Header

Skinnjakke - Cortefield // tee - H&M // skjørt og veske - Zara // sko - Primark

  I dag er det akkurat en måned til jeg flytter hjem til Norge, og det er litt skremmende til tross for at jeg vet at det bare er midlertidig. Samtidig så har jeg så mye som må bli gjort på bacheloroppgaven min før det, at jeg har nesten ikke tid til å tenke på noe annet. Jeg skrev ned alt som må bli gjort i dag å da kjente jeg at jeg fikk en sånn stressbølge over meg, og jeg fikk lyst til å bare gå og legge meg under dyna å bli der for alltid. Det er rart hvordan man plutselig får lyst til å gjøre alt annet enn oppgaven. Jeg tror til og med jeg kunne gått på fjelltur i stede for å sittet fremfor skjermen å skrive, og det sier litt. Heldigvis hjelper det å vite at jeg ikke er den eneste som sitter å skriver for øyeblikket. Så her er en liten shoutout til alle flinke studenter som klarer å balansere skole, søvn, trening og sosialt samvær. Det kan virke slitsomt, i hvert fall for oss som ikke er 100% sikre på hvilken jobb vi vil ut i etterpå, men det nytter ikke å planlegge livet sitt hele jævla tiden, og plutselig var det du hadde planlagt nødvendigvis ikke det som var best for deg. Så jeg tenker at det er lov å ta det litt så det kommer frem til en klarer å pønske ut en plan, så får jeg quote mamma (og sikker flertallet av mødre) ved å si at det viktigste er at man gjør sitt beste. Dette skal vi klare dere!


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg lever for å høre morsomme sexhistorier, og ler så godt når jeg hører at ei venninne har hatt seg i en åker og kommet hjem med skrubbsår, til en annen venninne som hadde seg i styrbordet på en båt. Derfor tenkte jeg at det kunne være morsomt å lage et innlegg om ulike steder en kan ha sex nå som det går mot lysere tider. Jeg vil ikke tro at selve akten nødvendigvis er noe bedre enn det du kan få til i en myk seng, men det handler mer om selve opplevelsen og det å tørre å prøve noe nytt. Samtidig så er det jo mer minnerikt og lættis å fortelle om da en hadde seg på en parkeringsplass vs da en valgte å dra hjem til seg selv. Ja, jeg referer til meg selv og historien fra i sommer. I tillegg så er det ikke alltid en har mulighet til å dra hjem til den ene eller andre så da er det bare til å være oppfinnsom å finne et sted ute.


Images from Pinterest

I et basseng / boblebad - kanskje ikke det lureste å gjøre på dagtid om du bor på et Blue Village hotell med masse barn, men om dere har leid dere en egen leilighet eller sniker dere ned på nattestid kan det være spennende å prøve å ha sex i vann.

I et telt på festival – det er nok flere av dere som har prøvd dette allerede, og det er noe pirrende med å ikke ha oversikt over om det er noen utenfor, eller at folk kan komme inn i teltet når som helst.

I en park – tips for at dette skal bli en suksess: gå på kveldstid, ha piknik, drikk masse vin og ha med store tepper til å skjule både det ene og det andre.

På stranden – dette virker ofte mer romantisk enn det faktisk er da man kan risikere å få hele dåsa (musa, vajayjay’en, the cookie, kjært barn har mange navn) full av sand. Men det er uansett noe minnerikt med å ha sex i en sanddyne eller under et håndkle.

I en bil – jeg føler at jeg har hørt flere historier fra venninner som har gitt blowjobs i biler enn folk som faktisk har hatt sex i en bil. Man får kanskje ikke ligget like behagelig som man ville gjort på en strand men da tenker jeg at det bare er til å sette på musikk fra The Weeknd å gjøre det beste ut av det. Det kan jo være superkoselig å kjøre til et sted med fin utsikt, så lenge du ikke risikerer at det står tre campingbiler ved siden av.

På tur – enten du er på fjelltur eller hyttetur så kan det være spennende å ha sex i skogen. Jeg husker at jeg var såå redd første gang jeg hadde sex i en skog. Jeg hadde sett alt for mange skrekkfilmer så jeg turte i hvert fall ikke å ha det når det var mørkt, mens på dagtid var jeg så nervøs for at noen jeg kjenner skulle gå forbi. Så jeg vil anbefale deg til å gjøre det et sted så langt borte at du ikke risikerer å møte noen kjentfolk som ser at du rir på noe annet enn en hest.

