Kan vi bare sette oss ned et minutt å beundre den nydelige Haute Couture kolleksjonen til Chanel? Asså jeg dør! Det skal sies at jeg sjeldent havner på eventer der jeg hadde fått brukt for en slik kjole (som om jeg hadde hatt råd), men hvor fantastisk hadde det ikke vært å eid et slik kunstverk da. Men slike kjoler beregnes ikke til å henge gjemt inni skapet, så jeg får konkludere med at jeg a) må få meg en stabil jobb med høy inntekt og 2) få meg en mer sofistikert livsstil. Eller evt "bare" punkt nr 3) bli blog famous så jeg blir invitert på slike eventer.


Likes

Comments

Henriette, 23 år

Fredrikstad / London


Hvilket plagg kan du ikke leve uten?

En faux fur jakke, det har vært en favoritt hos meg så lenge jeg kan huske.


Hvor er det rareste stedet du har hatt sex?

Jeg hadde en gang sex i et boblebad som lå på en rooftop bar... Med masse folk tilstede selvfølgelig. Jeg tror ikke noen fikk det med seg mens det skjedde heldigvis, men så klarte jeg å miste trusen min i boblebadet så noen fikk vel en morsom dag på jobb da filteret skulle renses, haha! Har også hatt sex i en taxi på vei hjem fra byen, noe jeg syns er helt forferdelig med tanke på at denne stakkar taxisjåføren var vitne til hele akten...


Hvem er din ultimate drømmemann?

DAVID GANDY!!! Eller ASAP Rocky. Har definitivt en type da kan man si.Hva er ditt beste sextips?

Dropp å tenke på at kroppen din kanskje ikke får den fineste holdningen i den stillingen eller at puppene dine faller til siden når du ligger på ryggen. So what? 100% at du er den eneste av dere som tenke på det. Også, ha alltid en hårstrikk på lur. Har hatt et x antall walks of shame gjennom Londons gater hvor jeg har hatt så flokete hår at jeg like gjerne kunne skrevet i panna hva jeg gjorde i går.


Hva er din favoritt sexstilling?

Me on top, I guess. Jeg er egentlig av typen som liker at boysa tar mye av kontrollen, men det kan jo virkelig slå feil innimellom. Noen ganger må man ta saken i egne hender.


Hvis du kunne få kjøpt en ting/plagg uavhengig av pris, hva ville det vært?

En Chanel, selvfølgelig!


Hva er ditt beste moteminne?

Når jeg var 13 år og endelig fikk kjøpte meg en skinntights som jeg hadde lett etter i flere måneder. Jeg hadde sett Mary-Kate ha på seg en og syns det var det kuleste noen gang lagd. Alle gjorde skikkelig narr av den, men jeg brukte den nesten hver eneste dag og følte meg som tidenes fashionista.


Hvilken trend håper du kommer tilbake og hvilken trend håper du forsvinner for godt?

Kommer tilbake: Dette var vanskelig, ser liksom bare for meg lilla slengbukser nå og håper selvfølgelig de forblir borte. Forsvinner: Jeg håper så veldig at denne turtelneck ”trenden” alle gutter på død og liv skal prøve seg på forsvinner NÅ! Seriøst, jeg får vondt av å se på det, så usexy jeg dør!


Hva er ditt beste stylingtips?

Less is more. My rule nr. 1 to live by.


Hvilken sexstilling liker du minst?

Er ikke særlig fan av 69, alt blir liksom feil og det er mer slitsomt enn noe annet.

Likes

Comments


Gårsdagen var så fin på alle mulige måter. Jeg kom dit mutters alene (klarte selvfølgelig ikke å finne Stylist Magazine) men samtidig så var jeg jo sammen med 100.000 (!!!!) andre som kjempet samme sak. Jeg blir så utrolig rørt, og jeg kjenner at jeg blir emosjonell nå også når jeg tenker over hvor fantastisk det var å se alle menneskene som var der. Det var folk i alle aldre, med ulik etnisitet og seksualitet. Jeg så menn som gikk med skilt "this is how a feminist looks like" og barn som hadde lagt plakater. Det fikk meg til å tenke hvor viktig det er for meg at min framtidige ektemann er feminist, for om jeg møter en som ikke synes at menn og kvinner bør ha like rettigheter så har vi rett og slett ingenting å gjøre sammen.

