Header

Skrevet i : Hverdagsøyeblikk

God formiddag, dere!

Idag har jeg fri, og jeg sitter fortsatt her i pysj, fleexe og med kaffekopp nr 2. Som regel pleier jeg å ha fått unnagjort en tidlig treningsøkt på 3T på dager jeg starter sent eller har fri. Men fuck it, i dag var det bare alt for godt å ignorere vekkerklokken klokken 8 og heller sove til kl 10. Og etter frokost, kaffe og litt Dragon Age spilling var klokken plutselig mye. Dermed tror jeg det blir en total fri dag idag. Trene kan jeg jo gjøre imorgen før jobb. Herlig.

Senere i dag skal jeg på middag med jentene og det blir kjempestas! Idag er dagen før lønning så da er det litt greit å spleise med dem. Det er også en stund siden vi har møttes på hverdagen og pratet løst uten alkohol i blodet og feststemning i hodet. Haha. Det må jo til det og! Også er jo venninner det beste man har som singel. Jeg ville aldri verden vært foruten dem nå.

Ellers er Trondheim velsignet med latterlig fint høstvær for tiden. Jeg vil bare ut å nyte det! Desverre må jeg prioritere å rydde og støvsuge leiligheten og ta vare på pusene. Litt fornuftig må jeg jo være ;)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsøyeblikk, Singellivet

God tirsdag, folkens!

Da sitter jeg her med dagens første kaffekopp og skal prøve å ikke nevne hvordan det er å gjennomgå ett brudd. Det vanskeligste er å slutte å nevne det og ta tilbake hverdagen. Jobb, venner og dating. Alt det der kan gå helt fint, men det er den lille hverdagen som er tøffest. Men jeg gjør jammen ett forsøk! Eller to. Eller mange. Jeg akter ikke stoppe opp. Jeg har lært meg å ha en liten "fuck it" mentalitet. Enten det er "fuck it jeg orker faen ikke trene" eller "fuck it i dag skal jeg faen meg trene".

Å ha dårlig samvittighet for ting som ikke går riktig vei orker jeg ikke. Det vil bare bidra til å gjøre den lille hverdagen enda tyngre. Og slikt tull er bare å legge bort. Det er godt over en uke siden siste treningsøkt, og som regel pleier det å være noe som gir meg dårlig samvittighet ovenfor meg selv. Men, fuck it. Jeg trener igjen når jeg føler for det. Og dere, i dag føler jeg virkelig for det. Vet ikke helt om jeg orker å dra til 3T senteret for å trene, da jeg sto opp litt sent for å rekke alt det som kommer etter. Du vet, dusjing, hårtørking osv... Men en real hjemmeøkt er da bedre enn ingenting det! 

Så fuck it, det blir hjemmeøkt idag da! Og til deg der ute, hva enn du måtte ha litt trøbbel med å få til, gi deg selv en liten pause, ha litt fuck it mentalitet. Du er en sterk kvinne selv når ting ikke går din vei! Lett og glemme, vanskelig å huske. Greit å bli minnet på det! 

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsøyeblikk, Singellivet

​Hei og god lørdag!

Det er lørdag og jeg har fri! Og etter forrige innlegg vil jeg bare poengtere at jeg har det utrolig bra. Det er bare det at jeg undres over hvorfor jeg ikke føler mer, for jeg føler at folk forventer at jeg skal ha det tyngre enn hva jeg faktisk har det nå. Jeg er jo vandt til å bo alene, det har jeg gjort siden X ble student i fjord. Det eneste nye for meg nå er å ha økonomisk ansvar for alt, helt alene. Og so far so good. Alle regninger er betalt og jeg her klar for lønning og nye utfordringer. 

Jeg kjenner mye på den friheten jeg har som singel. Den er deilig, og jeg kan godt forstå at mange trives med å være singel. Jeg står for valgene jeg tar helt selv. Jeg trenger ikke forhøre meg om noe, bortsett fra når jeg trenger moralsk støtte fra venner. Jeg kan spille den teite kpop musikken min så høyt jeg vil uten at det er noen som blir lei. Jeg kan ta meg en tur til byen for å snoke i butikker. Stikke på trening når det måtte passe meg. Plassere ting der jeg synes de passer best. Spontant stikke til en venninne for å daffe. Alt jeg skulle finne på å gjøre må ikke samkjøres med noen. Det er en frihet som er ganske deilig det. Utrolig nok.

