Idag hände något väldigt avvikande sett till senaste veckorna. Nämligen jag gick ut och tränade! :D Inte jätte länge (ca 1h+) otroligt jobbigt måste jag säga att det var... Trots att övningarna inte var dem jobbigaste. Löpning, ben och bål fick det bli. Kanske borde skaffa mig ett sånt där populärt gymkort som jag har lovat mig själv i 3 år. Målet nu är att gå 5 kg hur jag gör det vet jag inte men det ska ske på ett eller annat sätt. Väger runt 70kg för tillfället men några till får räcka. Anledning är så klart fotbollen :D. Men allt som allt är jag hyffsat nöjd med min fysik...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1... Ja EN så många vänner har jag. Jag har väldigt många vänner från skola men inga jag hänger med utanför speciellt inte efter studenten. Men en som jag aldrig trodde skulle kunna bli, har blivit min allra närmsta vän speciellt efter uppbrottet med den förra.. Vi ses oftast har kontakt i någon form dagligen och är väl i viss mån i samma situation men inte om att ha en nära vän. Hon åkte iväg i en vecka och först tänkte jag, vafan hur svårt kan det va och va utan henne? Fan har aldrig mått så dåligt efter att hon åkte jag hade INGEN. Den tankeställaren har gnagt mig i två veckors tid gett mig perpektiv på min uppväxt i skolan, familj och vänner. Vad jag kom fram till och bekräftat i stort sett var att jag aldrig var "önskad" vänner som jag stod upp för som inte ens kan gå ut och äta med mig, alltid upptagna med nåt för att sedan lägga upp nåt helt annat på sola medier. Jag har alltid haft den här känslan som liten men vägrade tro det. Den enda som försöker är min bror och det är nog för att han tycker synd om mig. Han går ut jag ligger i sängen , han kommer hem jag ligger kvar. Förutom när jag och hon hittar på nåt så ligger jag i sängen från morgon till kväll.. Tänk om hon slutar vara med mig vad ska jag då göra..? Då har jag har jag ingen.. Det är deprimerande som det är, känner jag..

Likes

Comments

​1998, det var året, året jag föddes närmare bestämt i Januari månad. Födelseplatsen är inte Sverige utan kom hit som barn (runt 5-6år). Har bott större delen av mitt liv ute på landet förutom fotbollen som spelats i stan där jag oxå bor just nu. Tuff uppväxt i mellan och högstadiet mycket mobbing men bet ihop och klarade skolan utan större svårigheter även om mobbningen satt sina spår djupare än jag vill erkänna.. Tagit gymnasieexamen nyligen och ska läsa vidare redan i höst förutsatt att jag blir antagen till mina val. Som person är jag tystlåten dvs lung och sansa (beroende på umgänge) ganska känslig även om utsidan säger annat. Om det finns nåt jag älskar mest är det och "kriga" för sin sak. Vad jag menar är att slå under ifrån, vara underdog göra det ingen tror på. Mycket av mitt sportar präglas av detta! :) Favorit band? Utan tvekan The Fray Isaac Slades röst är bara för bra... Coldplay på en stark andra plats. Ja det kanske säger en del om min musik smak. Slutligen är jag lite av en egen lärd designer när det kommer hus i alla fall. Jobbar för fullt för att behärska programvarorna fullt ut :) 

//M

Likes

Comments

Hej! 

Som jag enligt henne behandlade som "prinsessa" trots att vi bara var vänner vill nu inte ha någon kontakt med mig alls. Anledningen?

