When you and the girls decide to go out somewhere fancy to eat but then you see the prices


Me: OMG he's here

Friend: where??

me:


When people your age start talking about having kids.

Yes, I know I'm 25 but mom can you please transfer some more money so I can continue to live #thatwouldbegreatthanks


Showing up to a dick appointment like


When you accidentally discover a pack of gum in your bag


When you try to order takeaway for the whole squad


When your crush doesn't watch your "my story" #sooverit

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

For litt siden kom det frem at den amerikanske filmregissøren Harvey Weinstein har seksuelt trakassert kvinnelige skuespillere i en årrekke. Flere tenkte nok at det hele kom til å roe seg og bli glemt så fort han ba om unnskyldning (ikke ulikt Bill Cosby og Woody Allen). Så, søndag kveld skrev skuespilleren Alyssa Milano en Twitter status som fikk nettet til å koke. I meldingen sin oppfordret hun mennesker til å svare statusen hennes med #metoo om de noen gang hadde blitt seksuelt trakassert eller blitt seksuelt overgrepet. I løpet av mindre enn 24 timer var det 4,7 millioner mennesker rundt i verden som hadde engasjert seg. Skuespillere som Gwyneth Paltrow, Cara Delevingne og Angelina Jolie delte sine historier om Harvey Weinstein, og både jenter og gutter valgte å skrive egne statuser hvor de har delt sine egne personlige historier. Jeg synes at det er en vanvittig fin ting at så mange har stått frem og at det muligens har vært en hjelpende faktor for at mennesker som har blitt seksuelt trakassert eller blitt seksuelt overgrepet kan stå frem og kaste lys på et viktig tema.Samtidig har jeg lest om flere som ikke har valgt å dele statusen på sosiale medier fordi de føler at det å bli tatt på rompa eller det å bli ropt etter på gata ikke er nok til å gjøre dem til et "offer". Selv synes jeg ikke at det å dele statusen gjør disse menneskene til offer i det hele tatt. Jeg synes heller at det viser at de står opp for seg selv, og viser at slik oppførsel ikke skal aksepteres eller normaliseres. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har blitt bjeffet på, ropt etter eller blitt kalt visse navn. For noen få måneder tilbake dro jeg med meg en fyr hjem fra byen, og da jeg sa at jeg var for trøtt til å ha sex, svarte han at han kunne ligge med meg mens jeg sov. Jeg ble naturlignok fly forbanna og sendte han rett hjem. På vei ut ropte han at jeg var en egoistisk luremus. Så her er mitt #metoo engasjement fordi jeg nektet da og jeg nekter nå å godta slik oppførsel.

"I think the golden rule for men should be: If you're a man, don't say anything to a woman on the street that you wouldn't want a man saying to you in prison" - Peter White.


Likes

Comments

Kvinne 25, Rogaland


Fem kjappe

Sex med mensen: Nja

Mye eller lite kjønnshår? Lite

Svelge eller ikke: Helst ikke

Analsex?: Har ikke prøvd, men alt må vel prøves?

Antall sexpartnere: 7


1

Hva er dine sexfantasier?

Å ha sex på et offentlig sted hvor det er fare for å bli tatt på fersken.


2

Hva er det rareste du har gått med på å gjøre i sengen?

69, det var ikke tingen for meg. Jeg synes også det var noe spesielt å ha sex mens det var andre mennesker i samme rommet.


3

Hva ville du ikke gått med på / hvor går grensen din i sengen?

Fisting, det har jeg ingen behov for å teste ut.


4

Hvilken musikk liker du å høre på når du har sex?

Hadde blitt distrahert av musikken, og heller fokusert på den tror jeg? Men hvis det skulle vært noe musikk måtte det blitt noe slow r&b eller noe lignende.


5

Hva er din morsomte sexhistorie?

