Jakke og sko - Zara // t-shorte - H&M // shorts - BikBok // solbriller - Carlings // veske - Alexander Wang

I dag våknet jeg med hodeverk og tett nese. Det er så utrolig irriterende at kroppen min gjør dette mot meg, jeg ga den jo tross alt grønnsaker sist uke! haha. Utenom det, så har dagen vært bra så langt. Det første så møtte meg da jeg kom inn i klasserommet, var et langbord med ost, kjeks og prosecco. Det skulle gjerne vært sånn hver onsdag ettersom vi tross alt betaler 170 000 kr for å gå her. Heldigvis blir det mer prosecco senere i dag, på bursdagsmiddagen min. Vi skal spise på Sticks and sushi, som er en av favoritt restaurantene mine. De har kanskje den beste sushien jeg noen gang har smakt, i tillegg til gode drinker. Jeg skal prøve å lage et eget innlegg om det i nærmeste fremtid. Ønsker dere en fin onsdag!

xoxo


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

I dag da jeg logget på Facebook fikk jeg notification om at det var 1 år siden jeg hadde lagt ut bilde fra da jeg var showroom intern hos Victoria Beckham. Er det noe London College of Fashion er flinke på, så er det å oppdatere oss på ulike internships og arrangementer vi kan bli med på. Det var gjennom e-mail fra læreren at jeg ble oppmerksom på både internshippet hos VB, og lederstillingen jeg fikk på London Lifestyle Awards.

Et showroom er forresten et sted hvor innkjøperne kan komme å se på kolleksjonen. I vårt tilfelle hadde teamet til Victoria (ja, vi er på fornavn) leid et stor, tomt kunstgalleri med hvite vegger. De første dagene hjalp jeg til å rigge i stand showroomet i form av å bygge stativ, pakke og henge opp alt av klær, sko og vesker. Etterhvert kom modellene for å prøve klærne, før innkjøperne kom en etter en fra Selfridges, Harrods, Liberty osv. Min oppgave var i utgangspunktet å følge opp modellene. Heldigvis var vi flere som jobbet sammen, for etter at en av innkjøperne hadde valgt ut klær fra kolleksjonen som hun ville se på modellene, hadde vi ikke mange sekundene før de skulle være ferdig påkledd og vise seg frem.

Jeg husker at jeg var litt usikker i det jeg søkte på stillingen ettersom jeg ikke støtter kroppsidealet hun fremmer. Heldigvis fikk jeg lov til å jobbe så tett med modellene, og en av oppgavene som jeg prioterte høyest var å passe på at alle hadde fått i seg mat, så da følte jeg i det minste at jeg kunne bidra til noe meningsfylt.


Å jobbe som intern her i England betyr ofte å jobbe ubetalt. Jeg husker at jeg følte meg så heldig som hadde blitt valgt ut til å jobbe for VB, til tross for at jeg visste at jeg var gratis arbeidskraft. Det var veldig viktig for meg at alt jeg gjorde var rett, og den ene gangen løp jeg rundt i 90 minutter for å lete etter en spesiell type servietter. På slutten var jeg så irritert at jeg ble hun der bitchen som sa til mannen på butikken "It's for Victoria Beckham so it's really important that you get it right", haha uff. Jeg følte nesten at jeg gjenskapte en scene fra The Devil Wears Prada. Når det er nevnt, så hadde jeg uten tvil takket ja til å jobbe her igjen. Alle menneskene var hyggelige, og jeg fikk nok en gang bekreftet at det er i denne industrien jeg hører til.

Likes

Comments

.Hei dere!

Det har heldigvis ikke vært noe blåmandag her, jeg har både vært på trening og fått spist sushi til lunch så jeg er happy. Jeg har forresten en gladnyhet, jeg klarte å være vegetarianer hele uken! Vi i flat 1 har også blitt enige om å ha ca 2 kjøttfrie middager i uken, så vi prøver i det minste. Under kan du lese om uken som gikk, og neste ukes utfordring.