Jo, när vi äntligen började prata var jag överlycklig jag hade precis inlett kontakt med min crush sen ett par år tillbaks. Månaderna gick jag visade henne tydligt vad jag kände för henne men hon var inte alls lika glad i tanken utan ville hålla relationen som den var. För även om jag gillade henne otroligt mycket så kände jag att jag måste ha henne i mitt liv på ett eller annat sätt. Så stor inverkan hade hon på mig. Jag hjälpte henne med mycket i skolan då hon inte var den mest motiverade eleven och la mycket tid i och hjälpa henne. Vad jag missade var att jag aldrig fick något tillbaks, dvs jag gav men fick inget tillbaka. Detta pågick under ett par månader, jag hjälpte henne med diverse saker men hon ville liksom inte göra nåt annat med mig utöver det trots att hon kunde planera nåt med mig. När hon skulle göra nåt på fritiden var det med andra trots att hon gång på gång underströk vad jag betydde för henne och att vi aldrig skulle "förlora" varandra. Hon kunde säga att hon gillar mig (på det sättet) för att jag sen dagen efter ska få höra att hon håller på med en annan kille. Men jag blundade för det oxå. Jag skulle va hennes prioritera 1 och vice versa men glöm då inte att vi bara var vänner. Många trodde vi var tsm och absolut kunde se ut så ibland... Att vi aldrig gjorde grejer på fritiden fick mig till slut att inse lite att jag blivit lite av hennes dörrmatta. Men jag ville inte tro det heller så detta fick mig och må dåligt en period jag försökte förklara för henne varför jag mådde som jag gjorde då men hon la inte för mycket vikt i det. Återigen fick jag en tankeställare som jag inte ville lyssna på. Sen träffa jag en annan tjej "Elsa" som jag började snacka med och jag förklarade situationen för "Elsa". För Elsa lät det som ett ohälsosamt förhållande där allt gjordes på hennes villkor vilket jag även kom fram till ett par veckor senare.

För att bli "fri" var jag tvungen att göra något svårt, nämligen "ta bort" henne som prio 1, tjejen som jag aldrig ens drönt om att såra på nåt sätt, tjejen jag var galen i men med små steg började jag även göra detta. Det var här det vände. Hon började med frågor om varför jag inte ringer henne längre, varför vårt förhållande inte är som de en gång var osv. Jag förklarade för henne att det inte höll, att det var ensidigt, jag ska inte behöva ge henne så mycket uppmärksamhet när vi inte ens är ett "riktigt" par, jag fick inte ens hälften så mycket tillbaka som hon fick osv.

Utgången? 
Enligt henne var allt MITT fel... JAG sårade henne. Jag borde inte behandlat henne så bra för att nästa dag behandla henne som alla andra.. Jag borde aldrig behandla någon tjej sådär igen enligt henne. Bland annat har hon sagt att hon vill aldrig ha någon kontakt med mig igen, jag skulle aldrig kommit in o hennes liv. Nu är det jag som är boven trots att jag alltid var där för henne... Vi pratade varje dag men allt är borta..

Nu har jag legat i sängen kluven över att hon verkligen sa allt det där, en kompis säger att jag måste sluta ta kontakt med henne om hon reagerade sådär för en sån liten sak. Själv vill jag ju helst inte tappa henne men vet att jag måste. Men vill absolut inte.

Det hände... Vi bröt ALL kontakt hon ville aldrig se eller höra av mig igen... Men jag fick höra att hon inte mådde så bra efter allt som hänt (ca 2 veckor efter uppbrottet) så tog jag kontakt med henne för att höras vid. Svaret? "Vart har du varit dem här två veckorna?" Trots att det var hon som inte ville ha nåt med mig att göra blev hon återigen arg för att jag inte var där när hon gjort sin sak tydlig angående vår relation... 

Likes

Comments

1. Jag älskar fotboll i all dess form.

2. Jag älskar katter.

3. Jag har stora drömmar för framtiden.

4. Jag är estetisk.

5. Jag designar hus på fritiden. (För dator)

6. Jag har svårt att säga nej.

7. Jag lider troligtvist av depression.

8. Jag spelar ''the sims'' dagligen.

9. Jag har två personligheter.

10. Jag är inte från Sverige!

Likes

Comments