I tillegg til det jeg ramset opp nå, så er det jo mange andre steder en kan ha sex, som ute på en båt, på en lekeplass, i en hengekøye, oppå en bil og på en rooftop. Muligheten er mange, det er bare fantasien som setter stopper for hva som er mulig.

Hvor er det rareste stedet du har hatt sex?

Som nevnt så eeeelsker jeg jo å høre om folk som har sex andre steder enn i sengen.

Likes

Comments

Ukens opptur:

Denne uken har jeg hatt flere oppturer

- Først og fremst er jeg tilbake i London og det deilige været

- Jeg har fått truffet noen venninner som jeg ikke har sett på et helt år

- Tatt free drinks og snacks med venner på en av Londons mest populære restauranter

- Kommet meg tilbake på trening

- Hatt sex med en drit pen fyr


Ukens nedtur:

Jeg hadde jo kjøpt flybilletter tilbake til London på tirsdagen, men så fikk vi mail fra læreren om at undervisningen begynte på tirsdagen så jeg endte opp med å kjøpe nye flybilletter på mandagen slik at jeg ikke skulle gå glipp av en viktig time. Tror du ikke at læreren våres så velger å flytte undervisningen til onsdagen slik at jeg i utgangspunktet kunne hatt den gamle billetten? Så sinnsykt irriterende og uprofesjonelt da flere i klassen hadde gjort det samme som meg, og vi kunne spart de ekstra hundrelappene.


Ukens antrekk:

Ja, det har jo dessverre ikke vært så veldig mange antrekk å velge fra, så det får bli gårsdagens!Ukens opplevelse:

I dag har flat 1 vært å spist tapas og drukket sangria i Central, etterfulgt av litt shopping og dessert så jeg er veldig fornøyd med søndagen så langt!


Ukens sang:

Jeg har faktisk hørt mye på “Skinny love” av Birdy, og prøver å finne en god remix av den sangen, så skrik ut om du har funnet en.


Ukens innkjøp:

Tur til Marbella med jentene!!! Vi har leid et hus rett ved Nikki Beach, så det skal bli magisk.Ukens tanke:

Dette er fortsatt hemmelig! Sorry, jeg vet hvor irriterende det er når folk skriver sånn, men jeg tror at jeg kan fortelle det til dere neste uke.


Ukens film/serie:

Jeg var uten Netflix da jeg var i Norge, så jeg fikk ikke begynt å se “13 reasons why” før denne uken, og jeg liker det kjempegodt! Jeg har bare kommet til episode 4 da, så ikke røp noe, haha.


Denne ukens utfordring:

Det blir uten tvil å spare penger! Jeg får ikke lønna for det jeg jobbet i april før i slutten av mai, derfor er jeg veldig manko på penger for tiden. Heldigvis har jeg muligheten til å låne litt penger hjemmefra, men jeg vil jo veldig gjerne klare meg på egenhånd.


Dette gleder jeg meg til denne uken:

Neste uke skal jeg og @thelondongirl møte @melinapambou og Åsa på lunch! Så det skal bli veldig gøy å få truffet to jenter som jeg har fulgt en stund på Instagram. I tillegg har vi i flat 1 planer om å kjøpe oss grill til helgen så da blir det grillfest ute i hagen. Christina har allerede pyntet med vimpler så dette må jo bli bra, haha.


Hvilke planer har du for den kommende uken?

xoxo

Likes

Comments

Topp og blazer - Zara // skjørt - Cubus

Hei

Endelig hadde @thelondongirl fri fra jobb, så da fikk vi gått ut å tatt noen antrekksbilder. Det var virkelig på tide. Det er forresten 16 grader her, så det var deilig å kunne gå ut sånn her uten å bli kald. Jeg stakk vel egentlig bare innom bloggen for å vise dere antrekket, si hei og at jeg håper at dere også har det fint!

