Nye innlegg


Akkurat nå:

..sitter jeg i treningsklærne og spiser et kokt egg, haha. Jeg pleier som regel å stå opp litt tidligere de dagene jeg begynner på jobb klokken 12 slik at jeg får forhåndskrevet et blogginnlegg (slik som dette) og gått på trening før det. OG ja, jeg pleier også å vaske hele huset og drikke grønn juice før klokken 06.00, neida, joda, neida.


Ukens opptur:

Utdrikningslaget til May-Helen på lørdag! Jeg koste meg fra begynnelse til slutt – mer om det kommer i et eget innlegg snart.


Ukens nedtur:

Jeg har vært forkjølet denne uken, og går å snyter meg hvert kvarter. Det er så kjedelig når jeg føler at sminken er “on-fleek” og så blir bare nesen rødere for hver gang jeg snyter meg i løpet av dagen.


Ukens opplevelse:

Jeg fikk spille boblefotball. Helt siden jeg var liten elsket jeg å drible og løpe med ballen men her ble det helt umulig da banen var så liten og man ikke fikk ha ballen i mange sekundene før noen kom hoppende mot deg med boblen sin, haha.


Ukens sang:

Denne uken har jeg ikke en spesifikk sang, men en hel spilleliste. Jeg er såå fornøyd med Spotify listen som jeg lagde til utdrikningslaget med nye og gamle sanger. Jeg valgte å kalle den : (May) Helen i taket – om du har lyst til å følge den.


Ukens film/serie:

I går begynte jeg på en ny serie som heter “Blindspot” som virker sykt spennende.


Ukens innkjøp:

Det må bli antrekket som jeg har vist dere på typ hvert eneste innlegg denne uken, haha. Samt et par flybilletter til Oslo neste måned.


Ukens mest leste innlegg:

The worst first date


Ukens craving:

Jeg craver fortsatt søppeldynga snopet. Da jeg var på kino sist tirsdag så kjørte jeg innom Sparbutikken for å kjøpe det, og når de ikke hadde det så kjørte jeg videre til Kiwibutikken, uten hell.. I det jeg skal betale billetten min ser jeg de har det på kinoen men da hadde jeg allerede handlet med meg masse fra før av. Typisk.


Dette gleder jeg meg til denne uken:

I kveld skal jentegjengen samles på ost og kjeks som alltid er koselig, og til helgen skal jeg i bursdagsfest. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg tror jeg har noe som skjer hver eneste helg fremover til midten av August, men det er akkurat sånn jeg liker det!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Nå som det er sommer er det mange jentegjenger på min alder som velger å reise sammen på sydenferie, og det er ikke uvanlig at det bygger seg opp et internt kroppspress. Jeg forstår at bak alle gruppemeldingene om hvor mange mojito man skal drikke og hvor mye man gleder seg til turen, så er det også flere som gruer seg. De gruer seg til den første dagen da bikinien eller badedrakten skal på, og de skal møte resten av gjengen ved bassengkanten. Møte der kroppene kan bli sammenlignet og man kan se hvem som er størst og hvem som er minst. Man kan tenke at de som veier mest ofte bekymrer seg mer enn de tynneste i gjengen uten å vite at de kan være like usikre på kroppen sin, om ikke mer. Men så er det noe som skjer etter den første dagen. Man blir ferdig, det er overstått og det å gå i bikini føles plutselig ut som den mest naturlige tingen i hele verden. Man gir slipp på tankene om at en skulle trent mer eller at en ikke skulle spist den sjokoladeplata, og så forstår man at det ikke var noe å bekymre seg for likevel. For hvem er det man prøver å imponere? Er det venninnene dine som du ser de resterende 51 ukene? Er det dem du vil imponere ved å vise frem en trent kropp den ene uken i Mallorca, eller er det deg selv? Jeg håper for alt i verden at svaret er det siste. Jeg er så forbanna lei det kroppspresset. Ja, noen veier 50 kilo og noen veier 90 kilo, sånn er det og kan vi ikke bare sette pris på at vi er ulike? Jeg er så takknemlig for at jeg har en kropp som fungerer. Jeg er takknemlig for at jeg kunne spille boblefotball i går, da andre måtte stå over på grunn av skade. Jeg er takknemlig for at jeg kunne bli med å løpe trillebåre og bli med på andre konkurranser. Jeg vet at det er vanskelig i 2017 å ta kroppen for det den er, men etter å ha hørt fra flere profesjonelle fitnessdeltagere at man kan være like usikker selv etter å ha oppnådd drømmekroppen så sier det meg at det ikke hjelper hvor mange timer en tilbringer på treningsstudioet for å få sommerkroppen om du ikke klarer å ha det bra med deg selv først. Du skal med vennegjengen din for guds skyld, som bare vil deg det beste og som er overlykkelig over at dere er der sammen. Jeg prøver for all del ikke oppfordre dere til å ikke trene haha, men jeg håper at dere gjør det for deres egen del og ikke bare fordi det står på fremsiden av VG at du bør gjør det.


