Header

Skrevet i : Hverdagsøyeblikk, Venner, Instacollage

Følg meg på instagram:

@ TheGirlonEdge1. Pusekos mens man meditere - 2. Work work work work - 3. Palma er på plass4. Blue and pastels - 5. Alvorlig? - 6. 17.mai antrekket7. Beste jenta som hostet 17.mai iår - 6. Klar for champagne! - 9. Dessert og kos!10. Solfull lørdag og maxikjole på - 11. Arbeidslaven nyte sola - 12. Sushi med de beste!13. Blomsterpia - 14. Fineste øredobbene jeg fikk i gave - 15. Monday = Legday16. Elegant softis-spising - 17. Årets første!! - 18. Solbrille mafian på tokt!


//Synnøve


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsøyeblikk


God onsdag folkens!

Idag dere, IDAG kom endelig pakken fra mine foreldre i nord, som ble sendt tids nok til å komme frem før bursdagen min for en uke siden. Det er alltid kjempestas å få pakke hjemmefra, så det har vært litt småtortur å måtte gå å vente pakken. Men endelig kom den frem. Og som dere ser er mamma veldig flink å pakke inn. Les: masse teip.

I pakken var det en gjenglemt julegave, fotoalbum med bilder fra da jeg var lita, sjokolade, grytelapper, te og ett bursdagskort. Samt en sånn fødselsgreie med info og bilde av meg. Det synes jeg er utrolig stas å ha. Og bildene fra barndommen var utrolig gøy å se, samt en smule rørende. Teen gleder jeg meg veldig til å prøve, Mango & passionfruit, det høres jo utrolig godt ut. Det frister faktisk å ta den med på jobb.

Som sagt, alltid stas å få pakke fra nord!


//Synnøve


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsøyeblikk, Hjemmet


God Tirsdags morgen!

I går var jeg litt uheldig når jeg stilte inn alarmene for idag, jeg klarte nemlig å sette en på kl06.05 istedet for kl07.05. Dermed våknet jeg en time tidligere enn tenkt, sovnet igjen og hørte ikke alarmene kl07. Jeg burde egentlig bare stått opp første gangen jeg våknet men men... Jeg tar ikke noe skade av å stå opp litt senere enn planlagt idag.

Jeg har ingen planer om å trene i dag, etter økter to dager på rad synes jeg det er viktig å ta en hviledag. Når treningsgleden virkelig slår inn har jeg en tendens til å overdrive, så jeg skal holde meg litt i nakkeskinnet denne gangen. Dessuten er det som står på agendaen idag å få vasket leiligheten. Er det mulig å ønske på seg eller meditere på seg støv på hjernen? Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde litt. Jeg er jo glad jeg har en ganske avslappet holdning til rengjøring, det stresser meg aldri. Men jeg er kanskje for avslappet noen ganger. Uansett, jeg skal kjøre en liten meditasjonsøkt og så skal jeg kaste meg rundt å få gjort det jeg rekker.

Ha en fin tirsdag!


//Synnøve


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsøyeblikk, Styrketrening


God kveld :)

Sitter her i nattpysjen og koser meg. Kom nettopp hjem fra kurs, og har sår tunge etter all ananasen jeg har spist. Det har vært en rar mandag på mange måter. Ikke har jeg hatt noe mandagsfølelse what so ever. Det føles liksom ut som om vi er midt i uken nå. Men sånn er det når man tar helgen midt i forrige uke. Mandagsfølelse eller ei, jeg fikk uansett startet uken med en knallbra økt med bentrening. Og det takket være kveldskurs istedet for min faste tidligvakt.

Det satt litt langt inne å trene noe som helst idag da det verket litt over alt etter PulsStep økten i går. Men jeg begynner å finne igjen både treningsglede og lyst, og da er det viktig å holde seg i gang. Jeg besluttet meg for å kjøre lår og rumpe til slutt og fikk en god trening ut av det. Så nå stålsetter jeg meg litt for to dager med støle muskler.


