Header

Hei fine lesere!

I dag etter trening skulle jeg ut å ta noen antrekksbilder men det blåste så sykt at ingen av dem ble brukbare.. Jeg fikk i det minste et bilde av den nye vesken jeg kjøpte på Zara i sist uke. Jeg synes at den er så cute!

Resten av dagen min har jeg brukt til å spille inn en liten videoblogg, der jeg svarer på hele 3 spørsmål, haha. Jeg gjør jo alt så treigt, så jeg har brukt minst to timer på å spille inn og redigere, men alt for dere! Jeg skal prøve å få postet den i løpet av helgen. Nå skal flat 1 snart spise middag og så skal vi se Beauty & The Beast på Electric Cinema, gøy! Hvilke planer har dere for helgen? <3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments


Mitt hjerte går ut til de som ble påvirket av terrorangrepet i London i går. På sett og vis så blir vi jo alle påvirket når noe slik skjer i byen man er så glad i. Det føltes så surrealistisk å skulle markere seg som "trygg" da jeg selv ikke fikk med meg hva som hadde skjedd før noen timer etterpå. Samtidig så begynte alle vennene mine i London å gjøre det, og da tenkte jeg at det var den letteste måten å informere familien og venner på om at jeg hadde det bra. Angrepet i går var som en vekker om at terror også kan ramme de som jeg er glad i. Noen ganger føles det ut som om jeg lever i en boble der de største hverdagsproblemene mine er om jeg kan ta meg råd til å kjøpe sushi til middag eller hvilket antrekk jeg skal ha på meg før jeg skal ut på byen. Jeg hadde hatt sykt godt av å reist til et ressursfattig land, der jeg kunne bidratt, og ikke minst få kjent på mer utfordrende hverdagsproblemer enn det jeg har i dag. Jeg har jo selvfølgelig som alle andre hatt mine utfordringer og mistet mennesker som jeg var glad i, men jeg tror jeg hadde trengt en liten reality check for å genuint sette pris på hvor heldig jeg er.

I fjor bodde jeg og @thelondongirl i et sykt shitty område, og den ene gangen jeg skulle gå meg en tur var inngangsdøren vår sperra av når jeg kom tilbake, fordi to personer nettopp hadde blitt knivstukket utenfor leiligheten vår, og jeg var nå en del av "the crime scene". To uker senere skjedde det samme igjen, og det lå klær og blod over alt. Jeg husker mamma var helt i fra seg da jeg fortalte det og, og ba meg om å flytte tilbake til Holland Park, der jeg kunne vær trygg sammen med the upper class people aka Beckham familien, haha. Vi ble likevel boende i det shitty området til leien gikk ut, og vi opplevde vel ikke noe livstruende på nært hold, sånn bortsett fra at en fyr fulgte etter meg av bussen og prøvde å bli med meg inn inngangsdøren, etter at jeg hadde skjelt han ut på bussen for at han prøvde seg på en uskyldig jente som gjentatte ganger hadde bedt han om å gå bort. Eller jo, det var jo en fyr som prøvde å rane meg i gaten nedenfor, der det hele endte i slåsskamp og jeg måtte prate flere runder med politiet, men det er en annen historie, haha.

Uansett, jeg merker jeg skriver meg bort i fra London terroren nå, men poenget mitt er vel at en ikke vet når det kan skje deg, og at man derfor ikke bør ta ting for gitt. Jeg håper at jeg en dag kan reise å bidra til noe større enn hva jeg gjør per dags dato, men i mellomtiden har jeg valgt å bidra med noen kroner til turen som venninnen min og kjæresten hennes skal ut på. I september reiser de til Nairobi for å jobbe som frivillige, der de skal bidra til at barna skal få en bedre hverdag. Om dette er noe du kunne tenkt deg å lese mer om, vil jeg anbefale deg å besøke Facebook siden deres her.

Likes

Comments


Jeg pleier som regel å besøke Tinder en gang eller to (fem) i løpet av uken, og jeg vet selv at jeg ikke gir personen på skjermen mange sekundene før jeg har bestemt meg for om jeg skal sveipe til venstre eller høyre. En kan si hva en vil om at det er trist at en velger en partner eller et ONS ut i fra utseende, men slik har det altså blitt. Første inntrykket er sinnsykt viktig, derfor har jeg valgt å skrive ned noen punkter om hva jeg synes er turn off på Tinder.