Likes

Comments


Som overskriften avslører så skal jeg fortelle om den verste daten jeg noen ganger har vært på. Boys, take notes on what NOT to do on a first date. Jeg og ehmm la oss kalle han Tom, hadde pratet en stund i forveien og jeg var egentlig litt i tvil om jeg ville møte han, men så tenkte jeg at det var bedre å bare treffes enn å kaste bort tiden min på å prate med han. Tom hadde funnet et nydelig sted til oss der vi kunne sitte ute ved Themsen i en glassiglo rett ved Tower Bridge. Det eneste var at det ikke gikk an å bestille disse på forhånd. Det han skulle gjort da var å dra 20 minutt før til restauranten slik at han kunne prøvd å få tak i en av disse igloene til jeg kom. Tom der i mot, var 20 minutter for sen og fikk meg til å fikse alt. Da han kom overdrysset han meg i komplimenter. Ja jeg synes det er hyggelig om du sier at jeg ser fin ut men han stoppet ikke der. Tom ville at jeg skulle ta en "spinn" fremfor både kelneren og bartenderen slik at de også kunne gi meg komplimenter. Det var helt uaktuelt. For det første synes jeg at slikt er kjempekleint og for det andre så klarer jeg ikke slike situasjoner, så jeg satt meg bare redd ned og lurte på om vi kunne bestille noe drikke, haha.

Da vi omsider kom oss ut til denne igloen så gikk praten overraskende greit. Vi snakket om alt fra jobb til familie og jeg begynte å tenke om jeg kanskje hadde vært litt streng med han i starten. Som alle andre klisjeer så ville han at vi skulle gå ut og se på utsikten. Plutselig, i mens jeg pratet så tok han tak i ansiktet mitt og klinte til - bokstavelig talt. Det var tunge over alt og jeg følte at jeg hadde fått en kattevask. Da vi satt oss ned i igloen igjen begynte han å spørre etter hvor i Norge jeg var i fra og så begynte han å se på flybilletter(!!) fordi han hadde lyst til å komme på besøk uken etter at jeg hadde dratt hjem til Norge. Nå begynte den røde varsellampen oppi hodet mitt å plinge og jeg tenkte at det var på tide å spør etter regningen. Han der i mot ville at vi skulle reise til en bar å treffe kompisene hans, slik at vi kunne bli bedre kjent og at han kunne vise meg frem. Vi ble enige om at hvis han betalte vinflasken så kunne jeg betale uberen. Nå i ettertid angrer jeg veldig på at jeg sa ja til dette og ikke bare reiste hjem, fordi vi var i uberen i noe som føltes ut som 45 minutter, and y'all know I'm poor as fuck. Her presterte Tom blant annet å si til sjåføren "can you please tell my girlfriend how pretty she is" før han snudde seg mot meg og sa "please remind me to thank your parents for making you this pretty". CRINGE!!! Først av alt, jeg er ikke kjæresten din og nei stakker ubersjåfør, du trenger ikke å gi meg masse komplimenter bare fordi han sier det.

Da vi ankommer destinasjonen vår så treffer jeg en stk sliten guttegjeng som har vært der i x-antall timer. Ut av det blå tar den ene kompisen hans å løfter meg opp mens jeg prøver å vri meg unna som en strandet hval. Baren var også super shady med en discolampe som bare gjorde alt vondt verre. Vi var der i kanskje 10 minutter og tok en drink før jeg ble sulten og vi bestemte oss for å dra å spise. Vi dro på Cote der begge bestilte mat og han valgte vinen. På dette tidspunktet var klokken passert midnatt så han dro opp mobilen sin for å sjekke lønna som hadde kommet inn. HOLD UP. Om du er så sykt nysgjerrig så kan du i det minste vente til jeg går på toalettet, ikke sitt å kommenter på hva du tjener. Tom fikk rundt 90 000 kr ubetalt den måneden men han begynte å klage på at han hadde fått for lite, "right". Rett før regningen kom la han 200 kr på bordet som skulle dekke hans del. Det totale beløpet ble over 700 kroner på grunn av vinen han valgte så jeg endte opp med å betale resten, til tross for han nettopp hadde fortalt om lønningen sin og han visste jeg var student. Først ETTER at jeg hadde betalt fikk han dårlig samvittighet og ville booke en leilighet til oss. Jeg skjønte kjapt at han bare ville en ting, men jeg var både full og bitter så jeg tenkte at jeg i det minste kunne bli med i leiligheten, drikke fra minibaren og ta meg et langt bad ettersom vi kun hadde dusj der jeg bodde. Det viste seg at stedet som han hadde booket verken hadde det ene eller det andre så da var det bare å snu i døren og komme meg hjem. Dagen etter fikk jeg melding fra Tom der han fortalte om hvor mye han hadde kost seg og om vi snart kunne treffes igjen. NEI Tom, nei. Jeg skjønner ikke hvordan to personer kan ha så ulikt syn på hvordan det gikk. Jeg pratet ikke noe mer med han for å si det sånn og nå har han ufollowet meg på Instagram (ouch hahah) så da er det ingen fare for at han leser dette med Google translate, slik han gjorde før daten vår.