Økten ble som følger:

• Dype knebøy: 40kg, 3x8

• Utfall med stang: 35kg, 3x8 på hvert ben

• Hiptrust med stang: 60kg, 3x10

• Ytterside lår i kabel: 2kg 2x10 på hvert ben

• Innerside lår i kabel: 2kg 2x10 på hvert ben


Jeg var litt "snill" med meg selv på vektene idag, og tok hensyn til at jeg var sliten i bena etter treningen i går. Likevell, synes jeg at å være oppe på 40 kg i dype knebøy er bra. Jeg kjenner meg litt gira på å kjøre en maksvektøkt ganske snart. Det er lenge siden sist!


//Synnøve


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsøyeblikk, Venner, Antrekk, Uken som var


Ukens opptur: PulsStep

Uken ble avsluttet med knallgod PulsStep økt på 3T. Til tross for at jeg holdt på å glemme timen her jeg satt å blogget tidligere idag. Jeg hadde ikke spist frokost siden før kl 11 og rakk akkurat å lage meg en banan/spinat/alfaspire smoothie. Viste seg å være bra mat før trening det!


Ukens overraskelse: Feriepenger

Jeg er virkelig ikke den personen som er flink og følger med på lønnslippen sin og så videre. Jeg ble totalt overrasket da jeg fikk melding fra banken fredags morgen og så summen som hadde havnet på konto. Utrolig koselig overraskelse. For her har jeg gått og stressed med å få nedbetalt masteren slik at jeg skulle ha råd til å betale resten av ferien. Never mind!


Ukens beste kupp: 17.mai kjole

Ok, jeg måtte bytte ut "ukens beste kjøp" med kupp istedet. For det er ikke ofte jeg spanderer stort på meg selv på kjøpefronten. Og jeg elsker å få ting second-hand, og det er ofte ett enormt kupp. Så jeg må bare fremheve kjolen jeg hadde på meg på 17.mai, for den fikk jeg av en god venninne. Superdelikat, feminin og nydelig.Ukens irritasjon: kredittkort reklame

Bare jeg som blir irritert over denne reklamen på radio? Hvor du hører ca-ching lyden og damen sier "ny sykkel". Hvorpå samme lyd følger og damen sier høyt "Ny elsykkel!". Etterfulgt av en ny penge lyd og damen roper "NY ELBIL!!!". Jeg lurer på følgende: driver de på å rekrutterer folk til luksusfellen eller??


Ukens nedtur: Ingen helgefølelse

Det har jo selvfølgelig noe med at det ble storslått feiring av 17.mai på onsdag, hvor jeg på torsdagen etter hadde fri. Og at jeg jobbet på lørdag. Jeg sitter idag og føler det er onsdag, og at jeg egentlig burde ha vært på jobb.


Ukens små glede: Sushi

Ok, så bar planen å dra ut å spise på solsiden, og dermed er take away sushi litt skuff. Men det er uansett utrolig stas å være med de flotte folka. Ikke alt går som planlagt og da er det bare å gjøre det beste ut av det. Og det synes jeg vi fikk veldig godt til. Jeg storkoste meg med min livsrett og godt selskap.Ukens hekta på: Smoothie

Klart jeg har tatt i bruk den fantastiske bursdagsgaven i bruk fra og med dag en. Fredagen lagde jeg meg til og med hele TO smoothier. Og det har så langt alltid blitt en grønn smoothie hver dag. Det er så ufattelig godt, også er det min lille hjelper i å klare å legge på meg.


Ukens låt: Ricky Martin/Maluma - Vente Pa' ca

Det er så ulikt meg å elske slike sanger, but this I do love. Og andre latino-inspirerte sommersanger. Jeg føler det er sommerlåt-trenden i år. Og for en gang skyld digger jeg den trenden. Dette er min sommerlåt nr.1 og den får meg alltid i godt humør.


Ukens tips: Det er ikke tull

Sliter du med å våkne opp om morgenen, vell det gjør jeg og. Og hvor ofte har du ikke lest eller hørt at det beste er å stå opp til en fast tid. Bestandig. Altså, jeg mente lenge det var noe bullshit. Men så hadde jeg en uke hvor jeg var fantastisk flink til å stå opp mellom kl 7 og halv 8. Og nå driver jeg på å våkner 6.50 presis. Ikke at jeg har lært meg å stå opp om jeg har alarmen på en time eller to senere. Det blir neste steg, men der har du altså effekten av å stå opp til faste tider. Hver dag.


