Header

3 av mina idag närmsta kompisar har jag fått tack vare killarna och 2 av dom är jag hos och ska fira nyår. Dessa är faktikst dom ända jag kan säga allt till och prata om allt och litar på till 100%

Här är 3 bilder från idag när vi var på Emporia och såg 7D bio, vilket var första gången för mig och de va sjukt roligt och häftigt! 7D bio är för er som inte vet de, en bio med effekter, stolarna rör sig som i filmen typ, de kommer saker som ''slår'' mot benen och de sprutar vatten.

Är sååå tacksam över att jag fått lära känna dessa människor!!!!

Älskar er Bella,Nellie och Nettis


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I augusti hade killarna konsert på liseberg och innan de hade dom en singering i Nordstan där jag(maja) var på så tänkte bjuda på lite bilder ifrån de och från konserten.

Vi börjar med dom från konserten och alla är tagna av mig så creed till maja simonsson om ni lånar dom


och nu dom från nordstan, bilderna på dom själva e från videos därför dåliga och har tagit alla utom den på oscar!den tog en kompis för när jag kom fram till han så skakade jag så mycket så filmen på han blev inge bra.

Hoppas ni gillar bilderna, så får ni ha en bra fredag så hörs vi snart igen! puss och kram!​

Likes

Comments

Detta året äger musikhjälpen rum i Uppsala. Förra året var i Göteborg där jag (Beatrice) även var och såg killarna. Detta året kommer killarna vara med igen, vilket är imorgon. Så vilka av er ska gå i år?

Dessutom detta året kan man vinna en tur på tak vandring med killarna. En helt annan upplevelse i år än förra årets. Så vill du vara den som vinner detta så ska du gå in HÄR och lägga ett bud. Detta går även till välgörenheten, att stoppa spridningen av hiv som många redan vet.

Killarna vill också att vi, deras fans, foooers ska hashtaga #FoooMH14 på Twitter med den låten vi vill att dem ska sjunga imorgon på musikhjälpen.

Likes

Comments

hejsan! ett väldigt bra tag sedan sen jag och Maja bloggade här. Men vi har bestämt oss för att börja använda denna bloggen igen och blogga om våra 4 favoriter. Hur roligt och vi hoppas att alla som har följt oss tidigare kommer tillbaka igen. Sen vi sluta blogga så har det hänt väldigt mycket i killarnas liv som att dem har släppt en bok, haft konserter, varit i USA, bytt namn och massa mer. De har blivit mycket större än förut och det är vi så stolta över. Men japp nu ska vi dra igång denna the fooo eller som dem heter nu the fooo conspiracy bloggen. Välkomna hit


Likes

Comments

Idag fyller 1 av världens vackraste killar 17 år 1 år kvar tills du är 18 och myndig! Gud vad tiden går snabbt! För mindre än 1 år sen visste jag inte vem du var och nu är du den tillsammans med övriga i bandet som får mig att le! Nu 1 år senare sitter jag här och tänker på vad jag skulle gjort utan er!Jag skulle nog inte klarat mig så bra, för inget annat band får mig att må så bra som ni gör! Ni får mig att må bra även i de svåraste stunderna! När jag mår dåligt är det er jag tittat på bilder på och er musik jag lyssnar på! 
Men speciellt du oscar! Du har det dära lilla extra som gör mig knäsvag! 
Du är min dröm kille, du har allt en kille ska ha enligt mig! Din personlighet,ditt utseende, din ödmjukhet, din humor och ja hela du är så jävla underbar så det finns inte! Du bryr dig om alla och vill att alla ska ha det bt! Så idag är det våran tur att tacka dig!och bry oss lite extra om dig! Idag är det din dag!
Stort grattis på 17 års dagen
älskling! Jag älskar dig till månen och tillbaka! Tack en sista gång för allt du gjort för mig!

Likes

Comments

Idag var ju som sagt killarna först på P1 sveriges radio och hade en snabb intervju. Senare åkte de vidare till spotify och var där tills det var dags för grammisgalan för dem. De vann priset för Årets Innovatör och hade ett jätte fint tal dessutom. Sen släpptes även deras nya låt eller musikvideo rättare sagt #kingoftheradio

HÄR är när killarna dansar på grammisgalan


Likes

Comments

Vi vann gramisen killarna var nominerad till! så stolt!!

Likes

Comments

Ni som såg killarnas livestrem för ett tag sen vet ju att oscar och felix var i "lag" under modevisningen och kallade sig #foscar och tidigare ikväll la oscar ut en bild på han och felix på instagram med #foscar :) här är bilden/Maja

Likes

Comments

Nu gillade en i the fooo crw min bild på instagram, nämligen katia!!!

Likes

Comments