Musikhjälpen 2017 drog igång den 11e December och nu i veckan kom FO&O med en auktion.
Musikhjälpens tema för detta året är "barn är inte till salu".
Varje minut säljs 4 barn till sexhandel i olika länder, många av dem kommer aldrig därifrån, men många av dem får också en andra chans i livet. Musikhjälpen vill tillsammans med er samla in pengar så vi kan ge dessa barn ett bättre liv. Vi kan ge dem skolgång, psykologhjälp, vi kan ge dem så mycket dem inte trodde dem skulle få.

Killarna i FO&O har ju då en auktion som dem håller på med.
Vill du ta chansen att få hänga upp spegeln från Gotta Thing About You videon så ska du kolla in auktionen som kommer nedan!

Felix, Oscar & Omar tog sig till final i årets Melodifestival med låten 'Gotta Thing About You'. Låten har sålt platinum och streamats över 11,5 miljoner gånger! I musikvideon skriver Omar på en spegel med ett rött läppstift. Den spegeln med killarnas autografer på baksidan kan du lägga vantarna på!

Tavlan skickas till vinnaren under januari månad.

Auktionen finns i 2 dagar till, så buda nu!
BUDA HÄR

Just nu är musikhjälpen uppe i 33.282.950 kr!
DIN MUSIK RÄDDAR LIV!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

OM:
Stockholm-baserade inspelnings artist, låtskrivare och modell Oscar är en av 3 medlemmar i popgruppen FO&O och har turnéat över hela Europa, USA och Sydamerika. Förutom att ha varit öppningsakt för One Direction, Justin Bieber och The Vamps har Oscar och FO&O också sålt ut en konsert på en av Sveriges största arenor, Globen. Gruppen har vunnit 3 MTV EMA'S, 7 (!) Rockbjörnen priser och 1 Grammis.

Oscar har gått på shower på Stockholm Fashion Week och har förut jobbat tillsammans med företag som Volkswagen, Telia, Sjöö Sandström och Dermalogica.


Vad är då CUBE? Såhär skriver dem själva:

CUBE bygger på idén om att människor påverkar människor. Vi tror verkligen på de människor vi jobbar med och vi är övertygade om att vi kan uppnå något större tillsammans än varje enskild kan på egen hand. Vi är länken mellan några av de mest inflytelserika människorna i sociala medier och världens största varumärken. Vi utvecklar PR, branding och marknadsföringsstrategier skräddarsydda för att passa det snabbt utvecklade digitala landskapet samt innovativa och banbrytande koncept för att möta efterfrågan på marknaden. #wearecube

Likes

Comments

Inte bara en ny header, Felix har också bytt profilbild!
Hans bio på insta och twitter är också uppdaterade.
På insta står det: MY CAPTIONS ARE LYRICS, IF YOU WONDER. WWW.FACEBOOK.COM/FELIXSANDMAN
På twitter står det: ALL THANKS TO THE FANS

Likes

Comments

Sen allt med Mello och att killarna ska jobba enskilt kom ut så har Felix varit lite off ibland.
Nu i veckan lade han ut denna bilden och en video på sin instagram och skrev "follow me on facebook".
Han vill helt enkelt börja om på nytt.

Önskar han all lycka till med livet nu och hoppas att han kommer trivas med att få jobba själv också!

Följ hans facebook HÄR
Glöm inte heller att kolla in videon han har lagt upp på sin facebook!

Likes

Comments

Under pressintervjuerna för Melodifestivalen 2018 som hölls i helgen kom Felix ut med att han va singel sen 2 månader tillbaka när Hänt! Pratade med han om det.

"Det funkade helt enkelt inte" säger han till Hänt!

Felix låt "Every Single Day" handlar om han och Lovisa Bengtsson.

"Sad story, men det blev bra musik i alla fall." Säger han.

"Den handlar om oss. Jag vill inte avslöja för mycket, men om min kärlek och mina känslor och sånt där. Den är väldigt personlig"

Han får frågan om hur han tror hon kommer ta det och svarar på det "Bra hoppas jag. Eller jag vet inte. Jag vet inte vad jag hoppas på. Jag hoppas att hon inte blir förbannad i alla fall. Men det lär hon inte bli"


Felix och Lovisa har varit tillsammans sen ca 2014 och under den perioden gjort slut en gång offentligt. Nu är det tyvärr över igen, men dem är ändå väldigt lyckliga så jag önskar dem all lycka till i livet och med kärleken!

Likes

Comments