Jeg hadde med meg en fyr hjem en gang. Det hadde vært en stund siden sist jeg lå med noen så jeg var ekstra kåt og klar for å ligge. I det vi var godt i gang med foreplayet var jeg nødt til å snike meg ut på toalettet for å fjerne p-ringen. Det var i løpet av denne lille turen på toalettet jeg kom på at jeg hadde time på mandagen for å gi blod. Dette var jeg tydeligvis veldig innstilt på (det var veldig lenge siden forrige gang jeg kunne gi blod og man må tross alt gå 6 måneder uten å skifte partner). Så i det jeg gikk tilbake til soverommet hadde jeg bestemt meg for at jeg ikke kunne ha sex likevel. Jeg forklarte dette til han (fikk ikke veldig mye forståelse men det gikk fint) og vi fikk gjort litt andre ting likevel. Dagen etter kunne verken jeg eller venninnene mine forstå valget mitt, men når mandagen kom og jeg gikk for å gi blod var jeg veldig fornøyd med meg selv. Jeg satt der i stolen og smilte mens de stakk meg og tenkte på hvor godt menneske jeg er som ofret egen glede for å hjelpe andre. Du kan tro skuffelsen og sinnet mitt da de som jobber der fortalte at jeg ikke kunne gi blod likevel på grunn av for lav blodprosent. Jeg var nær å fortelle dem alt jeg hadde ofret for å kunne gi blod den dagen og at de bare fikk ta så mye de klarte, men gikk heller skuffet der i fra.


6

Hvor er det rareste stedet du har hatt sex?

Langs en bystrand i Syden tidlig på morgenen når jeg blant annet fikk øyekontakt med en mann som var ute på joggetur.


7

Hvilken sexstilling liker du mest og minst, og hvorfor?

Liker godt doggy da jeg rett og slett kommer lettere i den stillingen. Liker minst å være på toppen fordi jeg ikke føler meg komfortabel men og fordi jeg har dårlig balanse.


8

Hvem er din ultimate drømmemann?

Michael Fassbender, noen andre som har sett filmen Shame eller? Hehe


9

Hva er ditt favoritt sexleketøy?

Dusjen slår aldri feil.


10

Hva er din kleineste sexopplevelse?

En gang mens jeg enda bodde hjemme hos foreldrene mine tok jeg med meg en fyr hjem fra byen mitt i uken, mens begge foreldrene mine og mine to søsken var hjemme og skulle på jobb/skole morgenen etterpå. Jeg var gaaaanske beruset og husker at jeg prøvde å ikke bråke så mye både før sexen og under sexen. Dette virker som en veldig god ide i fylla, men ble litt kleint under familiemiddagen dagen etterpå.

Likes

Comments

Hola!

Jeg har ikke følt meg helt vell denne uken så jeg har prøvd å holde meg litt i ro, blant annet ved å ligge inne og se Insecure på HBO. Fy søren, for en morsom serie. Om du ikke har sett den enda bør du gjøre det N-Å. Ellers fikk jeg langhelg i går, deilig! Jeg fikk endelig litt kvalitetstid med Hilde igjen. Det er travelt å være popstjerne si. Etter en kjapp treningsøkt der vi pratet om alt og ingenting (uten å få tilsnakk fra de rundt oss denne gangen, haha) gikk vi hjem til henne for å lage nydelige smoothie bowls og drikke champagne, etterfulgt av avslapning i jacuzzien. Flere slike kvelder takk.

øredobber - H&M // kjole - BikBok // belte - Cubus // veske - Zara // kåpe - Monki


I dag har jeg vært på farten siden jeg våknet. Jeg har blant annet vært innom storesøsteren min en tur med babyshower gaven som endelig kom i posten. Jeg håpet i grunnen på at vi kunne gå ut å ta noen antrekksbilder men det var uaktuelt ettersom det regnet på tvers. Alt vi fikk til var et kjapt bilde av meg i døra på vei ut for å treffe en venninne. Ja, dette er forresten my casual "running errands and going to the grocery store" look, haha. For real tho. Nå skal jeg straks inn til Stavanger for å spise på Harry Pepper og feire bursdagen til en venninne. Håper dere får en fin helg! xx

Likes

Comments

Hei og god søndag!

Håper dere har hatt en fin dag så langt, det har i hvert fall jeg. Det var deilig å endelig kunne få sove lenge uten å bli vekket av alarmen. Resten av dagen har jeg brukt til å se serie, spise sushi med roomien min og straks skal vi bort å se Blade Runner 2049 på kino. Tidligere i uken var jeg så frustrert over drittværet som vi har hatt så langt i oktober, at jeg bestemte meg for å lage en film fra ferien vår til Marbella slik at jeg kunne forevige minnene til alle oss på turen. Jeg hadde ikke sett noen av klippene tidligere, så det var gøy å mimre tilbake på hvor fint vi hadde det. Du kan se det ferdige resultatet under. ENJOY!

