Header

Hei fine lesere!

Jeg har bestemt meg for å oppgradere UH HUH HONEY spalten min. Den vil nå bare fokusere på sex, men med litt drøyere spørsmål enn tidligere. Derfor har jeg valgt å kjøre i gang med anonyme deltagere slik at de ikke utelukker noe i svarene sine fordi de er redde for at evt familie eller kollegaer skal lese det. Jeg synes selv det er veldig spennende å lese om andre sitt sexliv, og ikke minst sammenligne det med mitt eget. Noe av det som har vært målet med denne spalten fra begynnelsen av, har vært å rette fokuset mot at vi alle er så forskjellige. Selv om noen kanskje ikke synes at det var like spennende å lese om sexhistoriene til ei som "bare" hadde hatt sex i sengen vs ei som hadde seg i en heis, så var det litt av poenget det også. Ikke alle har behov for å pushe komfortsonen, og det er like viktig for meg å nå ut til de også. Håper dere liker den nye versjonen. Enjoy!


Bilde funnet her


Jente, 24, Time


Fem kjappe:

Sex med mensen: JA

Mye eller lite kjønnshår? Lite. Helst ingenting.

Svelge eller ikke: Svelge!

Analsex?: Ikke for meg

Antall sexpartnere: 19 gutter og 1 jente


Hva er dine sexfantasier?

Jeg liker at gutten tar kontroll. Han kan godt sette på meg noen håndjern. En annen sexfantasi er å ha trekant med en ekstra jente, men denne fantasien lar jeg forbli en fantasi. Vet av erfaring at det ikke ender bra.


Hva er det rareste du har gått med på å gjøre i sengen?

Vet ikke om jeg bare har ligget med «kjedelige» gutter, men har ikke fått mange rare forespørsler. Det rareste må være å putte en finger i rumpen hans. Jeg digget det ikke, men det gjorde han. men litt glad jeg ikke ligger med han lengre.


Hva ville du ikke gått med på / hvor går grensen din i sengen?

Så lenge jeg kjenner personen jeg har sex med godt har jeg ikke mange grenser. Tillit til sexpartneren din gjør jo at man tørr å teste ut det meste. Men jeg må innrømme at jeg er glad for at min nåværende sexpartner er like lite giret som meg på analsex.


Hvilken musikk liker du å høre på når du har sex?

Synes ofte det kan bli litt klisje med musikk. Mulig det henger igjen fra gamle flammer der alt skulle vær så sykt romantisk. Liker egentlig å ha det ganske stille. Slik at jeg kan høre pusten hans og knirkingen fra sengen, samt min egen stønning.


Hva er ditt beste sextips?

Snakk om alt. Hva du liker, ikke liker. Hva du vil prøve og hva som tenner deg. Et litt mer konkret tips er å la gutten fingre/slikke deg til du kommer før dere har sex. Da er det lettere å komme under sex. Og gutten slipper å stresse med at dere skal komme samtidig hvis du har problemer med å få vaginal orgasme


Hva er dine tanker rundt røff sex, i form av spanking, håndhjern, pisking , bind for øynene og slåing. Er det noe du liker eller kunne tenkt deg å prøve?

Ta bort slåing så har du sexfantasien min. Det er noe jeg gjør regelmessig.


Hvor er det rareste stedet du har hatt sex?

Her er jeg nok ganske kjedelig. Rareste stedet må være i en skog. Eller på badet i en leilighet hvor en annen venninne hadde sex på sofaen i stuen rett utenfor badet og en tredje venninne sov på soverommet. Jeg har også hatt sex i en seng mens en annen gutt lå i seng rett ved siden av. Vi trodde han sov, men det gjorde han selvfølgelig ikke.


Hvilken sexstilling liker du mest og minst, og hvorfor?

Liker best doggy, vet ikke helt hvorfor. Da kan gutten både spanke meg, ta på puppene mine og kjøre på ganske hardt. Liker minst å være på topp selv, med mindre jeg har sex med en som har veldig liten penis. Rett og slett fordi det gjør vondt.


