Header

Måndag:

Skola
Cycling & Core


Tisdag:

Skola
Power & Zumba


Onsdag:

Skola
Cardio Club & Pilates


Torsdag:

"Lägerskola" med min årskurs (astaggad)


Fredag:

Lägerskola
Kanske något på kvällen

Hahah fyfan vad tråkigt mitt liv är. Men ni förstår ju vad jag menar när jag säger att det är svårt att blogga? Ska nog försöka hinna vara med vänner också någonstans på veckan, annors kommer jag inte orka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ett litet tillbaka kast till en härlig sommardag i Allas Seapool (ett utomhusbad i centrum av H:fors).

Dagar som denhär kommer jag sakna en mörk och ruskig höstdag, fyfan vad jag hatar dom. Jag älskar sommar över alla andra årstider och förstår inte hur man kan tycka mer om en annan årstid, haha. Jag har dock födelsedag på hösten, så jag har alltid något att se framemot ändå då. Om ca två veckor faktiskt!! Längtar. Har ingen aning vad jag ska önska mig i år dock, brukar önska mig bara pengar men skulle i år kanske vilja få något mer "personligt" som jag skulle minnas. Any tips?

Likes

Comments

Och så var skolan igen igång. Eftersom jag nu började gymnasiet så kan jag inte bestämma om det är kul att skolan börjat eller om jag vill ha sommarlov. Fast inom en vecka så är jag ganska säker på att det senare alternativet skulle passa mig bättre, haha. Men nu är det ändå veckosslut så jag ska se vad jag hittar på!

Det är svårt att uppdatera något på bloggen då vardagen igen är bara att vara i skolan. Det är ju liksom inte något intressant. Men jag ska ändå göra mitt bästa för att inte låta bloggen dö ut helt!

​Och sedan måste jag tipsa om Justin Biebers nya låt! Jag tycker den är såå bra! En riktig feel-good låt;)

Likes

Comments

Här om dagen var jag och äta "lunch" med min mamma och min syster Lotta. Det var trevligt då jag inte på evigheter har varit med dem två!

Likes

Comments

jacket - Levi's // top - Brandy Melville // skirt - H&M // bag - Mango // shoes - Superga

Likes

Comments

Igår bjöd min vän Cesca oss resten på en middag hemma hos henne. Det var verkligen jättemysigt att bara tala och sitta ute i kvällsolen. Idag ska jag vara med vänner på dagen och på kvällen dra ut. Mysigt ska det också bli!

//Yesterday my friend Cesca invited the rest of us girls for a dinner at her place. It was supercozy just to talk and sit outside in the evening sun. Today I'm going to be at my friends house the day, and later on in the night we're gonna go out. That'll be cozy aswell!

Likes

Comments

Sitter nu på bussen påväg hem från skärgården. Som typ alltid hahah. Nej men nu tror jag faktiskt att jag varit på landet tillräkligt för i år... kanske åker jag ännu dit typ en gång något veckosslut och hämta mina saker.
Har börjat gilla en lite vintage känsla på bilder, tycker det kan se rätt fint ut på vissa bilder. Testade idag lite runt med editering och det här är vad jag kom fram till!

Likes

Comments

Random pics from my summer house in the finnish archipelago. It's so beautiful, right?!
xx

Likes

Comments

Shirt - h&m // Jeans - h&m // Shoes - Birkenstocks (I love them!)


Let me present bilder som min 10-åriga syrra tog på mig hahah! Hon var så söt och ville verkligen hjälpa till.
Gillar ivarjefall känslan på dessa bilder, tycker dom blev rätt så balla!

//Let me present to you pictures that my 10-year old sister took of me hahah! She was so cute and really wanted to be helpful.
I like how these picutres turned out, I think they look pretty cool!

Likes

Comments

Gårdagen spenderade jag då på vår segelbåt och oj vad ljuvligt det var! Älskar verkligen att vara ute på havet, blir så lugn och glad då. Nu har jag precis kommit hem för att vara några dagar i stan, och sedan åker jag med buss troligen ut i skärgården igen för lite mer av detta!


//Yesterday was spent out on the ocean on our boat, and wow how amazing it was! I really love being on the ocean, I get so calm and happy! I just got home and now I'm going to spend a few days in the city before going out to the archipelago again for some more of this!