Uansett, to uker etterpå var jeg på den beste første daten jeg noen gang har vært på. Legg gjerne igjen en kommentar om du ønsker at jeg skal skrive et eget innlegg om det. Ikke at han hadde noen store sko å fylle for å si det sånnnn, haha. Hva er den verste daten du har vært på? Jeg ELSKER å høre slik historier.

God helg fininger!!

xxx

Solbriller - Lindex // skjorte, jeans og øredobber - H&M // sko - Primark // veske - Zara

Likes

Comments

Det er mange rare myter ute å går, så jeg har gjort research for å avvise 10 myter om sex.

Image found here

VISSTE DU AT? ..

1 - Skostørrelse og penisstørrelse har ingen sammenheng. Det samme gjelder for store ører og store hender. Den eneste måten å måle penisstørrelsen på er riktignok å faktisk måle penisen med for eksempel et målebånd.

2 - En gjennomsnittlig penis er 12,3 cm i erigert tilstand. Øverst på lista regjerer menn fra Afrika, Jamaica og Haiti med en gjennomsnittlig erigert penis på over 16 cm. Etterpå kommer menn fra Italia, Mexico og Norge (heyheyhey) med en gjennomsnittlig erigert penis på 14,7 cm. Sist på lista er menn fra India og Sør Korea med et gjennomsnitt mellom 9.3 cm – 10.5 cm.

3 - Du blir ikke tykk av å gå på p-piller. 44 studier har vist at det ikke skal være noen sammenheng mellom p-piller og vektøkning. Sorry girls.

4 - Du bør ha på sokkene under sex (eventuelt ha sex i et sted med god romtemperatur ettersom sokker kan være en major turnoff). En sexstudie i Nederland gjorde hjerneskanning på menn og kvinner mens partneren deres forsøkte å gi dem orgasmer. Flere av deltagerne klagde på at de var kalde på føttene, og når de fikk sokker for å holde føttene varme var det betydelig flere som klarte å få orgasmer.

5 - Det er ikke usunt å svelge sæd. Mange tror at sæd inneholder mange kalorier mens andre tror at det er uhygienisk. Begge har feil. Munnen har mer bakterier enn det sæd har, sånn bortsett fra om han har kjønnssykdom da. Selv har jeg hørt flere som ønsker å unngå å svelge på grunn av smaken. Les mer om det på punkt 10.

6 - Research har vist at 30% av kvinner opplever smerte eller ubehag under samleie. Så om hun gir beskjed at dere må ta det rolig eller at skifte sexstilling, så ta det seriøst.

7 - Sex blir ikke dårligere av å bruke kondom. I følge en undersøkelse av globale kondom eksperter ved LuckyBloke.com, velger 68% av menn feil type størrelse eller form når de handler kondomer. Etter å ha fått veiledning økte tilfredsstillingen deres betraktelig.

8 - Det sies at menn tenker på sex hvert 7 sekund. Dette ville betydd at menn tenker på sex omtrent 7,200 ganger om dagen. Dette stemmer naturlignok ikke. I 2014 tok researchere fra Ohio University og analyserte 283 college studenter, i en uke. Resultatet viste at de mannlige studentene tenkte på sex 19 ganger om dagen, mens de kvinnelige studentene tenkte på sex 10 ganger om dagen.

9 - Du blir ikke tynn av å ha mye sex. Du forbrenner mellom 85-150 kalorier om du har sex i 35 minutt. I følge en studie fra 2015 varer et gjennomsnittlig samleie bare fem minutter (!!). Dette er ikke inkludert foreplayet, men bare selve akten. Det vil med andre ord ikke erstatte en treningsøkt slik som jeg lenge har forestilt meg. Jeg ble nesten litt oppgitt da jeg leste det ettersom jeg føler jeg jobber like mye når jeg sitter på toppen som jeg gjør på en joggetur.

10 - Spermen hans blir ikke bedre om han spiser ananas. I følge Lawrence Ross, M.D., of the University of Illinois så er sammensetningen av sædvesken den samme fordi den inneholder en presis blanding av komponenter som er nødvendige for å støtte spermier. Hvis sammensetningen er konstant, så må smaken også være det.


