Header

Skrevet i : Singellivet, Dating


Jeg har tidligere nevnt at jeg ønsket å blogge om dating. Vel nå kaster jeg meg ut i det. (hjelp haha) Jeg tenkte at vi kunne starte med en liten samling av forskjellige typer jeg har møtt. Det er nesten litt rart hvor mye merkelige og snodige typer det finnes der ute.Snapperen: Dette er fyren du legger til på snapp også snapper han bare mye rart. Ensomme middager med en "smileykarakter" på andre siden av bordet. For nå kan man jo ta bilder av noe og klippe ut ting og lagre det som en smiley. Det har han gjort med f.eks kakemonsteret. Og sender meg snapp av "sushidate med monsteret". Og seriøse selfies med filter som gjør deg penere. Slike filer er jo noe jeg stortsett bare bruker just for fun. Neida, han er dønn seriøs med de forstørra øynene sine. Det snodigste er at vi ikke har snakket på eeeeevigheter men det kommer slike snaps fortsatt. Ta ett hint?


Aintgottime-man: Jeg elsker jobben min, men noen er rett og slett bare gift med den. Og dette er ikke rette fyr å date for han har rett og slett bare aldri tid. Men han sier ALDRI nei. "Jeg har kjempelyst å møte deg igjen, men dette prosjektet blah blah blah". Arbeidsnarkomane burde kanskje ikke fått lov å jobbe med flexitid og ha timebank? Jeg følte iallefall at det prosjektet var evigvarende og en unnskyldning for å slippe å være uhøfflig å si nei.


Akademikeren: Jeg velger å kalle han det, ikke fordi han var skyhøy på pæra, men jeg bare la godt merke til at han viste at han var god. Akademikertypen er ofte enten kjekk og arrogant eller en spinkel bedreviter. Han jeg møtte var sistnevnte, og jeg klarer dessverre ikke å finne spinkle og spe menn attraktive. For å ikke nevne den irriterende latteren!


Svensken: Jeg har møtt på flere svensker i min dating-karriere, fordi jeg rett og slett er svak for svensk. Språket altså. Svenskene jeg har møtt på har vært hyggelige og kjekke karer. Men også fløtepuser som aldri vil noe seriøst. Aldri. For de elsker "norska tjejer" og vil egentlig bare utforske feltet. Er det egentlig SÅ stor forskjell på norske og svenske jenter da?!?


Bilvrakeren/sniksnapperen: Dette er fyren som kjører rundt i vrakklare bilder bare fordi at han har lyst å kræsje den når det er på tide å bytte bil. Jeg kødder ikke. Det var det han sa. Fyren er kul, har en laidback stil og er skikkelig chill å være med. Men har bare noen litt for rare holdninger og meninger generelt. Pluss at han også snapper fryktelig mye rart. Spesialist på snipsnapping av andre.


Eiendomsmegleren: Du er heldig om du finner deg en eiendomsmegler som faktisk har tid til deg og som vil ha noe seriøst. Nye og ferske eiendomsmeglere er alt for opptatt av å bygge karrieren sin, og de er godt opp i slutten av 30-årene før de retter opp nesa og tenker "hey, hadde vært chill med dame og barn nå". Det er en stor grunn til at det er mange single eiendomsmeglere på Tinder. Jeg stusser veldig over hvorfor disse typene gidder å involvere seg når de ikke har lyst eller tid.


Shy guy: Jeg hadde egentlig aldri trodd jeg skulle møte noen som var mer beskjeden enn meg. But I did. Dette er fyren du enda ikke klarer å bryte ned barrieren til etter fjerde date. Som venninnene dine blir oppgitt av. Jeg ble så irritert over å hele tiden måtte bekrefte meg og det jeg sa. "ja, jeg mener det når jeg sier jeg koste meg igår". "jeg sier ikke at jeg vil møte deg igjen bare for å være hyggelig". Da han spurte om jeg kanskje ville treffes igjen etter fjerde date fikk jeg nokk.Jeg må bare innfinne meg i at jeg helt sikkert kommer til å møte flere rare typer der ute. Men jeg er fortsatt åpen for å prøve. For det er jo ikke noe som er feil med alle disse mannfolka. Det er rett og slett bare at personlighetene våre ikke matcher. Men, en dag så er det plutselig fulltreffer!