PS. Husk å trykk på hjulet for å få best mulig kvalitet.

Likes

Comments

Da er vi i oktober måned allerede, og jeg kan ikke si at jeg er veldig fornøyd med høstværet så langt. Ja okei så er det koselig å ligge inne på rommet på kvelden og høre regnet som treffer vinduet, men bortsett fra det så er det ingenting som er sjarmerende med all vinden og regnet som pågår døgnet rundt. Det beviser nok en gang hvor viktig det er at jeg lager en liste med kjekke ting som jeg skal denne måneden slik at jeg har noe å se frem til.


🍸 Vinkvelder med jentene

Førstkommende lørdag skal jeg og noen venninner spise middag sammen, drikke vin og spille spill før vi skal ut en liten tur på byen. Som nevnt tidligere så er ikke utelivet på Bryne det helt store, men det hjelper så vanvittig at vi jentene kan samles først for å mixe drinker og ha det morsomt sammen.


💃 Bursdagsfeiringer

Jeg er bedt i 3 ulike bursdager denne måneden så det gleder jeg meg veldig til! Det er med 3 ulike gjenger i tillegg så da får jeg mulighet til å se igjen kjentfolk som jeg ikke har truffet på en stund. Apropos feiring, i morgen har søsteren min bursdag så da skal vi møtes slik at hun kan få velge seg ut en gave. Vi skal feire henne over et bedre sushimåltid senere i høstferien, men nå ble det gave i førsteomgang.


🎬 Gå på kino

Jeg kan nesten ikke huske sist jeg var på kino, muligens det var en gang i juni. Det er med andre ord på tide å besøke kinosalen igjen, og denne gangen har jeg lyst til å se Home Again. Den virker så koselig, til tross for at den ikke har fått så bra tilbakemelding på Imdb. Du kan se traileren her.⛺ Hyttetur

I slutten av måneden skal jeg på hyttetur på det glade Sørlandet å feire en venninne. Det ble dessverre ikke tid til hyttetur i september som jeg hadde håpet, så da blir det gøy at det det blir denne måneden i hvert fall.


👗 Shoppe

I dag handlet jeg ny bag og et nytt sjal fra Malene Birger + en army jakke! Så nå er denne høna fornøyd. Baggen er perfekt til å bruke til reise eller til trening (evt begge deler som jeg kommer til gjøre. J-A jeg pakker inn de sure treningsskoene mine slik at det ikke kommer vond lukt i baggen). Den ene kunden på jobb kunne ikke forstå at jeg ville bruke en så dyr bag (orginalpris 3600 kr) til å ha treningstøy oppi, men lite visste hun at jeg også bruker Alexander Wang vesken min til 9000 kroner til det samme, heheh. Jeg kjøper ting for å bruke de mye, ikke bare for å ha den klar hver andre måned når jeg drar på ferie. Uansett, det er fortsatt lenge igjen av måneden så det er veldig sannsynlig at det blir mer nytt i skapet før november. Jeg vet at jeg skal spare penger, men jeg blir jo så glad av nye klær #luksusfellenneste


🎥 Begynne på ny serie

Jeg ga opp Game of Thrones, nok var nok. Jeg kom til sesong 4 før jeg bestemte meg for at jeg ikke ville bruke mer tid på noe som jeg ikke synes var spennende. For øyeblikket ser jeg bloggerne hver dag med roomien min, men jeg trenger noe å se på når hun jobber kveldsvakter eller bestemmer seg for å dra på fjellturer. Det virker kanskje litt rart for noen at det å begynne på en ny serie skal være et høydepunkt i måneden, men slik har det altså blitt. Jeg elsker å være så engasjert i en serie at man gleder seg til å komme hjem for å se mer. Kom gjerne med tips om du har en serie du tror jeg kunne likt.

Sånn, det var det jeg kom på og fikk tid til å skrive ned (før jeg må komme meg på trening) av det jeg gleder meg til å gjøre denne måneden. Jeg er også invitert med på oktoberfest, men jeg er hverken fan av øl eller øl-telt så jeg tror jeg må stå. Har dere noen kjekke planer for oktober? xxxLikes

Comments

INSTAGRAM :@thefashionrebelno