Billeder fra weheartit

Da jeg blev student i 2015 valgte jeg at tage et sabbatår, og jeg var fastbesluttet på, at det var dét jeg skulle. Min plan var, at jeg skulle bruge dette år på at lære mig selv at kende, reflektere over livet og finde ud hvad jeg gerne ville med min fremtid. Selvfølgelig skulle jeg også nyde friheden fra skolebænken, og så starte på et eller studie igen året efter. Jeg har ligesom så mange unge, så mange valg og muligheder, at der næsten ingen begrænsninger er. Det er selvfølgelig fantastisk, at vi har muligheden for at blive hvad vi end vi vil, men hold op hvor er det også svært at vælge! Skal jeg tage på universitet, højskole eller det helt tredje? Der er så mange muligheder. 

Sabbatåret har budt på mange personlige udfordringer. Jeg har til dage følt mig lidt ensom, grundet splittet fra veninder og gymklassen. Heldigvis hjalp det, da jeg fik fuldtid i H&M og endelig fik tid til at blive 'reunited' med mine girls. Mit fuldtidsarbejde i H&M har givet mig meget mere selvtillid og ansvar, og jeg er virkelig taknemlig for den mulighed jeg har fået og hvilke resultater jeg har opnået. 

Da vi når slutningen af juni 2016 har jeg stadig ikke fundet ud af hvem jeg er og hvad jeg vil. Mens næsten alle mine veninder og venner bliver optaget på diverse uddannelser, så befinder jeg mig stadig det samme sted. Jeg føler mig fortvivlet, fortabt og uden noget formål. Jeg ved stadig ikke hvad jeg vil studere, hvad jeg vil med mit liv og jeg føler mig bagud. Bagud med ALT. Efterhånden som tiden går og jeg påbegynder mit andet sabbatår,  så føler jeg faktisk, at jeg truffet den rette beslutning.

Jeg er ung, jeg har hele livet foran mig og jeg har massere af tid. Massere af tid til finde ud af hvem jeg er, udvikle mig, blive voksen og finde ud hvad jeg skal. Den tid jeg har nu, skal jeg bruge på at opleve verden, nyde tilværelsen og lære mig selv at kende. Jeg har i over et år drømt om at komme ud at rejse, og jeg har derfor valgt at drage ud i verden på rejsehøjskole til januar. Jeg skal til Maldiverne og Sri Lanka! Jeg glæder mig for sindsygt, men samtidig ryster jeg af nervøsitet. Jeg ved dog at jeg truffet den rette beslutning. Rejsen vil give mig et større perspektiv, prøve grænser af, udvikle og styrke mig - ja, finde mig selv. 

Meningen med dette indlæg er blot at fortælle jer, som står i samme situation som jeg: 

Ligemeget hvilken vej du følger, om det er højskole, en lang uddannelse, et langt ophold med tasken på ryggen eller et fuldtidsarbejde, så er det vigtigste, at det udvikler dig og at du føler dig tilpas.

Tag det roligt, og husk på, at alting nok skal gå, selvom du føler at det ikke gør. Du har hele livet foran dig og du har ikke travlt. Tag et sabbatår, nyd livet, lav de ting du drømmer om, udvikl dig selv og prøv grænser af - og så skal du nok finde ud af hvad du vil med dit liv senere. 

//Maria

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Affiliate links: 1: her/ 2: her/ 3: her/ 4: her/ 5: her/ 6: her/ 7: her/ 8: her​

Her til aften får i lige et lille, men fantastisk tip. Zalando giver nemlig i denne weekend 20 % på hele deres sortiment, hvis man køber for mindst 1000 kr. Jeg har udvalgt et par basic items, som jeg ikke ville have noget imod at have i garderoben. Skynd jer forbi og udnyt chancen. Rigtig god shoppping!

KODE: CRAZYDK2O

//Maria

Likes

Comments

Indeholder affiliate links: 1: Nelly/ 2: Meotine/ 3: Meotine/ 4: Asos/ 5: Asos/6: Asos/7:Asos/8: Asos/ 9: H&M/ 10: Boohoo/11: Ganni/ 12: H&M/13: Mango/14: Ganni/15: Ganni/ 16: Asos/ 17: Asos

Jeg har nu brugt et par timer af min stille og afslappende søndag på at kreere en lille efterårs-jakke guide til jer. Jeg er personligt ellevild med efterår. Ellevild med store lækre sweatre, støvler, store tørklæder og jakker/frakker. Som nogle af jer måske ved, så falder jeg altid pladask for jakker, hvorenten jeg har brug for dem eller ej, så er jakker altså min lille svaghed. Jeg har allerede anskaffet mig en grøn bomber til samlingen fra H&M, så nu mangler jeg blot en lækker frakke til efterårs garderoben. Jeg vil gerne have fat i en sort eller en farverig, som nr. 13, 14 eller 16 måske. Jeg er ikke helt sikker endnu. 

Sensommeren i Danmark har ikke rigtig budt på efterårsvejr, men jeg vil da ikke klage over vejret, selvom jeg glæder mig til at hoppe i sweatres og flotte jakker. Jeg håber i kan bruge denne guide til køb af en kommende efterårsjakke. Nu vil jeg spise med familien og senere ligge mig under dynen med netflix.

