göra för henne, finnas där för henne och hjälpa henne att nå hennes mål. Det lilla extra är att jag lär mig även något nytt. Igår innan jag skulle somna så tänkte jag på att jag är så sugen på att börja plugga. Om jag inte kommer in första året i socionomprogrammet så tänkte jag om man kunde läsa någon kurs på distans. Vill göra något annat nu, börja jobba mot mina mål. Kommer göra allt för att lägga tid på att uppfylla mina mål.

Spirulina Eko 150 gram 

Te Three Ginger, 20 påsar - Pukka 

Cacao Nibs 200 gram 

Min frukost består av:

• havregryngröt - blandat med spirulina pulver.

• toppat med banan och kakao nibs. 

• I stället för mjölk använder jag havredryck

• Te Pukka ginger tillsatt acerola immunboost


Önskar er en trevlig fredag! 🍂


Likes

Comments