Igår så fick jag och Lovisa väldigt spontant för oss att vi skulle åka hem till hennes föräldrar, och så blev det!

Dom hämtade oss och sen bar det av. När vi kom hem så blev det en supergod lunch och sen satt vi där ute och pratade om allt möjligt. Sen spelade vi kubb, killarna mot tjejerna. Jag och Stefan vann.. storslaget!

Eftersom vi vann så blev det seger dopp i deras pool och sen försökte Stefan lära mig att dyka. Han säger att jag kan nu.. men jag skulle nog vilja påstå att jag har mycket träning kvar faktiskt ;)

Hur som haver så är vi påväg till Gränna nu, där dom gör polkagrisar. Det är riktigt mysigt där, och man får, om man har tur, varm polkagris. Det är hur gott som helst! Kanske slänger upp lite bilder från det sen, om jag har tid att ta några.

Här är en bild på något roligt som vi såg från bil fönstret, det är så tråkigt med bildfria inlägg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jadu.. Bella. Du anses vara väldigt smart enligt vissa.. Nu spräcktes nog den lilla bubblan, får jag hoppas. Nu har hon återigen skrivit ut dumma kommentarer på hennes blogg angående det här med gemensamma toaletter, tidigare har det ju varit om det här omklädningsrummet för de som inte kan välja herr eller dam-omklädningsrum.

Hon tycker inte att det ska finnas gemensamma toaletter, eftersom att det är "pinsamt" att bajsa inför det andra könet.

Detta Bella.. är riktigt jävla egoistiskt sagt. Vad kul att du trivs i ditt kön, precis som de flesta andra i Sverige. Att du känner att du tillhör ett omklädningsrum eller en toalett. Men du kanske ska ta och tänka lite längre. Tänka på de som är transsexuella eller de som känner att dem inte kan identifiera sig med något kön. För dem så kan de här grupperingarna leda till grov ångest.

Jag är transsexuell, (tjej till kille), och jag personligen tycker det har varit jobbigt när jag förr har känt mig tvingad att gå på tjej-toan (offentligt). Men när det har funnits gemensamma toaletter så kändes det bättre, för där fanns båda könen och då kändes det inte fel för mig. Där fick man heller inga sne-blickar. För där får man vara vad som helst och gå på toan. Nu går jag ju på herrarnas toa för att det är så jag identifierar mig. Men det har inte alltid varit så enkelt och jag vet att många transsexuella som inte har vågat komma ut har problem med offentliga toaletter/omklädningsrum. Därför är jag för gemensamma utrymmen!

Så nästa gång Bella.. när du tycker det är lite pinsamt att du hörde en man lägga av en kabel.. tänk på de som får dödsångest av att ens behöva gå in i dina mans-fria offentliga toaletter, för många transsexuella får konstiga blickar vilken toalett han/hon ens väljer.

Ni kan läsa hennes inlägg på hennes blogg. Googla Blondinbella eller något!

Likes

Comments

Eftersom Lovisa, min flickvän, är hos mig just nu så har jag inte skrivit här. Men jag tänkte berätta vilken underbar dag vi har haft, medans hon masserar mina fötter!

Jag bestämde mig för att visa henne en vacker och mysig plats. Så då tänkte jag att jag skulle bjuda henne på fika och visa henne den underbara naturen. Detta uppskattades väldigt mycket av henne faktiskt, och jag älskar ju naturreservatet.

Där finns även jordens mysigaste ute-place där man både kan fika och käka. Fikat var väl inte sådär jättegott men det var riktigt mysigt ändå. Utsikten där ska man inte klaga över heller!


Efter våra vistelse på denna plats så tog vi bussen för att luncha på gröna grodan, riktigt bra ställe det också! Deras sallader är gudomliga.

Nu har vi precis käkat jordgubbar och min fogmassage är över men jag har börjat fått massa pussar på magen, så dags för mig att dra! Hejdå, så länge.. ;)


Likes

Comments

Här ligger jag, för första gången på min arbetsplats i sängen där vi i nattpersonalen skall sova. Ja, vad ska man säga.. sängen är sjukt jävla skön, jag kommer sova som en gud! Men är helt död efter att ha jobbat från klockan tio kan jag lova, speciellt eftersom att jag inte hann ta ut min rast förens vid sex ungefär. Då la jag mig en stund och sov faktiskt. Så vi får väl se om jag kan sova nu, jag passade på att göra lite sit-ups och armhävningar innan jag gick och la mig. Det är ju bättre än inget! Finns alltid tid för några armhävningar och sit-ups.