Hvad synes i om indlægget? Og har i ønsker til kommende indlæg?

//Maria

Likes

Comments

Første event på Fashion-week skemaet bestod af et hyggeligt og virkelig fuldført event hos Dyrberg/Kern. Der var god mad, massere mennesker, smuk kollektion og lækre drinks. Jeg var så heldig, at jeg kunne medbringe en god veninde, så jeg fik også lige catchet-up med en sød veninde fra Kbh.

Mit skema var ekstrem stramt på førstedagen, så lige efter Dyrberg/Kern eventet tog jeg en uber til Han Kjøbenhavn showet. Brandet bød på lækre motiver, specielle detaljer og en masse lyse farver til den kommende SS17 sæson. I kan godt glæde jer!

La La Berlin showet var helt klart mit 'all time favourite' show på mit skema. Jeg elskede jungle-temaet, alle designs, detaljerne og ja bare hele kollektionen. Stemningen blandt publikummet var også fantastisk! Jeg så forresten showet sammen med søde Laura fra Stinusit.com og det var virkelig hyggeligt at se hende igen. Og så fik vi da også hilst på den dygtige designer bag brandet. Hun er simpelthen så talentfuld!

Direkte efter La La Berlin showet tog Laura og jeg bussen ud til Henrik Vibskov showet, som kørte med temaet 'Salami'. Vi mødtes hurtigt med Alma Spies og gik hen til showet sammen. Locationen og temaet var fuldført, men jeg må da indrømme, at jeg var en smule skuffet over pladsmanglen til alle gæsterne. Jeg havde virkelig set frem til showet, men jeg kunne desværre ikke rigtig se dét, eftersom der var rimelig ´over crowded´.

Torsdag var en mere afslappet dag for mit vedkommende og det eneste program på mit skema, var Barbara I Gongini showet. Forinden da havde min veninde Miamaja og jeg spist brunch på Dalle Valle, shoppet i flere timer og til sidst deltog vi i Barbara I Gongini showet. Det var som altid fuldført, specielt, dystert og locationen var et perfect match med temaet.


Alt i alt havde jeg en fantastisk modeuge og jeg er så taknemlig for, at jeg havde mulighed for at deltage. Jeg håber i kunne lide indlægget og billederne. Jeg håber også, at dette indlæg har givet jer et lille indblik i, hvordan det er at deltage i modeugen. Rigtig god aften!

//Maria 

Likes

Comments

Jeg er blevet den heldige ejer af denne lækre røde sag fra Calvin Klein. Jeg elsker rød og jeg ejer nu i alt to lækre røde tasker/ clutches. Den røde/orange farve bliver en af efterårets hotteste farver, og jeg er sikker på, at jeg vil komme til at benytte denne sag hele sæsonen ud. Farven spottes allerede i mange butikker og ligeledes online, så enten elsker man den eller så hader man den - jeg ELSKER den!

Min kusine var i USA i sommerferien og da hun kom hjem, havde hun denne lækre sag med hjem til mig. Jeg er virkelig glad for den, og der står bare Maria skrevet overalt på den. Den er simpelthen så smuk. Hvad synes i om den?

I morgen har min far fødselsdag og det fejrer vi ved at tage på en endags-campingtur med familien, hvor vi bare skal hygge, spise god mad og nyde sensommeren. Jeg har fra i dag af allerede weekend, så jeg skal bare nyde fridagene fuld ud. Rigtig god aften!

//Maria

Likes

Comments

​Jakke: Zara/ Bukser: H&M/ Taske: Gina tricot/ Sko: Nike air max 95/ Bluse: H&M/ Solbriller: H&M/ Øreringe: Asos

​Det er nu allerede ved at være en måneds tid siden, at jeg sidst skrev herinde. Tiden er simpelthen fløjet afsted, og jeg har virkelig dårlig samvittighed med, at jeg har forsømt bloggen så meget. Bloggen er min baby, men når man kan se at bloggen ikke udvikler sig, som man ønskede og drømte om, så mister man altså lidt tålmodigheden og inspirationen. Misforstå mig ikke, jeg elsker at blogge og inspirere andre, men når man lægger så meget arbejde i det, så ønsker man også at se femskridt. Er jeg den eneste der har det sådan?  

Jeg ved godt, at alt kræver hårdt arbejde og tålmodighed, men jeg ville da ønske at besøgertallet bare steg en lille smule og at jeg fik en lille smule mere feedback fra mine læsere. Så derfor spørger jeg Jer derude som sidder og følger med - har i nogle ønsker til kommende indlæg, noget i vil have mere eller mindre af? 

Ovenstående billeder blev forresten taget af min søster, da vi var på ferie i Sverige sidste måned. Jeg er smaskforelsket i min jakke fra Zara og tasken fra Gina tricot er jeg også blevet rimelig glad for. Hvad synes i om outfittet? 

Til sidst vil jeg bare sige tak til alle mine dejlige læsere som følger med. Jeg LOVER at holde bloggen mere opdateret, som jeg plejede at gøre førhen. 