I kveld får vi besøk av noen venninner, og så har Christina kjøpt seg sjokoladefontene!! Så vi skal spise jordbær og banan dyppet i sjokolade, og drikke noen glass vin. Av alle unødvendige ting i verden, så må sjokoladefontene være noe av den mest geniale, haha. Hva synes dere forresten om antrekket?

xoxo

Likes

Comments

Bilde funnet her

Kvinne 27, Time

Fem kjappe:

Sex med mensen: nja, nei.
Mye eller lite kjønnshår? Det trenger ikke akkurat å være en skog, men ja jeg foretrekker kjønnshår. Jeg skal føle at jeg har sex med en mann, og ikke en 13 åring!

Svelge eller ikke: IKKE
Analsex?: joda
Antall sexpartnere: 19


Hva er dine sexfantasier?
Se for deg å ha sex i en himmelseng i et eksotisk land. Der du hører bølgene gjennom vinduet og med utsikt over havet.


Hva er det rareste du har gått med på å gjøre i sengen?
69 stillingen. Herregud så tungvintHva ville du ikke gått med på / hvor går grensen din i sengen?
Fisting og kvelling! It’s a no go!Hvilken musikk liker du å høre på når du har sex?
Jeg liker ikke å høre på musikk. Jeg vil heller ha levende lys og duftlys.


Hva er ditt beste sextips?
Di tre S:ene; Selvtillit, selvfølelse og sexy!!! En skal være komfortabel med seg selv! Når jeg føler meg vell så synes jeg at sexen bli kjekkere og bedre.Hva er dine tanker rundt røff sex, i form av spanking, håndjern, pisking , bind for øynene og slåing. Er det noe du liker eller kunne tenkt deg å prøve?
Pisking og slåing, nei takk! Men det andre ja takk! Som Samantha Jones sier; Jeg prøver alt en gang.Hvor er det rareste stedet du har hatt sex?
Oppå en bil i Bryne sentrum etter en tur på Mellombells en lørdagskveld. HahahaHvilken sexstilling liker du mest og minst, og hvorfor?
Det kommer litt an på størrelsen! Misjonæren er alltid digg, for da kan en kysse samtidig. Jeg liker også doggy-style om han har liten penis, men jeg kommer lettest om jeg rir. Jeg har egentlig ingen stillinger som jeg ikke liker.Hvem er din ultimate drømmemann?

En kombinasjon av Channing Tatum, Harry styles og Gerard Butler, only blackHva er ditt favoritt sexleketøy?
VibratorHva er din kleineste sexopplevelse?
Hahaha!! Det var vel ikke akkurat en klein sexopplevelse, men stemningen var veeeldig klein etterpå! Jeg hadde sex med en fyr i et basseng mens jeg var på ferie i Thailand. Etter "akten" får jeg vite at han har sittet inne i Åna fengsel, som er et fengsel som ikke ligger så langt fra der jeg bor, hahah.

Likes

Comments

Hei dere!

Ettersom det er torsdag, og den store "throwback" dagen tenkte jeg det kan være morsomt å se gamle bilder fra da jeg var yngre. Jeg har bladd i arkivet på Facebook å fant fram noen skatter. Jeg har bestemt meg for å ikke redigere lyset eller utsnittet slik at dere får sett hvordan bildene faktisk så ut da jeg lagde ulike album med kamera som mamma hadde fått i gave fra Coop Obs på grunn av bonuspoengene sine, haha.


Her er meg og Victoria i typ 6.klasse? Det var bursdagsselskap på Dolly Dimples, å vi fikk lage vår egen pizza. Ps, legg merke til eyelineren innpå øye! Jeg synes det er så koselig å se tilbake og tenke på at vi fortsatt er bestisser den dag i dag.


Her er et bilde fra da jeg var i studio og skulle ta konformasjonsbilde + fritidsbilde. Jeg endte så opp med å lage et album på Facebook med 48 bilder av meg selv i ført alle slags poseringer. Jeg valgte selvsagt å kalle albumet noe så originalt som "Sjå fotograf" (du vet, ettersom det ikke var tydelig nok at det stod RobertsFOTO studio på alle bildene) og i beskrivelsen valgte jeg å skrive : "Eg tog komfbilde, men blei nogen "vanlige bilde" og. hålt på i 90 min ;p" hahah jeg dør. Historien tok så en brå vending, fordi mamma synes det ble urettferdig at jeg skulle få ta bilder i studio og ikke søsteren min som konfirmerte seg tre år tidligere. Derfor fikk jeg kun et album med disse bildene, men jeg endte opp med å sende ut en selfie av meg selv fra hagen til familie og venner, der bare halve søljen viser! HAHA en del av meg synes det er morsomt fordi dette var før "selfies" tok av, men en annen del av meg synes at det er så komitragisk at det er ikke måte på.