//Synnøve


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Inspirasjon, Hår


September 2015 gikk jeg hardt til verks på håret. I løpet av litt over en uke farget jeg det både blålilla og klippet det kort. Det er så rart å tenke på at det BARE er to år siden. Håret mitt er jo ganske langt igjen, noe som jeg synes er litt sykt med tanke på at jeg holdt den korte frisyren i godt over ett år. Det er og helt sykt å se tilbake på hvor langt hår jeg faktisk hadde, og at jeg etter bare noen få dager med tenking satt i frisørstolen og klippet halvparten av.

Jeg husker godt hvor digg det var å komme til en frisør som bare sa "Ja, så kult" og satte i gang. Det er så kjedelig å få høre "Er du sikker?" når du faktisk har bestemt deg. For jeg var ganske bestemt på at jeg ville ha det kort. Og jeg angret jo ikke. Når du har hatt langt hår en stund er det ganske fantastisk å kjenne luften i nakken, bruke kortere tid i dusjen osv.Bildet hvor jeg er blond er ifra Mai 2016. Rett før jul samme året stusset jeg tuppene. Så i løpet av 10 mnd har det vokst seg ganske langt igjen. Jeg har alltid vært heldig og hatt tykt hår som vokser i greit tempo. Det er en av grunnene til at jeg aldri har vært redd for å klippe meg. Det vokser ut igjen.

Og takk og lov for det, for nå etter noen år med kort hår så har jeg jammen ta lyst på langt hår igjen. Jeg elsker forandringer. Og å klippe det kort er jo en ganske rask forandring i forhold til å skulle spare det. Bildene under er jo hårlengde og hårfarge per dags dato. Jeg å nok spare det i godt ett år til for å ha i nærheten av samme lengde som første bildet. Jeg har klart det før så det skal ikke være umulig. Men, jeg ser så frem til at det blir litt lengre og jeg kan begynne med gode gamle frisyrer igjen.


//Synnøve


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsøyeblikk, Dating, Singellivet, Uken som var


Ukens opptur: Tur

Å avslutte uken med en frisk trilletur rundt Trondheim var virkelig forfriskende og deilig. Og det var akkurat det jeg trengte etter en etterlengtet rolig helg. Også var det utrolig stas å møte Silje igjen da det var noen uker siden sist.


Ukens overraskelse: Nok søvn

Det burde jo ikke være noe overraskelse hva nok søvn gjør med både hode og kropp. Men det er så lett å glemme i hverdager hvor jeg prøver å skvise inn mest mulig. Joda, jeg er ett b-menneske som trives med å være våken om kvelden, men samtidig har jeg innsett at jeg er også ett menneske som trenger mer søvn. Og overraskende nok er det ikke så vanskelig å få til om jeg bare er innstilt på det.


Ukens beste kupp: Slutte

Kan ikke akkurat si det blir så mye kupp-kjøping uken før lønning. Dessuten har jeg oppdaget at å få mest mulig for minst mulig ikke alltid er så bra. I min materialistiske verden har jeg lenge vært oppdatt av kvantitet og utvalg fremfor kvalitet. Jeg har lenge ikke skjønt meg på hvorfor folk invisterer i dyre ting. Men jeg har nylig fått åpnet opp mitt trangsynte syn på det. Det handler ikke om merkeklær, men kvalitet. Å invistere i ting som varer, både i bruk og i glede.
Ukens irritasjon: Oljete hud

I den siste tiden har huden min vært ekstra oljete. Uten at de store urenhetene dukker opp, takk og lov for det. Men oljete hud er uansett irriterende. Å gå rundt å føle seg klissete og at sminken ikke sitter på er ikke så digg. Det er nok bare den månedlige syklusen og litt dårlig veskeinntak som gjør det. Menjeg håper det retter seg opp snart.