Var det noen av dem du trodde var sanne?

xxx

Likes

Comments

På mandag fikk jeg hjelp av flinkeste Victoria til å spille inn en video som skal brukes som en del av en jobbsøknad. Nå som jeg plutselig hadde litt penger til overs så gikk jeg rett ned å kjøpte jeans og en hvit bluse som jeg fortalte dere tidligere at jeg hadde så lyst på. Ikke at jeg trengte det, men man vil alltid føle seg fresh når man skal være på video. Jeg fikk til og med lagt på noen nye negler for anledningen og i dag har jeg vært en tur hos frisøren, så nå føler jeg meg fin dere. Om litt skal jeg bort å jobbe noen timer på Høyer før jeg skal ut og spise middag med mamma.

I går kveld la jeg ut en video på Instagram der jeg kåret vinneren av giveaway konkurransen min, der den heldige vinneren ble Nina. Takk til alle som deltok, så håper jeg å få til en ny konkurranse snart. Jeg skulle ønske at jeg kunne gi dere noe hele tiden jeg, ettersom jeg er så takknemlig for at dere alltid trykker innpå og legger igjen fine kommentarer. Håper dere får en fin dag videre! xxx

Likes

Comments

Ukens opptur:

Det har gått veldig bra på jobb i det siste og vi klarer stadig målene våre som er en opptur i seg selv. Utenom det så har jeg fått feiret både bursdagen til ei venninne og mamma sin i går.

Ukens nedtur:

Ettersom jeg har vært så travel på jobb så føler jeg at jeg ikke har fått vært så sosial som jeg skulle ønske, så det håper jeg at jeg får gjort noe med i fra i dag av.

Ukens opplevelse:

Reunion med idrettslinja! Vi ble en stor gjeng og det var kjempegøy å se alle igjen. Selv føler jeg fort at det kan bli litt press om at en må se bra ut i slike settinger fordi man naturlignok ikke vil være den personen som har “tapt seg” etter videregående. Heldigvis forsvant den følelsen bare to minutter etter at jeg ankom lokalet da vi så ganske like ut som før, alle sammen. Jeg synes det er sykt å tenke på at det er flere av dem jeg ikke har sett på 6 år, da det plutselig et sekund føltes ut som at vi var tilbake i 2011. Forskjellen er vel at det er flere som har eller som er på vei til å få barn, mange har giftet seg og kjøpt hus. Selv hadde jeg ingenting konkret å komme med, da jeg har lagt fra meg Australia planene og nå ikke er 100% sikker på hvor jeg flytter til høsten. Men jeg synes det er så fint at vi er ulike. Det var ingen av dem (tror jeg, haha) som tenkte noe mindre om meg fordi jeg ikke har slått meg til ro, og jeg tenkte ikke noe mindre om dem som ikke har reist og bodd i utlandet. Jeg hadde med andre ord en superfin kveld, og gleder meg allerede til vi skal ha 10 års jubileum.

Ukens antrekk


Ukens mest leste innlegg:

“Endelig kan jeg si det”

Ukens craving:

Den siste måneden har jeg hatt konstant søt sug, og jeg spiser snop, chips og is omtrent hver eneste dag. I går fikk jeg akutt lyst på "søppeldynga" godteriet. Kjenner jeg meg selv rett så handler jeg nok det neste gang jeg er på butikken. Det eneste er at jeg får alltid så vondt i ganen av det snopet, andre som opplever det samme? "Well sometimes it's what you love that hurts you the most" haha lol.

Ukens tanke:

Jeg tror 80% av menneskene jeg følger på sosiale medier er på ferie nå og jeg er så sjalu. Jeg har lyst å sette meg på et fly og oppleve et nytt land. Denne kroppen trenger så sårt sol og varme. Heldigvis skal jeg ut på litt senere, så jeg har noe å glede meg til.

Ukens film/serie:

I går ble jeg ferdig med Designated Survivor og begynte rett å se Girlboss.

Denne ukens utfordring:

Det blir å søke på jobber. Jeg hater å klage men akkurat nå merker jeg det er tidskrevende å sette seg ned å søke nå som jeg har en fulltidsjobb på Høyer og blogger hver dag. I tillegg vil jeg jo gjøre andre ting som å trene og være med venner etter jobb. Men det handler om prioriteringer og det er bedre at jeg setter meg ned og bruker en uke på det, enn at jeg har det hengende over meg i lang tid.

Dette gleder jeg meg til denne uken:

Utdrikningslaget til May-Helen på lørdag! Hun vet om det på forhånd så det er ingen spoiler at jeg skriver det her. Uff, tenk så dårlig gjort hvis ikke! haha. Uansett, jeg har lest opplegget og det kommer til å bli så bra <3


Hvilke planer har du for denne uken?

xxx

Likes

Comments

INSTAGRAM :@thefashionrebelno