I helgen som var hade vi namngivning för vår Sam!
Sam Bernard Ernst Brinkeback.

Han fick ett halsband av oss med namn och datum när han föddes. Förutom ceremoni med diktläsning, fadderbrev utlämning och paketöppning så hade min mamma målat ett träd som alla satte sin tumme på, vi hade även en tipspromenad med frågor om sam och en bok där man kunde skriva några rader.

Under maten och fikat ställde vi fyra frågor som alla fick svara på, en fråga var "vad kommer sam ha för hobby när han blir stor" .. Vi har läst igenom allt och fasiken vilket roligt minne..

Vi är mitt uppe i flyttpackning, men när vi landar i vår nya lägenhet så ska jag visa er lite av de vi fick. Gud vad fina människor vi har runt oss.. Tack snälla alla underbara vänner 💕💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 208 readers

Likes

Comments

15 dagar gammal på dessa bilder
Foto: Angelika Andersson

Likes

Comments

Veckorna rullar på.
I tisdags hade vi vår 4 månaders kontroll på bvc. Han var 6855g och 65 cm lång.. Han har vuxit hela 15 cm sen han föddes, det är från hans hand upp till armvecket, galet...

I onsdags var vi på frukostdejt med två av mina kollegor tillsammans med lilla Ella på 4,5 månad. Supertrevligt var det och innan det besiktade vi vår lägenhet som vi flyttar in i om ca 3 veckor.. Vi måste packa 😁

Idag har vi varit på babysång och sedan babymassage. Dagen har rullat på galant så när klockan var 18 kändes den som att det var dags att gå o lägga sig 😂.

Här hemma förbereds det för fullt inför namngivningen med våra allra närmsta vänner och våra familjer. Vi blir ca 30 pers, helt underbart! Vi ska vara ute på arkö, där i krokarna växte tobbe upp, känns helt rätt plats att ha den stora dagen på.

Bilderna är från babysången tidigare idag ⭐️

Likes

Comments

Att jag skulle känna mig så tillfreds att bli mamma trodde jag aldrig. Jag älskar att få vara mamma och det är för att vår Sam ger mig så mycket tillbaka. Han är alltid en nöjd och glad kille och varenda gång man pratar till honom så får man ett brett leende tillbaka. Hoppas denna nöjda kille förblir såhär nöjd 🙏🏻.

Nu på tisdag den 11/10 ska jag på bäckenröntgen. Det ska bli väldigt skönt o få reda på om jag kommer kunna föda vaginalt nästa gång eller om de blir planerat snitt. Jag hoppas att jag får gå igenom en vaginal förlossning nästa gång, skulle verkligen vilja göra det så håll tummarna för mig att mitt bäcken inte är för trångt.

Sam blev 4 månader i måndags, stora killen! 👆🏻

Likes

Comments

Tänk att just jag skulle få vara mamma till denna goding! Han förgyller alla mina dagar, även de dagar då jag är trött som ett as och bara vill sova men så skådar jag ett brett leende och ett härligt skratt, då går det inte att sluta le.. Kärleken till dig är helt otrolig, den har ersatt en del av tobbes plats i mitt hjärta 🙈 ouups!

Men även mitt stora hjärta betyder allt för mig!! Utan dig i mitt liv hade jag aldrig varit så lycklig och trygg med denna situation. Du skapar lugnet här hemma, får vår son att komma till ro på nolltid och kommer hem varje dag med ett brett leende som direkt smittar av sig på oss. Redan idag ser Sam upp till dig, utan tvekan kommer du bli den bästa pappan för honom.

VI ÄLSKAR DIG PAPPSEN!

Likes

Comments

Jag måste bara tacka alla som har öppnat upp sig, skrivit kommentarer om inläggen under.. Vi alla går igenom olika grejer i livet och tycker desto mer olika om saker och ting. Något vi ska ha med oss är att man aldrig kan jämföra smärta och känslor med varandra, vi alla är unika! Tack för att ni delar med er 💕

Denna vecka har vi varit på babysång på öppna förskolan med Ida och Filip, vi har varit på simskola. Och simmat badring och igår var vi på babymassage. Jag älskar att dagarna springer förbi och det är så himla roligt att träffa nya människor som är precis där man själv är idag, nyblivna föräldrar..

3,5 månad VS 2,5 månad!!

Jag älskar dig!

Likes

Comments

På millan och Patriks bröllop!

Fotograf: stefan nygren
Redigering: johanna nygren

Likes

Comments

Vet ni, jag tar inte ett dugg åt mig när jag får kommentarer som jag fått under lunchen här på nedanstående inlägg men det jag tycker är synd är att det alltid ska finnas folk som antar och tror att jag menar på ett annat sätt och sen att man är anonym dessutom, det tycker jag är lite pinsamt!!