Ukens små glede: Fredagskos

Ingenting er så digg som å bare ligge på sofaen under ett pledd og le av dumme videoer sammen med min beste venninne. På fredagen som var disket jeg og Vero opp med nachos, som i seg selv var helt himmelsk. Deretter boret vi oss godt ned i sofaen og bare daffet og så på mye rart på nettet. Det er så digg at man ikke alltid må finne på noe. At vi faktisk bare kan være sammen og slappe av.


Ukens nedtur: Avslutte dating

I forrige uke avsluttet jeg datingen med en jeg har møtt hele fire ganger. Det er litt kjedelig for det er ikke mange jeg har møtt flere ganger en 2. En rolig og herlig type, men så alt for forsiktig. Selv om rolig er bra, er det noe som heter for rolig også.Ukens hekta på: Kaffe

I løpet av forrige uke har inntaket av kaffe økt en smule. Kanskje fordi det begynner å bli kjøligere? Eller bare fordi det er så himmelsk godt? Jeg vet ikke helt, det er jo helt sikkert en kombinasjon av begge. For det er himmesk godt. Og leiligheten blir kaldere jo kjøligere det blir ute.


Ukens oppdagelse: Vil forelske meg

Dette er noe av grunnen til at jeg blant annet avsluttet datingen med en fyr i forrige uke. Ja det tar kanskje tid før følelser dukker opp, men når den potensielle gnisten ikke er der en gang er det ikke noe vits. Jeg ønsker å føle på forelskelsen, det oppdaget jeg i forrige uke. Den forelskelsen som gir deg sommerfugler i magen. Og gåsehud når du så vidt er borti personen. I want it.


Ukens pluss: Frihelg

Forrige ukes pluss var definitivt å ha frihelg. Og en frihelg uten de store planene. Utrolig deilig å bare la helge gå av seg selv. Samt å tilbringe lørdagskvelden på sofaen med xbox-kontrolleren i hånden. Lørdag er stort sett en dag du alltid gjør noe på som singel. Enten det er en bytur, date eller rolig kveld med venninner. Men denne gangen var jeg mutters alene. Xboxen, godteriposen og meg. Og ikke en eneste gang følte jeg meg ensom mens alle andre var ute på sitt. Jeg koste meg.//SynnøveLikes

Comments

Skrevet i : Venner, Tur


Hei og god søndags kveld!

I dag har jeg hatt den mest opplagte søndagen på lenge. Ikke fordi jeg ikke har vært på byen eller noe. Men hele helgen har gått med til å få nokk søvn, trene og slappe av. Jeg har fått 9 timer søvn to netter på rad, og det har virkelig gjort underverker. I går kveld, på lørdagskveld altså(!), valgte jeg nattpysj og xbox fremfor date, alkohol, ut på byen osv. Og det var skikkelig godt med kvalitetstid helt alene.

Så i dag har jeg rukket usettvanlig mye til å være søndag. Jeg har tatt mye oppvask, vasket klær, brettet klær. Jeg har meditert, blogget, spillet ett par timer på xboxen, sett ett par episoder av The Mist på netflix. Også har jeg gått en nesten to timers lang tur med Silje og lillepia. Tenk det.Å gå tur med Silje og lillepia var utrolig koselig. Vi gikk rett og slett rundt hele sentrum for å si det sånn. Fra meg til Ila, videre langs havpromenaden, opp til Bakklandet og hjem til meg igjen. Ved Skansen bro fikk vi oppleve at både gå- og togbruen åpnet seg for å slippe noen båter forbi.

Det var utrolig koselig å bare gå og prate om alt og ingenting. Perfekt søndagstur!


//Synnøve


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagsøyeblikk, Venner, Sminke og mote


Hei og god søndag!

