Godaften skønne læsere! I skrivende stund sidder jeg i toget på vej hjem efter en rigtig dejlig dag i København. Som nogle af jer nok ved eller har læst jer frem til, så er jeg blevet praktikant for Carla Mickelborg. Jeg er SÅ taknemlig for denne mulighed. I formiddags afholdte hun sammen med sin mor og lillebror et event i Tivoli, hvor en masse andre influencere deltog. Jeg stod for at byde gæsterne velkomne og følge dem ned til restauranten. Eventet blev afholdt i forbindelse med lancieringen af deres familievirksomhed Goal-setter.com. Konceptet og hjemmesiden er fantastisk, så jeg kan klart anbefale jer, at tjekke hjemmesiden ud.

Eventet gik super godt og gæsterne var simpelthen så søde og begejstrede for det nye koncept. Det er første gang, at jeg er med til at få et event op at køre og jeg må virkelig sige, at det var en stor succes. Lige nu sidder jeg med et stort smil på læben, fordi jeg simpelthen er så glad og taknemlig for den mulighed, jeg har fået givet. Under selve eventet følte jeg bare, at det var dét, jeg gerne vil beskæftige mig med i fremtiden. Eventet har virkelig givet mig en bekræftelse på, hvor meget jeg egentlig brænder for denne branche og samtidig endnu mere motivation og inspiration til at kæmpe for min drøm.

Kunne i tænke jer at læse flere indlæg omkring mit praktikforløb hos Carla? Jeres tanker tages i hvertfald imod med kyshånd.

Xoxo Maria Jønsson

Follow me here: Instagram | Facebook | Youtube |

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Så er det endelig blevet tid til endnu en gang "Get to know" her på bloggen. Denne gang har jeg fået lov til at interviewe smukke Mathilde Ravn, som virkelig formår at tage og redigere de lækreste billeder. Mathilde elsker at rejse, træne og så har hun en stor forkærlighed til mode. I kan lære Mathilde meget bedre at kende her:

Hvem er du og hvad laver du til dagligt?

Jeg er 20 år gammel, elsker sport og har indtil for 2 måneder siden været elitespringrytter hele mit liv. Jeg bruger derfor 1-2 timer af min hverdag på træning. Derudover arbejder jeg til dagligt som vikar på en folkeskole og i Calvin Klein. Jeg har sabbatår efter at have sluttet STX og så¨starter jeg studie til sommer.

Hvorfor/hvornår startede du med at blogge?

Jeg startede egentlig bloggen da en veninde og jeg skulle rejse rundt i New Zealand i 6 uger, og det blev efterspurgt hvor veninder, familie osv. kunne følge med. I og med det var hovedårsagen for bloggen, så stoppede jeg også igen da jeg kom hjem, da jeg hverken følte jeg havde tiden eller inspirationen for, hvad jeg skulle skrive om. Da min hest så blev skadet og jeg stoppede med at ride, så fandt jeg igen lysten og tiden, og kunne se fra før, at der var ret mange der fulgte med. Jeg har altid været interesseret i mode og fået mange beskeder om hvor jeg har købt diverse ting - det blev derfor min inspirationskilde til at starte igen, samt at jeg elsker at dele ting på de sociale medier.

Hvem inspirerer dig?

Mine største inspirationskilder indenfor modebloggere er helt klart Sandra Willer og Josefinehj - Josefine er nok mest på Insatgram, men jeg eeeelsker hendes feed! Derudover synes jeg også at den svenske Mathilda Jerf gør et rigtig godt stykke arbejde på hendes blog. Men min største inspiration all around det er Justin Bieber haha.

Nævn tre ting du drømmer om lige nu.

1Lige nu drømmer jeg om en heelt masse ting jeg gerne vil nå inden mit sabbatår er færdigt, men det der ligger højst på listen lige pt. er nok;

1) Roadtrip i USA, hvor jeg møder Justin igen

2) At opleve Maldiverne

3) At bo 1/2-1 år i London/Milano imens jeg studerer

Hvad er din plan med bloggen?