Ukens opptur:

Jeg fikk levert oppgaven min på onsdag som har hengt over meg i 8 uker, så det var digg. Utenom det er jeg fornøyd med å ha klart å gjennomføre veggis uka!


Ukens nedtur:

Sånn bortsett fra vegetarian burgeren jeg hadde på fredag, må det være alt stresset på universitetet med printing og øve på fremføringen. Jeg var også dårlig til å komme meg på trening i sist uke, som alltid er en nedtur.


Ukens antrekk:Ukens opplevelse:

Winter Wonderland! Det er like gøy å komme hit hvert år for å ta karuseller og se i alle bodene.


Ukens sang:

Jeg hører som regel på "Today's top hits" på Spotify, og denne uken har jeg nok hørt spesielt mye på Adele - Water Under the Bridge.


Ukens innkjøp:

Dette pene undertøysettet fra Plumeria (som flere av dere sikkert har sett reklame for på Instagram). Jeg gikk selvfølgelig rett på, og kunne ikke dy meg når de hadde 50% avslag. Trusa er litt liten i str, men utenom det er det like fint som på bildene.


Ukens tanke:

Jeg har begynt å tenke på hva jeg vil gjøre etter at jeg er ferdig med studiene. Jeg kjenner at jeg blir litt stresset av å ta et så stort valg, i stede for å bare begynne ett år til på London College of Fashion som jeg har gjort de siste årene.


Ukens film/serie:

Helt klart "The Killing". Jeg er helt hekta, og anbefaler alle som ikke har sett det enda til å gjør det. Av en eller annen grunn så elsker jeg "morder" serier #cutebutpsychoNeste ukes utfordring:

Denne uken skal jeg prøve å klare meg uten snop frem til lørdag! Egentlig så spiser jeg litt snop hver eneste dag, så dette kan bli mer utfordrende enn å være vegetarianer. Jeg skal også prøve å få til 5 treninger denne uken, ettersom jeg har vært litt slakk i det siste.


Dette gleder jeg meg til neste uke:

Jeg skal for første gang ferie bursdagen min i London. På onsdag skal jeg ut å spise med noen jenter fra klassen, og på lørdag skal vi ha vors i leiligheten før vi skal videre på byen!

Likes

Comments

10 vanlige og noen litt mer uvanlige ting som jenter har opplevd at en gutt sa til dem etter å hatt sex.


- Fy søren for en fin rompe du har, går det greit om jeg tar en selfie med den å poster det på Instagram?

- Du går på p-piller, sant?

- Kom du og eller?

- Jeg tror jeg har en sokk der borte du kan tørke deg på.

- Jeg har forresten kjæreste, så fint om dette bare kan bli mellom oss

- Du er den første jeg har har hatt sex med som har barbert deg.

- Kanskje du skal ta en angrepille i tillegg til p-pillen?

- Mamma kommer snart hjem, men du må bare bli viss du vil.

- Kan jeg beholde trusa di?

- Du har sjekka deg, sant?Er det noen av dere som har opplevd en eller flere av disse tingene, evt noe som jeg ikke har nevnt? Da hadde jeg satt stor pris på om dere delte det i kommentarfeltet så vi kan le av det sammen! HAHA jeg lever for dette.

Likes

Comments

Hei fininger!

I går kveld var jeg ute med to av roomiene mine på Toyroom, som er en av Mayfair klubbene. Det var god musikk og kul vibe så hit kommer vi nok til å dra flere ganger. Det var gøy å prøve et annet sted enn Libertine, som vi er hver eneste helg. Jeg klarte også å bestille nattmat uten kjøtt, så nå skal jeg søren meg klare de neste dagene også.

I dag har jeg brukt hele dagen i senga å sett på Netflix serien "The Killing". Jeg begynte på første episode i går før vi skulle ut og nå er jeg helt hekta. Det er så sinnsykt spennende! Jeg har gitt meg selv "fri" fra skolearbeid frem til mandag så det er deilig å kunne slappe helt av uten å ha dårlig samvittighet. I kveld skal vi forresten på Winter Wonderland som jeg gleder meg mye til! Det har blitt en tradisjon å dra hit hvert år, og det setter alltid julestemningen i gang. Nå må jeg komme meg opp fra senga og få meg noe å spise! Vi blogges.


xoxo

Likes

Comments

Kjole // Jumpsuit // resten fra Zara

If it's not black then put it back..