Denna vackra utsikt njöt vi av förut idag!

Likes

Comments

Igår ville jag vara lite onyttig men ändå inte helt åt skogen onyttig.. så jag köpte en av de nya risifruttisarna.. och jädrar i havet säger jag bara! Så sjukt jävla gott. Det var så gott att jag höll på att tuppa av. Kak bitarna var i sig inte speciellt gosa, men det var riktigt gött att det var någonting crunch-aktigt att tugga på. Säger bara en sak, denna tog fram divan inom mig! 5 av 5 divor går till denna makalösa nyhet, barnsligt gott!

Likes

Comments

Denna underliga film, som under vissa omständigheter fick en att garva och under vissa omständigheter att bara grina. Den var bra på ett sätt, men väldigt dåligt på ett annat. Det som var bra i den var alla sköna repliker, som man faktiskt garvade åt. Det dåliga var väl allt annat, han killen som var en av huvudkaraktärerna var någon som jag störde mig på filmen igenom. Så dryg, självbelåten, ååhhh.. Man ville bara slå honom! Sen var filmen en aning seg också, eller ja.. väldigt seg tillomed. 

Jag förstår att många vill se filmen då trailern är helt wonderful, bokstavligen. Men jag lovar er att ni kommer bli besvikna, för filmen är allt annat än det iaf. Men, den är fortfarande sevärd och den var rolig i vissa stunder och as sorglig i andra. Därför ger jag den två av fyra explosioner! 


Likes

Comments

Jag är relativt sliten idag, eftersom att jobbet tar på mina krafter. Jag är sommarvikarie på ett boende som boendestödjare och trots att det är ett väldigt lugnt jobb (för det mesta) så tar det ändå på krafterna. Jag kommer hem ganska sent, vilket gör att jag inte hinner med så mycket hemma. Träning är inget som varit på prioriterings listan förens idag. Jag har prioriterat mina vänner och sett "förr eller senare exploderar jag" som jag funderar på att skriva en liten recension på när jag får tiden och orken att räcka till. Men idag tränade jag lite enkelt och var sedan ute och gick en halv mil. Jag måste röra på mig för att fungera, annars mår jag dåligt och lite är alltid bättre än inget. Så känner du att du är trött och har noll inspiration till träning? Träna ändå, försök finn motivation genom att kolla på andras resultat och lägg upp din träning på ett roligare sätt. För vissa räcker det med att dem köper nya fräscha gymkläder/skor. Men vet inte om jag tror på det riktigt.. ;)

Några riktigt inspirerande tränings-snubbar är JoRDANGAINZ samt pontuskoskelainen på instagram!

Likes

Comments

Igår var jag och min älskling på en skam för Sverige, det vill säga.. Vi fick se Magnus Betnér och Soran Ismaell, vilket var väldigt roligt. Eller ja... Magnus var den som var rolig och helt klart bäst, Soran var rätt seg men han sa en del väldigt roliga saker. Men Magnus är ju en underhållare på en annan nivå än vad Soran är, och det tror jag många kan hålla med om!

Men det var riktigt kul, :D

Likes

Comments

Idag är det farsdag, vilket får mig att tänka på alla dom som faktiskt inte har en pappa. Mina tankar går till alla dom som har förlorat sina underbara pappor, som just idag blir väldigt påminda om att dom inte har någon pappa att gratta idag. Tänk er själva, hur det skulle kännas för er om era pappor dog och hur det skulle kännas en dag som den här. Det skulle kännas för jävligt, över hela stan står det "snart är det farsdag, köpt något fint till din pappa på farsdag" det går inte att missa, för även TV:n är bombad med reklam om det.

Jag känner mig så ledsen för alla vars pappor har gått bort. Jag tänker på er!

Likes

Comments

Speglar, är väl en hatkärlek till mig. Jag älskar att kolla mig i spegeln så jag kan fixa håret och se bra ut. Men jag hatar att kolla i den, och se någon jag inte helt känner mig som. Den känslan, att se sin kropp och alla fel.. Den känslan är inte kul, inte normal och den känslan borde inte få uppstå hos någon.

Blicken fastnar på något som inte borde finnas där, man känner det där trycket för bröstet, det känns som att någon pressar all luft ur dig. Du hukar dig, faller långsamt ner på golvet, tårarna forsar ner och du tänker: "jag dör hellre än att leva såhär" men samtidigt vet du, att om ett tag då är det värsta över.

Likes

Comments