Her får mamma sitt Coop Obs kamera testet ut blitseffekten som merkelig nok ikke resulterte i god kvalitet. Dette bilde er forresten på kjærestetur i Syden i 2010. Her var på vei til å spise middag, og senere på kvelden endte jeg opp med å komme løpende inn på doen med diare mens han satt i badekaret, hahaha det er fint med kjærestetur dere!


Her er jeg 19 år og har flyttet til New York for å studere. Akkurat på dette bilde så er jeg i LA på spring break sammen med en stor jentegjeng. Jeg hadde vært hos frisøren bare noen dager tidligere for å fjerne etterveksten og for å bli fresh til ferien. Til tross for at jeg gikk til hovedsalongen til Redken i New York, så ble håret mitt (som dere ser) pissegult. Jeg kom ikke på at de ikke er vandt til blondt hår, så jeg endte opp med å gå med hatt mesteparten av turen i sånn 27 grader. Snakk om motsatt effekt, MEN turen var helt fantastisk og det var virkelig "the time of my life".


Nå begynner vi å nærme oss noe. Dette bilde er tatt i 2014 da jeg ble moteblogger for Jærbladet. Jeg synes det var SÅ stas å bli avisens første moteblogger, og jeg tok selvfølgelig oppgaven veldig seriøst. Jeg hadde flere ulike photoshoots rundt i London, sminkevideoer og hele pakken. Plutselig ble det for tidskrevende i forhold til det jeg fikk tilbake å da måtte jeg gi meg og heller fokusere på skolen.


Sånn, det var det! Jeg konkluderte med at det ikke var noe poeng i å legge ut et bilde av hvordan jeg ser ut nå ettersom jeg gjør det ukentlig. Hvis du er interessert i et TBT innlegg fra årene i London så kan jeg lage et eget innlegg om det! Nå skal jeg spise middag med @thelondongirl før jeg skal møte @natiflavin og Ingrid for en drink! Ønsker dere en fin torsdag videre. xoxo

Likes

Comments

Hei fine lesere

Da er jeg tilbake i flat 1 og det føles deilig. Til tross for at jeg høres ut som at jeg er 50 år når jeg skriver dette så er det noe helt spesielt med London når alt er så grønt, fint og varmt. Åhh det gjør vondt å tenke på at jeg bare skal bo her i fem uker til. I tillegg så er det så sykt mange kjekke menn her. Noe av det første jeg så da jeg satt meg på tuben fra Hammersmith var tidenes peneste mann. Jeg har en ting for mulatter, og han her var ikke et unntak. Dere vet jo allerede at jeg er gal, så jeg sendte en melding til Christina der jeg prøvde å beskrive han (hun ville jeg skulle ta bilde, men vinkelen var for dårlig) men jeg avsluttet samtalen vår med #pleasehavemybabies HAHA. Jeg har overhode ikke lyst på barn men hver gang jeg ser en mulatt tenker jeg på hvor fine barn vi kunne fått. Cray-cray, I know. Men er det ikke flere av dere som kan kjenne seg igjen i at dere blir betatt av noen når dere har tatt kollektivtransport eller generelt bare møtt en person å vært sånn “shit, jeg kunne sikkert blitt forelsket i deg”. Okei, det hørtes veldig overfladisk ut men samtidig ikke, om vi sammenligner det med Tinder. Jeg lurer egentlig på om noen tenker det om meg når de ser meg på tuben. Sikker ikke, i så fall hadde det nok vært han halvskitne som sitter helt i enden av tuben og spiser wrap, yaay.

Uansett, jeg prøvde å lage en scenario i hode om hvordan jeg og mulatten kunne ende opp med at å veksle telefonnummer. Om bare han skulle av på det stoppet som jeg skulle, og så kunne han tilby seg å bære den 25kg tunge kofferten min opp trappene, før jeg skulle late som at jeg var sykt takknemlig å ville gi han nummeret mitt slik at jeg kunne takke han med å spandere en drink, haha lol. I det vi ankommer tube-stoppet mitt reiser jeg meg opp, og det samme gjør han. Jeg bare WÆÆ nå skjer det. Men nei, hvem tror du galopperer opp trappene mens jeg svetter og puster som en gal for å få opp denne jævla kofferten. Det første jeg tenkte var “BOY BYE” og “Talk to you nevahh” hahaha for en taper jeg er.