Ukens hendelse: 17.Mai

Det er jo ingenting som toppe denne uken, eller hele denne måneden mer en 17.Mai feiringen. Jeg hadde jo mine baktanker om at det skulle bli litt vemodig for min del. Men, med så gode venner rundt meg så var det lett å glemme de små sorger jeg hadde over å fylle 27år og være singel. Jeg drakk champis, jeg spiste kake, jeg fikk gave, jeg skravlet, danset og lo. Det var bare helt fantastisk!

//Synnøve


Likes

Comments

Skrevet i : Venner, Festligheter


Hei hå, ja jeg lever.

Og neida, verden gikk ikke under da jeg ble 27 år gammel. Tvert i mot, det ble årets store begivenhet og et festlig minne for livet jeg aldri ville vært foruten. Jeg har så flotte mennesker rundt meg, gode fantastiske venner, at å ende opp med en dårlig bursdag skulle være godt gjort.

Dagen startet tidlig for å hoppe på første buss til Veronica for å hjelpe til stelle istand til fest. Utrolig artig hvordan jeg alltid ender opp med å få ansvaret for serviettene, og min enkle "go to" løsning er som vanlig å stappe dem i glassene. Enkelt og pent! Etter det ble det kaffe, sminking, noen siste danderinger og venting på gjester. Vi ble en flott liten gjeng på 5 stk, hverken for mange eller for få. Akkurat passe, og jeg vil si vi storkoste oss alle sammen!Det gikk først i en staslig og klassisk champagnefrokost, med NRK's 17.mai feiring i bakgrunnen. Senere ble det kaffe, kransekake, krem, bær og marengs. Spretting av knall bon-boner med kroner og meget tørre/dårlige vitser. Spilling av Ryktet går. Jeg ble også sunget bursdagssang til, noe jeg finner utrolig kleint da jeg ikke vet helt hva jeg skal gjøre som er den eneste som ikke synger. Men, utrolig stas da! Fikk bursdagskort og en kjempeflott gave som kommer til å brukes ofte.

Senere ble det mekking av biff og vi byttet til daffeklær alle mann. Jeg er imponert over at maten faktisk ble så god med tanke på x antall glass med champagne hver og en hadde innabords. Det smakte uansett utrolig godt etter en lang dag med søte kaker. Den eneste nedtturen i det hele var å vende nesen hjem igjen når siste bussen gikk.

Men for en fantastisk dag!//Synnøve


Likes

Comments

Skrevet i : Venner, Sminke og mote


Hei og god lørdag!

Utrolig deilig med frihelg når det er finvær. Igår var jeg innom Rikke for å titte på gullruten og gjennomgå en søppelsekk med klær hun skulle kvitte seg med. Jeg ELSKER å gå igjennom klær folk ikke skal ha. Jeg ELSKER å få klær second-hand. Når venninner melder i fra at nå har de ryddet klesskapet er jeg rask med å si ifra at jeg vil ta en titt. Det er alltid noen gullbiter å finne for min del. Og med en helt søppelsekk ble det noen biter å finne.

Jeg tror oppritkig 40% av klesskapet mitt er klær jeg har mottatt fra andre venninner. I allfall 50% av kjolesamlingen min er kjoler jeg har fått overta fra andre. Det andre har mistet gleden av å bruke finner jeg glede i. Og når jeg går lei gir jeg det videre selv. Jeg synes det er en fin deal å "resirkulere" klær på den måten.Jeg har også fått overta noen godbiter fra Veronica som jeg oppdaget når hun ryddet igjennom flytteesker. Blant annet to smekklekkre sorte vesker. Elsk, elsk, elsk. Og to jakker jeg ser frem til å bruke i sommer. Den blåe er en stor favoritt allerede. Og siden min store sorte veske er ganske sliten har denne med lekker leopardmønster inni fått overta den plassen. Jeg er så fornøyd jeg!