Jeg har i ettertid lest at hele 3 millioner mennesker rundt i verden deltok i marsjen. Det viser hvor viktig det er at vi står sammen, og demonstrere at det ikke er rom for sexisme, rasisme, homofobi eller fordommer. Men avslutningsvis så synes jeg at det er trist av vi i 2017 fortsatt må marsjere for dette. For dere som ikke har sett dette klippet av talen til Elizabeth Warren enda, så vil jeg anbefale alle å gjøre det her.

xoxo

Likes

Comments

Antrekk fra Zara // veske - Phillip Lim // dusk - H&M


God kveld dere!

Nå sitter jeg i kosedressen, og snart skal flat 1 spise burger.. YUM. Okei, så hadde jeg burger fra McDonalds i går, men det kan ikke sammenlignes med hjemmelaget. Jeg var nemlig out & about i går kveld (jeg sa jo jeg skulle prøve å komme meg mer ut av leiligheten, haha). Så jeg og to venninner tok turen bort til en comedy club i East London. Jeg har vært der to ganger tidligere, og det var sykt lættis begge gangene så heldigvis levde det opp til forventningene. Det hjalp nok av vi hadde drukket en flaske vin hver, but hey who's judgning? haha.

I kveld skal jeg på nyåpningen av Project, som er utestedet jeg pleide å dra på hver helg da jeg flyttet hit. Jeg har dog ikke tenkt å bli så sen ettersom jeg skal marsjere i morgen!

Ønsker dere en fin helg <3

xoxo

Likes

Comments

Topp - Missguided // bukse - BikBok // sko - Primark // veske - Zara

Hei folkens

I dag har jeg vært et skikkelig vimsehode. Jeg våknet klokken 07 for å gjøre skolearbeid og gå på trening. Bare for sikkerhetsskyld så sjekket jeg mailen en siste gang for å se når intervjuet var. Det viste seg at det var klokken 11 isteden for 16, som jeg trodde. Takk gud for at jeg valgte å stå opp tidlig slik at jeg hadde noen timer til å gjøre meg klar. Jeg endte opp med å være ute i god tid, og fikk møte selve designeren og teamet hennes. Så får jeg beskjed om at jeg har kommet til design-studioet deres og ikke PR-studioet. Gaasshh, er det mulig. Det andre studioet ligger i East London, altså ca 1 time i fra der jeg var. Jeg fikk heldigvis ringt og sagt fra før jeg løp det jeg kunne på høye hæler med faux fur kåpen min og vesken hengende etter. De fikk helt sikkert et fantastisk førsteinntrykk der jeg kom sen og gjennomsvett.

Selve intervjuet gikk greit, men ettersom det er et såpass stort merke så er det forventet at de som er interns skal jobbe intensivt over en lenger periode. Siden jeg er på siste innspurt av bacheloroppgaven, og allerede har gode erfaringer fra LFW så sa jeg i fra om at jeg bare har tenkt å legge av en uke. Om det holder eller ikke får vi se, men jeg føler det er viktig at jeg prioriterer skolen nå. Jeg skal selvfølgelig holde dere oppdaterte på hvordan det går.

Likes

Comments

Hi babes!

I've decided to write this post in English as I'm targeting anyone who is in London this Saturday (21th of Jan). As most of you are probably aware, it's the first day of Trump's presidency. So, to support our American sisters and women worldwide, we're marching to promote utility and tolerance, and religious, sexual and political freedom as, for the first time in a long time, those precious concepts and hard-won rights look threatened.

We know this march isn´t going to stop him from taking office, but it's about being proactive about women's rights, and for the safeguarding of freedoms threatened by recent political events. The march will take place across the world, with the largest expected in Washington D.C. I'll be walking with Stylist magazine, and I would love for you to join me!


For real thooo!


When and where does the march start?

The Women’s March on London will assemble at 12pm on Saturday 21 January in front of the US Embassy, 24 Grosvenor Square, London, W1A 2LQ.

12:00 - March assembles Grosvenor Square W1
12:30 - March moves off. Route goes via Park Lane, Piccadilly, Pall Mall to Trafalgar Square. There is a short route point on Pall Mal
14:00 - Rally begins at Trafalgar Square
15:30- Rally ends

Who can attend?

The march is women-led, but participants of all genders, sexualities, ethnicities, ages and physical abilities are welcome.

Do I have to register?

While it’s not compulsory, attendees are strongly encouraged to register for the march (free of charge) here, so that organisers can get a clear idea of how many people to expect on the day.

Likes

Comments

Ukens opptur:

Jeg hadde det veldig koselig på daten jeg var på, og vant begge rundene med bowling og air hockey, så da ble vinnerskallen min fornøyd. Utenom det, så var det gøy å komme tilbake på universitetet å se jentene igjen.


