Mamma skickade ett sms så det var i alla fall en person som önskade mig ett gott nytt år. Yey, måste ju försöka se det positiva.
Ja jag ljög på jobbet och sa att jag jag hade trevligt på nyår. När de frågade vad jag gjorde svarade jag att jag åt middag med några vänner och tog det lugnt. Jag hade ju alla mina vänner, me, myself and I samlade, och jag gjorde ju faktiskt en potatisgratäng och helstekt fläskfilé med balsamvinägersås, sååå jag ljög väl inte helt, tändje lite på sanningen bara. Men hellre det än att sätta folk i en position som är sjukt obekväm för dom.
Började diskutera kultur med en på jobbet idag. Att de har som kultur att ta hand om sina gamla. Vi tråkiga svenskar har ju inte det. Placerar de gamla på ett hem bara.
Men vem placerar mig på ett hem? Vem tar hand om mig när jag blir gammal? Inte en jäkel kommer bry sig. Jag får skaffa katter så att de åtminstone äter upp mig när jag dör. Om jag nu lever så länge, vi får se.
Har legat i sängen i över fyra timmar och försökt sova och som vanligt, nej...
En bra natt lyckas jag sova 4 timmar och jag tror inte att det blir en bra natt så jag satsar på att få sova i alla fall 2 timmar. De säger ju att vissa klarar sig på det. Om inte kan jag berätta att kroppen vänjer sig efter några år. Har varit till läkaren 3 gånger för att jag inte kan sova. -Här, ta 20 imovane så löser det sig. Jag kan ju inte stå på mig heller att jag behlver mer hjälp så jag tackar och ler och tar emot receptet för då får jag ju i alla fall sova okej i 20 nätter. Se det positiva.

Likes

Comments

Jaha. 45min kvar till nyår.
Har satt ihop en bokhylla idag.
Ingen har ringt, inte ens mamma.
Inget sms. Hade inte förväntat mig det men man hoppas ju alltid.
Det regnar ute. Ska hoppa in i duschen nu och sen gå och lägga mig.
Varför ens försöka bry sig om att det är ett nytt år. Samma skit ändå.
Ska jobba imorgon. Träffa folk igen. Skönt. Det jobbiga är ju bara att jag återigen efter efter en högtid måste ljuga och säga att det var trevligt. Orkar folk höra sanningen? Ska jag svara -Nej, det var åt helvete. Satt själv igen och ingen brydde sig om mig. Satt mest och grät.
Hur skulle folk reagera då?
Ähhh..... God natt..... 2018 suger redan.....

Likes

Comments

Jag har länge funderat på att skaffa en blogg. Jag räknar inte med att någon läser. Jag vill inte att någon ska läsa. Men jag måste få ventilera mig. Jag har inga vänner att så jag har ingen att prata med. Är 37 år och har aldrig varit i ett förhållande. Inte ens ett oseriöst. Jag har PANIK över att jag är 37. Jag vill ha barn. Men hur ska det gå till? Har jag inga vänner och aldrig haft en pojkvän, så räknar jag ju inte med att det kommer att ändras de närmsta åren. Hur träffar man en kille? Jag är ju fet, ful och saknar nog helt personlighet. För vore det inte så så skulle jag ju inte vara ensam.

Nyårs afton idag. Ångest, Ångest, Ångest!
Fira in det nya året själv, som vanligt, ger mig ångest.
Vid tolv slaget kommer jag stå ute själv och på avstånd, förhoppningsvis, få se några fyrverkerier.
Jag vill gärna inte se andra människor, för då blir jag bara förbannad på dom. Att dom inte är ensamma. Är jag ensam ska ALLA vara ensamma. Vad har jag gjort för ont för att förtjäna att må så här dåligt och vara ensam? Jag förstår faktiskt inte det. Jag tycker inte att jag är så hemsk heller. Men det måste jag ju vara eftersom jag är ensam.
F*n vad jag hatar mig själv!

Likes

Comments