​Yes you heard me!

I am a child  of God är en av dom bästa LDS låtarna som jag vet! 

Jag vet inte varför men jag har börjat att göra Covers på LDS låtar!

Gå gärna in på min Youtube kanal och lyssna!


https://www.youtube.com/watch?v=q44eHN04Uj8

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har inte gjort någonting idag, förutom att ligga i sängen och kolla på Youtube då! (hehe)

jag har blivit så sugen på att börja Vlogga! (videblogg). Men jag vågar typ inte för att det käns så konstigt att gå runt och prata för sig själv mitt i stan med en kamera! Liksom vad skulle alla tänka? Men jag vågar säkert någon gång! Jag testade att göra en Timelaps idag. Det blev väldigt coolt men det skulle bli coolare om jag hade låtit mobilen filma lite mer. Men jag behövde den. Jag vet dock inte varför!

Jag håller på att försöka skriva klart en låt men det är någonting som saknas!! Det är typ som om jag måste hitta den sista pusselbiten men jag har tappat bort den. Den har en bra början och slut men den måste få något lite extra i mitten.

Ni får ha det så bra

!! Här är min Timelaps !!


https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t50.2886-16/11159639_888827474538307_868562503_n.mp4

Likes

Comments

Asså jag har verkligen inte bloggat på ett bra tag och det känns ganska hemskt!

Nu när jag kollade på min blogg så skrattade jag för jag kom ihåg allt det som jag har skrivit.

(kanske för att det var typ 3 månader sen...)


Men iallafall

Jag ligger hemma sjuk och klockan är 03:14. Jag kan verkligen inte sova. Jag har sovit typ halva dagen och det var ju inte så smart... Jag borde tänka mig för. Men jag är ju ändå sjuk. Det är faktiskt ganska jobbigt att inte kunna sova och inte känna sig trött när det är såhär sent! Jag tror att jag har laddat min dator ungefär 3 gångar idag för jag har bara kollat på youtube hela dagen förutom kl 22:00 för då spelade jag Goat simulator. Det är sjukt roligt. Jag måste få min storasyster att spela det eller min lillasyster, fast hon tycker inte om mig så mycket så jag tror inte det är en så bra ide. Det är Kos prov imorgon och jag kommer såklart att vara sjuk så allting kommer bli bajs!! (kos = konstartena och samhället)

TYSKLAND!!

Jag måste ju berätta lite om Tyskland!

Jag såg att jag skrev för ett tag sen om att jag skulle åka till Tyskland! Det har jag gjort nu! Det var så himla roligt och jag bodde hos en jätte schysst kille som hette Björn. Jag tror att han ville göra mig tjockare en vad jag redan är, för att han frågade om jag var hungrig hela tiden. Efter vi hade ätit en ENORM hamburgare så frågade han mig om jag ville ha dricka eller något mer att äta och jag bara ehm nej, jag kommer liksom spy om jag ser mer mat.

När vi var framme i Tyskland så stod alla Tyskar där och väntade på oss. Det var nog det värsta ögonblicket i mitt liv hittils. Att träffa en helt främmande människa som skulle köra mig till hans hus och jag skulle bo där! Det var hemskt. Men sen när man började lära känna han så blev allting mycket bättre. Det första som hände när jag kom hem till Björn var att jag träffade hans lillasyster! Björn sa att hon fyllde år och jag tänkte för mig själv att jag måste ju säga något, jag kan ju inte bara stå där och le! Så i lite smått panik så vänder jag mig om jag blir jätte glad och säger HAPPY BIRTHDAY!! Hon kollar på mig med skräckslagna ögon och går in rummet och stänger igen dörren. Det var nog det stelaste jag har varit med om! Men det hände flera stela saker! Björns lillebror fyllde 18 år någon dag efter och då skulle dom ha en fest! Till den festen så skulle dom sätta upp ett stort party tält och jag skulle hjälpa till.... Det kom 2 turkar med en stor lastbil och där i var tältet! Dom skrek på mig och försökte förklara för mig vad jag skulle göra... Oh myyyy! Det var så himla pinsamt! Jag skulle försöka fatta vad 2 Tyska turkar försökte säga till mig! Liksom jag fattar knappt vad turkar säger på svenska till mig och dom pratade en blandning mellan två språk. Men det var inte det ändå! Dom skulle försöka prata Engelska såklart för det var det ända jag förstod... Det kallar jag en spännande upplevelse! Men det bästa med hela resan var att jag fick nya vänner! jag blev bättre vänner med dom i min klass som jag knappt kände inann till exempel Cornelia och Louis. Dom är dock helstörda (speciellt Louis). Men det är det som jag gillar med dom. Det är det som jag gillar med alla Esteter! Vi vågar vara oss själva! Men tillbaka till Tyskland!! Sen hade vi en hej då fest och sen åkte vi hem efter 6 dagar. Jag önskar verkligen att jag hade vloggat eller vad som helst!! Det skulle vara så kul att få visa allting som jag har varit med om i Tyskland!