Ukens nedtur:

Han virket så utrolig bra, men så viste det seg at den seksuelle kjemien ikke var der for min del. Det kjennes jo litt dumt, men samtidig greit å finne det ut såpass tidlig.


Ukens antrekk:Ukens opplevelse:

Igjen så må det bli daten jeg var på. Bortsett fra det, så prøvde jeg meg som gatemusikant sammen med noen andre menn på Oxford Circus natt til søndag. Vi sang Wonderwall med stor begeistring fra publikum (4 venninner, haha). Jeg tror vi samlet inn hele 2 kroner, så nå vet jeg hva jeg bør sates på etter bacheloren for å si det sånn.


Ukens sang:

Denne uken har jeg hørt mye på Shawn Mendes – Lights on. Jeg henger tydeligvis bak alle andre, men den sangen er så søt.


Ukens innkjøp:

Jeg har begynt å handle på nettet dere, haha. Jeg foretrekker fortsatt å gå i butikkene og prøve klærne på, men i det siste har jeg ikke funnet noe som jeg har hatt lyst på – og jeg har gått mye i butikker. Jeg er også veldig lett påvirkelig, så når det ukentlig kommer pakker i posten med nye klær til roomiene mine så vil jeg også ha (hilsen Karen 10 år). Neida, joda men det er så billig + next day delivery og kan returneres gratis om det ikke passer, så for meg blir det en vinn-vinn situasjon.


Link her


Ukens tanke:

De to første årene jeg bodde her var jeg opptatt av å prøve å få med meg alt som skjedde i London, som kunstutstillinger, stand up shows, nye restauranter og utesteder. Etterhvert fant jeg ut at jeg ikke kan få med meg alt. Men i det siste har jeg vært veldig slapp på å se og oppleve nye ting som London har å by på. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal bli flinkere på å ikke bare være out & about i helgene, men også i ukedagene.


Ukens film/serie:

I går ble jeg ferdig med å se “The Killing”. Du vet når du er ferdig med en serie, og tenker “what now?” haha sånn hadde jeg det. Men jeg og @thelondongirl skal til å se siste sesong av “How to get away with murder” så det gleder jeg meg til. Ja, jeg ser forresten veldig mye på mord og mysterie serier #cutebutpsycho


Denne ukas utfordring:

Det høres utrolig trist ut hvis jeg sier at denne ukas utfordring er å komme meg mer ut av huset på kveldene, men vi spiser vanligvis middag rundt klokken 20, og er ikke ferdig før en time senere og da føles det nesten for sent å dra noen steder. Shit, jeg begynner å bli gammel! Okei, det gjorde det mer opplagt – jeg er nødt til å komme meg mer ut av huset på kveldene, haha.


Dette gleder jeg meg til denne uken:

Jeg skal som nevnt på et intervju, og jeg gleder meg vel først og fremst til at det er ferdig sånn jeg vet hvor jeg står.


Har dere noen kjekke planer for uken? <3

xoxo

Likes

Comments

Jeg vokste opp med å tro at kvinner og menn pleide å få orgasme samtidig, men det tok ikke lang tid før jeg fant ut at det ikke var realiteten. Det er ikke lenger noe hemmelighet at det er mer vanlig for kvinner å ha problemer med å få orgasme, enn å få det hver gang. I tillegg er det få som opplever vaginalorgasme, som skal være enda sterkere enn klitorisorgasmer. I følge sexolog og samlivsrådgiver Gro Isachsen er det nesten ingen kvinner som klarer å få orgasme uten klitorisstimulering.

Mye av problemet kan ligge i at vi kvinner glemmer at klitorisen er like viktig for nytelsen vår, som penisen er for mannen. Jeg mener hvor mange ganger har dere ikke opplevd at han tror det eneste som skal til for å varme deg opp er en finger som stimulerer klitorisen (uten at han engang treffer riktig) i noen sekunder, før han onanerer deg i en fei. I mean come on! I disse tilfellene synes jeg det er viktig å gi beskjed at det ikke fungerer for deg, og være ærlig om hva du vil ha, eventuelt ta saken i egne hender før og under akten. Jeg har snakket med flere som har problemer med å få klitorisorgasme og vaginalorgasme under sex, men ikke på egen hånd (ved hjelp av vibrator eller dildo). Jeg tror mye av grunnen kan være at kvinner sliter med å være ærlige om hva de trenger for å oppnå klimaks. Siden sexen kan være god i seg selv, så kan de tenke at det er lettere å bare fake en orgasme, spesielt i beruset tilstand. Jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har faket en orgasme, rett og slett fordi jeg ikke har tenkt å gi han en selvtillitsboost uten at han fortjener det. De gangene jeg faktisk har gjort det, så har de virkelig jobbet for det - det var bare hodet mitt som ikke klarte å fokusere. Det tror jeg nemlig kan være en annen viktig faktor for at kvinner sliter med å få orgasme. Det er ikke alltid vi klarer ikke å fokusere på de riktige tingene. Det er lett å bli ufokusert av småting som at han lager for lite lyd, eller at dere lager for mye lyd i forhold til at andre kan høre.


