Helgens resterande tävlingar gick också bra. På höga då vann jag igen! Helt sjukt, det trodde jag verkligen inte. Jag har lättare serie än vad många av dem som jag tävlar mot har. Plus att jag har bara tränat 3 stycken pass på hela februari på höga så det var jättekul att det gick så himla bra.

På söndagen gick det också bra. Jag kom två på tre meter. Missade min 405c. Den har inte varit så bra på sistone. Men jag kom ändå tvåa.
Jag blev också uttagen till en tävling som ska Håbo Skottland om två veckor!
Det ska bli jätteroligt. Det blir min andra tävling som jag åker med landslaget. Vi åker nästa trosdag tror jag!

Nu ska jag sätta mig och göra läxan så vi hörs imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu har det äntligen blivit tävlingssäsong! Idag så startade GAMMA CUP och jag tävlade 1m. Det gick väldigt bra och jag slutade på en förstaplats. Det var några småmissar och en lite större, men det var inte så att man blev missnöjd. Min slutpoäng blev 283, men hade velat haft 290 som man måste ha för att komma med till EJM.

Imorgon blir det höga men jag tävlar bara 5m. Hoppas att jag kommer ta en pallplats igen. På söndag är det 3m som jag är lite nervös över.
Ett av mina hopp på 3m har varit lite ostabilt på sistone så jag hoppas att det kommer bli bra på tävlingen.

Nu så har jag kommit hem till hotellet i Stockholm efter att ha varit i en simhall i 12 timmar... Sista timmarna kände man sig ganska så trött.

Nu ska jag kolla på fångarna på fortet och äta lite torkad-frukt.

Likes

Comments

Igår var jag min pappa och mina två syskon och åkte skidor. Vi var bara borta i baken över dagen eftersom att jag behöver träna inför alla tävlingar jag ska på nu dem kommande veckorna. Men jag tyckte att det kändes jättebra för att vara första åket i år. Jag hoppas att jag får åka lite mera.

Men jag tror inte att vi ska åka på någon skidsemester spm vi gör varje år då vi är borta i en vecka och bara åker skidor.

Likes

Comments

I tisdags så var jag och Matilda ute på stan och åt lunch. Det var såå mysigt, vi åt sushi och sedan tog vi bussen till Erikslund och fikade.

Jag köpte även ett par solglasögon som jag tycker är jättesnygga!
När vi kom hem till henne så spelade vi lite kort och åt lite godis. Och kom-ihåg att jag sa lite eftersom att vi skulle på träning efter. Men träningen gick hur bra som helst!

Vi ses!

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Nu är klockan runt tio i nio och jag ska åka till badhuset om 10 min. Jag har inte bytt om eller någonting än så har lite småbrottom.
Men vi ska ha ett kvällspass vid 18:00 också. Efter träningen så ska jag och Matilda ta bussen till Erikslund och kolla lite.

Om ni vill att jag ska göra en video om vad jag fick i födelsedagspresent så får ni gilla detta inläget.
Det blev ett kort inlägg med det kommer fler under dagen.

Likes

Comments

​Detta var lite bilder ifrån photoshooten idag. Vet inte om jag blev så jättenöjd med bilderna, men det blev väll hel OK.

Likes

Comments

Hejsan! Idag är det min födelsedag!
Det har varit en jättebra dag hittills. Först så vaknade jag av att mina föräldrar och mina två småsyskon kom med varmchoklad och nutellamackor upp till mitt rum. Det var faktiskt första gången som jag vaknade av att dem väckte mig när dem sjöng. Alla andra år har jag varit på tävlingar eller vaknat innan.

Efter att jag hade ätit upp så provade jag mina nya kläder och spelade lite the Sims 4. Efter det så åkte vi och köpte sushi som vi göra varje är på min födelsedag. Jag älskar verkligen sushi!

Sedan kom min mormor och morfar över så åt vi lite tårta och fikade. Öppnade också presenterna som jag fick av dem.

När dem hade åka så gick jag också Josefin ut och tog lite bilder. Blev inte så nöjd..
Eftersom att jag har fått pengar nu i födelsedagspresent så hade jag tänkt att jag kanske ska köpa en systemkamera!!!
Om jag gör det så ska det bli så himla roligt!

Nu ska jag åka på tärning så vi hörs senare

Likes

Comments

Idag har varit en jätterolig och bra dag! Först så hade vi vanliga lektioner fram till lunch, sedan fick vi veta att vi skulle titta på film på engelskan och att man fick fika samtidigt så halva våran klass drog till Ica och köpte bullar, kakor m.m.

Efter så tog jag och Hanna bussen in till stan för att gå på bio. Jag och Hanna har pratat jättelänge om att vi ska gå på zootropolis, så idag gjorde vi det. Den var jättebra och jätterolig. Efter det så åkte jag hem och lagade tacos.

Nu så sitter jag och kollar på hobbit. Det var nyss fångarna på fortet som jag kollade på.

Nu ska jag strax gå och lägga mig och i morgon ska jag åka och välja några födelsedagspresenter eftersom att jag fyller år på söndag!

Godnatt!!

Likes

Comments

Hejsan! Det var väldigt länge sedan jag uppdaterade bloggen. Det var varit mycket med träningarna och i skolan. Men jag ska försöka göra som en nystart. Så nu kommer bloggen att uppdateras ungefär 1 gång om dagen eller kanske mer.

Denna månaden har det varit mycket prov och det är inte slut än. Vi har haft i geografi, Fysik och kemi. I kemin är det 3 olika delar och vi har bara gjort en så det är två till som jag göras denna månaden. Vi har också skrivit långa berättelser i svenskan som ska vara klara nu i februari.

Vi ses!

Likes

Comments

Just nu sitter jag inne på mentorstid, och efter denna lektionen så har vi två timmars håltimme.... Men jag vet inte vad jag ska göra under den. Efter den håltimmen så har vi EN engelska lektion, och vi till och med en vikarie! Om vi inte hade haft vikarie så hade vi slutat 9.50!!!!! Blev så sur när vi fick veta att vi skulle ha en vikarie... Gjorde verkligen typ allt för att vi skulle få sluta tidigare, eller att vi kunde flytta upp lektionen. Men aja.

Likes

Comments