Jeg fikk litt panikk da jeg Facetimet med bestevenninnene mine i går og fant ut at jeg ikke har peiling på hva jeg skal ha på meg på hverken bursdagen min, julebordene, første og andre juledag eller selve nyttårsaften. Samtidig vet jeg at jeg ikke kan kjøpe nye antrekk hver gang jeg skal ut, så i dag lagde jeg en liten collage av ting jeg ønsker meg, som jeg kan kombinere med ting jeg har i fra før av. Som jeg nevnte tidligere i uken så kommer jeg ikke til å gå til innkjøp av stramme kjoler eller jumpsuits ettersom desember er en måned jeg skal spise alt jeg klarer og da vil jeg ha på meg noe behagelig. Jeg ønsker å kjøpe noe jeg kommer til å bruke mer enn bare rundt juletidene, og som dere se har jeg lett for å velge noe svart. Det hadde nok vært fint med kanskje en rød kjole i hvert fall, men det får jeg se om jeg finner senere. Nå ønsker jeg meg først og fremst kjolen, jumpsuiten og "diamant" chockeren.

Jeg håper dette kan være til inspirasjon for dere også!

xoxo

Likes

Comments


I skrivende stund skulle jeg vært å hørt på den Britiske Vogue redaktøren sin forelesning, men i stedet ligger jeg hjemme i senga omringet av smuler fra alle kjeksene jeg har spist. Jeg hadde egentlig tenkt å gå på trening og rydde rommet som ser helt jævlig ut (også oppe på snapstorien min på Instagram) i det jeg kom hjem fra Universitetet, men i stedet valgte jeg å ta meg en powernap, og her er jeg nå. Jeg vil påstå at jeg pleier å være noe mer effektiv i løp av dagen, men i dag har jeg tross alt levert inn prosjektet mitt + holdt en presentasjon så det får være nok for i dag. Jeg har forresten vært konstant sulten denne uken ettersom roomiene mine bestemte at vi skulle ha Vegetarian Week her i hjemmet - altså ikke spise kjøtt eller fisk på en uke. Jeg har aldri tenkt over at jeg spiser mye kjøtt før de påpekte det når vi flyttet inn sammen. Ettersom jeg er klar over hvor dårlig kjøttindustrien er for miljøet, tenkte jeg å gi det et forsøk. Jeg har definitivt tenkt å holde hele uken slik at jeg kan gi dere en update på hvordan det har gått. Om jeg har noen vegiterianske lesere så hadde jeg satt stor pris på tips til ulike matretter, så legg enten igjen en kommentar eller send meg melding!


xoxo

Likes

Comments

Hei fininger!

Jeg har ikke glemt dere, innlegget kom bare veldig sent i dag ettersom jeg har vært opptatt med å bli ferdig med oppgaven som skal inn i morgen + øve til presentasjonen. Dere kan forresten se litt av det ferdige resultatet på Instagramstorien min: thefashionrebelno. I dag har jeg svart på 23 spørsmål som jeg synes virket spennende på Julia Nyland sin blogg. Jeg tenkte det var gøy med noen litt andre og mer personlige spørsmål. Om det var noe dere følte dere ikke fikk svar på kan dere selvfølgelig legge igjen en kommentar, så skal jeg prøve og svare så godt jeg kan.


1. Hvem ut av hvilken som helst person, skulle du ha likt å ha som middagsgjest?

Viss jeg kunne valgt hvem som helst så hadde jeg valgt farmoren min. Verdens vakreste menneske gikk dessverre bort i April, og jeg savner henne så veldig. Jeg hadde gjort alt jeg kunne for å spist et nytt måltid med henne.


