Glædelig 2. Advent søde læsere! Tiden flyver afsted og der er nu kun 20 dage til juleaften - det er helt vildt!

I anledningen af 2. Advent, vil jeg forkæle en af mine søde læsere med et valgfrit gavekort på 150 kr. til Sendentanke.dk. Her kan man frit vælge mellem gavekort til Matas, The Body Shop, Miinto, Zalando, Nelly og mange mange andre. Gavekortet er digitalt og du bestemmer selv, hvem du vil give gavekortet til. Du kan jo vælge at forkæle dig selv eller forære det væk i julegave.


For at deltage i give-awayen skal du:

1: Like bloggens facebook-side her

2: Kommentere dette indlæg med navn, e-mail og dét gavekort du ønsker.

Rigtig god 2. advent og held og lykke!

Vinderen findes d. 18/12-16 og vil blive kontaktet på mail.


Sponsoreret af Sendentanke.dk

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Indeholder affiliate links: 1: her/ 2: her/ 3: her/ 4:her/ 5: her/ 6: her/ 7: her/ 8: her/ 9: her/ 10: her/ 11: her/ 12: her/ 13: her/ 14: her og her/ 15: her/ 16: her og her/ 17: her/ 18: her/ 19: her/ 20: her

Vi er nu officielt trådt ind i december og spændingen, er for nogle af os, så småt begyndt at stige. Julegaveræset, traditionerne, julemusikken og julebageriet mm. er allerede skudt godt i gang i de fleste danske familier og denne tid bringer så meget glæde iblandt mennesker. Jeg er personligt ellevild med denne højtid. Jeg nyder virkelig at give gaver til mine nærmeste, og se glæden i deres øjne. Selvfølgelig er jeg også glad for at modtage gaver, men jo ældre min bliver, jo mere sætter man pris på at glæde andre.

Jeg startede dagen ud med at skrue højt op for julemusikken, danse som en tosse på min søsters værelse og selvfølgelig åbne første låge i min chokolade julekalender. Jeg tror min søster havde 'the time of her life' eller måske var hun en smule flov over at have en storesøster, som teede sig som en 7-årig.

Anyway, det er d. 1 december og du har måske stadigvæk ikke fået styr på de sidste julegaver, eller for den sags skyld nogen af dem. Du går måske stadig rundt og leder efter den perfekte gave til din far, kæreste, onkel, farfar, morfar eller en god ven. Jeg har derfor kreeret to kollegaer med 20 gaveidéer til det modsatte køn. Der findes både ting til under 100 kr. og over 1000 kr. i kollagerne, og alt indimellem. Jeg vil prøve at sætte ønskerne op i nogle kategorier, så du måske har en lille anelse om hvad du kan gå efter, for ja, det er besværligt at finde gaver til det modsatte køn - det synes jeg i hvert fald!

Dufte:

Det er altså ikke kun os piger/ kvinder som er vilde med en god duft, mændene er altså også ellevild med dem. Jeg kan derfor kun anbefale jer at smutte forbi hjemmesiden Parfumesale.dk, hvor i kan spare mange penge på kendte mærker - faktisk helt op til 70 %. Hjemmesiden forhandler både dufte til mænd og kvinder til enhver smag og til rigtige gode priser. De dufte jeg har vist på kollagerne, kan findes på hjemmesiden og så er det jo selvfølgelig kun et lille udpluk af det store udvalg på siden.

Oplevelser:

Jo ældre man bliver, jo mere sætter man pris på de oplevelser man har mulighed for at opleve og især, hvis det er sammen med en person man holder af. Inviter din kæreste på en miniferie til London, hotel-spaophold eller giv ham en oplevelse som sætter adrenalinen igang. Måske faldskærmsudspring, racerkørsel eller noget helt tredje?

Tip: Hvis du give ham en miniferie til Paris eller London, så er det jo ikke kun ham det for noget ud af det, dét gør du jo også!

Accessories:

Mænd bliver mere og mere modebevidste, så de er altså også vilde med de rigtige accessories. Især kvaliteten og mærket har en stor betydning, så en lækker pung eller et bælte fra Calvin Klein ville altså ikke være en dårlig gaveidé.

