Nederdel, top, bælte og solbriller: H&M

Tiden flyver afsted og det er nu en halvanden måned siden jeg sidst har opdateret bloggen. Jul og nytår var en meget stresset periode både arbejdsmæssigt og personligt. Som jeg har nævnt i tidligere indlæg sidste år, så skulle jeg med højskole til Maldiverne og Sri Lanka. I skrivende stund befinder jeg mig derfor på Sri Lanka i byen Hikkaduwa. Jeg tog afsted d. 3 januar med min kusine og DSC, og er igen hjemme d. 1 marts. Jeg har befundet mig i paradis de to første uger, hvor jeg i de to efterfølgende uger har været på 'rundrejse' gennem Sri Lanka. De to uger bestod af et stramt program og en helt masse utrolig oplevelser. Lige nu er holdet og jeg i Hikkaduwa, vores endestation, hvor vi i alt skal være i 4 uger. De sidste tre uger får vi undervisning i kommunikation og personlig udvikling. Den første uge er allerede gået og det er virkelig spændende og grænseoverskridende. Jeg vil ikke gå i for mange detaljer, da jeg tænker at lave flere uddybende indlæg omkring hele turen og hvordan det er at rejse med højskole, når jeg kommer hjem.

Jeg har længe, under rejsen, ville skrive et indlæg, men samtidig har jeg ikke villet misse et eneste øjeblik med holdet eller de locations vi har besøgt. Turen her har virkelig givet mig en øjenåbner for at lade mit fokus slippe fra den digitale verden og nyde dét og de omgivelser der omkring mig. Min instagram har jeg opdateret jævnligt, så hvis i har lyst til at få et lille indblik i, hvad jeg har lavet, så kan i tage et smut forbi min instagram. Jeg hedder @mariajonsson96

Jeg glæder mig til at få bloggen på skinner igen, så glæd jer til foråret, der er mange idéer og indlæg på vej.

//Maria

Likes

Comments

Tiden flyver afsted og jeg kan næsten ikke følge med. December måned har for mit vekommende bestået af enormt meget overarbejde, frustration og stress over kommende rejse og alt for mange planer ift. hvor mange timer der er på ugen. Bloggen er blevet nedprioteret helt ned til bunden; 2. advent give-away vinderen bliver først afsløret i dette indlæg og jeg har ikke lavet nogen indlæg siden. Overhovedet. Jeg er træt og samtidig utrolig ked af, at bloggen og mine læsere slet ikke har fået den kærlighed den/ I fortjener. Der har simpelthen været så mange ting oven i hinanden, at jeg var nødsaget til at sætte nogle ting på pause for at passe på mig selv og min krop. Nogle dage har budt på 12-timers vagter efterfulgt af en 10-timers, og så kørte det ellers derud af. Jeg håber, at i forstår min situation og grunden til stilheden på bloggen.

Vinderen af give-awayen som skulle ha' været fundet for 10 dage siden er:
Helene!
Stort tilykke med gavekortet. Du vil blive kontaktet på mail og vil senere få tilsendt koden. Tusind tak for alle der deltog!

Nu videre til det indlægget oprindeligt skulle have handlet om, nemlig: julen.
Jeg tilbragte mine juledage i Lübeck, sammen med min familie. Vi havde tre hyggelige og sjove dage på et hotel, hvor vi også fejrede juleaften. Min familie havde i år valgt at vi skulle prøve noget nyt og træde ud fra traditionerne. Vi valgte derfor at tage på hotel, hvor ingen af os skulle tilbringe hele dagen i køkkenet eller købe hundredevis af gaver. Istedet fokuserede vi på at nyde hinandens selskab, hygge os, tage på julemarked og bare nyde vores fridage sammen. Juleaftensdag startede vi med at tage på julemarked og gå en tur i byen. Senere spiste vi middag på hotellet, hvor vi efterfølgende benyttede hotellets 'stue' som opholdsrum. Her hyggede vi os, dansede om juletræet, sang julesange, åbnede julegaver og selvfølgelig fik vi også det årlige besøg af julemanden. Alt i alt en hyggelig aften og et fantastisk hotelophold!

Dem af Jer, der følger mig på instagram har måske allerede set ovenstående billeder på min profil. Jeg ville bare lige give Jer andre et indblik i, hvad vi har lavet henover julen. Husk at følge mig på instagram, hvis i gerne vil følge mig på min store rejse - som forresten begynder om 6 dage! Det er for mig stadig helt ufatteligt, at jeg om en uge befinder mig på Maldiverne. Det er surrealistisk, men spændingen stiger stadig!
I kan finde mig under @mariajonsson96

Godt nytår!
//Maria

Likes

Comments

Jeg er personligt ellevild med blogs der kører serier, så jeg fik derfor idéen om at starte serien "MY WEEKEND IN PICTURES" på bloggen. Sidste måned postede jeg dette indlæg, hvor jeg fortalte hvad og hvordan jeg havde spenderet min weekend. Jeg synes selv, at denne slags indlæg er sjove at læse og samtidig får man et indblik i bloggerens daglige- og mere hverdags-prægede liv. Man kommer 'bagom' bloggeren, hvis man kan sige det.