På torsdag var jeg på et event på Byhaven kjøpesenter i regi av BAG. Det var Rikke som bare hadde meldt oss på litt spontant, og jeg tenkte hvorfor ikke? Jeg er alt for dårlig til å få med meg slike eventer, kundekvelder, shoppingfrokost osv. Jeg må bli flinkere, for kvelden var rett og slett gøy.

På vei inn fikk vi hver sitt lodd for å være med i loddtrekkning av fine produkter. Og inne ble vi møtt av stativer og hyller med klær, en fet bil, gratis snacks, drikke og sushi. Jeg klager virkelig ikke over gratis popcorn og cider liksom. Det ble lite sushi på meg da alt inni var fritert, men hey, det gjør ingen ting.I løpet av kvelden saumfarte vi den lille butikken til BAG, blant annet så vi grundig på vesker. Jeg har alltid drømt om å finne vesken som bare er "the one" for meg. Jeg går liksom bare rundt med loppemarkedvesker som ikke har de størrelsene jeg ønsker meg. Det var en potensiell veske fra Tiger of Sweden der, men jeg har for øyeblikket ikke råd til å investere i noe sånt.

Rikke investerte i en koffert, og det ble jo ett realt kupp da BAG kjørte 30% på flere merker denne kvelden. Det var for øvrig 15% på hele butikken, så det var helt sikkert flere som gjorde noen kupp der.Senere på kvelden ble det loddtrekning og hverken jeg eller Rikke vant noe som helst. Jeg pleier som regel aldri å ha noe flaks på sånt, men når de deler ut en jakke til 3000kr har man jo gjerne lyst å vinne. Men men, vi hadde en koselig kveld likevel.

Borte ved stativet med Peak Performance klær falt jeg hardt for en millitergrønn genser til 1500kr. Og jeg vurderer faktisk å spare meg opp til den. Jeg innså nemlig noe denne kvelden, som Rikke gjorde meg obs på. Jeg får kanskje mer glede av klærne når det er en investering jeg har spart meg opp til. For klesskapet er fullt av billige impulskjøp og jeg står stadig og finner ikke noe jeg vil ha på meg.

Jeg kjøper jo ting jeg har lyst på der og da, men det blir bare en kortvarig glede. Sparer jeg meg opp til noe er det jo noe jeg VIRKELIG har lyst på - ergo en langvarig glede. Dette er iallefall en teori jeg må teste ut.


//SynnøveLikes

Comments

Skrevet i : Singellivet

Heisann!

Nå må jeg virkelig bare beklage for at jeg har forduftet i nesten to hele uker. September har så langt vært en rar måned for meg, hvor jeg og tankene mine har vært i fortiden. For i starten av denne måneden var det ett år siden jeg ble singel. Siden livet mitt bare endret seg ganske drastisk. Og det irriterer meg grønt at denne ettårsmarkøren skal være en greie, men det er tydeligvis det. Jeg må nesten bare være så ærlig med meg selv og si at ja, det påvirker meg. Selv om jeg egentlig ikke vil at det skal gjøre det. Slike ting bestemmer underbevissheten noen ganger veldig for enn.


Det er rart å se tilbake, høsten for 2 år siden, i fjord og nå i år ser så forskjellige ut. Men jeg prøver virkelig å få tilbake hodet til nåtiden. For det er her jeg er. Også har jeg hatt en enorm personlig vekst det siste året jeg aldri ville vært foruten. Så isteden for å sitte å gruble over at livet mitt kanskje ikke har blitt slik jeg forventet, burde jeg heller feire alt det positive som har skjedd. Dessuten må jeg bare riste ettårsmarkøren av meg og selv ta action for å få det livet jeg vil ha. Det nytter ikke å somle med fortiden i bakhodet.


Så stikker det kanskje litt ekstra dypt hvordan bruddet ble til. Hva så? Selv om jeg totalt sett er over det og har kommet meg videre, vil det jo være med meg uansett. Jeg er jo den ene halvsiden av bruddet Derfor tenker jeg at jeg bare må akseptere at det er noe jeg har tenkt på i denne perioden. Men samtidig si til meg selv at, greit nå har du tenkt på det nok - det er på tide å fokusere på her og nå.


