Header

Jakke - Meotine // topp - Urban Outfitters // skjørt - Zara // øredobber - H&M // veske - Saint Laurent // sko - Primark


Hei favorittene mine!

I går da jeg skulle møte jentene innså vi at Pergola var stengt, haha. Ingen av oss kom på å sjekke om det var åpent, men jeg burde jo visst bedre ettersom jeg blogget om det for bare to uker siden der jeg skrev at det var stengt på mandager og tirsdager, hallemalle. Vi endte derfor heller opp med å dra og spille bowling. Jeg eeelsker jo (nesten) alle type aktiviteter, så dette passet meg midt i blinken. Det eneste var at jeg hadde kledd meg for lunch og ikke bowling. Som dere ser så hadde jeg ikke sokker heller, så jeg fikk kjøpt noen fine, lange hvite sokker som jeg hadde oppi bowlingskoene mine. SO PRETTY.

Senere på kvelden møtte jeg Ane for en "late night stroll in the city". Vi gikk tur langs themsen, der vi fikk en nydelig utsikt over London (se Instastoryen min). Jeg følte at jeg måtte gå denne turen en siste gang for å ta et slags farvel. Jeg begriper ikke hvordan jeg skal klare å flytte fra denne fantastiske byen. Noe av det jeg liker best med å ha bodd her er at man aldri blir tom for ting å oppleve, enten det er nye spisesteder, nattklubber, museum, you name it.

I dag har jeg stort sett bare pakket og vasket klær. Om litt skal jeg ta turen bort på salongen og fikse øyenbrynene mine. Dette er nok en ting som er deilig å få krysset av listen før jeg skal hjem. I det jeg ryddet rommet fant jeg så mange småmynter, så nå har jeg nok til å betale behandlingen. Off, resepsjonisten kommer sikker til å synes at jeg er drit irriterende der jeg kommer med en plastikkpose med mynter, haha. Men det er sånn som er så deilig å bli kvitt, og det er jo ikke noe poeng for meg å ha disse pengene likevel nå som jeg skal til Norge.

Senere i kveld har jeg invitert jentene på avskjedsmiddag på Cote der vi skal spise og drikke vin før vi skal ta en siste dans på Libertine. Promotøren vår har allerede lovet oss masse champagne så dette må jo bli bra, haha. Jeg kjenner at jeg blir svett av tanken på å være bakfull i morgen når jeg først må vaske ut av leiligheten før jeg så må drasse på hele fire kofferter. Oh well, jeg får krysse fingrene for at jeg på en mirakuløs måte våkner opp fresh and fly, AS IF.

Håper dere får en super dag videre <3

xoxo

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei fininger!

Nå kom jeg akkurat inn døren og skal snart dra igjen. Jeg stod opp før klokken 8 i dag slik at jeg kunne være på Apple butikken når de åpnet. Jeg presterte nemlig å knuse mobilskjermen min da jeg var ute på søndag, og så ønsket jeg å fikse den før jeg drar hjem. Ettersom det var noen timer ventetid bestemte jeg meg for å dra på sexklinikken (slik man bør etter ubeskyttet ONS) for å teste meg for eventuelle kjønnssykdommer. I det jeg setter meg ned kommer det bort en fyr å prøver å sjekke meg opp. AV ALLE STEDER I HELE VERDEN?! hahah hva gir du meg. Han begynte å spør etter både snapchatten og instagrammen min, og mens han pratet så ringte plutselig telefonen hans. Jeg regner med alle husker Nokia ringetonen? Jeg hadde nesten glemt hvordan den hørtes ut, før jeg så telefonen hans som var fra tidlig 2000-tallet. Jeg begynte bare å le og sa at jeg tror ikke han får muligheten til å følge meg noen steder med den der, men da svarte han at den bare var for "business", og at han hadde en smarttelefon hjemme. Han er med andre ord en drug dealer. Så kort oppsummert, jeg ble sjekket opp PÅ SEXKLINIKKEN av en DRUG DEALER. Now tell me about your day honey?? hahha

Jeg fikk i det minste fikset telefonen min, og nå skal jeg dra på Pergola å møte noen venninner for lunch og drinks. Dere husker jeg blogget om Pergola on the roof? Vel, det er samme kjede men denne skal visstnok ligge ved vannet. Jeg er allerede sent ute, så jeg får hive på meg noe sminke og løpe ut døren!

xxoxo

Jakke - Zara // bukse og topp - H&M // solbriller - Prego // sko - Primark // veske - Gucci

Likes

Comments

For noen uker siden fikk jeg en ide om at det hadde vært kult å lage en primo video av bloggen, som en del av skoleoppgaven. Syv dager senere hadde vi både fått filmet og videographeren Goda Latkauskaite fikk redigert den ferdig. Filmen hadde nok blitt litt annerledes om vi hadde hatt bedre tid, ettersom jeg ba henne om å endre på ting i filmen helt frem til den samme morgenen som jeg måtte levere. Men jeg synes det fungerer greit som en første promo video, så her kan du se det ferdige resultatet.

Hva synes du?

xoxo

Likes

Comments

Hei og god mandag!

