Med finaste kalendern från Jo & Judy

Hej fina,
Sitter äntligen på bussen på väg hem till mina älsklingar. Åkte till universitetet imorse för att grupparbeta, en resa på ca en timme. Väl där fick jag dock veta att de andra i gruppen blivit tvungna att ställa in vårt möte. Lite segt att ha åkt den långa vägen i onödan, men inte värre än att jag fick annat gjort istället + en anledning till att unna mig en chailatte nu på vägen hem.

Imorgon är det äntligen fredag igen. Den här veckan har varit ganska intensiv med många sena dagar vilket resulterat i att jag knappt hunnit träffa min lilla tjej. Åtminstone inte så mycket som jag skulle önska. Ska pussa på henne ordentligt när jag kommer hem! Om tre veckor börjar jag dessutom studera 200% för att ta igen andra halvan av den terminen jag inte hann läsa klart innan S kom. Det kommer nog att bli tufft, men värt det i slutändan. Vill dock inte vara borta från min lilla tjej hela dagarna så det lär bli en hel del studier på kvällar och helger. Tur det bara är 2.5 månad av mitt liv 🌸

Likes

Comments

Vad kul att just du har hittat hit!
Jag som driver den här bloggen heter Emelie. Jag bor med min stora kärlek G och vår ljuvliga lilla dotter S i förortens betongdjungel. Här spenderar vi våra lediga stunder lekandes med klossar på golvet medan höstlöven virvlar förbi utanför fönstret. Till vardags studerar jag till lärare borta på universitetet. Förutom familjen så älskar jag allt som är vackert. Leende människor, blomblad i vinden och virkade ballerinaskor.

Luta dig tillbaka och känn dig som hemma. Lämna gärna ett avtryck innan du går!

Kontakt: theemeliejourney@outlook.com

Likes

Comments