Elektronik:

Mænd og elektronik er som skabt for hinanden, haha. En ny kaffemaskine, ny eltandbørste eller et Go Pro kamera ville helt sikkert være en sikker vinder, men denne kategori ligger selvfølgelig også i den lidt dyrere pris ende. Hvis du er kaffetilhænger ville du jo også kunne få glæde af den. Win win!

Jeg håber at ovenstående kollager og kategorier kunne inspirere jer, og måske give jer nogle idéer til kommende julegaver. Jeg tænkte, at det kunne være sjovt, hvis jeg postede et indlæg hver uge indtil juleaften, som en slags julekalender-serie, hvor jeg kommer med gode idéer, tips og tricks til julemåneden.

Hvad siger I til det? Og kunne i bruge kollagerne, som inspiration?

Glædelig 1. december.

//Maria

Sponsoret indlæg i samarbejde med Parfumesale.dk

Likes

Comments

Det er blevet CYBER-monday og jeg har derfor lavet et lille indlæg, hvor i kan finde de bedste tilbud og rabatter. Der er mange penge at spare, så nu er der mulighed for at købe billige julegaver. Jeg skal selv ha' shoppet nogle gaver og ting jeg mangler til rejsen. Nedenunder ser i de forskellige rabatter og koder:

Asos:
20% på alt - brug koden GOGOGO
H&M: Har op til 60% på udvalgte varer
Mango: 20% på alt - brug koden CYBER
Cheap monday: 20 % på ALT
Miinto: Spar op til 60%
Zalando: Spar op til 50% + 20% ekstra
New Look: 25% på ALT - brug koden HAPPINESS
Monki: 15% på alt og fri fragt - brug koden CYBER
Boozt: Op til 50% på alt
Nelly: Spar op til 25% på alt - brug koden CMDEAL
BOOHOO: 60% på ALT - brug koden CYBER60
IVYREVEL: 30% på alt + fri fragt - brug koden BLACKOUT
Helleannemanncph: 30% på alt - brug koden cyber30
Gina tricot: Op til 50% på udvalgte styles online

God shopping!
//Maria

Likes

Comments

I denne weekend har jeg både formået at få styr på nogle af de sidste og praktiske ting inden den store rejse, trænet i fw, samt nydt en stille og afslappende weekend i selskab med gode veninder og familien.
Jeg har haft fri hele weekenden fra arbejde og skal først arbejde igen på tirsdag. Det er nærmest en helt ferie for mig!
Jeg startede min weekend godt ud med en hård omgang træning i fitness centeret, hvor jeg var 30 min. på løbebåndet og derefter styrketrænede jeg ben og baller. Jeg er endelig begyndt at komme ind i en god og regelmæssig træningsrytme, hvor jeg i hvert fald træner 2-4 gange om ugen.

Efter træningen mødtes jeg med min kusine i byen, hvor vi fik shoppet nogle af de praktiske ting ind til rejsen og hygget os. Samme dag fik jeg også de sidste vacciner og lørdag bestilte vi visum til Sri Lanka, så det går virkelig op for mig, hvor kort tid der egentlig er til rejsen. Jeg er simpelthen så spændt!

Lørdag aften tilbragte jeg i selskab med min søster og en god veninde. Det er altid skønt at være i selskab med dem. Idag nød jeg den smukkeste solnedgang, så jeg var simpelthen nødt til at poste det på instagram.

Dette indlæg er en smule anderledes og mere personligt end de andre indlæg, jeg plejer at kreere, men jeg håber i kunne lide det alligevel.

Hvad har i lavet i weekenden?
//Maria

Likes

Comments

Indeholder affiliate links

1: her/ 2: her/ 3: her/ 4: her/ 5: her

En af efterårets mest hypede items er dunjakken. Mange danske bloggere, fashionistaer og andre modebevidste mennesker bærer denne jakke. Jakken er både flot og meget praktisk. Jeg elsker det sporty look jakken kan udtrykke, men man kan også sagtens give den et feminint touch. Ovenstående billeder er fundet på diverse blogs og instagram profiler, og jeg synes virkelig at bloggerne har formået at style jakken helt i skabet. På collagen ser i et udpluk at de dunjakker jeg ikke ville have noget imod at eje dette efterår. Jeg er specielt vild med nr. 1, 2 og 5. Prisen på jakkerne kan både findes i den billige og lidt dyre ende - så der er en til alle.