Sånn bortsett fra denne hendelsen (nå i ettertid prøver jeg å overtale meg selv om at han har kjærteste, og at det sikkert var derfor han ikke hjalp meg) .. så blir egentlig selvtilliten litt bedre hver gang jeg kommer til London da folk her er så flinke på å gi komplimenter. Jeg får høre fine ord fra fremmede enten jeg er på vei til trening eller skolen, og slik er det dessverre ikke hjemme i Norge. På 18 dager fikk jeg to komplimenter fra fremmende: en kunde som kommenterte kjolen min og en mann som solgte Asfalt magasinet kalte meg “a very pretty girl” . “Omg, that literally mean so much”, haha neida. Men vi nordmenn kan alltids bli flinkere på å gi fremmede komplimenter. Selvsagt er det ikke alle frittalende kommentarer jeg setter like stor pris på, og er glad for at det ikke er like vanlig hjemme å få slengt i trynet “I wanna tear up that pussy” mens du står i kø og venter på å få tildelt jakken din, som dessverre har skjedd på flere av utestedene I London. Jaja, man kan vel ikke få i både pose og sekk.


Likes

Comments

Å bo med Karen er et eventyr. Nå har jeg, Christina (@thelondongirl), bodd med Karen i ett og et halvt år, og det har virkelig vært et eventyr uten like, haha. Jeg tenkte det kunne være gøy for dere å lese om hvordan Karen er på privaten og ikke minst som flat mate, for hun er virkelig noe for seg selv.


Karen er det morsomste mennesket jeg vet om i hele verden. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg ler av (og med da, kanskje) Karen hver eneste dag! Hun har en helt unik evne til å få selv den kjedeligste historie til å bli morsom, og til tross for at jeg har hørt de fleste av historiene hennes x antall ganger er de like morsomme hver eneste gang. Jeg er sikker på at resten av flat 1 kan skrive under på dette også!

Karen er et matvrak. Hun spiser alt, hele tiden. Hun er sulten til enhver tid, og tilbyr jeg noe som kan puttes i munnen, er hun gjerne den første til å melde seg til å spise det. Fordelen med dette er at hver gang jeg har lyst til å lage noe kan jeg stole på at Karen holder meg med selskap slik at hun også får smake

Karen er det mest ydmyke og takknemlige mennesket jeg vet om. Det jeg muligens liker best med Karen er hennes evne til å glede seg over andre suksess og lykke, og hun er så ydmyk og takknemlig for selv den minste ting. Dette har jeg sagt til henne flere ganger, men jeg syns det er en så fin og viktig egenskap. Da jeg fikk min første jobb og sa at jeg syns det er skremmende at alt går min vei om dagen, at det er for godt til å være sant, svarte Karen bare at om noen fortjener det, så er det meg. Herregud, er ikke det en fin ting å si? Hun er virkelig en god venn

Karen kan ikke lage mat. Til tross for at hun er tidenes matvrak, kan hun faktisk ikke lage mat for noe i hele verden. Eller, hun har overrasket et par ganger, men at denne dama har vært heimkunnskapslærer kan jeg virkelig ikke fatte og begripe, haha. La meg fortelle en av mange mathistorier om kokken Karen. Jeg lager som regel middag hver dag, men en kveld hadde jeg litt dårlig tid på grunn av en avtale jeg skulle rekke, så jeg spurte om Karen ikke vær så snill kunne begynne å steke kyllingen til kveldens middag som var wok. Ja, det kunne hun godt. Jeg styret med det jeg skulle og ante fred og ingen fare, helt til jeg hørte litt små skrik og frustrasjon blandet med latter fra kjøkkenet. Da jeg kommer inn står Karen og steker hele filèter med kylling. ”Karen, hva skal vi ha til middag i dag? ”Wok?”
”Ja, og hvorfor steker du kyllingfilet da? Du vet vel at kyllingen som regel er i biter når du spiser wok, sant?”
”..... Ja... Men du ba meg ikke om å skjære den opp først, da?”.
Altså, jeg DØR! Dette er definisjonen på Karen på kjøkkenet, alt må inn med t-skje ;-)Karen er et susehode uten like. Hun roter bort alt og har ikke kontroll på noe som helst av tingene sine. Klesskapet er et godt eksempel på dette; det ser enhver tid ut som at noe har eksplodert der inne, haha. Spesielt vanskelig er det når alt hun eier er svart. Umulig å finne noe som helst! Og når vi skal ut døren kan jeg love deg at Karen er den siste som er klar. Når Karen sier at hun er klar, ja, da skal hun først tisse, så ta på seg sokker, og så ta på seg sko. Er det mulig?! Haha.