Du har gruppebilde eller solbriller på alle bildene

Det er rett og slett umulig å se hvem personen er da han enten har gruppebilder (med de samme menneskene, come on dude!) eller solbriller på hvert eneste bilde. Konklusjonen er at han mest sannsynlig er den minst attraktive i gjengen da han prøver å skjule seg, og jeg velger derfor å sveipe til venstre.


Han som poserer i bar overkropp på profilbilde

Okei, det er greit, vi vet at Tinder ofte bare blir brukt for et ONS, og du ønsker å vise jenta øyeblikket hva det er du har å by på. Samtidig kan jeg love deg at om du hadde posert i dress, eller bare en enkel t-skjorte for den saks skyld, så hadde liggegarantien din steget med 67%. Det er bare noe sykt turn off med menn som har flere bilder av seg selv der de poserer i bar overkropp, og det er ikke en person jeg har lyst å tilbringe tid sammen med, om det så bare var 1 time. Samtidig så sier noe meg at det venter et dick pic ganske kjapt for den jenta som velger å sveipe til høyre.


Han som forteller hele livshistorien sin

Bildene i seg selv er helt greie, han har to fine bilder og to andre bilder som du egentlig er litt usikker på hvorfor er der, men så kommer du på at det er negativt om en person bare har to bilder av seg selv, og at det ikke er like vanlig for menn og ha et helt galleri med bilder av seg selv, så da er det liksom greit. Men så etter at du har bladd gjennom bildene ser du en lang tekst der han har skrevet livshistorien sin, sammen med en liste over de 32 landene han har vært i, og da blir personen med en gang så uinteressant. #sorrynotsorry


The big spender

Research viser at kvinner finner menn i godt betalte yrker mer tiltrekkende enn menn som ikke har det. Derfor legger vi ekstra godt merke til en mann som poserer i en fin sportsbil (ikke ved siden av, da tror vi at du fant en fin bil på gaten og at du fikk vennen din til å ta bilde av deg, og tro meg, du vil ikke være den personen). Uansett, noen menn har misforstått hele konseptet, og bruker fem av bildene sine til å posere i ulike fine biler, før de har glemt at Tinder kontoen deres er logget til Instagram der en kan se både kulemagen og månen på toppen av hodeskallen. Altså, bare vær ærlig fra begynnelsen av og inkluder noen vanlige bilder av deg selv, så slipper både du og hun å tro at penger er det eneste du har å tilby henne.

Likes

Comments

Hallo fine mennesker!

I dag har jeg valgt ut noen favoritt capser. Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg bruker caps omtrent hver eneste dag. Det er ikke alltid jeg føler meg like fresh og da er det deilig å kunne gjemme seg litt bort. De siste 3-4 årene så har jeg begynt å bruke det på trening, da jeg føler at jeg klarer å være litt mer "in the zone", haha. Men det er ikke å skyve under teppet at de ofte blir skitne da jeg prøver å trene 4-5 ganger i uken. Tidligere har jeg bare kastet capene når de begynner å få flekker på seg, men denne gangen tenkte jeg at jeg skulle vaske den sammen med treningstøyet mitt. Problemet var bare at jeg glemte at den lå der inne, så den havnet i tørketrommelen sammen med alt det andre. Jeg oppdaget det ikke før jeg skulle sortere alle klærne, og da hadde den mistet fasongen sin, great. Heldigvis har jeg en liten samling, ettersom jeg ikke liker å bruke de samme på trening og til hverdags. I tillegg har jeg fått capser i gaver fra familien og fra gutter jeg har vært med, så jeg har flere jeg kan bruke til å dekke fett hår og de sorte ringene under øynene når jeg skal ut på morgningen. However, jeg er jo alltid på jakt etter noe nytt og jeg synes at disse var kule. Det hadde vært sykt lættis å kjøpt Bae Watch capsen og brukt den på stranda i sommer. Hallo, det mååå jeg jo få til!


1 - her // 2 - her // 3 - her // 4 - her // 5 - her // 6 - her // 7 - her // 8 - her

Likes

Comments

Ukens opptur:

Går det an å svare “at jeg fant ut hva jeg ville med livet mitt?” haha, i så fall må det bli at jeg bestemte meg for at jeg vil flytte til Australia.


Ukens nedtur:

Jeg var veldig sliten sist uke og jeg var mye hjemme på rommet mitt og så serier når jeg heller burde vært sosial. Heldigvis fikk jeg mye ut av lørdagen da.


