Efter en hel dag med fotboll känns det riktigt bra med ett nyttigt kvällsmål. Ha en bra kväll!
/Filippa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej!

Nu var det nån dag sen jag uppdaterade men hela helgen har jag varit på heden eftersom det varit/är saikcupen både igår och idag. Igår stod jag i sekretariatet med Sanna B och det gick ändå hyfsat bra, men väldigt pinsamt att prata i mikrofonen. Idag har jag varit och kollat på min syrras matcher och även varit med flera kompisar. Nyligen var jag, Ebba och Viktor ute och fotade. Blev inte så nöjd, bara nån enstaka blev hyfsad. Men tänkte bjuda på några ändå! /Alva

Likes

Comments

Idag har jag stått i sekretariatet på heden, det är saik cupen så då var mitt lag ansvariga för det. Var där med några från laget, jag tyckte inte alls att det var kul, pinsamt att prata i mikrofon också aja haha.

Kom nyss hem och nu har jag just duschat tänkte sätta igång ett avsnitt av 90210, ikväll ska Alvas familj komma på middag så det ska bli superkul.

/Johanna

Likes

Comments

Hejhej!

Igår var jag ju sjuk och är det idag också. Har fortfarande feber men den har sjunkit under natten litegrann och dessutom är jag mycket piggare idag, men stannar ändå hemma eftersom jag ändå är sjuk fast jag inte känner mig jätte sjuk.. Väldigt tråkigt för jag skulle hellre vilja vara i skolan idag och göra bort spanskaprovet, men aja får göra det till veckan.
Önskar iallafall mina bästa tjejer lycka till på provet, kommer gå galant, A barn hela högen!

Nu ska jag slå igång ett avsnitt av 90210 och bara mysa hela dagen lång. Pusssssss /AMissyou😘

Likes

Comments

Hejsan, ikväll så blev det ingen tjejkväll för min del utan det blev att jag var med Filippa och Linnéa, vi myste bara med varsin B&J. Imorgon så har vi sovmorgon till 10 så jag ska nog ta och slå igång ett avsnitt av lost nu så byebye;) /SannaLikes

Comments

Ikväll så for jag och några fina tjejer in till stan en sväng eftersom att det var tjejkväll , köpte bara ett par jeans. Tyckte dom var riktigt snygga plus att det var 20% på dom om jag inte minns fel, vilket var jätte bra!

Nu ska jag strax gå och sova eftersom att klockan är rätt så sent, imorgon är det även spanska prov som Matilda skrev, hoppas verkligen att det får bra!

Kristen zip Jeans - 399 (ord pris 499:-)


/Johanna

Likes

Comments


Halloj, skolan idag var helt okej, for iväg en sväng till tandläkaren så missade en lektion p.g.a det, dock helt okej för min del. Efter skolan tänkte jag plugga spanska men satte mig och såg 90210 istället, så mycket bättre. For en sväng på stan också och nu har jag kommit hem för ett tag sedan. Jag har hur som helst spanskaprov imorgon, så sitter och pluggar lite till det just nu. Alla säger dock att det är väldigt enkelt så tänkte lägga bort boken och lägga mig strax, eller så se lite av 90210. godnatt iallafall.

/Matilda

Likes

Comments

hejhej, just nu så är vi hos Filippa och vi har precis fikat sen så ska vi till skolan där väntar oss ett NO prov eller förhör som jag inte kan nå av typ men vi får se hur det går;)


Likes

CommentsTacopajen vi gjorde igår på hk:n👆

Idag är jag hemma från skolan, har lite feber & en fått rätt så jobbig förskyldning. Inte kul..
Ska väll bara kolla film & serier och sova idag, bästa medicinen är alltid att vila då man är sjuk.
Hoppas ni får en bra dag iallafall!

Likes

CommentsMaxosol är en tablett som är bra för dom som brukar bränna sig eller få soleksem. Man blir istället lättare brun. Jag äter en tablett om dagen och kommer att göra det hela sommaren. Berättar sedan om dom funkar eller inte, men jag har hört att dom ska vara toppen bra! Maxosol finns att köpa lite överallt för cirka 200 kr.
/Filippa

Likes

Comments