Karen er selskapssyk – hele tiden. Jeg har ikke telling på hvor ofte Karen kommer inn på rommet mitt og slår seg ned i sengen min til tross for at jeg er opptatt med skole eller annen jobb, haha. Selv om Netflix er en stor favoritt hos Karen vil hun gjerne se noe sammen, i istedenfor å se noe alene. Vi kan ofte sitte på rommet til hverandre uten å gjøre noe spesielt, så lenge vi chiller i samme rom er det som regel nok for selskapssyke Karen.

Karen er en bestemt frøken. Enten det gjelder moter og trender (jeg husker fremdeles at hun sa at hun ikke skal bruke chokers lengre, tror det gikk ut i mars, så nå følger jeg med, Karen ;-)), treningstidspukt, andre avtaler eller hvordan hun vil ha det i sengen. Hun vet veldig godt hvordan hun vil ha absolutt alt, og en diskusjon rundt det unner jeg de færreste.

Likes

Comments

Hei dere

I dag tenkte jeg å ta opp et tema som jeg og noen venninner pratet om for bare nogen dager siden, nemlig om kvinner og onani. Jeg føler på sett og vis at dette temaet fortsatt er litt tabu og jeg har ikke litt kontroll en gang på hvor mange ganger i uken venninnene mine tar saken i egne hender, bokstavelig talt. Jeg fant en undersøkelsefra Sverige (Expressen , 2016) som viste at de fleste onanerer mellom 3-5 ganger i uken, der 66% gjør det i sengen, 16% i dusjen og 1% på skolen. Det var ikke oppgitt hvor stor andel av de 16.000 deltagerne som var menn, og hvor mange som var kvinner, men en litt eldre undersøkelse fra 2009 viser at menn onanerer nesten dobbelt så ofte som kvinner. Det har blitt diskutert at menn tenker oftere på sex enn kvinner, som igjen kan være en av årsakene til at de onanerer oftere. Problemet mitt er ikke at menn onanerer oftere enn kvinner. Folk skal få onanere hvor ofte eller hvor sjeldent de vil, ut i fra hva de kjenner behovet for selv. Problemet mitt er hvorfor det er mer tabu for kvinner å prate om onani enn for menn, og det tror jeg vi kun har oss selv å takke for. Jeg ønsker at vi kvinner skal bli flinkere på å prate mer åpent rundt dette temaet. Jeg hadde elsket å fått en melding der det stod “jeg reiser til deg om 20 minutt, skal bare onanere først”. For det er jo kun positive ting som kommer ut av å få orgasmer. Det letter på stresset, gjør at du sover bedre og ikke minst så gjør det deg lykkelig.. so yaaaaz gurl, go touch yo self.Det har skjedd flere ganger at jeg har kjent behov for å ha sex, men så har jeg ikke orket alt det inkluderer som a) først og fremst å finne en decent looking guy, b) shave meg og c) sminke meg. Da har jeg heller synes at det har vært enklere å finne frem vibratoren eller dusjhode, og føle meg som en strong, independent woman, HAHA. Jeg tror det er flere som kan relatere seg til at når de først kjenner behovet for å få en orgasme så vil de gjøre det der og da, og ikke vente fem timer for at han eller hun skal komme hjem fra jobb eller hva annet de er opptatt med. Samtidig så er det ingen som kjenner kroppen din bedre enn deg selv, og som kan styre tempoet og gjøre de rette tingene for at du skal oppleve klimaks. Gudene vet hvor mange menn som fortsatt ikke har knekt koden om den mystiske klitoirsen. Nei lille venn, det nytter ikke å gni meg på en av de ytre kjønnsleppene å spør “are you there yet”.