For to uger siden var jeg i København med min kusine aka min 'travelbuddy'. Vi startede søndagen med at tage toget til København, hvor vi efterfølgende hyggede på Strøget, spiste pizza på Illums's Rooftop og nød det lækre vintervejr. Herefter mødtes vi kort med en veninde fra gymnasiet og fik 'catchet up'. Det var så hyggeligt at se hende igen og høre hvordan det hele stod til. Da kl. slog 14 skulle vi mødes med Dansk studiecenter på Scandic Hotel, men eftersom min kusine og jeg ikke ligefrem er Københavnere (og troede at Scandic Hotel lå ved Rådhuspladsen), så var vi lige ved at komme for sent. Det skal også lige siges, at GPS'eren heller ikke virkede som den skulle - perfect timing though!

På trods af et par misforståelser og en smule forvirring befandt vi os på hotellet præcis kl. 14, så vi nåede det. Mødet bestod primært om en masse praktisk information om rejsen, et par grænseoverskridende øvelser/ lege og sidst men ikke mindst at sætte ansigt på ens kommende rejsehold. Det var virkelig dejligt at møde de personer vi skal rejse med. Alle virkede super søde, spændte og selvfølgelig en smule nervøse også. Efter mødet tog en lille del af os ud at spise på Dalle Valle. Det var super hyggeligt og det var virkelig rart at høre hvad folk lavede, hvad de forventede af rejsen og selvfølgelig snakke om hvor meget vi glædede os.

Alt i alt var det en fantastisk dag og jeg glæder mig endnu mere til at rejse, nu hvor jeg har mødt alle de søde mennesker jeg skal opleve og dele rejsen med. I dag er der præcis 25 dage til at vi drager afsted, så hvis der er nogle af Jer der har nogle god tips eller råd enten til destinationerne; Maldiverne og Sri Lanka eller dét at rejse med højskole, så er jeg mere end åben for Jeres tips. Husk at følge med på instagram for regelmæssig opdatering fra rejsen. I kan finde mig under navnet Mariajonsson96

Hvad synes I om denne slags serier? Og har I nogle ønsker til kommende indlæg?

God lørdag og glædelig jul!

//Maria


Likes

Comments

Glædelig 2. Advent søde læsere! Tiden flyver afsted og der er nu kun 20 dage til juleaften - det er helt vildt!

I anledningen af 2. Advent, vil jeg forkæle en af mine søde læsere med et valgfrit gavekort på 150 kr. til Sendentanke.dk. Her kan man frit vælge mellem gavekort til Matas, The Body Shop, Miinto, Zalando, Nelly og mange mange andre. Gavekortet er digitalt og du bestemmer selv, hvem du vil give gavekortet til. Du kan jo vælge at forkæle dig selv eller forære det væk i julegave.


For at deltage i give-awayen skal du:

1: Like bloggens facebook-side her

2: Kommentere dette indlæg med navn, e-mail og dét gavekort du ønsker.

Rigtig god 2. advent og held og lykke!

Vinderen findes d. 18/12-16 og vil blive kontaktet på mail.


Sponsoreret af Sendentanke.dk

Likes

Comments

Indeholder affiliate links: 1: her/ 2: her/ 3: her/ 4:her/ 5: her/ 6: her/ 7: her/ 8: her/ 9: her/ 10: her/ 11: her/ 12: her/ 13: her/ 14: her og her/ 15: her/ 16: her og her/ 17: her/ 18: her/ 19: her/ 20: her

Vi er nu officielt trådt ind i december og spændingen, er for nogle af os, så småt begyndt at stige. Julegaveræset, traditionerne, julemusikken og julebageriet mm. er allerede skudt godt i gang i de fleste danske familier og denne tid bringer så meget glæde iblandt mennesker. Jeg er personligt ellevild med denne højtid. Jeg nyder virkelig at give gaver til mine nærmeste, og se glæden i deres øjne. Selvfølgelig er jeg også glad for at modtage gaver, men jo ældre min bliver, jo mere sætter man pris på at glæde andre.

Jeg startede dagen ud med at skrue højt op for julemusikken, danse som en tosse på min søsters værelse og selvfølgelig åbne første låge i min chokolade julekalender. Jeg tror min søster havde 'the time of her life' eller måske var hun en smule flov over at have en storesøster, som teede sig som en 7-årig.