Hvem er din ultimate drømmemann?

Min nåværende sexpartner er ikke så ille. Hvis jeg skal si en som flere vet hvem er så må det være Chirag fra Karpe Diem.


Hva er ditt favoritt sexleketøy?

Vibrator. Den gjør jobben den er laget for. Enkelt og greit.


Hva er din kleineste sexopplevelse?

Engang hadde jeg sex med en gutt også kom moren til denne gutten inn. Hun gikk ut igjen, men spurte gjennom døren om han ville være med å se på nytt kjøkken. Han svarte at han var litt opptatt. Det var ganske kleint. Utenom det så synes jeg ikke det er så kleint. Har jo vært borti rare lyder osv, men det er ganske lett å le bort. Jeg liker godt å ha en lystig og morsom tone i sengen. Det trenger ikke være seriøst og porno-sexy.

Likes

Comments

Hola!

Her er noen street style bilder fra da jeg og @thelondongirl var i Somerset house. Jeg må innrømme at det er litt uvant å ikke jobbe under Fashion Week, samtidig så var det utrolig deilig også. Nå kunne jeg (som i likhet med første året jeg bodde her) gå rundt å nyte gatemoten med en venninne, isteden for å springe rundt i heler med notatboken under armen. Jeg hadde muligheten til å jobbe i år også, men jeg konkluderte med at det er viktigere å fokusere på skolearbeidet og skrive jobbsøknader, enn å jobbe 12-16 timer ubetalt i over en uke. I hvert fall nå som jeg allerede har det på CVn.

I dag våknet jeg tidlig for å rydde rommet og dra på trening. Det var deilig å få unnagjort en økt før klokka var blitt 11. Det var såå fint vær ute da jeg og C gikk hjemover, at vi planla å bare gjør litt skolearbeid før vi kunne ta oss en tur i parken. Det er nemlig mulig å leie sykler for en billig penge, som står tilgjengelig rundt i London. Det er et genialt konsept der du da kan leie et sted, for så å levere de tilbake på hvilken som helst ledig stasjon. Vi tenkte det hadde vært hyggelig å ta oss en sykkeltur i godværet, men det ble det dessverre ikke tid til. For i dag var det min tur til å vaske Flat 1 (vi snakker hele kjøkken inkludert stekeovnen og komfyren, gangen og hele badet + dusjen). Jeg er ikke den mest rutinerte vaskeren, så plutselig fløy timene avsted før jeg i det hele tatt hadde fått gjort noe skolearbeid. Det forklarer også grunnen til at det ble et så sent blogginnlegg i dag.

Nå har jeg egentlig mest lyst til å krype under dyna å se på Netflix (som jeg egentlig gjør hver eneste kveld, haha) men jeg skal faktisk se etter jobber før jeg legger meg. Forresten, kunne det vært interessant om jeg skrev et innlegg om favorittseriene mine? Jeg vet at det hverken handler om sex eller mote, men jeg sliter alltid med å finne noen gode serier og elsker selv å få inspirasjon til nye ting jeg kan se, fra andre. So what do you think?


xoxo


Likes

Comments

Jakke - American Dreams // topp, sko og veske - Zara // bukse - BikBok // øredobber - H&M // solbriller - Carlings // tørkle - Becksøndergaard

Her er gårsdagens antrekk! Det er så gøy å gå rundt å se på alle menneskene som har kledd seg opp for Fashion Week. For ja, en merker at det er moteuka. Folk har gjort en ekstra innsats, og mange pleier å fargekoordinere seg med vennene sine slik at det er større sjanse for at de blir tatt bilde av. Jeg kledde meg som vanlig i et helt sort antrekk, bortsett fra tørkle som forsåvidt matchet antrekket til Christina. Det føltes egentlig overraskende naturlig å gå med en gjennomsiktig topp i London's gater. Det var relativt få folk som snudde hode to ganger, kanskje fordi de har sett mer sjokkerende ting enn to pupper. Jeg viste jo ikke niplene engang - noe som jeg i utgangspunktet ville, men jeg tenkte at jeg måtte vise hensyn til barna på tuben. Jeg krysser fingrene for at det en dag skal bli like tolerant for kvinner å vise niplene, som for menn.