Og det er nok en årsak til at jeg har det så pass bra som jeg har det. En annen grunn er at jeg har vært lur og turt å begynne å sondere dating-terrenget. En del av det å komme seg videre er å tørre å møte andre. Spesielt for meg som i mange år har jobbet hardt for å komme meg mest mulig ut av et tykt skall av sjenerthet. Tanken på å falle tilbake i det er faktisk skumlere enn å møte nye folk. Og jeg synes det å møte nye folk er ganske skummelt! Det at jeg faktisk tørr har gjort det lettere for meg å komme meg videre. 

Og før noen bekymrer seg, det er mitt valg. Jeg tar det helt med ro, stiller opp med åpent sinn og tar det slik som det kommer. Frihet. 


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsøyeblikk

Oisann, hei!

Det var virkelig ikke meningen å bare forsvinne her fra. Det er bare at siste uken har vært tankefull og rar. Jeg har vært så tiltaksløs. Jeg har absolutt ikke villet noe. Og jeg har bare gitt faen. Jeg har sovet lite for jeg har ikke hatt noe lyst til å gå å legge meg. Jeg har spist pytt-i-panne, fjordlands og grandis for jeg har ikke orket å lage noe. Jeg har heller ikke trenet. Har ikke klart å finne energi til det.


Jeg har grublet mye. Føler jeg for lite? Burde jeg være langt mer trist? Jeg har undret over hvorfor det har vært så lett for meg å gå videre. Fra et langt forhold, fra forlovelse. Var vi på vei mot slutten uansett? Var det bare blitt til noe som var? Hvorfor skulle det ellers være så enkelt å gå videre? Igjen, føler jeg for lite?

Jeg har ikke lyst å føle noe mer heller. Så kanskje mindre søvn, litt dårligere matvei og lite ork er min måte å gjøre det på. For hvorfor bruke energi på noe som er over? Kanskje det er den mentaliteten som hjelper meg. Vi hadde fine år sammen, og det er slik jeg vil huske det. Å tvinge meg selv til å prøve å føle meg mer trist hjelper ikke. Det leder ingen vei. Å ligge i sengen å tenke på om jeg har reagert nok hjelper heller ikke.


Jeg må bare ta det slik som det er. Jeg er ikke trist, ikke trist nok til å felle noen tårer. Jeg kjenner små stikk når det er noe som fremkaller et minner. Og jeg gir i fra meg et lite sukk. Men jeg er ikke trist. Jeg er heller ikke sint. Fortvilet. Eller bitter.

Selvfølgelig er det viktig å kjenne og føle på det lille jeg føler, og det jeg måtte føle fremover. Men jeg må slutte å gå rundt å undre på hvorfor jeg ikke føler mer. Og jeg må absolutt slutte å gå rundt å gi faen. Ta tilbake det aktive livet. Fra og med nå. 

Likes

Comments

Skrevet i : Uken som var

Ukens opptur: Lørdag

Hele uken gikk jeg å så frem til selveste lørdagen, for da skulle vi feire min gode venninne, Veronica. Jeg var litt småbeskymret for at jeg hadde gått med så alt for høye forventinger, men kvelden skuffet ikke. Stemningen var på topp og vi koset oss virkelig alle sammen. Kvelden førte oss til utestedet Fire fine og jammen ble vi ikke der til stengetid! Så bra var kvelden.


Ukens overraskelse: Det går bra

Her må jeg egentlig bare nevne at jeg har vært veldig overrasket, og fortsatt er, over hvor bra singeltilværelsen har gått så langt. Og ikke minst hvor bra jeg har taklet det. Det kan jo fort hende det blir andre boller når diverse stress og forsinkede følelser slår inn. Ikke vet jeg. Jeg vet bare at det går fint, og at jeg er ganske innstillt på at det skal fortsette å gå slik.


Ukens beste kjøp: Min egen xbox

Tenk det, nå eier jeg faktisk men egen xbox. Min aller første spillkonsoll for bare mine penger. Og jeg digger det. Det var noe av det første jeg bestilte da bruddet ble ett faktum. For jeg bruker ikke bare xboxen til spill, men også til Netflix, Youtube osv. Hverdagen hadde blitt veldig rar uten.