//Maria

Husk at like min Facebook-side, som jeg vil opdatere med nye indlæg.

Likes

Comments

Billeder lånt fra weheartit og google

Denim trenden blev spottet, båret og stylet på kreative måder under Copenhagen fashionweek i sidste uge. Og jeg elskede det! Personligt er jeg ellevild med denim - alt fra bukser, jakker, nederdele og tasker. Denim on denim er også et hit for mig! Både i sidste og nuværende sæson har denne trend været ekstrem populær hos både mænd og kvinder med forskellige detaljer. Især de hypede vetements jeans er blevet spottet i gadebilledet, på diverse blogs og både H&M, Asos, E-sprit og Gina-tricot har udgivet en billigere version af dem. Nederdele og bukser med forskellige detaljer, frynser og udskæringer vil forblive et kæmpe hit i modeverdenen og i min garderobe. Jeg er især faldet for de her denim jeans fra Esprit og den her nederdel. Jeg synes faktisk at E-sprit har nogle rigtig lækre items her for tiden. Jeg er helt vild med deres jakker/frakker, bukser og accessories. Jeg ville i hvert fald ikke have noget imod at have et par items fra deres brand i min efterårs-garderobe. Udover lækre items, så har E-sprit også et stort udvalg af items til bryllupper, fester og andre arrangementer. Derudover forhandler de både tøj til kvinder, mænd, børn og ting til hjemmet. Elsker når hjemmesider forhandler det hele. Hvis i går og mangler noget til efterårets garderobe, så kan jeg klart anbefale jer at tjekke deres udvalg her.

Hvad synes i om denim-trenden? Og var der nogen af jer der deltog til modeugen?

Likes

Comments

Strik: H&M/ Jakke: H&M/ Taske: Gina tricot/ Nederdel: H&M/ Støvler: Zara/ Øreringe: Asos

Andet outfit på modeugen bestod af ovenstående items. Jeg købte tasken, da jeg var i Sverige i sidste uge og jeg er simpelthen så glad for den. Da jeg kom hjem lå disse lækre støvler fra Zara og ventede. De kostede blot 329 kr. og de er simpelthen så fine og passer bare perfekt til den kommende sæson. Disse billeder blev taget af min veninde efter vi deltog til Barbara I Gongini showet. Det var endnu en gang gennemført, dystert og en kæmpe oplevelse. Mere om det meget snart!

Udsigten og locationen var perfekt til at skyde outfitbilleder, og jeg synes simpelthen at de er blevet så gode! Jeg elsker lyset, outfittet og kombinationen af den lyserøde, hvide og sorte farve. 

Hvad synes i om outfittet? Og var der nogen af jer der deltog til modeugen? 

//Maria

Likes

Comments

​CPHFW er allerede skudt godt i gang for mit vedkommende. I går havde jeg et rigtig stramt program. Dagen bestod først på arbejde, hvorefter jeg tog toget til Kbh. Kl. 16.30-18.30 var jeg til DYRBERG/KERN event i forbindelse med lanceringen af deres nye SS17 IPANEMA-COLLECTION. Normalt designer DYRBERG/KERN smykker til stilfulde kvinder, men denne gang har de formået at kreere et smukt stel. Eventet var virkelig gennemført, rigtig hyggeligt og så var der både gode drinks og mad. Efterfølgende skulle jeg skynde mig videre til Han Kjøbenhavn, La La Berlin og til sidst Henrik Vibskov. Mere om de shows meget snart! Nu vil jeg gøre mig færdig til Barbara I Gongini showet. Jeg skal afsted med en veninde og vi glæder os for sindsygt. Husk at i kan komme tættere på/eller følge med på snappen. Jeg hedder Mariaj1996. 

//Maria

Likes

Comments

Denim nederdel: H&M/ Taske: Mango/ Off-shoulder bluse: H&M/ Bælte: H&M/ Solbriller: H&M

Okay, må ærligt indrømme, at jeg ikke havde tænkt over at (næsten) hele mit outfit kun består af H&M items. Men når man arbejder i H&M til dagligt, så kommer man med automatematik til at købe meget mere 'unødvendigt' tøj end man egentlig bør. Sådan er det vel bare? Haha. Vejret herhjemme har heldigvis taget en stor drejning, så nu er jeg endelig i stand til at kunne bære lignende outfits, som ovenstående, herhjemme. Det er virkelig skønt. Jeg er personligt rigtig glad for at denim-nederdel-trenden stadig er in og så synes jeg, at kombination med en off-shoulder er helt perfekt. Ovenstående billeder blev taget for et par uger siden, da jeg var i Ungarn, og jeg må ærligt indrømme at jeg savner det en smule. Jeg kunne godt tage et par uger mere, hvis det var. På den anden side er det også rart at være hjemme i de danske omgivelser, tilbage til hverdagens rutiner og (når jeg ikke arbejder) har mulighed for at nyde den danske sommer. I går nød jeg dagen på stranden med god bog, godt selskab og årets anden dukkert herhjemme i Danmark. Det var skøøøønt!

Hvad synes i om billederne og hvad er jeres sommerplaner?

//Maria

Likes

Comments