Anyway, det er d. 1 december og du har måske stadigvæk ikke fået styr på de sidste julegaver, eller for den sags skyld nogen af dem. Du går måske stadig rundt og leder efter den perfekte gave til din far, kæreste, onkel, farfar, morfar eller en god ven. Jeg har derfor kreeret to kollegaer med 20 gaveidéer til det modsatte køn. Der findes både ting til under 100 kr. og over 1000 kr. i kollagerne, og alt indimellem. Jeg vil prøve at sætte ønskerne op i nogle kategorier, så du måske har en lille anelse om hvad du kan gå efter, for ja, det er besværligt at finde gaver til det modsatte køn - det synes jeg i hvert fald!

Dufte:

Det er altså ikke kun os piger/ kvinder som er vilde med en god duft, mændene er altså også ellevild med dem. Jeg kan derfor kun anbefale jer at smutte forbi hjemmesiden Parfumesale.dk, hvor i kan spare mange penge på kendte mærker - faktisk helt op til 70 %. Hjemmesiden forhandler både dufte til mænd og kvinder til enhver smag og til rigtige gode priser. De dufte jeg har vist på kollagerne, kan findes på hjemmesiden og så er det jo selvfølgelig kun et lille udpluk af det store udvalg på siden.

Oplevelser:

Jo ældre man bliver, jo mere sætter man pris på de oplevelser man har mulighed for at opleve og især, hvis det er sammen med en person man holder af. Inviter din kæreste på en miniferie til London, hotel-spaophold eller giv ham en oplevelse som sætter adrenalinen igang. Måske faldskærmsudspring, racerkørsel eller noget helt tredje?

Tip: Hvis du give ham en miniferie til Paris eller London, så er det jo ikke kun ham det for noget ud af det, dét gør du jo også!

Accessories:

Mænd bliver mere og mere modebevidste, så de er altså også vilde med de rigtige accessories. Især kvaliteten og mærket har en stor betydning, så en lækker pung eller et bælte fra Calvin Klein ville altså ikke være en dårlig gaveidé.

Elektronik:

Mænd og elektronik er som skabt for hinanden, haha. En ny kaffemaskine, ny eltandbørste eller et Go Pro kamera ville helt sikkert være en sikker vinder, men denne kategori ligger selvfølgelig også i den lidt dyrere pris ende. Hvis du er kaffetilhænger ville du jo også kunne få glæde af den. Win win!

Jeg håber at ovenstående kollager og kategorier kunne inspirere jer, og måske give jer nogle idéer til kommende julegaver. Jeg tænkte, at det kunne være sjovt, hvis jeg postede et indlæg hver uge indtil juleaften, som en slags julekalender-serie, hvor jeg kommer med gode idéer, tips og tricks til julemåneden.

Hvad siger I til det? Og kunne i bruge kollagerne, som inspiration?

Glædelig 1. december.

//Maria

Sponsoret indlæg i samarbejde med Parfumesale.dk

Likes

Comments

Det er blevet CYBER-monday og jeg har derfor lavet et lille indlæg, hvor i kan finde de bedste tilbud og rabatter. Der er mange penge at spare, så nu er der mulighed for at købe billige julegaver. Jeg skal selv ha' shoppet nogle gaver og ting jeg mangler til rejsen. Nedenunder ser i de forskellige rabatter og koder:

Asos:
20% på alt - brug koden GOGOGO
H&M: Har op til 60% på udvalgte varer
Mango: 20% på alt - brug koden CYBER
Cheap monday: 20 % på ALT
Miinto: Spar op til 60%
Zalando: Spar op til 50% + 20% ekstra
New Look: 25% på ALT - brug koden HAPPINESS
Monki: 15% på alt og fri fragt - brug koden CYBER
Boozt: Op til 50% på alt
Nelly: Spar op til 25% på alt - brug koden CMDEAL
BOOHOO: 60% på ALT - brug koden CYBER60
IVYREVEL: 30% på alt + fri fragt - brug koden BLACKOUT
Helleannemanncph: 30% på alt - brug koden cyber30
Gina tricot: Op til 50% på udvalgte styles online

God shopping!
//Maria

Likes

Comments

I denne weekend har jeg både formået at få styr på nogle af de sidste og praktiske ting inden den store rejse, trænet i fw, samt nydt en stille og afslappende weekend i selskab med gode veninder og familien.
Jeg har haft fri hele weekenden fra arbejde og skal først arbejde igen på tirsdag. Det er nærmest en helt ferie for mig!
Jeg startede min weekend godt ud med en hård omgang træning i fitness centeret, hvor jeg var 30 min. på løbebåndet og derefter styrketrænede jeg ben og baller. Jeg er endelig begyndt at komme ind i en god og regelmæssig træningsrytme, hvor jeg i hvert fald træner 2-4 gange om ugen.

