Buffy the vampire slayer.

Action, Drama, Fantasy

" In every generation there is a chosen one.. She alone will stand against the vampires, the demons and the forces of darkness. She is the slayer."

Buffy är en helt vanlig tonårstjej som har vanliga bekymmer som man brukar ha när man går på high school, men hon är också den utvalda och hennes kvällsarbete är att döda vampyrer, demoner och allt annat man kan hitta i den staden. Hon är ensam i den striden tills hon träffar vänner som hjälper henne och dem kallas 'scooby-gänget' och tillsammans kämpar dem mot nattens farligheter och alla skolbekymmer.

Denna serie ger jag 10/10 😍!!
Detta är min absoluta favorit serie och jag tycker alla borde se den minst en gång i livet.
Buffy är en serie för alla, där finns action, kärlek, drama och komedi. I varje avsnitt slåss hon mot en ny fiende, samtidigt som där finns en fiende som sträcker sig ut över hela säsongen. Man får följa karaktärerna genom high school till college och till vuxen livet, det är en underhållande serie och där finns mycket att se.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Veronica Mars!

Drama, Mysterium, Brott

"A long time ago, we used to be friends."

Veronica Mars är en 17årig high school elev, efter hennes bästa vän blev mördad, förändrades hennes liv och hon gick från att vara en populär cheerleader till att vars utanför. Hon börjar arbeta med sin pappa som är detektiv och i varje avsnitt löser hon ett nytt fall samtidigt som hon försöker lösa sin bästa väns mord.

Jag ger denna serie 9 av 10 😍!!!
Jag rekommenderar denna serie till alla, men speciellt yngre tjejer som inte har hittat sin plats i världen. Veronica Mars är en otrolig serie som man fastnar i direkt. Veronica är en stark kvinnlig karaktär, hon är smart, rolig och duktig på det hon gör. Där finns kärlek, drama och mysterium. I varje avsnitt löser hon ett fall samtidigt som ett samtidigt som ett annat fall sprider sig över hela säsongen. Jag blev ledsen när jag såg sista avsnittet och blev arg för att det inte skulle komma fler säsonger. 😔

Men 7 år efter seriens slut kom filmen Veronica Mars, där Veronica åker tillbaka till sin hemstad efter att ha varit borta borta i flera år, för att hjälpa en vän i nöd.

"No one writes songs about the ones that come easy."

Likes

Comments

Jag är nybörjare på att blogga, men jag tänkte skriva om alla serier jag tittar och har tittat på då jag är en riktig serie-nörd. Min dröm är att själv skriva serier i framtiden, så vägen dit kommer vara lång men förr eller senare så ska jag komma fram.

Jag ber om ursäkt redan nu, vissa inlägg kommer kanske se röriga ut men måste hitta min stil först 😊

Likes

Comments