I går var en skikkelig bloggdag. Først var jeg og @thelondongirl og tok noen antrekksbilder, før vi møtte Ane på lunch i Kensington Gardens. Det var hele 21 grader ute så det var deilig å kunne sitte barføtt i parken. Senere vandret vi litt i Notting Hill, tok noen flere bilder, og kjøpte is! Det var akkurat slike dager jeg drømte om å ha, da jeg satt inne og skrev bacheloroppgaven. Jeg var egentlig sykt trøtt da kvelden kom, men så lurte Henriette på om vi skulle dra ut en tur, og da klarte jeg ikke å si nei. Jeg tenkte som så at jeg kom til å skape flere minner om jeg dro ut enn om jeg ble hjemme for å se på Netflix - og jammen hadde jeg rett. Plutselig endte jeg opp med å shake ass med kapteinen på Chelsea før kona hans kom bort og bare “That’s my husband”, haha. Jeg bare “Okey, noted” så snudde jeg meg rundt å spiste opp resten av pizzaen deres. CLASSY CHICA.

Nå må jeg komme meg opp fra senga for å gjøre noen ærender. Ønsker dere en fin dag videre!

xoxo

Likes

Comments

...bare synd det fortsatt er over 2 måneder til avreise.

Kimono og veske - Zara // topp og øredobber - H&M // shorts - Levis // sko - Primark // solbriller - Prego


Likes

Comments

Hei dere!

I går morges reiste jeg og resten av flat 1 til Oxford. Anja hadde bursdag for litt siden, og vi valgte å gi henne en tur i gave. Jeg har aldri vært i denne fine studentbyen før så det var gøy å kunne oppleve noe nytt før jeg vender nesen hjemover. Samtidig så er jeg glad for at vi fikk gjort noe sosialt sammen siste helgen min. Oxford ligger bare en times togtur unna London, men vi valgte å dra allerede så tidlig som klokken 09 for å få mest ut av dagen. I det jeg ankommer togstasjonen innser jeg at jeg har glemt å ta i minnekortet i kameraet mitt. Det var utrolig kjedelig og unødvendig å drasse på kameraet hele dagen, men heldigvis hadde min fellow blogger @thelondongirl med sitt kamera, så jeg har fått lånt bildene hennes til dette innlegget.

Vi var hele 10 timer i Oxford, der vi drakk x antall glass med vin, hadde tre gode måltider og var på Modern Art Museumet. Uheldigvis hadde vi ikke været med oss, så det ble verken båttur eller gåtur i den botaniske hagen, men heller shopping og en tur på kino for å se Snatched, haha. Senere på kvelden gikk vi til The Varsity Club, som er en rooftop bar med utsikt over byen. Hit bør du dra om du tilfeldigvis befinner deg i Oxford.

Ps. jeg vet at det har blitt litt mange hverdagsinnlegg den siste tiden, men det føles unaturlig å skulle reise til Oxford og på andre kule steder uten å fortelle dere om det. Derfor blir det slike innlegg frem til jeg reiser hjem til Norge på torsdag, og etter det vil fokuset bli rettet mer mot mote og sex igjen.

Håper dere får en fin søndag.

xoxo

Likes

Comments

Hola!

I går kveld satt jeg og så gjennom bildene fra 17-mai feiringen vår, men jeg synes ikke at noen av de ble fine nok til å poste her dessverre. Jeg er så opptatt av at bildene skal være lyse og klare men pga det stygge været ble bildene enten mørke eller gule. Uansett, @thelondongirl hadde pyntet og gjort leiligheten kjempefin til vi fikk besøk. Jeg var så heldig å fikk komme hjem til ferdig dekket bord og champagnefrokost. Etter maten reiste vi til Southwark Park, der vi traff resten av våre landsmenn. Her fikk vi spist pølser, is, og drukket solo. Uheldigvis regnet det voldsomt, så det satt en demper på stemninga, da vi har vært så heldige med været de andre årene, og vet hvor gøy det kan være. Etter en stund dro vi til Phene bar i Chelsea, som arrangerte en event for norske studenter i London. Det kom så mange mennesker at jeg følte på et tidspunkt at jeg var på Beyonce konsert. Det var helt umulig å kave seg frem til toalettet. (bare sånn i tilfelle dere lurte). Senere på kvelden dro jeg og Henriette en tur på Cirque før vi i kjent stil avsluttet kvelden på McDonalds. Jeg hadde med andre ord en fin men laang dag.I går var jeg og Ingrid å spiste lunch før vi dro på Westfield i Stratford for å besøke Europas største H&M butikk. Det er rart hvordan jeg kan gå rundt å tenke at jeg er flink som ikke bruker penger på klær som jeg ikke trenger, men så ender jeg opp å bruke 300 kroner i taxi samme dag, lol. Senere på kvelden tok jeg noen drinker med en mann på et kjempekult sted som jeg aldri har vært før. Han var skikkelig hyggelig, og sykt gentleman. På vei hjem tok vi uber sammen til klubben hvor jeg skulle møte jentene. Jeg hadde bare tenkt å hoppe ut på veien ettersom han skulle videre, men ettersom jeg var sen og de andre jentene allerede var inne så nektet han å la meg stå ute alene i regnet. Han fulgte meg helt frem til døren for å holdt paraplyen sin over meg mens jeg ventet på å komme inn. Det er fint å se at det fortsatt finnes slike menn i 2017.