2. Skulle du ønske du var berømt? I så fall på hvilken måte?

Haha ja, det kunne jeg godt tenkt meg. Men jeg ville ikke bare vært berømt for å være berømt, det måtte ha vært fordi jeg hadde bidratt til samfunnet på en eller annen merkverdig måte. Hva det skulle vært er jeg ikke sikker på, haha.


3. Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall, hvorfor det?

Nei ikke egentlig, men om jeg skal ta noen viktige telefonsamtaler så pleier jeg å skrive ned ting jeg må huske å nevne eller spørre om.


4. Hvordan ser din “perfekte dag” ut?

Det må være å våkne opp på et varmt sted omringet av mine nærmeste venner, der vi hadde reist til stranden, eller hatt pool party. Så kunne vi fått massasje, spist god mat og shoppet litt før vi hadde dratt på en rooftop på kvelden med utsikt over byen .


5. Når sang du for noen sist og når sang du for noen andre?

Jeg synger hele tiden, og roomiene mine må dessverre være vitne til dette hver eneste dag.


6. Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år?

Åh, det synes jeg er vanskelig å svare på, men jeg hadde nok valgt å beholdt et ungt sinn.7. Har du en anelse om hvordan livet ditt kommer til å ta slutt?

Nei, det har jeg absolutt ingen aning om. Det er jo selvfølgelig retninger jeg ønsker det skal ta, men livet kan være så uforutsigbart at jeg tar det litt som det kommer.


8. Nevn tre ting du og din samboer(e) har til felles.

Vi er glad i å feste, spise junk food og se serier! haha.


9. Hva er du mest takknemlig for?

Åh det er mye. Jeg er så vanvittig takknemlig for familien min og alle vennene mine. Så er jeg veldig takknemlig for å ha bli født i Norge, der jeg kan få hjelp av lånekassen og tjene nok penger selv til å bo og gå på skole der jeg vil.


10. Hvis du kunne endret en ting med måten du ble oppdratt på, hva skulle det vært?

Jeg skulle nok ønske at det kunne være mer lik arbeidsfordeling, slik at mamma ikke hadde trengt å slite seg ut på måten hun gjorde.


11. Fortell livshistorien din i korte trekk.

Jeg er fra Bryne, og gikk på Rosseland barneskole der jeg fikk flere av de som er mine nærmeste venninner i dag. Som ung var jeg veldig aktiv og drev med både fotball, håndball, turn, og ridning. Førstnevnte drev jeg med frem til jeg var 18 år. Jeg valgte derfor å gå på idrettslinjen på vidergående, som jeg er veldig glad for i dag. Jeg begynte der i mot å bli veldig moteinteressert i en alder av 16, og reise til New York for å studere Fashion Management for å så flytte til London i 2013. Jeg var også i et forhold fra jeg var 15-21 år som var det beste som kunne ha skjedd meg der og da, og jeg føler meg heldig som fikk så mange gode minner med en så fin fyr. Nå er vi i 2014? ja, det var året jeg ble moteblogger for Jærbladet og startet kampanjen min mot thigh gap. Sånn, da føler jeg at dere er ganske up to date.


12. Hvis du kunne ha våknet opp i morgen med en ny evne/kvalitet, hva skulle det vært?

Å spise hva jeg vil uten å legge på meg, teller det? Neida, jeg ville nok valgt evnen til å overbevise folk. "Ja, det er lurt å la meg prøvekjøre denne bilen gratis i 1 år".


13. Hvis du hadde en krystallkule som kunne fortelle deg en sannhet om deg, ditt liv, din fremtid eller hva som helst – hva skulle du ha likt å vite?

Jeg ville nok likt å vite hvilken jobb jeg har om 10 år, og om jeg er gift eller har fått meg kjæreste. Bare sånn at jeg kan slappe litt mer av og tenkt at ting kommer til å ordne seg, "Nei Karen, du trenger ikke å gå på den Tinder daten, han er ikke den du kommer til å gifte deg med. Bli heller hjemme i kosedressen og spis pizza".14. Har du en drøm du ikke har turt å følge? I så fall, hvorfor ikke?