Efter træningen mødtes jeg med min kusine i byen, hvor vi fik shoppet nogle af de praktiske ting ind til rejsen og hygget os. Samme dag fik jeg også de sidste vacciner og lørdag bestilte vi visum til Sri Lanka, så det går virkelig op for mig, hvor kort tid der egentlig er til rejsen. Jeg er simpelthen så spændt!

Lørdag aften tilbragte jeg i selskab med min søster og en god veninde. Det er altid skønt at være i selskab med dem. Idag nød jeg den smukkeste solnedgang, så jeg var simpelthen nødt til at poste det på instagram.

Dette indlæg er en smule anderledes og mere personligt end de andre indlæg, jeg plejer at kreere, men jeg håber i kunne lide det alligevel.

Hvad har i lavet i weekenden?
//Maria

Likes

Comments

Indeholder affiliate links

1: her/ 2: her/ 3: her/ 4: her/ 5: her

En af efterårets mest hypede items er dunjakken. Mange danske bloggere, fashionistaer og andre modebevidste mennesker bærer denne jakke. Jakken er både flot og meget praktisk. Jeg elsker det sporty look jakken kan udtrykke, men man kan også sagtens give den et feminint touch. Ovenstående billeder er fundet på diverse blogs og instagram profiler, og jeg synes virkelig at bloggerne har formået at style jakken helt i skabet. På collagen ser i et udpluk at de dunjakker jeg ikke ville have noget imod at eje dette efterår. Jeg er specielt vild med nr. 1, 2 og 5. Prisen på jakkerne kan både findes i den billige og lidt dyre ende - så der er en til alle.

Hvad synes i om denne trend?

//Maria

Likes

Comments

Jeg har tilbragt det meste af min søndag under dynen, da jeg desværre er blevet ramt af sygdom. På trods af en smule sygdom, har jeg dog alligevel formået at nyde vintervejret. Igår var jeg til årets første julefrokost, og det var simpelthen så hyggeligt, men jeg må ærligt indrømme at jeg er en smule smadret idag, haha!
Dagens outfit er taget med min iPhone, så jeg undskylder for den dårlige kvalitet, men jeg havde desværre ikke mulighed for at tage mit spejlreflekskamera med idag.

Jakken i ser på billedet er forresten ny og meget billig. Lige nu kører H&M nemlig 50% på udvalgte jakker, og denne her var heldigvis med i tilbuddet. Jeg har længe overvejet at købe den, og det kunne heldigvis betale sig at vente. Jeg er gået efter et mere sporty look i dag, i kombination med den klassiske sorte frakke, og jeg synes det skaber et rigtig godt 'twist'.

Nu vil jeg tilbringe resten af aftenen foran fjernsynet sammen med familien.
Rigtig god søndag!

Hvad synes i om outfittet og hvad har i brugt jeres weekend på?
//Maria


HUSK AT FØLGE BLOGGENS FB-SIDE HER

Likes

Comments

Jakke: H&M/ Støvler: Zara/ Nederdel: H&M/ Strik: H&M

I skrivende stund ligger jeg i min seng efter en skøn mandag. De fleste mennesker kan ikke fordrage mandage grundet arbejde, skole og hverdagens andre strabadser. Men min dag startede godt ud med en hård omgang træning i fitness world, efterfulgt af en hovedrengøring af vores køkken. Jeg følte mig mega produktiv, haha. Derudover har jeg fået styr på nogle af de sidste ting inden min rejse til januar, og det var virkelig en lettelse. Der er simpelthen så mange ting at holde styr på, før sådan en lang rejse.
I eftermiddags valgte jeg at gå en tur på biblioteket. Jeg tog høretelefonerne i ørerne, skruede højt op for musikken og nød det fine efterårsvejr. På min vej hen til biblioteket smilede jeg til en fremmed, ældre dame, og hendes øjne strålede og jeg fik det største smil tilbage. Det er simpelthen så fantastisk at se hvordan en lille ting, som et smil kan forandre et andet menneske. Jeg blev så glad, at jeg smilte hele vejen til biblioteket. Folk i trafikken må ha' troet at jeg ikke var rigtig klog, haha! Grunden til at jeg skriver dette er, at jeg gerne vil 'anbefale' Jer at smile. Smil, grin og få andre mennesker til at gøre det samme. Fordelen ved dét, er Ikke blot, at du er i stand til at redde et andet menneskes dag, men du bliver også selv rigtig glad. Det er simpelthen en fantastisk følelse! "Smil og verden vil smile tilbage til dig," som man siger. Jeg fik i hvert fald en skøn mandag ud af det!

Nu vil jeg smutte i seng, da arbejdet kalder i morgen. Husk at være glad og taknemlig for alle de små ting der i hverdagen.

Hvad har i brugt Jeres mandag på? Og hvad synes I om outfittet?

Likes

Comments