View tracker

Nu är nästan hela volleyboll säsongen över vilket är väldigt trist eftersom jag nu har börjat hitta en kärlek för sporten..:(

Hela denna veckan har vi haft hemmamatcher då varsity kör först följt med jv och som avslutas med en amerikansk fotbollsmatch! Det har varit sjukt kul att spela på hemmaplan då alla från min lilla by kommer och hejar på en.

Idag var vi väldigt slutkörda efter att ha haft 4 matcher denna veckan, så vi spelade inte vårar bästa.. Jag är ändå sjukt nöjd över mina giirls dem är underbara!

Efter matchen idag så hade min nära kompis tucker något av en Low-key sweet 16! Men det var ju faktiskt himla trevligt! Han hade laddat upp med massor av neon färger där man fick måla sig själv, fullt med lysrör som man kunde göra allt från örhängen till glasögon och massa annat skoj! Det var verkligen kul att få dansa lite efter två månader, har ju saknat sommarnätterna inne på lager där dom körde schlager!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

View tracker

Varför blir man behandlad som om man är 3 år här?

Jag vill börja med att säga att jag älskar min familj och allt här men jag får klaustrofobi..

Dem ska veta vad jag gör, vilka jag är med, hur länge jag ska vara med dem.. Jag får inte träffa vem jag vill, jag får inte prata med vem jag vill och just därför är jag i en väldigt jobbig situation just nu som jag aldrig varit i förut..

Jag får inte dejta den ända killen jag tycker är söt i skolan.

Eftersom jag inte får träffa honom så gjorde jag ett val som jag kommer få ångra i resten av dessa 10 månader.
Jag ljög för mina värdföräldrar..
Aaron som denna kille heter, frågade i alla fall om jag ville äta middag med han, min kompis addi och hennes (det är komplicerat) pojkvän.

Jag visste att jag inte fick träffa han men ville så gå på middagen, så när min värdpappa frågade vilka som skulle äta, så sa jag en annan kille som är kompis till Addis pojkvän.. Han frågade Addis mamma och han fick reda på att det är aaron..

Min värdpappa hatar mig och jag hatar mig själv.
Jag vill bara gräva ner mig i sängen och gömma mig.

Tack och hej leverpastej!

  • 3 readers

Likes

Comments

View tracker

Nu är jag äntligen här och har varit det i snart två veckor men det känns som 2 månader! Denna stund har jag väntat på i 7 år vilket är en väldigt lång tid..
Flygresan gick förväntansfullt bra då jag fick träffa de andra utbytesstudenterna som skulle till Seattle. Väldigt härliga människor de!

Tillslut hamnade jag i Pasco där jag senare skulle bli upphämtad av min värdfamilj. Tror ni skulle ha svårt att förstå den nervositet som man har precis innan första mötet med sin familj.
Tur som jag har hamnade jag i en helt underbar familj med två lillebrosher, Chase & Tyler.

Dessa två veckor som jag nu varit här har varit väldigt hektiska. Innan jag kom hit var jag lite orolig att det inte skulle finnas så mycket att göra eftersom hela staden består av drygt 1000 invånare, vilket är minde än hela min skola i Stockholm..
Men oj så fel man kan ha det!
Jag har fått göra allt möjligt, det visar sig att dem har tre minigolfbanor, en GO-kartbana bl.a.
Så det är inte helt öde ändå..

Jag startade volleyboll efter tre dagar här, och det gick väll lite sisådär..
Man kan väll börja med att säga att jag är väldigt tävlingsinriktad, vilket innebär att om jag suger på någonting så blir jag väldigt frustrerad.. Hehe.
Jag började gråta, det visar sig att jag passade in i familjen mer än förväntat då min äldsta lillebror är likadan om inte värre..
Jag är glad att jag inte längre gråter på träningarna, så jag börjar väll få något hum om hur sporten går till!

Kände bara för att gå igenom lite snabbt vad som hänt dessa två dagar då jag haft lite svårt med mobiler och annat, men som nu funkar bra och bloggen är igång!

Oj glömde berätta att jag var på bröllop första dagen jag anlände, ett riktigt cowboy bröllop med massor av countrymusik och kastning av hästskor! Annorlunda men väldigt kul!

  • 11 readers

Likes

Comments