Så, igår var det sista dagen på bokmässan i Göteborg. Jag är så sjukt glad att vi hann med att åka dit då våra planer höll på att skita sig ganska ordentligt pga lite lätt oklar info (vi höll på att bli fast hos en kompis i skogen utan bil xD)
Mässan i stort var väldigt lyckad, men förutom några ställen som sålde diverse intressanta böcker om konstig mat ifrån Island så var det i Fantastikgränd jag befann mig hela mässan! Det va underbara möten med många svenska fantasy författare som jag inte träffat tidigare, en hel del som jag träffat så många gånger att det var mer av ett kärt återseende, och några jag inte ens hade hört talas om ^^

Jag fick äntligen tag på mina Grimm böcker (bild nedan) och såg även några jag planerar på att beställa efter jul!

Men efter mässan så fanns det bara en sak kvar att göra! Något ingen får missa då man besöker Göteborg... man går på Liseberg 😀 Ett perfekt sett att avsluta resan och dagen på!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gooooooomorra gomorra gomorra! Nu sitter vi äntligen i bilen påväg mot götet och bokmässan! Och efter en, liite allt för, förfriskad kväll i badtunnan så är kaffet min bästa vän, och serveras som sig bör i en Zelda themed thermomugg (jävligt viktigt 😉) Hade gött så ses vi på plats om ett par timmar

Likes

Comments

Tjena! Tidigare idag så satt jag som vanligt på jobbet och pratade med en kompis om det mesta inte allt för sammanhängande. Vi lyckades dock komma in på en ämne som fick mig lite nyfiken. Om du hade kunnat få ändra något eller lägga till någon nytt fysiskt attribut till din kropp, vad hade det då varit?
Jag tänker inte som en superkraft som att vara omänskligt stark eller kunna flytta saker med bara tanken. Utan mer som ett par vingar eller att ha någon form av kötlar med lättantändlig vätska så man kan spruta eld m.m. Har ni någon sån fantasi eller kan ni komma på något som skulle kunna vara lite kul att ha?
Släng gärna in en kommentar och säg vad du tycker ;)

Likes

Comments

Nu äntligen börjar det närma sig! Bokmässan 2017 är här och en annan kommer att befinna sig på plats under hela (iaf större delen av söndagen) på denna underbara mässa! Kan säga att jag ser starkt fram emot att få kolla in alla nya titlar jag vet har kommit ut och alla härliga författare m.m
Årets iaf första, om inte största, planerade inköp kommer att vara den nya Grimm antologin som sammanställts utan Sofi Poulsen! En jätteduktig barnboksförfattare som har haft en författarutmaning där man kan skriva om en klassisk Grimmsaga till sin egen version. Dem bästa exemplaren (och dom mörkaste) har hon sedan sammanställt i 2 olika utgåvor som kommer att släppas nu under mässan (om man inte hade förbeställt vilket jag som mitt vanliga klant arsel hade glömt)!
om det skulle vara så att ni skulle vara sugna på att ta del i en sådan tävling så vet jag att del 2 är ute nu och kommer att vara antologier på H.C Andersens sagor :) Säg till isf så ska jag se om jag kan hitta länken!

Men om inget annat så ses vi kanske där på söndag! Säg gärna hej om ni ser mig ;) ( och om ni undrar varför det inte blir på lördag med så är det för att jag ska sitta och dricka öl i en badtunna i Ulricehamn hela kvällen ;) )

Ha det gött!

Likes

Comments

Hej på er alla glada nördar där ute i vårt långa land! Linus heter jag. En lagom gammal nörd i från norra småland. Anedningen till att jag kände att jag ville försöka mig på att skapa en blogg är att en nära vän till mig bloggar och har givit mig insperation efter att jag fick prova att gästblogga hos henne! Lämnar en länk till hennes blogg längre ner i inlägget.

I denna blogg hade jag tänkt ta och ge mina personliga åsikter på spel, film, och böcker som jag finner intressanta och även sådan som ni kan komma att be mig ge min åsikt om. Sen kan det häna att jag även (om jag kommer ihåg och orkar) lägger up en del från när jag är iväg på mässor eller vid andra härligt nördiga event! Jag tror att vi ska kunna komma bra överens :)

För att komma in i kvällens känsla av nörderi så kommer det för mig bli att spela några matcher i Overwatch (har ingen main men är kul ändå) :D Ha en nördig kväll så hörs vi av imorgon!

Nouw.se/misschaos 

Likes

Comments