Header

Toy

Måndag: Skritta ut en runda i skogen, ca 30 min.

Tisdag: Lätt jogging i paddocken

Onsdag: Jogga ut en runda i skogen, eventuellt ta lite galopp om vägarna inte är för isiga.

Torsdag: Vila

Fredag: Skritt och trav runda ute i skogen

Lördag: Konditionsträning i snön

Söndag: Lätt jogging

Pia

Måndag: Vila

Tisdag: Vila

Onsdag: Barbacka tur i skogen

Torsdag: Vila

Fredag: Galoppera lite lätt på åkrarna

Lördag: Skritt och trav runda ute

Söndag: Lite lätt jobb i paddocken

Skrutten

Måndag: Powerwalk

Tisdag: Vila

Onsdag: Springa lös i paddocken

Torsdag: Vila

Fredag: Vila

Lördag: Powerwalk

Söndag: Vila


Likes

Comments

Toy

Måndag: Markarbete i paddocken med fokus på lydnad och mjukhet.

Tisdag: Lätt jobb över bommar

Onsdag: Lätt jogging på grusvägarna

Torsdag: Små hinder i paddocken om det inte är för hårt, annars bom jobb

Fredag: Vila

Lördag: Lätta intervaller

Söndag: Lätt jogging ute för att få bort träningsvärken.


Pia

Måndag: Lite bus i paddocken

Tisdag: Vila

Onsdag: Barbacka tur ute

Torsdag - Lördag: Vila

Söndag: Lite ''jobb'' i paddocken

Likes

Comments

//Kvällspromenix i snön//random vägg// Fjantman aka Toy//

Hej på er min fina små läsare. Tänker lossas som att jag inte vet om min usla uppdatering och bara köra på.

Dagen har varit helt okej bortsett från att jag sov bort halva, har sån ångest över att skolan börjar nu på Tisdag och att jag har vänt på dygnet totalt.. Tänkte därför dämpa den genom att åka ner till stallet men Toy var så otroligt stressad vilket gjorde mig orolig då jag inte vet vad det är med honom, han springer runt i boxen och värkar väldigt otillfreds. Har mina små aningar om att det kan vara raketerna från nyår, jag hoppas nästan det för annars vet jag inte vad det kan vara.

Toy fick iallafall galoppera av sig lite på en av åkrarna här jämte stallet, välbehövligt då han troligtvis går och håller på så otroligt mycket energi som säkert på frestar honom psykiskt då han inte kan göra sig av med den ordentligt. Dock var han väldigt spänd och fokuserade på allt annat än mig så i morgon får det bli ett långt markarbetespass i paddocken där lydnad och mjukhet står i fokus.

Nu ska jag göra lite citronte, äta varma mackor och kolla youtube, vi hörs i morgon!

Likes

Comments

Alla dessa täckena är från strömsbergsgård (sponsra mig pretty please?), har hört att dom ska ha täcken i mindre storlekar så igår klickade jag mig in och mycket riktigt, dom hade super många fina täcken i storlekar som gick ända ner till 55. Skrutten har mellan 90 - 100 och dom hade även de storlekarna så jag funderar på att klicka hem något när jag fått pengar igen, he-he... Dessa tre som ni ser på bilderna är mina favoriter, så fina och så söta!

Likes

Comments

Uppdateringen har verkligen flugit ut genom fönstret de senaste dagarna. Har faktiskt en anledning denna gången, jag har knappt varit hemma, igår träffade jag två gamla kompisar som jag inte sett på säkert två månader. Vi hade super mysigt då vi strosade runt på stan, åt pizza på vår favorit pizzeria som är så mysig då det i snitt får plats typ 10 pers. Sen shoppade jag upp i stort sätt alla som pengar jag inte hade tänkt att spara och de var väl mindre kul, dock behövligt. Sen har jag jobbat idag, vaknade i panik av att jag försovit mig så det var bara att försöka göra så många saker samtidigt för att hinna med, men i tid kom jag.