Hvad synes i om denne trend?

//Maria

Likes

Comments

Jeg har tilbragt det meste af min søndag under dynen, da jeg desværre er blevet ramt af sygdom. På trods af en smule sygdom, har jeg dog alligevel formået at nyde vintervejret. Igår var jeg til årets første julefrokost, og det var simpelthen så hyggeligt, men jeg må ærligt indrømme at jeg er en smule smadret idag, haha!
Dagens outfit er taget med min iPhone, så jeg undskylder for den dårlige kvalitet, men jeg havde desværre ikke mulighed for at tage mit spejlreflekskamera med idag.

Jakken i ser på billedet er forresten ny og meget billig. Lige nu kører H&M nemlig 50% på udvalgte jakker, og denne her var heldigvis med i tilbuddet. Jeg har længe overvejet at købe den, og det kunne heldigvis betale sig at vente. Jeg er gået efter et mere sporty look i dag, i kombination med den klassiske sorte frakke, og jeg synes det skaber et rigtig godt 'twist'.

Nu vil jeg tilbringe resten af aftenen foran fjernsynet sammen med familien.
Rigtig god søndag!

Hvad synes i om outfittet og hvad har i brugt jeres weekend på?
//Maria


HUSK AT FØLGE BLOGGENS FB-SIDE HER

Likes

Comments

Jakke: H&M/ Støvler: Zara/ Nederdel: H&M/ Strik: H&M

I skrivende stund ligger jeg i min seng efter en skøn mandag. De fleste mennesker kan ikke fordrage mandage grundet arbejde, skole og hverdagens andre strabadser. Men min dag startede godt ud med en hård omgang træning i fitness world, efterfulgt af en hovedrengøring af vores køkken. Jeg følte mig mega produktiv, haha. Derudover har jeg fået styr på nogle af de sidste ting inden min rejse til januar, og det var virkelig en lettelse. Der er simpelthen så mange ting at holde styr på, før sådan en lang rejse.
I eftermiddags valgte jeg at gå en tur på biblioteket. Jeg tog høretelefonerne i ørerne, skruede højt op for musikken og nød det fine efterårsvejr. På min vej hen til biblioteket smilede jeg til en fremmed, ældre dame, og hendes øjne strålede og jeg fik det største smil tilbage. Det er simpelthen så fantastisk at se hvordan en lille ting, som et smil kan forandre et andet menneske. Jeg blev så glad, at jeg smilte hele vejen til biblioteket. Folk i trafikken må ha' troet at jeg ikke var rigtig klog, haha! Grunden til at jeg skriver dette er, at jeg gerne vil 'anbefale' Jer at smile. Smil, grin og få andre mennesker til at gøre det samme. Fordelen ved dét, er Ikke blot, at du er i stand til at redde et andet menneskes dag, men du bliver også selv rigtig glad. Det er simpelthen en fantastisk følelse! "Smil og verden vil smile tilbage til dig," som man siger. Jeg fik i hvert fald en skøn mandag ud af det!

Nu vil jeg smutte i seng, da arbejdet kalder i morgen. Husk at være glad og taknemlig for alle de små ting der i hverdagen.

Hvad har i brugt Jeres mandag på? Og hvad synes I om outfittet?

Likes

Comments

Jeans: H&M/ Boots: Zara/ Jacket: H&M/ Earrings: Asos/ Blouse: H&M/ Bag: Læderhuset

​Ovenstående outfit er ægte 90'er inspireret: Højtaljede denimbukser, læderjakke, røde læber og selvfølgelig den ikoniske mavebæltstaske. Alle items afspejler efter min personlige mening den 'trendy' 90'er stil. Jeg er ellevild med denimbuksernes æstetiske detaljer med 'frayed hems' for neden og baglommernes mørke partier. Et billigt alternativ til de hypede parisiske Vetements. Der findes faktisk mange highstreet butikker som bl.a. H&M og Zara, der har formået at kreere nogle lækre alternativer til de ellers dyre versioner, der ses ude i modeverden. 