Ukens antrekk:Ukens opplevelse:

På torsdag gikk jeg og Anja å spiste på en koselig italiensk restaurant der jeg smakte hummer for første gang. Etterpå gikk vi å tok en drink på E&O for å feire at hun har fått seg ny jobb! Det var kjempekoselig, i tillegg var det deilig at alt bare lå fem minutter fra leiligheten vår. Jeg føler også at jeg må nevne at jeg hadde en fin kveld på lørdag sammen med jentene. Jeg fikk vært på en rooftop bar, slik som jeg ville, etterfulgt av et par timer på dansegolvet.


Ukens sang:

De siste to ukene har jeg hørt mye på disse sangene:

Scared to be lonely – Martin Garrix

Cruise – Kygo

Skin – Rag‘n’Bone Man

Something Just Like This – The Chainsmokers

Lights Out (Too Drunk) – DJ KAtch feat. Hayley

We don’t have to take our clothes off – Ella Eyre


Ukens innkjøp:


Denne søte vesken fra Zara. Den kostet bare 300 kroner, og er perfekt til å ha med på en liten bytur.


Ukens tanke:

Jeg føler at det er mange brikker som faller på plass nå som jeg vet hva jeg vil gjøre etter bacheloren. Samtidig så har jeg jo begynt å tenkt en del på litt praktiske ting, som om det er lurt å vente med å finne et sted å bo til etter at jeg har flyttet ned sånn jeg vet hvilke områder av byen jeg liker, og om jeg har lyst til å jobbe heler perioden eller om jeg vil reise rundt. Men nå er det jo mange måneder igjen til jeg sitter på flyet, så jeg trenger ikke bestemme meg for disse tingene helt enda.


Ukens film/serie:

Jeg er helt obsessed med serien Orphan Black. Jeg ser det hver dag, både når jeg spiser frokost og rett før jeg skal legge meg. Jeg tenker å lage et nytt innlegg der jeg skriver om favorittseriene mine på Netflix, og da kommer denne definitivt til å være en av dem. Men hadde jeg vært deg så hadde jeg ikke orket å ventet på det innlegg, bare begynn å se det nå!


Denne ukens utfordring:

Jeg synes det var gøy med alle tilbakemeldingene jeg fikk på ulike sosiale medier angående videobloggen min! Jeg skal innrømme at det var tidskrevende, men det var absolutt verdt det! Derfor skal jeg sette videoblogg som denne ukens utfordring. Det hadde vært gøy å fått lagd en til der jeg svarer på resten av spørsmålene. Så om du har noe du lurer på, så er det enda ikke for sent til å legge igjen en kommentar.


Dette gleder jeg meg til denne uken:

Vi I flat 1 skal på Beauty and the Beast på Electric Cinema på fredag. Det er UK’s eldste kinosal, og den har store sofaer og lenestoler i volourstoff, så det skal bli spennende med en ny kinoopplevelse.


Likes

Comments

Hei!

Her er eeendelig en videoblogg der jeg svarer på noen spørsmål. Jeg har egentlig svart mye mer utfyllende men jeg bruker så vanvittig lang tid at jeg måtte kutte det ned litt. Som jeg nevnte i sist innlegg så er dette den første videoen jeg har redigert, så jeg beklager for dårlig kvalitet men det regner jeg med kommer seg etter hvert.

Så vil jeg bare si tusen takk for alle fine kommentarer i går angående fremtidsplanene mine! Det setter jeg veldig pris på. Håper dere liker vloggen, og jeg ønsker selvfølgelig tilbakemelding på om dette er noe dere ønsker jeg skal gjøre mer av! Kisses


Kylie Jenner, watch out - my lips are coming after you.

Likes

Comments

Hei fininger!

I dag har jeg vært å fikset neglene, handlet litt på Zara og spist en nydelig lunch! En fin dag så langt med andre ord. I kveld skal jeg ut å ta en drink eller to med Anja, og vi håper på å dra et sted med utsikt over London. Jeg holder en knapp på The Shard eller Duck & Waffle. Jeg elsker rooftop barer og jeg får alltid en så god følelse av å se ut over byen og tenke på hvor heldig jeg er som har mulighet til å bo her.

