Nye innlegg

Akkurat nå:

..er klokken 08:30 på minuttet, og jeg sitter hjemme hos pappa i kosedressen. Når jeg er ferdig med dette innlegget (som ikke blir postet før senere i dag når jeg er på jobb) skal jeg ut på en liten joggetur før jeg og papsen skal ta ukeshandlingen.


Ukens opptur:

Jeg hadde en veldig innholdsrik helg, hvor jeg blant annet var i dobbel 25årsdag på fredagen. Bursdagsbarna hadde leid lokale, pyntet det i ekte Hawaii-stil og bydde opp på leker og masse god dessert. Fordelen med å bo hjemme er at jeg får bli med på alt det sosiale som skjer med vennegjengen.


Ukens nedtur:

Jeg fikk nok en gang neglerotbetennelse i stortåa. Det er noe jeg har slitt med de siste 5 årene, og det ser ut som at det er noe jeg kommer til å ha resten av livet. Det er så sinnsykt irriterende at noe så lite og latterlig som ei tå skal gjøre så vondt. Det har gjort at jeg ikke kan ha på meg sko, og da heller ikke trene slik jeg ønsket. Heldigvis var jeg hos fotterapeuten min på torsdagen, slik at jeg kan begynne å trene som normalt igjen.

Ukens opplevelse:

Bryllupet!! Tårene rant med en gang jeg så bruden. Som jeg forklarte i innlegget i går så var dagen perfekt fra begynnelse til slutt, så det blir både ukens og månedens opplevelse.Ukens mest leste innlegg:

He put a ring on it!


Ukens innkjøp:

Siste uke klarte jeg å ikke handle noe til meg selv *klapp på skulderen*, sånn bortsett fra vippelim og neglelim da. Det er ikke ofte jeg kommer med skjønnhetstips på bloggen, men et godt råd er å kjøpe mange par med falske negler og løsvipper fra Primark til £1 og £3 per stk, for så og handle Duo vippelim og Depend neglelim fra feks Cubus. Disse limene er mye sterkere enn de du får med i pakken, og holder derfor mye lenger.


Ukens craving:

Jeg hadde mensen sist uke så da fristet det med alt som var søtt. Jeg pleier som regel å kjøpe meg en sjokolade hver dag, men nå snakker vi smågodt og chips i tillegg.


Ukens tanke:

Jeg tenkt på noe som jeg ikke har lov til å dele med dere enda. Jeg vet at det er sykt kjipt når noen skriver sånn, men det er det jeg har tenkt på så da blir det slik, haha.


Ukens film/serie:

Jeg har sett på Broadchurch hele uken. Serien handler om en 11 år gammel gutt som har blitt drept, hvor politiet har problemer med å finne morderen. I hver episode bygger historien seg opp som gjør at man tror man vet hvem gjerningsmannen er, uten at det er rett person, haha. Du finner den på Netflix.Denne ukens utfordring:

Jeg hadde to dager sist uke hvor jeg ikke drakk Pepsi Max - som var det målet jeg hadde satt meg. Jeg har derfor bestemt at denne ukens utfordring skal være å gå 3 dager uten. Her snakker vi baby steps, haha.


Dette gleder jeg meg til denne uken:

På lørdag skal Høyergjengen på personalfest med resten av Norwegian Outlet. Det blir nok en helg fylt med god mat og drikke, akkurat som jeg like det.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Gårsdagen var fylt med latter og tårer. Dagen var helt fantastisk og jeg koste meg noe vanvittig fra begynnelse til slutt. Se på den bruden da!! Gosh. Alt vi fikk servert smakte helt nydelig, det var morsomme taler i tillegg til at jeg kom på et bord med supergod stemning, hvor vi skålte hvert femte minutt, haha. Når det kom til underholdningen så kjente jeg som vanlig på at jeg hadde lyst til å bidra. Derfor ble vi en liten gjeng som gikk sammen å laga dikt, sang, rapp og dans som vi fremførte til brudeparet på slutten av kvelden. Vi hadde tenkt sånn ca på hva vi ville fremføre, men vi møttes først bare 3 timer før vielsen for å øve, haha. Det er så typisk oss i Kleppgjengen og ta det på sparket, men det gikk heldigvis bra! Alt var perfekt, så det er nesten litt trist at det er over, for jeg skulle gjerne ha opplevd denne dagen igjen og igjen. Heldigvis blir det mange bryllup fremover de neste årene.