Som alltid så synes jeg at vi skal prate mye mer åpent om sex og onani, da vi mennesker har mye å lære av hverandre. Jeg har hatt mange “ah-ha” opplevelser når jeg diskuterer sex med venninner, og vi gir hverandre råd om alt fra ulike stillinger til ting som vi finner irriterende i sengen. Til tross for at jeg ser hva Sana (fra serien SKAM) mener i sesong 4 når hun sier til Vilde at hun mener at sex bør være noe fint mellom to person, så tror jeg likevel vi har godt av å kunne åpne oss om tanker og hendelser vi har rundt sex. I hvert fall med de nærmeste venninne våre. Å jeg mener at sex fortsatt kan være noe fint mellom to personer, da det er helt og holdent opp til hver enkelt hva de ønsker å dele, men en bør aldri kritisere ei venninne som ønsker å dele og få innspill fra sine nærmeste. Okei, nå begynte jeg plutselig å skrive mer om sex enn onani, men jeg mener fortsatt det samme – og det er at vi kvinner ikke skal synes at det er flaut å prate om onani da det er en av de mest naturlige tingene i verden.

Hva mener du?

xoxo

Likes

Comments

Nå som jeg sitter midt oppi alt skolearbeidet er det fint å ha noe å se frem til. Derfor har jeg lagt en liten liste over noen av tingene som jeg skal gjøre denne sommeren, som en liten motivasjonsboost til meg selv om at jeg skal klare å stå på i en måned til før jeg delvis kan slappe av. Jeg har jo tenkt å jobbe MYE på Høyer i ferien, men da har jeg i hvert fall fri når jeg går hjem fra jobb.

PS - pictures from Pinterest

Konserter med jentegjengen. Jeg tenker å reise hjem på sommerferie slik at jeg får med meg "Jærnåttå" som er den lokale musikkfestivalen. Det pleier alltid å være god stemning og mye kjentfolk som deltar så det skal bli gøy. I tillegg skal jeg på Justin Bieber konsert i Stavanger i begynnelsen av juni. Jeg synes at det var helt innafor da jeg var på konserten hans i 2012, men nå kjenner jeg at det skal bli litt rart å stå blant hylende småjenter. However, jeg er jo stor fan av musikken hans og jeg kunne ikke si nei nå som han tross alt skal opptre bare 30 minutter fra der jeg bor.


Jeg skal i utdrikningslag! ÅÅh som jeg elsker utdrikningslag. Det er bare så gøy å kunne drikke champagne til frokost og ha et helt opplegg med morsomme aktiviteter fra morgning til kveld. Samtidig så er det så fint å vite at venninna di har funnet sjelevennen sin, og gjøre stas på hun slik som hun fortjener! SAMEEE PENIS FOREEEVER (and I don't mean it in a bad way)


Etter udrikningslag kommer natulig nok bryllup! Jeg skal i to stykk denne sommeren og mangler enda å finne kjoler, gosh. Heldigvis har jeg litt tid enda på meg til å finne noe. Jeg gleder meg såå til å se to av de vakreste menneskene jeg vet om gå opp alteret. Jeg vet at jeg kommer til å grine som en crazy person, men det får bare være!


I slutten av juli skal jeg tilbake til London på graduation. Jeg reiser over sammen med familien min, for å ta i mot en diplom og kaste hatten. Jeg skal være et par ekstra dager slik at jeg og får vært sammen med flat 1 å hatt pikniker i parken og ristet dansefoten en siste gang før jeg flytter på ubestemt tid. Åhh jeg blir trist bare jeg tenker på det.


Jeg og syv venninner har bestemt oss for å reise en uke til Syden sammen. Vi tenker i utgangspunktet å leie en leilighet i Marbella, men vi har ikke bestemt oss helt for stedet enda. Jeg vet at vi bør få gjort dette så fort som mulig før prisene stiger så forhåpentligvis booker vi noe ASAP. En uke i varmere strøk blir det uansett.


Utenom dette så skal jeg bli med på blåtur, fotballturnering, grillkvelder, bursdager, reunion med vidergående og masse annet sosialt. Jeg har veldig troen på at dette skal bli en bra sommer. Har du lagt noen planer for ferien?

xoxo

Likes

Comments