//Synnøve


Likes

Comments

Skrevet i : Singellivet, Soulsearching, Dating


Hei og hå!

Vet dere hva? Det finnes så utrolig mange faser man går igjennom som singel. Alt fra "jeg vil ha kjæreste nå!" til "happy n' single" faser. Fra "jeg vil ikke møte noen nå" til "herregud jeg finner bare feile fyrer". Fra "Alene og trives med det" til "fuck forever alone" fasen. Og selv om jeg stort sett danser mellom "happy n'single" og "Alene og trives med det", har jeg dager jeg dypper innom "jeg vil ha kjæreste nå" og "fuck forever alone".

Akkurat i dag er jeg innom "herregud jeg finner bare feile fyrer". For det er litt sånn det føles idag. Jeg føler meg som Carrie i Sex and the City. Det er noe feil med alle. Eller kanskje det bare er noe feil med meg som leter etter feil? De er stort sett hyggelige karer, men så kommer det frem; bor i feil by. Til tross for at jeg har en ganske liten radius på alt av dating apper. Hjelper lite om de likevel dukker opp hos meg pga gjennomreise. Eller så jobber de offshore 4-5 uker. Jeg er veldig usikker på om det er noe jeg vil takle. Jeg kan ikke fordra utilgjengelighet.

Eller så bærer de på en bagasje jeg finner vanskelig å akseptere eller se stabilitet i. Ellers så er de smørblide idioter som plutselig tar en 180 og er stikk motsatt av hva de har presentert seg som. Ok, siste der er veldig hard og brutal. Men altså, når han vet jeg er ute etter noe seriøst så skal han ikke spille med for så å snu om og si "nei jeg vil ikke noe seriøst nå". Gah, hva skjedde med ærlighet og åpenhet?

Kanskje jeg idag egentlig har skjønt at jeg kommer til å bli singel en stund? At det bare er en uke til jeg sitter der 27 år gammel og singel. Eller at jeg skal feire min første bursdag som singel på en god del år? Eller så er jeg bare en håpløs optimist som møter feile folk. Eventuelt bare en singel pessimist som finner noe feil i alle?

Ikke vet jeg, men herregud la meg gå tilbake til "happy n'single" plis. Jeg liker ikke å være pessimist. Kanskje er det et tegn på at jeg bare skal legge ting litt på hylla. Ta en dating-pause og fokusere på meg selv. Slutte å S-T-R-E-S-S-E med det liksom. Ikke at jeg egentlig føler jeg stresser, jeg blir bare litt smålei av å bli skuffa.

Men i det hele har jeg skjønt en ting, jeg er nøgd til å ha litt humor over det hele. Litt svart humor. Spøke med at skybært er min date på 17.mai. Eller at jeg skal starte en kattefarm, eventuelt bare bli nonne. Tegne fjes på puten på siden av meg og snappe til venner at jeg endelig møtte prince charming. Eller at det kanskje er en prins inni Jax (katten min), og han vil komme frem om jeg bare gir han et skikkelig smellkyss.


Sånn, det var dagens utblåsning fra single-synnøve!

ps. joda, jeg har det jo fint!


//Synnøve


Likes

Comments

Skrevet i : Singellivet, Venner, Bok og lesestoff, Uken som var, Yoga og Meditasjon


God tirsdags morgen!

Jeg var helt kake etter yogatimen i går så fikk ikke postet dette da. Det var for øvrig den beste yogatimen jeg har hatt ever. Digg! Jeg tenkte jeg skulle gjenoppta "uken som gikk" innleggene, synes de er koselige jeg.


Ukens opptur: Finvær

Ingen kan vel benekte at det var deilig å endelig få litt vårvær i forrige uke. Det var kjempedeilig, bare synd jeg jobbet kveld hver eneste dag. Og synd det er kaldt igjen nå som jeg stort sett jobber tidlig. Typisk min flaks det. Men jeg tar det lille jeg får, og forrige uke var fantastisk.