Håper dere også har hatt ei fin helg <3

Likes

Comments


Every girl after they liked four guys on Tinder without getting a match


When your card gets declined and you need to pretend like you don't know why

"Maybe its something wrong with the machine" or maybe you just don't have any fucking money CAROL


When you just got home and realize that someone had the nerve to finish your pizza


Your Uber driver when you ask if he could fit a 5th person in the car


When it's the first week of your 6 month internship


When you and your girl get home after a night out without getting laidGifs from: https://giphy.com/

Likes

Comments

Vi er liten girl squad som gjennom Instagram-kontoen: Styleno, bestemte at vi skulle gi hverandre litt hverdagsboost. Jeg kommer derfor til å promotere ulike jenter i Instagram-storiene mine de neste dagene. Disse jentene deler i likhet med meg, både antrekksbilder og inspirasjonsbilder. Jeg synes det er så fint at vi jenter kan gi hverandre litt ekstra oppmerksomhet og at vi bare unner hverandre godt. Vi startet allerede i går, og den første jeg postet bilde av var nydelige @maddekk. Jeg kommer mest sannsynlig bare til å holde det på Instagram, men tenkte jeg skulle gjøre dere oppmerksomme på det her også. Nå må jeg hive meg rundt på frokosten og komme meg på jobb. Ønsker alle en fin dag videre xoxo

Likes

Comments

Nå begynner det å bli en liten stund siden jeg har hatt Londontips på bloggen, derfor tenkte jeg å dele tre av mine favoritt spisesteder slik at du også kan få de samme gode matopplevelsene som jeg har hatt.


Le Pain Quotidien - frokoststedet jeg sverger til

Jeg tror muligens jeg har nevnt dette stedet før, men usikker om det var her eller på den gamle bloggen min så jeg tenker at det er bedre å nevne det en gang for mye enn for lite. Sist jeg var i London besøkte jeg dette stedet 3 av 4 dager, haha. Jeg pleier vanligvis å bestille avocado toast eller skive med smoked chicken, mozerella og feta. I tillegg har de alltid ferskpresset appelsinjuice her, yum! Både venner og familie har vært fornøyd med dette stedet, og det tror jeg du også vil være. Det fine med Le Pain Quotidien er at det har forskjellige locations rundt om i London, så du kan dra på det stedet som er nærmest der du bor. Du kan besøke hjemmesiden deres for å se på åpningstider, location og menyen, her.Sticks and sushi

Dette er restauranten som jeg går til hver gang jeg vil spise skikkelig god sushi. Jeg feiret blant annet bursdagen min her i tillegg som jeg tok med familien hit for lunch etter graduation. Som navnet avslører så selger de sushi, men og sticks med alt fra søtpoteter til biff på. Jeg vil anbefale alle å bestille Spicy Edemame beans til forrett. Bortsett fra det så tror jeg at du blir fornøyd uansett hva du velger på menyen. Jeg har kun vært på restauranten deres i Covent Garden, og elsker locationen da man kan strolle litt i området først. Ps. det er lurt å bestille bord på forhånd. Besøk hjemmesiden deres her.


Piccolino

Her har de fantastisk god italiensk mat. Det er ganske høyt støynivå inne, noe som kan være litt irriterende om man har med voksne folk som ikke hører så godt (pappa). Men man vender seg fort til det. Jeg pleier å bestille Spaghetti Frutti de mare som jeg kan anbefales på det sterkeste. Restauranten ligger i en sidegate fra travle Regent Street. Det er rart hvordan man bare går inn en liten gate og så plutselig er det en helt annen vibe med masse koselige restauranter som ligger ved siden av hverandre. Dette er det perfekte stedet å gå om dere er en jentegjeng som vil spise og ta noen drinker før dere skal ut i Mayfair, da det er gåavstand til de fleste utestedene. Her er det også lurt å bestille bord på forhånd. Du finner hjemmesiden deres her.