Nei, faktisk ikke! Jeg har alltid gått etter det jeg vil ha.


15. Hva er din største bragd her i livet?

Jeg er egentlig rimelig fornøyd med å gå på den 2.beste moteskolen i hele verden (I følge statistikk fra 2014)


16. Hva verdsetter du mest i et vennskap?

"Strength and guidance, all that I'm wishing from my friends". Neida, ærlighet og det å være trofast er det viktigste for meg.


17. Hva er ditt beste minne?

Det syns jeg er vanskelig å svare på. Jeg har ikke et minne som er sånn "shit, det må være den gangen", men jeg har heller flere gode minner som da jeg studerte i NY, var på ferie i LA og mange her i London.


18. Hva er ditt verste minne?

Det må være den dagen da kreften tok farmor og hun ikke lenger kjente meg igjen når jeg kom på besøk.


19. Hvis du visste at livet ditt ville være over innen et år, hva ville du ha forandret ved måten du lever på?

Ja, uten tvil. Da hadde jeg solgt alle verdisakene mine og reist jorden rundt med familien min før jeg hadde brukt den siste tiden hjemme sammen med venner.


20. Hva betyr vennskap for deg

Det betyr så og si alt, sammen med familien da såklart. Alle mine nærmeste venner vet hvor mye jeg verdsetter de, og jeg prioriter å være med venner nesten hver eneste dag jeg er hjemme. Det er ikke mye jeg ikke hadde gjort for en venn, stab your ex? fine. Pretend to be your lebsian lover? sure. Haha, til gjengjeld forlanger jeg det samme tilbake da, å i løp av snart 24 år så er jeg heldig som sitter igjen med en så fin bukett av venner.21. Hvilken rolle spiller kjærlighet og nærhet i ditt liv?

Viss en mener i form av flørt og sex så er det kun for spenningens skyld, så jeg vil ikke si det spiller så stor rolle i livet mitt. Eller okei, kanskje litt da! haha


22. Si fem positive kvaliteter ved deg selv.

Jeg er utadvendt, ærlig, hardtarbeidene, omtenksom og trofast.


23. Hvilken rolle spiller familien i ditt liv? Føler du at du hadde en lykkeligere barndom en folk flest?

Familien spiller en stor rolle, og jeg lener meg alltid til dem om det skulle være noe. Jeg hadde en veldig god og trygg barndom, og har bare gode minner så ja, jeg kan vel si det.

Likes

Comments

Velvet set - Zara / pumps og bluse - H&M / leppestift - Mac / parfyme - Chanel

I try my best to shop for Christmas presents then I see something and think, you know who would like that?? Me.

Jeg skulle til å lage en liste til dere med forslag til ulike julegaver, men så kom jeg til å tenke på dette nydelige velvet settet som jeg så på Zara i sted, og da var det gjort. Jeg fikk dessverre ikke tid til å prøve det i dag, men jeg skal til central på onsdag, så jeg håper å få kjøpt det da. Jeg satt hele veien hjem å tenkte på hvordan jeg vil style det, og bestemte meg for å kombinere det med en hvit silkebluse, med enten en svart eller hvit blonde BH under. I tillegg vil jeg ha svarte, spisse pumps med rød leppestift og rød neglelakk.

Tidligere har jeg gått for paljettkjoler med åpen rygg rundt juletidene, men i år har jeg lyst til å være så komfortabel så overhode mulig i dette klassiske settet ala Hugh Hefner style. En stor del av meg liker dette antrekket fordi det ser fint ut, mens den andre delen av meg liker det fordi det ikke kommer til å stramme på magen når jeg hár forsynt meg av pinnekjøttet for fjerde gang, haha. Jeg har allerede handlet et annet sett som jeg vet jeg kommer til å bruke mye. Jeg er evig takknemelig for komfortable motetrender. Forhåpentligvis kan jeg slayeee i dette antrekket når jeg blir 80 år også!

xoxo

Likes

Comments