Likes

Comments

Hei dere!

I dag har jeg og @thelondongirl vært out & about. Vi begynte dagen vår med brunch på Radio Rooftop, som er en restaurant med taktarasse. Det var også her vi var sist søndag, etter Love Sucks brunchen. Jeg pleier egentlig kun å dra hit på pre-drinks før vi skal ut på byen, men i dag tenkte vi det var koselig å sitte ute i det gode været. I tillegg ligger den rett ved Somerset house, hvor vi dro etterpå for å se på The International Fashion Showcase. Det var fullt da vi kom på Radio, men vi var heldige som fikk et bord ute i solen med utsikt over London's skyline. Det var så koselig å sitte der å bare nyte god mat og et glass vin (shit, nå høres jeg ut som jeg er 50 år). Uansett, jeg anbefaler dette stede på det varmeste, spesielt om du har tenkt deg til byen mot sommeren.


Adresse : ME London, 336-337 Strand, London WC2R 1HA

Åpningstider : mandag til onsdag 12 pm - 1 am. Torsdag og fredag, 12 pm - 2 am. Lørdag, 11 am - 2 am. Søndag: 11 am - midnatt.

Pris : Lunchretter ligger mellom £10-20 og drinkene koster mellom £10-15.

Kleskode: Smart / Casual. De slipper ikke inn folk med treningsklær eller joggesko (står på hjemmesiden deres, ikke mine ord, haha)

De aksepterer "walk-in" gjester, men jeg anbefaler dere å bestille bord på forhånd. Telefon nr: 020 7395 3440 0

Aldersgrense: 21 år.


Av en eller annen grunn så ser det veldig tåkete ut på bildene, men det var det altså ikke.

Jeg har forresten bestemt meg for at jeg skal begynne å bli flinkere til å oppdatere snapstoryen min på Instagram. Jeg har jo nevnt tidligere at jeg skal begynne med vlogging, og det skal jeg også. Men jeg tenker å prøve meg litt her først å se om jeg får dreisen på det. Jeg har vært suuuper aktiv i dag, så om du har lyst å se hva jeg og @thelondongirl har brukt resten av dagen til, så kan du følge meg Instagram der jeg heter : thefashionrebelno. Da hadde jeg blitt GLAD! Nå har jeg egentlig veldig dårlig tid, vi får middagsbesøk om en liten time av @natiflavin og Ingrid. Planen for resten av kvelden er å drikke lit vin før vi skal ut på byen (whaat, jeg som aldri går ut.. hehehe). Jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere mer videoer i løpet av kvelden, so stay tuned! Vi blogges.

xoxo

Likes

Comments

Berit - 19 years old

Molde / London


What piece of clothing can you not live without?

Probably black high waist jeans, I always have at least one pair in my closet


Where’s the weirdest place you have had sex?

Up until now I have stayed on the comfy side, in bed


Who’s your ultimate crush?

There are so many I can't pick just one, but both Benedict Cumberbatch and Alex Pettyfer are on top of the list.


What's your best sex tips?

Communication! Don't be afraid to say what you like or don't like, or to ask him the same


What’s your favorite sex position?

I have yet to find one favourite, I prefer when the guys take control


If you could buy one piece of clothing/accessory regardless of price, what would you buy?

A black Chanel, Boy or 2.55 (preferably both)


What’s your best fashion memory?

When I bought my Givenchy bag, my first ever designer bag!


Which trend do you wish to come back and which one do you wish disappears for good?

I'm not that big on trends so I can’t really think of any I miss. A trend I wish disappears for good would have to be Uggs on guys


What's your best styling tips?

If you don't know what to wear, go all black.


Which sex position do you dislike the most?