"Nu vill inte jag vara en "sån person".. men du klagar över att du fått bristningar och ett ärr på magen.. tänk på alla som inte kan få barn, vad är bristningar och ärr då? Eller alla som har barn som dör i cancer eller andra sjukdomar, vad är ärr och bristningar då? Om man jämför? Självklart är det tråkigt och säkert jobbigt för dig med bristningar och ärr... men tänk på vad det gav dig. De ärret och de bristningarna gav dig en frisk liten son, ett barn. Det är ingen självklarhet att man får ett friskt barn eller ett barn överhuvudtaget. Bara en liten tanke.
😊"

👆🏻 Där har vi kommentaren..

Nu ska vi klargöra lite saker här minsann 👇🏻

"men du klagar över att du fått bristningar och ett ärr på magen.. "

👆🏻jag klagar inte över att jag fått bristningar och ett ärr, jag har aldrig klagat över att jag fått ett ärr på magen utan det har jag accepterat sen långt innan utan det jag skrev i inlägget handlar om min återhämtning, att mitt ärr fortfarande är rött och irriterat och att jag fortfarande har ont ibland, det är en UPDATE för många som är intresserade av att veta hur det har gått.. Jag skriver dessutom efter varje mening att det är något som kommer ordna sig med mera, detta ser inte jag som ett klagomål utan mer som ett inlägg över min vardag och återhämtning.

"men tänk på vad det gav dig. "

👆🏻 den ständiga kommentaren man måste tillägga, tänk på vad det gav dig.. NÄR har jag klagat över att jag inte är glad över att ha en son, att det inte var värt ett snitt, att det inte var värt bristningar? Jag har ALDRIG klagat över att jag har en son och att det är tråkigt att min kropp förändrats.. ALDRIG!!!

In och läs varenda inlägg under varenda bild, återkom om ni sett något jag klagat över.. JAG ÄLSKAR HONOM AV HELA MITT HJÄRTA!!! Han är mitt allt.. Klart det var värt mitt ärr, mina bristningar och allt annat ni får för er o anta att jag skrivit..

"Det är ingen självklarhet att man får ett friskt barn eller ett barn överhuvudtaget. Bara en liten tanke. 😊"

👆🏻 för det första handlar detta inlägg om min återhämtning, om hur jag mått med mitt ärr, att det fortfarande inte har läkt helt okej.. Det handlar inte om att provocera andra som inte kan få barn, som inte får friska barn osv osv.. Du som skrivit denna kommentar går säkert igenom detta själv, barnlöshet, jag beklagar verkligen.. Men i min värld handlar det inte om att jämföra sig med ANDRA det handlar om MIG och MIN kropp och MIN återhämtning och MIN utveckling OCH MINA tankar kring min kropp...

PUNKT

Likes

Comments

Igår hade vi en väldigt lyckad babyshower för vår vän som väntar en son i oktober. På babyshowern träffade jag en mamma som jobbar som operationssköterska och jag bad henne kolla på mitt ärr då jag till och från har ont i det området.. Hon tyckte det var otroligt rött och irriterat och att det bildats som kelloider kring ärret. Hon avrådde mig från ärrmassagen ett tag och att jag skulle köra på tejpen så som jag gjort och hoppas på att det blir bättre..

Hon sa att mitt ärr kommer bli fint runt 6-12 månader men att det möjligtvis kommer vara utåtbuktat.. Sådant får man ta men det är riktigt tråkigt.. Sen sa hon även att mitt ärr är lite högt upp men förmodligen är det svullnaden som fortfarande gör så att det är lite högre upp, återstår att se..

Det var en annan tjej där som gjort planerat snitt för fem veckor sedan, hennes streck var pinnsmalt och vitt, jätte fint läkt.. Blev lite avis 🙀🙈

Ärret för någon vecka sedan.. Ju mer tiden går, desto mer accepterar jag mina bristningar, fortfarande jobbigt men för mig känns det mycket bättre att vara öppen kring det, att våga visa upp dem, det är då jag växer som person.. För några veckor sedan trodde jag aldrig att jag skulle våga lägga upp en sånhär bild..

👏🏻

Likes

Comments

HON GJORDE DET! Becka min vän tog sig igenom en 22 veckors diet och ställde sig på scen med en jätte fin form. JSM var hennes debut tävling, hårt motstånd så det blev ingen final, men som en stjärna som hon är så laddar hon om mot TYNGRECLASSIC 4 istället och kommer om ca 3 veckor ställa sig på scen igen med en vassare form! Nu håller vi tummarna att det går ännu bättre.. Glöm aldrig att du kan inte göra mer än vad du gjort, du har kämpat, gråtit, kommit upp på bena igen, lagat mängder matlådor, tränat minst 2 pass om dagen i princip hela dieten, fattar du hur jävla grym du är becka?? Som jag sa, kan man göra detta? Då klarar du fan allt i livet 👏🏻😃

Likes

Comments