Ps. Husk å laste ned appen: Citymapper, før du reiser til London. Den fungerer som Google Maps, bare at den i tillegg har oversikt over tubene og bussene. Jeg vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten den, til tross for at jeg har bodd der i 4 år, haha.

Likes

Comments

Ukens opptur:

Etter å ha tilbrakt x-antall dager i ro ved bassenget og på ferie generelt, er jeg glad for at jeg endelig har fått treningsmotivasjonen tilbake igjen. Det er på tide å få rutinene på plass og komme tilbake til den formen jeg var i før ferien.


Ukens nedtur:

Det var trist å lande på Sola flyplass etter fine dager i Marbella. Jeg har nå brukt opp alt av ferien min og vet at det mest sannsynlig blir et år til neste gang jeg ligger på stranda.


Ukens opplevelse:

På lørdagen var jentegjengen samlet for god mat og drikke hos en venninne av meg. Senere på kvelden dro vi til det faste utestedet, men da det ikke var så mange kjentfolk der likevel, bestemte vi oss for å dra på et 18årssted for å se om det var bedre stemning der. Det var i det minste bedre musikk, så vi danset og lo før jeg bestemte meg for at nok var nok, haha.


Ukens antrekk


Ukens mest leste innlegg

Señorita - hvor jeg blogget om kroppspress og hvordan jeg ønsker å bruke min stemme som blogger. Du kan lese innlegget HER


Ukens craving

Jeg cravet sushi hele uken vi var i Marbella, så jeg dro rett innom Sabi Sushi fra flyplassen for å få min faste dose, YUM. Jeg bestiller alltid spicy laks special uten rogn og tempura scampi med jalapeñosaus ved siden av.


Ukens tanke:

Som jeg skrev i innlegget på tirsdagen sist uke, så er jeg klar for en forandring. Jeg er klar til å flytte til en ny by, finne meg et sted å bo og begynne i ny jobb. Jeg tenker mye på hva fremtiden bringer og hvor jeg ender opp, men heldigvis går det fint å bo på Bryne i mellomtiden da flesteparten av vennene mine er her, og jeg har muligheten til å spare opp penger.


Ukens film/serie:

Jeg ser for tiden to serier: The Shooter og Broadchurch. Jeg har tenkt litt på om jeg skal begynne å se Game of Thrones, da jeg hører til den pittelille gruppen av mennesker som fortsatt ikke har sett det. Jeg er ikke redd for at det er for sent å begynne å se det, jeg bekymrer meg mer for at det ikke er en type serie som jeg vil like. Samtidig føler jeg at ALLE jeg prater med forguder den serien, så da er jo sjansen der for at jeg også vil like den.. hmmm


Denne ukens utfordring:

Det må bli at jeg skal prøve å ikke drikke Pepsi Max hver eneste dag. Jeg er helt avhengig, og drikker det like hyppig som jeg drikker vann. Jeg har aldri klart å relatere meg til folk som prøver å slutte å røyke eller snuse ettersom jeg ikke har drevet med noen av delene, men nå kan jeg forestille meg følelsen. Følelsen av å se noen dra fram en kald Pepsi Max å vite at jeg ikke kan drikke det. Jeg tror jeg først og fremst at jeg må gå ned til 5 dager i uken så får jeg ta det derfra. Shit, jeg høres jo gal ut.


Dette gleder jeg meg til denne uken:

På fredag skal jeg i Hawaii-party til to venninner og på lørdagen gifter fineste May-Helen seg! Nå kan helgen bare komme. Jeg lover å ta med kamera i bryllupet som sist gang, slik at jeg får knipset noen bilder fra dagen.


Hvilke planer har du for denne uken?

xoxo

Likes

Comments

INSTAGRAM :@thefashionrebelno