© Foto: THINKSTOCKPHOTO.


Jeg har alltid tenkt at sex er “gi og ta”. What you give is what you get. Med andre ord, ved å gi han oralsex så bør du forvente det samme tilbake. Og om han ikke gjør det så vis at det er det du vil ha. Jeg mener, tror du virkelig en mann hadde faket en orgasme om han kunne? Neppe! Så hvorfor gjør vi det? Ta kontroll over forspillet til du kjenner at du er klar, og pass på at sexstillingene hele tiden gir god tilgang til klitorisen.

Jeg håper at det kunne være til hjelp for noen. Det mest betryggende er å vite at du i hver fall ikke er alene om det. Som nevnt innledningsvis, det er mer vanlig for kvinner å slite med å få orgasme, enn å få det hver gang. Det finnes utallige artikler som gir deg tips til hvordan du kan øke mulighetene til å få orgasme i form av mer stønning eller opptrening av bekkenet. Jeg vil anbefale deg å lese denne saken som er linket til 13 ulike sexartikler. Knowledge is power!

Likes

Comments


Jeg tror de fleste av oss har noen uvaner enten vi liker det eller ikke. Da jeg var liten pleide jeg å bite negler, men så fikk jeg vite at det var like mange bakterier under neglene som i en doskål, så da sluttet jeg på dagen, haha! Men jeg har fortsatt noen uvaner som jeg ikke klarer å bli kvitt. Her kan du lese de jeg kom på selv (mye mulig at roomiene mine har ting de ville ha lagt til her)

- Jeg er nødt til å ta på lipgloss eller leppepomade rett før jeg legger meg så leppene mine ikke blir tørre i løpet av natten.

- Jeg drikker ikke springvannet i London, og har derfor kjøpt meg sparkling og vanlig vann hver dag de siste 4 årene.

- Jeg klarer ikke å løpe uten musikk. Hvis jeg finner ut at jeg har glemt øretelefonene hjemme, så legger jeg heller om treningen og tar noen styrkeøvelser.

- Jeg bruker ketchup til nesten hver eneste middag.

- Jeg jobber utrolig sent med skolearbeid, mye fordi jeg blir så lett distrahert (og fordi jeg er perfeksjonist). Så mens noen kan bruke tre dager på å skrive 2000 ord så kan jeg bruke to uker.

- Å tisse er det siste jeg må gjøre hver kveld før jeg legger meg. Hvis jeg tisset før jeg pusset tennene, så er jeg nødt til å tisse igjen før jeg går ut av badet. Jeg har seriøst verdens minste blære.

- Jeg lar aldri noen få sitte i sengen min hvis ikke de har helt rene klær. Jeg klarer bare ikke tanken på at noen som har sittet på tuben eller bussen skal ta med bakteriene over på puta mi, haha.

- Jeg bruker alltid caps og sminke på trening, vi snakker ikke Kim K glam team, men alltid foundation og litt mascara. Det er rett og slett bare for at jeg skal føle meg ekstra vell når jeg står og løfter fremfor speilet.

- Jeg har veldig høyt pengeforbruk til å være student, og bruker lett flere hundre kroner til dagen på MAT, lol.

- Jeg er utrolig vimsete, og klarer ofte å surre bort eller ødelegge ting jeg tar i. For noen måneder siden fikk jeg låne solbrillene til @thelondongirl da jeg skulle på vandring i byen. Siden jeg vet hvor vimsete jeg er, så sjekket jeg flere ganger underveis at jeg fortsatt hadde de i veska, lommen osv. Så plutselig var de borte. Jeg var helt i fra meg, og løp tilbake til restauranten jeg hadde vært på, uten hell. For alt jeg vet så kunne jeg hatt de på hode på tuben, uten å merke at en hadde tatt de og løpt - ja vi snakker så distre.


Hvilke uvaner har du?

xoxo


Likes

Comments