Ukens irritasjon: Anlegg

Planen var jo og at jeg skulle få på plass nytt anlegg før X tok med seg sitt. Men jeg tok det litt for gitt at butikken hadde alt på lager... Tro meg irritasjonen var stor da jeg fant ut at det var deler som måtte bestilles fra et hovedlager. Og tro meg jeg ble irritert på meg selv for at jeg ikke hadde sjekket det før det var for sent til å få det til helgen. Så nå må jeg pent gå denne uken uten mulighet for høy musikk. Og jeg er glad i musikk


Ukens nedtur: Tomt

Det var definitivt å våkne på søndag og finne tomme bokser og hyller i bokhyllen, tomme hyller der xbox og forsterker hadde stått i tv'benken og stusslige tomme høytalerhyller på veggen. + at alle eskene jeg hadde pakket ut av soverommet for X også var borte. Samtidig som det er godt at X har flyttet ut, er det samtidig litt rart. Men sånn vil det jo være. Har i går og i dag omrokkert litt på ting for å fylle opp tomrom.


Ukens små glede: Pusekos

Det er helt fantastisk hvor herlig det er å ha dyr, spesielt når jeg går igjennom en slik situasjon i livet som nå. Kattene har vært så varme og gode i det siste. Ligget i armkrok, på faget, ved siden av. De har på en måte forstått at jeg har vært litt ute av meg, litt distrahert og litt ekstra distre. De beste stundene har vært å ha de nær når jeg har lagt meg eller når jeg har våknet.


Ukens "hekta på": Tinder.

Hah, altså denne sveipingen kan virkelig være avhengighetsskapende. Det har og vært en fin distraksjon fra negative tanker å gå rundt med små sommerfugler i magen mens jeg har ventet på svar. Jeg har og hatt mange artige og koselige samtaler. Og ikke minst har det hjulpet meg litt videre i livet.


Hvordan har din uke vært? :)

Likes

Comments

Skrevet i : Sminke og mote

Hei og god lørdag!

Da er jeg i langt bedre humør en hva jeg var på forrige innlegg. Jeg trengte på mange måter å få skrevet det, og det var godt å få det jeg satt å tenkte på ned i ord. Jeg tror nok bloggen vil være viktig for meg i tiden fremover. Men den kan ikke bare handle om å taklesingellivet. Den må handle om alt det andre også!

For i kveld skal en god venninne av meg feires, for flotteste Veronica fyller 26 år! Og jeg ser fram til å koble av og bare ha det gøy med jentene igjen. Det er alltid så flott å møtes til fest og glede med disse jentene altså. Også elsker jeg jo å ha en grunn til å pynte meg ekstra. Så selv om det enda er en stund til jeg skal dra skal jeg sette i gang. Ingenting er bedre enn å ha god tid. Også er jeg innmari gira på å komme meg av gårde så jeg får gitt den herlige bursdagsjenta en varm, stor og god klem. 

Vi snakkes ;)

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsøyeblikk

​Det er lørdagene som blir rare. Som singel. Det er ingen å mase på å få opp for å spise frokost sammen. Det er ingen å si god morgen til, som faktisk kommer til å svare med ord. Det er ingen formiddagsplaner som driver meg opp av sengen. Det er stille og rolig i leiligheten for uten en og annen katt som tusler til sitt neste liggested. Og det som gjør denne lørdagen enda rarere er at X skal pakke tingene sine og ta siste steget i å flytte ut. 

Det er merkelig å ha tingene her per dags dato, og det er merkelig å tenke på at de skal forsvinne. Det er som om leiligheten svever imellom den gang da og . To forskjellige tider. Sånn sett skal det bli godt å få tingene ut slik at jeg og leiligheten kan komme oss til samme tid. . Samtidig er en del av meg ikke helt sikker på hvordan det blir å sitte her på søndag med bare mine ting. Men uansett må jeg bare oppleve det å komme meg videre. 

For jeg er veldig innstillt på å være bare meg her. Dermed trenger jeg at leiligheten samspiller seg med min innstilling. Det klør liksom litt i fingrene på å ta bort ting. Få stedet til å være mitt. Og da skal det bli lettere å sitte her alene, og faktisk kose meg! For jeg er halvt Berghei, så jeg trives utrolig godt i egent selskap. Jeg må bare bli vandt med det. 

//Synnøve


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsøyeblikk

Der er rart at jeg som 26 år skulle sitte her å føle meg enda mer voksen. Jeg trodde liksom at jeg var voksen nok jeg. Men der tok jeg feil. Det er mange faktorer i voksenlivet jeg ikke har hatt før nå. Ny strømavtale i mitt navn er på plass. Tv og internett også. Og jeg har meldt ifra til NRK at jeg har overtatt en tv. Jeg skal altså begynne å betale lisens på egenhånd.

Det er ikke slik at jeg ikke har betalt noe av dette, jeg har jo bidratt X med halvparten de årene vi har bodd sammen. Jeg har og vært så heldig at opp igjennom årene har jeg bodd på hybler der egen strøm-, tv og internett avtale ikke var nødvendig. Og da jeg flyttet inn med X hadde han allerede alle avtalene på plass.

