Den här bloggen kommer kanske vara lite kompliserad för de som inte känner mig så bra, för jag brukar ofta få humör svängar. Och då menar jag inte så att jag blir arg för typ inget, och typ en minut senare är jag skit glad, även om det händer ibland. Min pappa hade samma problem när han var mindre och det visade sig att han har någon sjukdom som gör att man känner vissa känslor mer än andra, och i hans fall så var det ledsamhet, men en av grejorna han gjorde, från att han var liten, istället för att skada sig själv var att rita och måla! Han ritade hemska saker om depression och döden, och jag har kommit på att jag gör samma sak... jag är rädd att jag ska göra samma sak som honom och att rita och skriva inte kommer att funka längre och att jag kommer börja göra illa mig själv som pappa gjorde. Han hade dåliga veckor och han har till och med hamnat inne på sjukhus några gånger för att min mamma och min halv syster var oroliga att han skulle försöka ta livet av sig.

Jag var hos pappa i Stockholm för några veckor sedan och jag låg i hans rum och skulle rita, när jag letade efter pennor hittade jag pappas gamla dagbok som hans psycholog bad honom skriva och där stod saker om vad han gjorde och hur han kände sig under nästan ett helt år!

Jag hinner inte fortsätta skriva längre men om ni vill läsa om något glatt, så föreslår jag att ni hittar en annan blogg, för här skriver jag bara hur jag känner och tänker och ofta är inte det så glatt!🙃

Likes

Comments

Jaha, mitt första inlägg och jag vet redan inte vad jag ska skriva om!

Jag kan börja med att berätta lite om mig själv, jag flyttade till Hallsberg från Stockholm för ett år sedan efter att mina föräldrar skilde sig. Jag, mamma, mammas nya pojkvän och min lillebror som är två år yngre än mig flyttade till Hallsberg medan pappa och min halvsyster stannade kvar i Stockholm. Jag har två minigrisar, Bacon och Molly, två hundar, Simba och Joppe, en kanin, Vincent, ca åtta höns och en tupp. Vi har också en katt som heter Zombie men han bor bara hos pappa.

Sååå det var lite om mig! Jag vet att typ ingen kommer att kolla på denna blogg så jag kan i prinsip skriva vad som helst. Aja hörs sen!

Likes

Comments