Min plan med bloggen lige nu er at inspirerer folk, skrive om det jeg synes er interessant og så se hvad det fører til. Jeg prøver hele tiden at finde på nogle indlæg som ikke skal være alt for kliché og lidt at finde min helt egen stil. Men det tager jo tid at opbygge en rigtig god blog, så lige nu, der er det mit mål.

Hvor shopper du typisk henne?

Jeg shopper typisk i sidegaderne i Købehavn. Det lyder måske underligt, men jeg kan ikke lide strøget… Det er de samme butikker, med alt for “almindeligt” tøj, så jeg smutter altid rundt i de små gader og finder de ting der catcher mig. Dog shopper jeg faktisk ikke særlig meget hjemme, da jeg altid shopper i udlandet, som f.eks. London hvor jeg har været et par gange om året de seneste år - her er jeg altid i Selfridge, på Bondstreet og Sloane street. Jeg er et mærkedyr og jeg går virkelig meget op i kvalitet. Dermed ikke sagt at Nelly og na-kd ikke også er i brug, hvis jeg lige står og mangler noget!

Hvis du kunne have superkræfter, hvilken én skulle det så være?

Tror min superkræft skulle være at kunne teleparterer sig haha. Jeg er en sucker for nye lande og kulturer og jeg ville ønske, at jeg kunne rejse hele tiden.

Fortæl en god og en dårlig ting om dig selv.

En god ting ved mig er at jeg er god til at disponerer min tid, hvilket min sport har lært mig. Det gør at jeg kan nå virkelig mange ting på én dag, hvilket jeg synes er en god egenskab. En dårlig ting er at jeg ikke er så god til at håndterer hvis mine planer pludselig bliver ændret, så bliver jeg hurtigt stresset over hvordan jeg så skal nå det, jeg har planlagt.

Hvad er det værste og det bedste ved at blogge?

Det værste ved at blogge er nok at det kræver en til at tage dine billeder hele tiden, og at skulle finde/være på lokationer du selv finder inspirerende. Jeg går meget op i at mine billeder ikke ser sjuskede ud, så det kræver en del tid. Det bedste ved at blogge er helt klart at jeg elsker at vise tøj og styles frem, og så elsker jeg at tage billeder af alt og skrive om det. Jeg er vild med at man kan inspirere andre og så elsker jeg jo bare mode, så det er fedt at kunne dele det.

Hvis du kunne give et godt råd, til dem der sidder og har en blogger i maven, hvad skulle det så være?

Et godt råd ville være, at overveje hvad du gerne vil skrive om og hvorfor? Jeg hører mange der siger “det kunne være fedt for så kan jeg også få nogle sponsorerede ting” og det skal virkelig ikke være din drivkraft! Hvis du sidder og brænder for at dele noget du selv finder inspirerende, så er det bare om at komme i gang! Startfasen vil altid være den hårdeste, men hvornår er den ikke det? Go for it.

I kan finde Mathildes blog her.

Xoxo Maria Jønsson

Follow me here: Instagram | Facebook | Youtube |

Likes

Comments

Godaften søde læsere.

Hvor er det dog længe siden, at jeg har delt et indlæg med jer her på bloggen. Jeg må indrømme, at jeg virkelig har savnet at dele mine tanker, indlæg og hverdag med jer. Jeg har haft utrolig travlt på studiet, da jeg har skrevet eksamen de sidste to uger. Det har været meget hektisk og stressende, men nu er de heldigvis afleveret, så nu kan jeg fokusere fuldt ud på projektet fra studiet og mit praktikforløb hos Carla. Jeg skal ind til Carla på fredag og jeg er allerede super spændt på, hvad vi skal lave. Det er nemlig også to uger siden, at jeg har været hos Carla, så jeg har en masse spændende ting at indhente.

Ovenstående outfit består endnu en gang kun af H&M items. Nederdelen købte jeg i København i starten af måneden, men i dag er faktisk første gang at jeg bærer den. Strikken er også ny. Jeg ELSKER farven og så minder den jo utrolig meget om den hypede Ganni-strik - blot i en langt billigere udgave. Jeg fik min søster til at skyde billederne, da vi begge havde fri fra skole i dag. Til frokost inviterede hun mig på sushi og det var simpelthen så hyggeligt og lækkert! Fra min side af, var det i hvert fald virkelig tiltrængt med noget søskende kvalitetstid.