Men nå sitter jeg her da, singel, og skal betale alt dette alene. Det gjør jo automatisk slik at jeg har begynt å tenke lagt mer økonomisk en før. Det blir desverre ikke Santa Maria taco fremover i dette huset. Jeg har undret meg om jeg må venne meg til kaldere og kortere dusjer, samt å lære meg å slå av varmovnen når tempereaturener sånn passe. Heller balle meg ekstra inn. Jeg bør også absolutt begynne å ta med middagsrester på jobb. Og kanskje bake brød selv.

Jeg må også sette opp ett budsjett. Det har jeg aldri trengt før. Jeg har alltid fått det til å gå rundt på ett vis uten å ha en plan. Nå er det lureste å starte med en plan. Og ikke minst ha en god oversikt over når visse utgifter kommer. Så jeg ikke blir overrasket. Uansett. Jeg er ganske målbevisst på at jeg SKAL klare meg. Og med den innstillingen så burde det jo gå.

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsøyeblikk

Kjære kjære bloggunivers, her er jeg igjen da.

Hei foresten. Det er en helt ny meg som møter dere, en helt annen versjon en hun som trengte en pause. Fra å dele tiden min med noen, har jeg all tid i verden til det jeg vil. Altså, mye tid går til jobb og kattene, men tiden til overs er bare min. Ja, jeg er singel. Ja, jeg og X bestemte oss for at det var best å gå hvert for oss. Det er selvfølgelig trist og kjipt, men sånn er det. 26 år og singel, gitt. Den kunne vært så bitter å svelge og godta, men jeg er så heldig at hodet mitt har klart å se de lille positive tingene i hverdagen.

Jeg kunne valgt å synke ned i hjørnet i sofaen, bare tenkt på ting som hadde kommet til å gitt meg angst, git faen i hvordan jeg så ut eller hva jeg fikk i meg. Rett og slett bare gått rett i kjelleren. Men, jeg er en sterk kvinne. Livet går videre. Og selv om jeg selvfølgelig har de små tunge stundene, synes jeg det likevel er så viktig å tenke på det positive. Rett og slett å velge å omgi meg med positivitet og positiv tenking.

Så jeg har laget en liten liste over hva jeg synes er veldig positivt med å være alene akkurat nå. La meg gjøre helt klart at dette er ikke noe jeg har savnet mens jeg var i et forhold. Det er bare ting som er positivt akkurat nå etter at jeg ble singel.


1. Har bare meg selv å forholde meg til

Nå som jeg er bare meg trenger jeg ikke å dobbeltsjekke alt. Blir jeg bedt bort på middag så er det bare å si ja. Det er så greit å bare kunne si ja eller nei kun på bakgrunn av meg selv, trenger ikke å høre om det er greit eller si ifra. Eller å høre om X vil være med. Det er litt godt det. Det er jo ikke sånn at jeg har fått lite alenetid under forholdet, det er bare det at min tid er 100% min tid.


2. Ingen stress med middagen

Det store middagspørsmålet har nå blitt veldig liten. Det er så mye enklere å finne frem til dagens middag når jeg bare er meg selv.. Så lenge jeg har lyst på det er det bare å kjøre på. Og er jeg sulten har jeg ingen å bli forbannet på under handlingen eller matlagingen. Jeg er et lite mattroll.


3. Gjøre det som jeg vil hjemme

Når det kommer til interiør og ting hjemme gjør jeg som jeg vil. Det vil ikke komme noen å si at det går ikke, eller det bør ikke være slik. IKKE at X var en kjip fyr på sånt. Det er bare så greit at jeg kan hoppe rett i det nå. Har jeg lyst å male soverommet mørkt grå så gjør jeg det. Og det frister litt ;)


4. Min musikk

En annen ting er at jeg kan høre så mye på min sære musikk så mye jeg vil. Japansk rock, kjør på! Koreans hip hop, kjør på! Så høyt som mulig!


5. Mer plass

Jeg har mer plass, og det er deilig for meg som har følt at jeg har for liten plass. Plutselig har jeg en ekstra stang og kurvrekke i garderobeskapet. Mer plass til oppbevarng i bod og under seng. Det er deilig det. Tro om jeg må omorganisere ting? Eh, ja! :D

Likes

Comments

Jeg beklager for stillheten på bloggen for tiden. Jeg lover å komme sterkere tilbake når jeh føler for det. Inntil da må jeg bare beklage, og be dere ha litt tålmodighet med meg. :)

Likes

Comments