Ukens overraskelse: Hekta på kjærlighet

Boken jeg fikk låne av Veronica har virkelig satt ting i et nytt lys for meg. Det er enkelte ting med denne "frank"-personligheten som minner meg om en jeg traff for en stund siden. Spesielt den manglende evnen til å ta kontakt, og å utdype ting.Ukens beste kjøp: Mat

I det siste har pengene kun blitt brukt til mat, så har ikke så mange fantastiske kjøp å skryte over. Annet en det som holder meg mett og god. Ferie skal betales, og penger skal spares. Da er det shoppestopp.

Ukens irritasjon: rotekopp

I uken som gikk var jeg bare møkk lei av alt som omhandlet oppvask og rydding. Men det hjalp liksom lite for jeg ble likevel, og om ikke mer, irritert over hvor flink jeg er til å rote. Jeg er en mester. Og det synes dårlig når jeg er like flink å rydde som jeg er å rote. I forrige uke ble det alt for dårlig med ryddig tho,

Ukens nedtur: ?

Jeg kan egentlig ikke huske at det var noe som dro meg ned forrige uke. Enten har jeg fortrengt det, ellers så var ukens om var stort sett, om ikke kun, flott. Og det liker jeg.

Ukens småglede: Å hjelpe andre

Det beste med forrige uke var jo det å kunne stille opp for Veronica! Både på mandag og på søndag. Når man går igjennom esker for esker med stuff oppstår det både diskusjoner på hva som måtte beholdes og mimring tilbake til gode og dårlige øyeblikk. Jeg vet hvordan det er å flytte, det er stressende og kaotisk. Da e det godt å kunne være til støtte.Ukens hekta på: Lipgloss

I forrige uke var jeg totalt hektet på en lipgloss i fra Makeup Mekka. Aqua shine lip gloss i fargen Tipsy in Tokyo. Jeg har begynt å bevege meg litt bort i fra å skulle ha supermatte lepper. For min del er det skinnende lepper som gjelder i år, og denne er bare fantastisk. Og så lukter den friskt av mint, elsk!

Ukens oppdagelse: PulsStep

PulsStep timen på søndag i uken som gikk var fantastisk! Følte virkelig jeg fikk tatt skikkelig i, og jeg storkoste meg og digget stemningen i rommet. Jeg skjønner hvorfor jeg var mye på disse timene for noen år tilbake, og det er gøy å gjenoppdage.

Ukens låt: Bloodstream - Astrid S

Den har vel nesten gått på repeat siden den kom ut, jeg blir aldri lei. Jeg digger den. Kan høre på den i evigheter. Om du setter kun denne sangen på repeat er det nesten vanskelig å høre når den starter og slutter, blir som en endless loop av deilig musikk.

Ukens tips: Meditasjon

Jeg begynner virkelig å skjønne hvor viktig de 10 minuttene daglig betyr for meg. I hele forrige uke sørget jeg får å meditere 10 min hver dag. Å avspenne daglig er virkelig å anbefale. Jeg føler meg alltid mer årvåken og tilstedet. Litt rart, men ved å ta en pause fra livet i 10 min føler jeg meg faktisk mer i livet.//Synnøve


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsøyeblikk, Venner


Hei og god mandag!

Igår tok jeg turen til Veronica for å bidra litt i flyttestyret. Det er ikke bare bare å male en hel leilighet samtidig som man er halvveis flyttet inn og skal bo der. Så siden søndagsplanene mine ble avlyst fant jeg ut at jeg like så godt kunne stille opp! Vi rev av maskeringsteip, hang opp klær og gikk igjennom en del esker med stuff. Etter på dumpet vi ned i sofaen plassert midt i rommet og snakket om møbleringsplaner. Ellers gikk praten løst om alt og ingenting. Og selv om vi begge var slitne og trøtte synes jeg det var mye koseligere enn å sitte alene hjemme.


Nå skal jeg slenge på meg treningsklær og rusle til senteret, for det nærmer seg yoga tid. Jeg ser frem til å bli varm og god, samt å få løst opp litt diverse stivheter i kroppen. HotFlow timen på mandager har blitt en favoritt!


//Synnøve


Likes

Comments