Jeg våknet forresten i går morges og tenkte, NÅ vet jeg hva jeg vil gjøre etter at jeg er ferdig med bacheloren!! Jeg har bestemt meg for å flytte til *trommevirvel* ... AUSTRALIA!! Mer presist, SYDNEY. Jeg ringte mamma og pappa og de synes det virket som en kjempegod ide de også. Australia gir nemlig ut noe som heter "Working Holiday Visa" som gir deg oppholdstillatelse i 1 år der du kan jobbe eller reise. Det er kanskje litt tidlig å fortelle det til dere ettersom det hele er så nytt, men jeg er såå gira og klarte ikke å holde meg. Planen er reise i begynnelsen av januar, slik at jeg får brukt høsten og vinteren på å jobbe og tjene opp penger slik at jeg kan leve behagelig der nede. Jeg ønsker å få meg en jobb innen PR i Sydney, slik at jeg får brukt bachelorgraden min til noe fornuftig. Læreren min er fra Australia så jeg tenkte å høre med henne hvilke PR byråer jeg bør søke på. Det skal bli så gøy å feire jul og nyttår med venner og familie, for så å komme ned til sol og varme. London har vært helt fantastisk, men nå har jeg vært her i 4 år og jeg kjenner at det skal bli deilig med en forandring. Vel, det var alt for i dag! Nå skal jeg ta meg en liten nap og se videre på Orphan Black (jeg er helt hekta!) før det blir middag og drinks. Ønsker dere en fin helg videre.

xoxo

Likes

Comments

Bilde funnet her

Jente 23, Oslo

Fem kjappe:

Sex med mensen: Neeeei

Mye eller lite kjønnshår? Lite

Svelge eller ikke: Ikke

Analsex?: Nei

Antall sexpartnere: 12


Hva er dine sexfantasier?

En dominant mann, easy.


Hva er det rareste du har gått med på å gjøre i sengen?

Analsex. Jeg begynte seriøst å grine fordi det var så vondt haha.


Hva ville du ikke gått med på / hvor går grensen din i sengen?

FISTING. Lett.


Hvilken musikk liker du å høre på når du har sex?

Jeg har en egen sex liste som består KUN av litt eldre The weeknd og Drake sanger. Man blir jo nesten kåt bare av å høre sangene til The Weeknd haha.


Hva er ditt beste sextips?

Standard, men selvsikkerhet. Dette gjelder ikke bare jenter - det er også mange gutter som er usikre på seg selv. Hvis jeg er med noen jeg merker er usikre kan det put me off completely. Og en ting til: Sex er alltid bedre når man bygger opp spenningen en stund før man actually ‘’go there’’. Flørt masse og ikke skip foreplay. Jeg må faktisk bare nevne en ting til: Jeg ser ikke vits med å ligge med noen bare for å gøore det hvis du ikke vet du har kjemi med personen. Sex uten kjemi er som å sykle uten hjul.


Hva er dine tanker rundt røff sex, i form av spanking, håndjern, pisking , bind for øynene og slåing. Er det noe du liker eller kunne tenkt deg å prøve?

Pisking er kanskje å dra den litt langt, men alt det andre - JAA!


Hvor er det rareste stedet du har hatt sex?

På kontoret til han jeg hadde sex med, haha.


Hvilken sexstilling liker du mest og minst, og hvorfor?

Det kommer faktisk litt ann på hvor stor han har, men kjedelig nok synes jeg ofte misjonær er diggest for meg. Helt ærlig har jeg ikke noen stilling jeg ikke liker, men jeg synes doggy kan være sykt vondt noen ganger.


Hvem er din ultimate drømmemann?

Den svenske modellen Dave Lilja. NAM.Hva er ditt favoritt sexleketøy?

Håndjern, haha!


Hva er din kleineste sexopplevelse?

Dette er faktisk den diggeste fyren jeg har hatt sex med, men også den verste. Når vi hadde sex var det liksom ikke inn og ut, hans måte å ha sex var basically i ‘rykk’ hvis det gir mening. Så hele session var liksom bare rare ‘’rykk’’ inn og ut. Herregud det var helt forferdelig og jeg prøvde å gi et tegn litt sånn ‘’hva faen er det du driver med?’’. Han skjønte ikke det så det ble skikkelig kleint og han fortsatte nå med denne rykkingen.