Vill så gärna ha lite snö och sol, hade varit så mysigt!

Likes

Comments

God kväll på er, hoppas ni har haft en bra start på veckan, första Måndagen 2017. Själv har jag kommit in i en riktigt dålig fas, jag har en tendens att vända på dygnet totalt om jag är ledig under en längre tid vilket i sin tur resulterar i att denna lilla tomtenissen bakom datorn inte mår jätte bra psykiskt. Att gå och lägga sig vid 3 på morgonen och vakna 12 på dagen är inte hälsosamt för någon. Suck och stön, suck och stön..

I övrigt då, det har varit en så otroligt fin dag, klarblå himmel och strålande sol. Dock har det varit minus grader vilket gjort att både vägar och paddock var oridbara idag, tyvärr. Dock motionerade Toy sig själv, Skrutten och Pia på egenhand genom att busa i hagen, kan satsa allt på att det var de fina vädret som fick honom att gå lite banansas och göra så att matte hade hjärtat i halsgropen.

Tog också en liten tripp till Ica med min kära lilla bror, jag köpte frukt och bär för strax över 200 kr.. He-he... Var så brutalt sugen på fruktsallad så det fick kosta vad det ville, jag ville ha min älskade fruktsallad. Fick även hjärnsläpp när jag skulle betala, glömde helt bort min kod till kortet så det var bara att ursäkta sig och panik ringa mamsi, den super kvinnan har koll på allt, fina lilla mamsipamsi.

//Mys bad//Mina bleka ben och massa bubblor (MINA BUBBLOR MINA BUBBLOR!)// Morgon spegel selfie// I'm going to ica selfie//

Likes

Comments

God morgon på er! Har precis hoppat ut ur duschen och jag känner mig fräsch som en liten nyponros. Älskar att tvätta håret, skrubba kroppen och sen kötta på bodylotion, omöjligt att känna sig ofräsch efter de.

Har varit väldigt o aktiv de senaste två dagarna, med andra ord jag har inte rört datorn. Nyår blev väldigt spontant, planerna var att jag och en kompis bara skulle vara hemma hos mig och kolla film, men efter tolvslaget lyckades vi pallra oss iväg och träffa lite kompisar, spela go musik och skratta en hel del! Perfekt start på nya året! Sen idag har jag varit i Jönköping på jobbfest med jobbet (ofc...), super mysigt, vi bowlade och åt på olearys. Super kul att få lära känna alla lite bättre, var även super god mat vilket jag aldrig säger nej till.

Nu ska jag dra på mig ridkläderna och trampa ner till stallet, både Pia och Toy ska få röra på fläsket. Är så tacksam över att det inte sköts så mycket med tanke på hästarna, föra året var det kaos, Toy var inte normal på en vecka...

I somras då han inte såg ut som en pälsboll.

Likes

Comments

Idag lämnar jag 2016 bakom mig. Ett år som haft de högsta topparna men också de djupaste dalarna. Ett år där jag har mått så otroligt bra, skrattat högt, skålat med underbara vänner, uppnått mål och lärt mig se världen ur andra synvinklar. Samtidigt som det har varit ett år med mycket tårar, ångest, prestations krav och diverse hjärnspöken. Flera nätter har jag legat vaken, inte kunnat stoppa tankarna från att rusa iväg.

Nu går jag in 2017 som troligtvis är mitt och Toys sista tävlingsår. Jag är laddad, hoppfull och taggad. Jag har skrivit upp en lista på saker jag vill göra och saker jag vill uppnå. I kväll kommer jag att tacka 2016 för allt, både det onda och goda. Efter de kommer jag att välkomna 2017 med vidöppna armar. Cuz baby I'm ready to slay this ma fakking year. WE are ready!

Min fina tjej som har varit med mig i över fyra år får pryda detta inlägget. Nu ROCKAR vi skiten ur 2017, hör ni det!!?

Likes

Comments