//Synnøve

Likes

Comments

Skrevet i : Inspirasjon, Instacollage

1. Stille før torden - 2.Prøvde vannpipe for første gang i Magaluf - 3.Dagdrømme om det her


4.Ny uke og nye muligheter - 5.Når venner tar snikbilder - 6.Gotta love leg days


7.Kommer aldri til å glemme turen med hu her - 8.Pent syn etter en arbeidskveld - 9.Dagdrømme mer


10.Work face - 11. Digger denne frisyren - 12.Trening med hu er da <3


13.Strikktrening in action - 14.Nermeste jeg kom bading i Norge - 15. Pink lady


16.Utsikt fra Himlan - 17.Nye favoritt briller og øredobbler - 18.I gatene i Stockholm


//Synnøve


Likes

Comments

Skrevet i : Sminke og mote

Hei og hjelp!

Nouw plattformen har jo endret seg helt siden sist jeg var her! Haha, forandring fryder med jeg liker liksom å være litt forberedt på dem. Jeg blir nok helt sikker vandt dem forandringene de har gjort. Litt komisk at det var forandringer som brakte meg til bloggen i dag også da. Jeg har gått lenge og tenkt på å farge håret mitt mørkere. Plutselig var jeg bare litt lei av å være lys, og ettersom jeg endelig har funnet en brunfarge som er kald nok for min smak fristet det veldig.

Forrige helg kjøpte jeg to pakker med fargen rett og slett for at butikken jeg var på hadde 2for3 på hårprodukter, og jeg fikk da hårsprayen på kjøpet. Igår var det egentlig bare meningen at jeg skulle ta en test å se hvor mørk fargen faktisk ble. Og siden testen ble fin og jeg hadde tid til overs hoppet jeg rett og slett i det.Og som jeg sa - forandring fryder. Det var enormt deilig med en ny farge på håret. Og jeg elsker hvor kald denne fargen er! Den blir jo litt lysere etter ett par vasker men jeg håper virkelig den kalde tonen holder seg. Dette er iallfall en hårfarge jeg kan gå høsten i møte med!


//Synnøve

Likes

Comments

Skrevet i : Reise, Sommeren 2017, Venner


Hei!

Nå begynner det å bli så lenge siden vi var i Stockholm at jeg ikke helt husker hva vi gjorde på lørdagen. Like greit at dette er siste pulje med bilder fra turen. Haha. Det ble i allefall en tur innom Joe & The Juice. Eller som jeg alltid sier i hodet mitt, "joe the juice". Glemmer konstant at det er en "AND" i mellom der. Vi alle bestilte oss hver sin Brocc n' roll, og den var kjempe god. Den var det ingefær i og jeg elsker jo den brennende varme innvendige følelsen du får etter å drikke noe med ingefær i. Meget meget godkjent og anbefales å sjekke ut.

Vi dro også i den gaten vi hadde spottet dagen før og fant vår første Gina Tricot. BikBok og Vero Moda var å finne på nesten hvert ett eneste hjørne, så vi ble litt overrasket over at vi bare fant en GT. Det ble også litt gåing denne dagen, da vi utforsket den nærmeste shoppe gaten helt til enden, nesten. Her gikk vi innom mange rare småsjapper, før vi svinge til høyre og kom over vår første matbutikk. Jeg lover, vi gikk hele 3 dager i sentrum før vi fant en matbutikk. Haha.Til tross for litt kjørligere vær kunne vi ikke dy oss i å kjøpe denne NOCCO isen da vi kom over den.

Da vi russlet videre kom vi over en interiør butikk som het Mio som hadde utrolig mye kult. Her kjøpte jeg og rikke hver vår kaktuspynt. Men det var så utrolig mye fint og hadde jeg ikke hatt vektbegrensing på flyreisen og evig med penger kunne jeg virkelig ha hamstret mye her. Jeg blir definitivt til å sjekke ut nettbutikken titt og ofte, for Mio har jeg aldri sett i norge.