69, because its hard to focus on receiving when I have to concentrate on giving

Likes

Comments

Her er noen av bildene som fotograf Diego Zuko tok for amerikanske Harper's Bazaar, under New York Fashion Week A/W 17. Jeg elsker street style bilder, rett og slett fordi de er så ekte. Disse antrekkene reflekterer deres personlige stil, humør og nå også personlige meninger og verdier. Det er tydelig å se at moteindustrien har blitt politisk påvirket, spesielt ved presidentskiftet i USA. Like tydelig er det at solbriller nok en gang er THE fashion statement for å gjøre antrekket komplett. Under finner dere mine favoritter:


Ellers hadde jeg en superkoselig valentine's feiring med jentene i går. Vi valgte til slutt å spise på Wahaca før vi gikk på kino. Det fikk meg til å tenke på quoten fra sex og singelliv : "Maybe we can be each other's soul mates. And then we can let men be just these great, nice guys to have fun with". Jeg vil forresten anbefale dere å se Fifthy Shades Darker! Vi synes den var mye bedre enn den første filmen. Jeg kunne ikke unngå å tenke på hvor mange av kjæresteparene på kinoen som kom til å gå hjem å prøve kinky sex en gang eller to før de går tilbake til gamle vaner, nettopp fordi de ble inspirert til å prøve, haha. Da jeg stod i køen til å kjøpe popcorn hørte jeg mannen bak meg sa "I mean you just can't take your girl to watch Fifthy Shades Darker. Her expectations will be too high!! haha. Mannen har jo rett da. Som nevnt tidligere så sliter flere av oss millennials med "fear of better options". Med andre ord, vi frykter for å slå oss til ro, fordi vi er redde for at vi skal gå glipp av en som er penere, rikere, bedre trent osv. En skal ikke se bort i fra at flere av kvinnene i salen drømte seg bort, eller håper at de gifter seg med en rik millionær som vil ha sex med de opp etter veggen. Til og med jeg gjorde det på et punkt (sånn bortsett fra at fyren er gal da, haha). Med en gang jeg begynner å tenke sånn, så må jeg minne meg selv på hva jeg kan tilby tilbake. Jeg er hverken den peneste, rikeste eller den mest trente så hvorfor skal jeg ha høye forventninger om min fremtidige mann hvis ikke det er noe han kan forvente tilbake?..

Hva synes dere om filmen?

xoxo

Likes

Comments

Nå i helgen var jeg som nevnt på Love sucks brunch med jentene. Det er ikke det at vi hater valentine's day, vi var egentlig bare keene på å dagsfylla, haha. Jeg liker egentlig godt kjærlighetens dag, spesielt de årene jeg har bodd i utlandet, da de naturlig nok gjør mer utav feiringen her enn hjemme. Det er så fint å se mennesker som løper rundt i gatene med blomster og ballonger. Jeg har hatt min fair share med å tilbringe fem valentine's feiringer med min daværende kjæreste, og det var alltid noe jeg gledet meg til. Nå som jeg er singel så er jeg overhode ikke bitter på at jeg er "alene", for det er jeg jo ikke. Jeg skal feire dagen sammen med @thelondongirl og Henriette. Vi skal først ut å spise middag på en restaurant før vi skal se 50 Shades Darker på kino. For meg så trenger ikke dagen nødvendigvis bare være mellom kjærestepar, men også mellom venninner. I fjor var jeg å overrasket @thelondongirl med cupcakes og blomster på sengen, mens i år var det hun som hadde kjøpt roser til flat 1.

Hva tenker dere? Er det noen som kjenner at dere synes det er litt trist å ikke ha kjæreste på denne dagen, eller tar dere det litt med en klype salt?

xoxo

Likes

Comments

Hei dere!

Siden det er Valentine's day så har jeg lyst til å gi en liten gave til dere. Jeg kjører derfor i gang en konkurranse på Instagram der du kan vinne et iphone case eller Macbook skin fra CaseApp. Alt du trenger å gjøre er

 1) Følge meg på Instagram : thefashionrebelno 

2) Tagg tre venner. Jeg trekker vinneren i morgen!

Lykke til <3

xoxo

Likes

Comments