I efterårsferien befandt jeg mig i Sverige med min familie. Jeg tilbragte det meste af min tid foran kaminen med dynen og bogen 'Mig før dig'. Derudover fik vi fejret min lillesøsters fødselsdag, shoppede i storbyen, gik ture i den smukke svenske natur og nød hinandens selskab. Alt i alt en dejlig og afslappende ferie. 

Hvad synes i om outfittet? Og hvad har i lavet i ferien?

//Maria


Likes

Comments

I dag er der præcis to måneder til at min kusine og jeg drager ud på vores store eventyr - og vi ellevilde med dét! Da tiden er ved at være inde, så betyder det også, at der er en masse praktiske og lidt mindre sjove ting der skal tages hensyn til. Her er nogle følgende punkter:

1) Vaccinationer. I tirsdags blev jeg vaccineret mod Hepatitis A og Stivkrampe/Difteri, hvilket medførte til, at jeg hverken kunne sove om natten eller bevæge armen pga. sindsyge smerter. Av av!

2) Penge. At tage med højskole ud at rejse er ikke ligefrem den billigste vej, men dog den sikreste, mener jeg. Hele opholdet skal der selvfølgelig betales for, så er er afbuds- og rejseforsikring ved siden af, vacciner, mad, aktiviteter som dykning, lommepenge og hvad ved jeg. Jeg skal virkelig spare op de næste par måneder, hvis jeg vil have nok penge med til turen. Aaargh, det er så svært, når man også er shopaholic!

3) Pakning. Okay, jeg må indrømme at mit største problem og dilemma bliver selve pakningen. Jeg skal rejse to måneder og jeg må kun have 20 kg i kufferten - what to do? Jeg er seriøst det dårligste menneske til at pakke en kuffert, jeg tager nærmest hele garderoben med. Jeg skal medbringe mange praktiske ting, som b.la. træningstøj, lange bluser mod myg, en varm/ fleece/ vindtæt trøje mm. Jeg har overvejet at købe denne her fra H&M, denne her eller denne her. Trøjen skal være meget praktisk, faktisk helst både varm, vand- og vindtæt - og selvfølgelig også pæn! De sidste er begge fra 'Engelbert-strauss.dk' og ligger begge til en god pris, og så har de endda også alle funktionerne, der er nødvendig for sådan en rejse, hvor man skal befinde sig ved vandet, junglen og omringet af myg. Engelbert-Strauss.dk forhandler faktisk meget pænt og praktisk tøj til brug af arbejde, udendørs aktiviteter osv. Derudover sælger hjemmesiden både tøj til mænd og kvinder - så det er jo et kæmpe plus!

Her fik i lige et lille indlæg fra en lidt stresset pige, som snart skal på sit livs oplevelse!

//Maria

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Der er tonsvis af kvinder i mode-universet og gadebilledet der inspirerer mig, så jeg har derfor valgt at køre en lille serie på bloggen, hvor jeg hver uge skriver om et stilikon som inspirerer mig. Hvad siger i til den idé?

Denne uges stilikon er selvfølgelig den danske stylist, modeekspert og en af en mine største inspirationskilder, Pernille Teisbæk. Pernilles stil er skandinavisk, tidløs og hun formår altid at kreere de lækreste outfits med sit eget personlige twist. Hendes yndlings motto er "less is more" og hun formår virkelig at viderebringe dette i hendes stylings - og det elsker jeg!

Det er stort set takket være hende, at jeg tør springe ud i nogle anderledes stylings og kombineringer af items end jeg normalt bærer. Jeg beundrer virkelig hendes evne og talent indefor styling og mode, og jeg var derfor helt knust, da hun lukkede sin blog. Heldigvis poster hun flittigt på instagram og så har hun lige skrevet bogen "Dress Scandinavian". Så hvis du, ligesom jeg, er ellevild med Pernille Teisbæk, så anbefaler jeg helt klart at få fingre i den eller skrive den på ønskelisten.

Hvad synes i om dette koncept og Pernilles stil?

//Maria

HUSK AT FØLGE BLOGGENS FACEBOOK-SIDE HER.

Likes

Comments