Likes

Comments

More of this later...

xx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I brist på andra bilder bjuder jag lite på bilder som jag tog igår kväll. Älskar att vara utan smink på sommaren! Jag känner mig så mycket fräschare då än på vintern, och dessutom är det skönt att inte måsta tvätta bort allt på kvällen;)

//In lack of other pictures, I'll just show you pics that I took last night. I love to be without makeup in the summertime! I feel so much fresher than I would feel without it in the wintertime, ans besides it's so nice to not have to wash it off in the night;)

Likes

Comments

"Jag ska nästa vecka försöka vara jätteaktiv på bloggen" hahah 10 dagar senare skriver jag igen. Har ingen speciell orsak varför jag varit borta, har bara njutit av sommaren till fullo. Iallafall, nu på veckosslutet var det Hangö regatta! (För er som inte vet är det en seglingstävling i Hangö, som på senaste år mer blivit en plats där ungdomar samlas och typ festar tillsammans haha). Hela veckosslutet var jättelyckat och alla hade kul! Här är lite bilder från första dagen där med Linnea!

Likes

Comments

Har spenderat hela veckan ute på vårt landställe och har inte uppdaterat någonting. Oops. Men imorgon åker jag hem så nästa vecka ska jag försöka skärpa mig!
Jag kan inte bestämma mig om jag gillar att vara på landet eller inte. Jag tycker om att vara här oavsett vädret bara för att "slappna av" typ, men länge orkar jag nog inte vara förrän jag börjar sakna mitt liv och mina vänner i stan. Och en vanlig dusch hahah. Näe men det har faktiskt varit en ganska skön vecka, men som sagt åker jag hem imorgon runt denhär tiden med buss. Ska ännu försöka hinna gå i butiker och kolla på rean, den är ju ganska så bra i år (eller kanske alla år?) och så vill jag komma ordentligt igång med tränande och allt det. Jag har ju tränat här också denhär veckan, men då vi bor på en ö så är det ganska begränsat vad man kan göra. Så ser framemot att komma hem igen!

Likes

Comments

Lite bilder från båten då vi var påväg till Tallinn! Vi hade en jätterolig "resa". Vakade hela natten och hade roligt, och nästa dag gick vi i land och shoppade! Jag köpte bl.a. en klänning, ett par shorts och två toppar på där. Vi hade en jättelyckad helg!

Likes

Comments

God morgon! I veckan så gick jag och min mamma och äta lunch på ett loppis/pop-up butik/café. Stället heter Relove och jag rekommenderar verkligen det! Extra skönt är det när det är bara ett stenkast från var jag bor.
Idag på dagen ska jag träffa två av mina närmaste vänner från skrinskotiderna som jag inte sett på alldeles för länge. Har inte alls fatta hur mycket jag saknar dom, det ska bli så mysigt!

Good morning! This week me and my mum went and ate lunch at a flee market/pop-up store/cafe. The place is called Relove and I really recommend it! I love going there, especially when it's literally a block away from me.
Today I'm seeing two of my closest friends from skating that I haven't seen in way too long. Haven't realised how much I actually miss them, it's gonna be so much fun!

Likes

Comments

Och så blev det sommarlov! Sorry för att jag inte skrivit något på typ en vecka, men jag har bara velat njuta av första veckan. Dessa bilder tog vi efter skolavslutningen förra lördagen. Skrattar till dom då vi alla tre kiser på varendaste en av dem haha. Men ville ändå visa någo bilder från den dagen för minnen!

//And then summerbreak came! Sorry for not have posted anything in the last week or so, I really just wanted to enjoy the first week of summer. These pictures we took after our "graduation" last saturday. Laughing because all of us are squinting in every single one of them. But I still wanted to show them to keep as memories!

Likes

Comments


Älskar sommarmånaderna då solen är uppe ända till midnatt<3 Men dåliga sidan med det är att man tappar helt fattningen av tiden och så är klockan plötsligt redan 02.00 på natten haha. Men jag klagar inte!
Idag har det varit soligt igen, de senaste dagarna har lite molniga och kalla, så det var skönt med lite sommarväder igen. Men det är inte lika varmt som i Sverige just nu... Det skulle väll vara 28 grader idag i Stockholm?! Så typiskt att Finland får det pissiga vädret haha.
Gårdagen kändes i alla fall som en riktig sommarlovs kväll. Vi satt med vänner ute på en brygga då solen höll på gå ner och bara talade. Så mysigt! Sen gick vi hem till Sandra och tittade på film tillsammans!


//I love the summermonths when the sun stays up all the way 'til midnight<3 But the downside wit that is that then you completely lose the track of time and suddenly it's already 2 am haha. But I'm not complaining!
Today it has been sunny again, the past few days have been a little rainy and cold, so it was nice with some summerweather again. But it's still not nearly as warm as it is in Sweden right now... Today it was supposed to be 28 degrees in Stockholm?! So typical that Finland gets all the shitty weather haha.
Yesterday really felt like a true summerbreak night. Me and my friends sat out on a deck whilst the sun was setting and just chatted. So cozy! Then we went to
Sandra and watched a movie together!

Likes

Comments