Nå skal jeg prøve å få søkt på noen jobber og (vent, jeg hadde tenkt å skrive "prøve å få mest mulig ut av dagen"). MEN jeg kjenner at kroppen er sliten så jeg skal tillate meg selv å se så mye på Netflix som jeg bare orker, uten å få dårlig samvittighet. Jeg har ikke lagd noen spesielle planer for resten av dagen, men det er like så greit ettersom jeg har en full og innholdsrik dag fremfor meg i morgen. Hvilke planer har dere for helgen?

xoxo

Likes

Comments

Hei fineste lesere!

Jeg beklager fraværet fra bloggen, men jeg måtte dessverre prioritere bacheloroppgaven min denne uken. Har dere savnet meg? Jeg har i hvert fall savnet dere! Ettersom dere ikke har hørt fra meg på hele syv dager tenkte jeg å gi dere en kjapp oppdatering på hva jeg har gjort den siste uken, bortsett fra å jobbe med oppgaven.

- Jeg presterte å like et bilde av eksen på Instagram fra 2014

- Jeg gikk 3 dager uten å dusje

- Jeg ble full og tok med en fyr hjem fra byen som jeg noen minutter senere sendte på dør, fordi jeg plutselig ikke synes han var noe kjekk likevel

- Samme kveld (klokken 04.15 for å være nøyaktig) ville jeg hoppe ut av uberen for å bli med 100 kvinner å marsjere mot brystkreft.

- Jeg ble ferdig med Netflix serien Cable Girls

- Jeg brukte 2300 kroner på printing

Jeg har med andre ord hatt bedre uker, haha. I går hadde jeg forresten min siste fremføring, som betyr at jeg nå har SOMMERFERIE!!! Gosh, jeg har ventet så lenge på denne dagen. Det er nesten surrealistisk at jeg nå er ferdig med 17,5 (må telle med semesteret i New York) skolegang. Om akkurat en uke sitter jeg på flyet hjem til Jæren hvor jeg skal tilbringe resten av sommeren min. Det skal bli så gøy å endelig få sett vennene mine og familien min ordentlig og over en lenger periode, Samtidig så kjenner jeg at det blir kjempetrist å skulle reise fra alle vennene mine her, og ikke minst " The Fab Londonlife" som jeg har vært så heldig å hatt de siste fire årene. Men nok om det, nå skal jeg ut i det fine været å spise lunch med Ingrid. Jeg skal prøve å poste et innlegg om 17-mai feiringen min, i kveld. Vi blogges!

Tunika - BikBok // bukse - Zara // sko - Nelly // veske - Chanel

Likes

Comments

There are a lot of conceptions around the idea of being a virgin in the world of today. People often categorize this because our first experience with anything is always seemingly weighted heavier than experiences we’ve done before. Sexuality in society is often a private subject and tells a lot about one’s beliefs so it’s easy to put some sort of mystery behind virginity and why people choose or don’t choose to wait. Coming from someone who’s not deciding based on religion, I don’t believe anyone should be influenced by that right or wrong—be it things like “precious” or “amateur”—association that is nuanced only to feed societal pressures. Societal pressure is more mysterious than virginity is itself because of the subtle insinuation that manages to creep into our norms without realization. The labeling of a “slut” simply because of the immature age her virginity was “lost” is such a flawed way of thinking­ in as much as other forms of labeling for the ones “kept” at a more mature age. I think there shouldn’t be a right or wrong standard of measurement—not if everyone has a right to have arbitrary sets of identity and beliefs; and it’s important to note that the difference in beliefs does not need to be seen as different.

- 21, London, heterosexual female virgin.

Likes

Comments

Bilder lånt av @thelondongirl ​

På søndag var flat 1 som nevnt på Pergola on the Roof, og jeg likte det så godt at jeg hadde lyst til å skrive et eget innlegg om det. Dette har nå blitt et av mine favorittsteder, og jeg skal prøve å få dratt hit noen ganger til før jeg vender nesten hjemover. Noe av det jeg likte best (bortsett fra interiøret) var at den har to ulike barer og fire forskjellige spisesteder, så du kan velge alt i fra burger til sjømat. Dette pop-up stedet er åpent frem til oktober, så om du skal hit før den tid hadde jeg definitivt tatt turen. Hvis du registrerer deg her med bare navn og e-mail adresse, så får du til og med en gratis drink når du viser mailen i baren. De er forresten helt fullbooket hele perioden, men de tar walk in gjester. Vi måtte ikke vente lenger enn i 15 minutt på et bord. 


Hvor:

Rett ved Westfield. Nærmeste tubestopp er Wood Lane.


Åpningstider:

MON–TUE Closed
WED–FRI 6pm–11pm
SAT 12pm–11pm
SUN 12pm–9.30pm

Sjekk ut menyen her


Likes

Comments