Hvad synes I om outfittet?

#nouwoutfit

Xoxo Maria Jønsson

Follow me here: Instagram | Facebook | Youtube |

Likes

Comments

Godformiddag skønne læsere. Først vil jeg undskylde for stilheden her på bloggen. Hele ugen har bestået af eksamensopgaveskrivning og jeg har virkelig knoklet for at formulere så akademisk en opgave som muligt. Puha, hvor jeg glæder mig til at være færdig på torsdag i næste uge. Sidste søndag var jeg i København med min veninde Trine fra uni, hvor vi deltog i Tradonos loppemarked. Det var første gang for os begge, så forventinger var høje. Markedet var meget crowded og det endte faktisk, at vi begge kom tomhåndet derfra. Hvis jeg skal være helt ærlig, så var det ret skuffende. Heldigvis var vejret fantastisk og vi valgte derfor at drage videre mod Strøget. Jeg blev Trines personligeshopper, da hun skulle bruge en masse nyt tøj til kommende begivenheder i december. Vi fandt en masse lækre ting til hende og hun kom hjem med rigtig lækre styles. Denne gang købte jeg faktisk ikke noget, så jeg er faktisk rimelig stolt af mig selv, haha.

Ovenover kom i se et lille glimt fra vore utrolige hyggelige søndag i København. Jeg elsker København oh for hver gang jeg er der, så bliver jeg bare mere og mere forelsket i byen.

Nu vil jeg fortsætte fra hvor jeg slap og ønske jeg en rigtig dejlig søndag.

Hvad synes I om billederne og hvad skal I bruge jeres søndag på?

Xoxo Maria Jønsson

Follow me here: Instagram | Facebook | Youtube |

Likes

Comments

Efter at have tilbragt noget tid sammen med Carla Mickelborg og have en god snak med @fashandtalks, så har jeg valgt at sætte nogle personlige mål for mig det kommende år. Jeg har utrolig mange ting jeg drømmer om, så mange ting jeg gerne vil udføre i livet, men alligevel er der noget i mig, der trækker mig tilbage. Jeg har derfor besluttet at sætte nogle mål og skrive dem ned, så jeg kan blive mindet om dem hver dag. Jeg er begyndt at tro meget på, at de ord og tanker jeg sætter til værks her i livet, har en stor indflydelse på hvordan mit liv kommer til at se ud i fremtiden. Jeg prøver så vidt muligt at tænke positivt, da jeg virkelig tror og har erfaret, at det gør vidunder her i livet - ikke kun for mig selv, men også for min omverden. Jeg tror på at tanker, drømme og visioner går i opfyldelse, så længe jeg siger dem højt og tror på det - når de er sat, så giver universet en hjælpende hånd. Vidste du, at vi mennesker opfanger billeder 60.000 gange hurtigere end ord? Det gjorde jeg ikke før jeg blev en del af Carla's virksomhed @goalsetter_com. I denne proces tror jeg at det visuelle er ekstremt vigtigt, så et billede af mit mål, vil hjælpe mig med at vokse.


Her kommer mine mål:

1) Blive selvsikker

2) Udvikle min blog - blive en stor influencer

3) Tage træning og sundhed alvorligt - gøre det til en livsstil

4) Skabe en spændende hverdag

5) Rejse og tage på eventyr


Hvis du selv drømmer om at sætte nogle mål, så stil dig selv spørgsmålene: Hvad gør dig glad? Hvilke gode ting vil du gerne fremhæve i dit liv? Og hvad vil du gerne ændre på?

Hvad synes I om dette indlæg? Og er der andre, som gør brug af samme metode for at opnå drømme og mål. I så fald vil jeg elske at høre jeres tanker.

Xoxo Maria Jønsson

Follow me here: Instagram | Facebook | Youtube |

Likes

Comments