Likes

Comments

På lørdag gikk jeg og Anja å spiste på Cote. Vi var her faktisk tidligere i uken og, på bursdagen til @thelondongirl. Hver gang jeg har vært her så har jeg bestilt biff, men denne gangen gikk jeg for blåskjell og pomfri! YUM. Jeg har ikke spist det siden jeg og bestiss var på Renaa i Stavanger, men det var like godt her, så det kommer jeg til å bestille flere ganger. Denne restauranten ligger forresten mange steder i London, så søk opp hvilken som ligger nærmest deg før du tar turen. NB. Hvis du registrerer deg og reserverer bord på nettet, så får du en gratis vinflaske med til maten, og hvem sier vel nei til det?

Jeg har forresten brukt store deler av dagen i dag til å lage en videoblogg! Jeg er helt ræva på å redigere, men jeg har i det minste gjort det jeg kan, og så tenker jeg at jeg blir flinkere med tiden. Det er litt styr med å få ny YouTube konto + det tar tid å laste den opp, så jeg er usikker på akkurat når det kommer på bloggen, men jeg skal legge den ut så fort som mulig! Stay tuned xx

Likes

Comments

Jakke - H&M // bluse og solbriller - Lindex // shorts - BikBok // veske - Zara // sko - Primark


I dag fikk vi egentlig en fire ukers lang påskeferie, men jeg tenker å bli i London noen uker til for å få gjort unna litt skolearbeid før jeg reiser hjem og skal jobbe på Høyer. Det er så irriterende for jeg kjenner at jeg er trøtt hele tiden, og det er sånn at jeg vet i dag at jeg også kommer til å være trøtt i morgen, om dere skjønner hva jeg mener? Fra mandag til torsdag så sitter jeg stort sett bare fremfor skjermen å jobber, så går jeg på trening, og etter det legger jeg meg i senga og ser på serier. Jeg kunne nok fått mye mer ut av dagene mine men jeg kjenner at jeg ikke har nok energi på kveldene til å ville dra å se på utstillinger eller andre ting som London har å by på. Jeg er innforstått med at nå som jeg har bodd her så lenge så kan jeg ikke hele tiden tenke på hva jeg går glipp av, ettersom man må lage seg en egen hverdag men samtidig så er det så kjedelig å føle at en ikke orker noen ting. Heldigvis vet jeg at det kun hører til med oppgaveskrivingen og at den trettheten vil forsvinne når bacheloren er levert i mai. Altså jeg vet jo at jeg ikke har noe å klage over og at flere studenter helt sikkert befinner seg i samme situasjon som meg, men jeg synes at det er trist at jeg får dårlig samvittighet de få dagene jeg ikke jobber med oppgaven. Men jeg har bestemt meg for at jeg i det minste alltid skal ta meg fri på lørdagene, til å gjøre ting jeg vil - som å gå på restauranter, drikke Cava i solen, gå tur i parken og rett og slett være sosial.

Jeg vet jo som nevnt ikke om jeg kommer til å være her til høsten og det skremmer meg noe vanvittig. De siste fire årene så har fremtiden nærmest vært linet opp for meg, på grunn av studiene. Samtidig så husker jeg at jeg var stresset da også, med tanke på om London College of Fashion var det rette valget. Så nå blir det litt likt, i form av at jeg må ta en ny vurdering på hvor jeg ønsker å søke jobb, hvilket land jeg vil bo i, og ikke minst hvilket land jeg har muligheten til å bo i med tanke på visum. Det å vite at jeg har helt sinnsykt mye jeg må gjøre på bacheloroppgaven min, og at jeg må hjem å jobbe når jeg egentlig burde skrive, i tillegg til at jeg burde være på jakt etter ledige stillinger, gjør at jeg bare har lyst å legge meg under dyna å bli der for alltid. Men herregud, jeg har i det minste muligheten til å både studere og jobbe i utlandet, og det er jeg veldig takknemlig for. Jeg får bare ta en uke om gangen, og heldigvis har jeg betenkningstid over sommeren på hva jeg ønsker å gjøre til høsten.

Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg ville med dette innlegget, men jeg har bare så mange tanker som surrer i hodet mitt for tiden at jeg hadde behov for å skrive det ned et sted. I tillegg så ønsker jeg å gi dere et litt mer realistisk innblikk i hverdagen min, ettersom jeg vanligvis bare deler bilder av restaurantbesøk og når jeg er på byen. Anyways, håper dere får en fin onsdag videre!

Vi blogges <3

xoxo

Likes

Comments