!!!!! Det känns skönt att få skriva av sig !!!!!!

Följ mig på Facebook och Youtube!

https://www.youtube.com/channel/UCWVCzwOCDRIgBL3QQ...

https://www.facebook.com/thegrowingcomposer?ref=bo...

Här är en liten bild på mig! Och jag kommer nog ångra att jag lägger upp den men jag är trött så jag får ta min konsekvenser när jag sover på DAGEN och inte på NATTEN som man ska!!

Klockan är 03:46 just nu! :0

Tog det seriöst 30 min att skriva det här??

LOL


Likes

Comments

​Lyssna på min nya piano cover! Stay with me!!!!!


https://www.youtube.com/watch?v=fCnjUwc4bjc&feature=youtu.be

Likes

Comments

Idag har det varit en bra dag!

Jag har skrivit en ny låt som jag påbörjade igår. Jag har börjat att ladda upp låten på Youtube. Länken kommer nedan!

https://www.youtube.com/watch?v=0EqLK2nmGIo&featur...

Imorgon så ska jag till tandläkaren kl 07:40... Inte taggad för jag har sovmorgon till 09:45 så det är ju lite onödigt!

I skolan så planerade vi för Lunchkonserten som min klass ska ha detta året! Vi ska ha ett Frozen medley och jag kommer troligtvis få sjunga låten In summer som olaf sjunger. Jag är jätte taggad! Jag är också jätte taggad för tysklandsresan. Nu ska det tydligen vara ganska fullt på listan och det är bra!

Likes

Comments

Den här dagen har varit mycket bättre! Jag har lagat mat och efterätt. Jag har kollat på film med många av mina syskon! Detta har varit en av dom bra Söndagarna. Jag har skapat en ny låt som inehåller piano och en KÖR! För första gången så testar jag att spela in med en kör! Det är ingen riktig kör, det jag gör för att få en kör är att spela in pianot och omvandla tonerna till en kör! Som om en person sjöng tonerna på piano! Det är så coolt.


Jag har haft en jätterolig kväll

Hoppas ni också har haft det

Likes

Comments

Har inget att skriva om den här dagen förutom att den har varit kass och hemsk.


Nu vill jag bara hoppa ifrån en bro så jag slipper allt, för ingenting löser sig ändå! 

Hej då

Likes

Comments

Det har hänt en massa positiva saker idag!!

1. Jag ska åka till Tyskland

2. Jag har fått min nya dator Macbook Air

3. Det gick jättebra på Pianolektionen!

Jag har lärt mig halva låten och den delen som jag kan ska jag öva mer på så att det låtar bra också! När jag har gått pianolektioner innan så har jag aldrig fått lära mig så mycket teknik när man spelar Piano. Det jag har fått lära mig är att spela. Jag visste inte att man skulle behöva öva såhär mycket på låtarna. Jag trodde att man bara skulle lära sig låten och sen var det bra, men man ska ju lära sig en massa saker. Man ska kunna fingersättningen, takten, tekniken, hur hårt/svagt man ska trycka, känslan i det och vidare. Det känns bra att man börjar lära sig mer och mer. Det jag måste tänka på är att jag inte ska vara rädd. Jag sitter alltid på varje pianolektion och bara nuddar tangenterna. Min pianolärare tjatar på mig varenda lektion att jag måste ta i när jag spelar! Det är något jag måste öva på!

Våga!

Jag slutade dagen med att gå en promenad på 40min. Det kändes skönt! Nu sitter jag och kollar serier!

Likes

Comments

Den här dagen har varit ganska tråkig... Efter en jobbig skoldag så gjorde jag hemmagjorda hamburgare. Det var jätte gott! Sen har jag kollat på serier resten av kvällen. Just nu sitter jag och kollar på uppdrag granskning.


Likes

Comments

Jag kom på att jag inte har bloggat idag! Som tur är har jag 15 min på mig! Den här dagen har varit väldigt bra! Jag va i skolan som vanligt och hade alla tråkiga lektioner! Sen hängde jag med Lisa hem till Ängabo och vi bakade cinemaroll. Det är typ en kanelbulle med frosting! Jag hade världens sockerkick efter det! Nu hoppas jag att jag ska kunna somna och vakna upp till en ny härlig idag! (Har bara 3 lektioner imorgon) :D Jag fick en liten shock när jag såg mig själv inne på vimpeln! Dom har en tv där dom visar reklam och så kom Alströmer upp på tv:n och jag var med på en bild där och då visade dom ju såklart den bilden!

Likes

Comments