Etterhvert ble det middagstid og vi spiste på en restaurant rett ved en festival for koreansk kultur. Nyskjerrige som vi ble tok vi turen innom for å den sjekke ut. Der fant vi e bås som viste frem koreansk hudpleie og solgte blant annet utallige varianter av ansiktsmasker. Alle tre gikk der fra noen ansiktsmasker rikere. Deretter bar turen tilbake til hotellet for å gjøre oss klar til en kveld ut på svensk byliv. Dit ble ikke kameraet med og dermed stopper bildene her.Alt i alt var Stockholmsturen meget vellykket. Vi storkoste oss, og shoppet definitivt litt for mye. Noe som betyr at høsten går med til å spare penger. Men, definitivt så verdt det!


//Synnøve


Likes

Comments

Skrevet i : Festligheter, Reise, Sommeren 2017, Venner


Hei og hå!

Jeg tenkte jeg ENDELIG skulle få til å poste resten av bildene fra Stockholmsturen! Det er jo godt over 2 uker siden nå så det er kraftig innafor tenker jeg.

Etter at vi var ferdige med å rusle rundt i Gamla Stan og slottet rettet vi nesen mot shoppingsgatene. Vi ble plutselig veldig tissatrengte alle man, og begynte jakten på ett do. Første forsøk var Nordiska Kompaniet men der krevde de 10 kr, og nærmeste bankautomat var minimumsummen 200kr. Ikke fikk vi tatt ut ussle kroner i nermeste kasse ved kjøp av noe smått. Løsningen ble Gallerian! Og der hadde de til min store glede Hollister, som er en butikk jeg har blitt ganske glad i etter å ha vært innom for første gang da jeg var i Lyon.

Der fant jeg meg en deilig tynn hettegenser og yoga sweatpants som jeg bare elsket. Diggeste slaskeantrekket ever. Vi bestilte oss lunsj på Hawaii Poké, en litt sunnere fastfoodkjede med enormt deilige salater. Etter at vi hadde saumfart butikkene på Gallerian gikk turen videre mot Sephora.Med Google maps som vår beste venn fant vi til slutt frem til gaten fylt med merkebutikker. Litt for dyrt for våre lommebøker med fortsatt utrolig gøy å bare se. Målet var uansett Sephora, og her ble jeg så oppslukt i sminke at jeg helt glemt å ta bilder. Vi brukte en god del tid der inne for å si det sånn. Etterpå gikk turen videre mot samme shoppinggate som vi gikk i dagen før.

På vei dit oppdaget vi en annen shoppinggate vi bestemte oss for å saumfare neste dag. Greit å ha planene klare, si. For etter å ha vært på beina og i farten siden kl halv 10, ble vi nøgd å legge inn årene litt tidligere og trekke tilbake til hotellrommet for å ta en pust i bakken. Vi alle hadde kjøpt oss ansiktsmasker på Sephora som vi bestemte oss for å prøve, og det var jammen godt å slappe av før det ble tid for å ordne seg til middag igjen. Jeg og Vero hadde nemlig booket oss bord på Himlan skybar før vi reiste nedover.Skrapan, bygget der Himlan restaurant & lounge lå i toppen av, lå et godt stykke unna hvor vi hadde hotell så vi var enige om å ta taxi. Vi var slitne nok i beina! Restauranten lå i 26.etasje, eller var det 27.?! Det var enormt surrealistisk å ta heisen opp dit, og ikke minst å komme ut av den og faktisk se hvor høyt opp vi var havnet. Men for en utsikt!

Og så innmari heldige vi var med været, for med klar himmel og sol var det klar sikt i alle retninger. Og solnedgangen som vi fikk med oss under middagen var en kjempebonus. Jeg var i middlertidig glad jeg tok med meg solbriller, haha. Middagen ble deilig minutt-biff med godt tilbehør. Vi storkoste oss enormt! Dette er absolutt å anbefale om man er i Stockholm.//Synnøve


Likes

Comments